Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  19  20  21  22  23  ..  26
Autor:
Pealkiri: Audi A8 3.7 Quattro - 1996 - KsenoonE (Vastuseid: 641 | Vaatamisi: 946997)
Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 14.12.11 18:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Reval Auto..peaks köige kirvem koht olema:D

Ah ei hakka seal Kuressaare Revalis küll keegi seda tegema:D Ilmselt saadavad nad kuhugi mujale tegemisse.

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 14.12.11 22:02 Tsiteeri

Värvimisse läheb mujale jep, muu seal..
eks homme hakkab kauplema :D 1100 tahaks saada... (kurjad plaanid :D)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
lepmaa2
huviline

Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition turbo Quattro, Volvo XC60,Audi A6 Allroad, Audi S4B5 Avant

postitati 14.12.11 22:22 Tsiteeri

Proovima peab:)
Ma ju sõdisin ja vaidlesin kah kindlustusega tükk aega ja ajasin oma kangust peale ja lõpptulemusena tasus ka täielikult ära ennast:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AarneK
huviline

Registreerunud 28.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.11 22:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jrgen99
Kindlustus maksab 60-80% sellest summast, kui tahad ise autot korda teha.

Peaks olema 60 ja 70 % vahel. Liikluskindlustusseaduses on täpne protsent kirjas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.11 22:54 Tsiteeri

Kas leiaks keegi selle löigu seadusest, ise uurisin küll aga ei jäänud silma..

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.11 22:57 Tsiteeri

Ei ole et mingi kindel protsent kogukalkulatsioonist, summa saadakse sedasi:
jupid - 100%
tööraha - 67% (sotsmaksu võrra vähendatakse)
See on siis juhul, kui hästi läheb. Kui ise jurama hakkad või firma näkki nokib, siis loomulikult mingi suvaline number. Lisaks võib siis kindlustus lasta teha teise pakkumise ja selle järgi sulle summa arvutada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.12.11 23:06 Tsiteeri

Olgu, tänud!
Eks homme läheb vaidlemiseks, plaan juba koostatud :D

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.11 13:28 Tsiteeri

Nonii

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 15.12.11 13:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Nonii

igastahes suht perses..kindlustus ütles et juba garantiikiri vms iganes tehtud ja audil jupid tellitud. enda meelest pole öelnud et tahan kindlasti teha lasta ja enam raha ka ei anta, aga köik minu eest juba otsustatud ja enamvähem midagi teha ka ei saa, nihhujaa saatku need jupid tagasi vli midagi iganes!!!!! hommikul helistasid vene kutid kes olid nöus järgi tulema autole 1700€..ja nüüd vist ei saagi midagi teha kui see asi korda teha. see auto on valus vähk ikka, mitte kuidagi asjast lahti ei saa :mad::mad

Kui sellist õigekirja jätkad, siis millestki saad ikka lahti, usu mind!
Oled sa kindel, et sa ise ei eksi? Mina pidin kohe alguses teatama kindlustusele, et kui soovin konkureerivat pakkumist vms, siis nad ei lase asja kohe peale pakkumise saamist käiku, sul see ilmselt suures tuhinas tegemata ja respect kindlustusele, et asja nii kiirelt ajab. Vaata peeglisse, Erasmus, ja ära närvelda!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.11 13:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Nonii

igastahes suht perses..kindlustus ütles et juba garantiikiri vms iganes tehtud ja audil jupid tellitud. enda meelest pole öelnud et tahan kindlasti teha lasta ja enam raha ka ei anta, aga köik minu eest juba otsustatud ja enamvähem midagi teha ka ei saa, nihhujaa saatku need jupid tagasi vli midagi iganes!!!!! hommikul helistasid vene kutid kes olid nöus järgi tulema autole 1700€..ja nüüd vist ei saagi midagi teha kui see asi korda teha. see auto on valus vähk ikka, mitte kuidagi asjast lahti ei saa :mad::mad

Kui sellist õigekirja jätkad, siis millestki saad ikka lahti, usu mind!
Oled sa kindel, et sa ise ei eksi? Mina pidin kohe alguses teatama kindlustusele, et kui soovin konkureerivat pakkumist vms, siis nad ei lase asja kohe peale pakkumise saamist käiku, sul see ilmselt suures tuhinas tegemata ja respect kindlustusele, et asja nii kiirelt ajab. Vaata peeglisse, Erasmus, ja ära närvelda!

