Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  19  20  21  22  23  ..  45
Autor:
Pealkiri: Audi 80 B4 2.0 66kW FWD -> monoquattro - 1992 - weiks (Vastuseid: 1101 | Vaatamisi: 271571)
aivo82
huviline

Registreerunud 04.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B4Q

postitati 31.12.12 14:58 Tsiteeri

Oma silmaga olen B4 sedaani näinud kahes erksamas toonis, sellist rohelist metallikut nagu pildil olev cabrio ja väga heledat sinist metallikut.

Mõlemad olid tavaliste stangedega sedaani puhul väga ilusad. Samas võiksid jälle midagi omapärast teha kui juba täielik ülevärv tuleb. Pruun metallik oleks ka kena: http://prolifik1.files.wordpress.com/2012/02/bronze-audi-vert.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on foorumis

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 31.12.12 15:03 Tsiteeri

See pronksikas pruun on väga lahe ning eristuks tõesti hästi. Meeldib endalegi :)

Mis selle värvi nimetus ja kood ka olla võiks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 31.12.12 15:16 Tsiteeri

Sellised värvid maksavad ka kena kopika. Eriti jamaks kisub asi siis, kui auto nii ilus ja 2.0 66kw kapoti all. Konevahetus ka ikka plaanis?

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
miqu
huviline

Registreerunud 09.07.11
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2.0TDI

postitati 31.12.12 15:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Number 3 värv.

+1, ilus värv too! :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on foorumis

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 31.12.12 15:28 Tsiteeri

Ikka üks asi korraga, rahapuud mul veel pole ;)

Mõte ikka olemas, aga see vahetus jääb kaugemasse tulevikku.

Tsitaat:
Algselt postitas: miqu
Tsitaat:
Number 3 värv.

Mis tolle tumesinise nimi ja kood võiks olla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rv30
klubiliige

Registreerunud 05.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi TT 