Sorts, paraja kiiruga telefonis kirjutatud..
Ei tea mina kas ise eksin, kogemused 0 sellesuhtes kindlustusega. Minu idee oli lasta Audil asi ära hinnata, et saada teada umbkaudne summa remondi kohta, lasta kindlustusel möelda ja mulle teada anda mida nüüd tehakse ja siis hakkan ise otsustama. Aga mitte keegi pole mulle midagi teatanud vaid on asi tuimalt juba ära otsutatud. Veel jama selles, et vene kutid juba bussi peal, aga seletasin nendele ka ära..ega vist polegi midagi teha.vöi mis..

Mu enda otsus oleks olnud mitte seda korda teha aga njh, sest esiteks mul pole aega et seda korda teha(autot vaja 24/7) ja teiseks mu arust on see möttetu ka :D

rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 15.12.11 13:42 Tsiteeri

Ei maksa närvi minna, kui sinu kindlustuspettuse hõnguline plaan läbi ei läinud... ikka juhtub... seltsi esmane kohustus on taastada avariieelne seisund ja seda nad ka teevad. Mitte iialgi ei pea nad sulle välja maksma raha, see on kokkuleppe asi ja seda otsustab kindlustusselts kas nad on nõus või mitte. Ja kuna nad remondivad esinduses, siis pole siin üldse midagi kiunuda, oleks kuskile nurga taha saadetud, oleks teine asi. Ma usun, et need ostjad on nõus ka peale remonti selle auto 1700ga ära ostma sult.

PS soovitan ka audi_a4_v6 tehtud märkust tähele panna

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.11 13:44 Tsiteeri

Teine kord targem :D

Igastahes tiib sai uus tellitud, stange vist kasutatud, rohkem ei tea..Vähemalt auto saab uue tiiva, vana oligi suht pehme..

Tiiva koha pealt märkus, öeldi, et taastama küll seda keegi ei hakka.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.11 13:50 Tsiteeri

Olgu see sulle õpetuseks, et pole mõtet rabeleda ja järgmine kord analoogses olukorras (ei pea olema kindlustusjuhtum) uurid asju põhjalikumalt ja võibolla ei peagi kedagi teist enda vigades süüdistama!

EDIT: Esinduse meestel üldisel rellakas ega keevitus käes ei seisa, muidugi nad ütlevad, et taastama ei hakka seda tiiba!

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.11 13:54 Tsiteeri

Just nii..

Aga tehti veel parem diil mulle. Alati milleski negatiivses on alati midagi positiivset ;)

Muide sellesuhtes küll hea, et Salvas käib ikka asi haiglet kähku, muidu ikka kipuvad venitama vist asja.

/Venelased läksid önnetult tagasi koju, kuigi suht imelik, et olid juba bussi peal nad, teadmata kas ma üldse müün autot :D

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 15.12.11 14:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Just nii..

Aga tehti veel parem diil mulle. Alati milleski negatiivses on alati midagi positiivset ;)

Muide sellesuhtes küll hea, et Salvas käib ikka asi haiglet kähku, muidu ikka kipuvad venitama vist asja.

/Venelased läksid önnetult tagasi koju, kuigi suht imelik, et olid juba bussi peal nad, teadmata kas ma üldse müün autot :D

Räägi diilist parem, mis sa salatsed :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 15.12.11 14:10 Tsiteeri

Mina laseks küll korda teha. Eriti veel siis, kui ise ei pea selle pärast pead vaevama. Las need Revali mehed siis toksivad ja nässivad selle raha eest.....kui nad muidugi oskavad:D:D

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.11 14:14 Tsiteeri

Kusjuures hea, et summagi öeldi, mulle Inges ei öeldud. Kuigi minu puhul asi loogiline, sest olin öelnud, et võtan ka konkureeriva pakkumise. Õnneks sõbra pakkumine võitis:P Oleks sa ka nii teinud, oleksid pärast maksud maha sõbralt raha kätte saanud!

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 15.12.11 15:03 Tsiteeri

Kuidas selle asjaga üldse on, et kui mingi vana auto on ja taastamine läheb kallimaks kui auto hetke väärtus ning otsustatakse, et taastada pole mõtet, siis makstakse auto turuväärtus (mitte just väga lihtne hinnata mõnikord kui auto on küll vana, aga näit. väga heas korras, siis võrreldakse hindasid auto24.ee sama väljalaskeaasta rontidega?) kinni ning auto võetakse ära ning korda tegemist ei saa nõuda?

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.11 15:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100
Kuidas selle asjaga üldse on, et kui mingi vana auto on ja taastamine läheb kallimaks kui auto hetke väärtus ning otsustatakse, et taastada pole mõtet, siis makstakse auto turuväärtus kinni ning auto võetakse ära ning korda tegemist ei saa nõuda?

Pöhimötteliselt küll..kui remont läheb kallimaks kui auto turuväärtus siis kindlustus korda teha ei taha..saad auto turuväärtuse (keskmine hind vist auto24 vms iganes järgi). Samas jah tekib rida küsimusi, nt kui auto töesti väga korralik jms.

Wolf123
huviline

Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Coupe

postitati 15.12.11 15:07 Tsiteeri

Nii ta tavaliselt on jah! Ei loe see neile, kui heas korras vms su auto enne avariid oli.

Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.11 15:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Wolf123
Nii ta tavaliselt on jah! Ei loe see neile, kui heas korras vms su auto enne avariid oli.

Samas olen kuulnud, et kui reaalselt on sul tšekke näidata mingis X summas siis see ka pidi lugema (kindel pole)

Kuigi mulle pakub huvi see kust Reval selle tagatiiva sebis.. :D

Positiivse poole pealt : stange oli nkn sealt kohast katki, pagasivahe oli totaalselt paigast..ehk siis säästsin stange värvimise, paigalduse, pagasivahega mässamise ja saan veel uue tiiva ja tagatule ka :D samas vöib rahule jääda.

Wolf123
huviline

Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.11 15:12 Tsiteeri

Ilus jutt! Ma võin ka sõbra tsekke näidata kui tahan. Pole ühtegi sellist juhust olnud minututvus ringkonnas ja ka nende tutvuste seas. Pauke olnud omajagu ja ka maha kantud autosi ning kedagi ei huvita, kas sul oli seal uus esisillakomplekt all või mitte.
Sul on valida lihtsalt, et kas saad selle turuhinna, mis on rondijärgi võetud või saad romu tagasi ja mingi väikse osa summast ( vahest kasulikum viis, kui sul tõesti seal uued jupid jms )

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.11 15:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Wolf123
Ilus jutt! Ma võin ka sõbra tsekke näidata kui tahan. Pole ühtegi sellist juhust olnud minututvus ringkonnas ja ka nende tutvuste seas. Pauke olnud omajagu ja ka maha kantud autosi ning kedagi ei huvita, kas sul oli seal uus esisillakomplekt all või mitte.
Sul on valida lihtsalt, et kas saad selle turuhinna, mis on rondijärgi võetud või saad romu tagasi ja mingi väikse osa summast ( vahest kasulikum viis, kui sul tõesti seal uued jupid jms )

Vöi siis teha nii, et näiteks auto24 köik selle margi söiduki omanikud viivad hinna mingi 50% körgemaks kui tegelikult :D:D

"Käsi peseb kätt"

Wolf123
huviline

Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal

postitati 15.12.11 15:15 Tsiteeri

See ei saa sul kerge olema :D Ja läheb kordades kallimaks, sest kellel automüügika kiire, siis talle pead päris kopsaka summa viskama sellejaoks, et ta oma auto hinda tõstaks ca nädalaks.

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 15.12.11 15:18 Tsiteeri

Oleks muidugi huvitav näha kuidas 1996 a. 100-t hinnatakse. Kas pannakse 94 a omale mingid %-d juurde või siis pigem vaadatakse 95-96 C4 A6-te hindasid. :P

Lehekülgi:  1  ..  19  20  21  22  23  ..  26
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 19.6% - SQL: 80.4%]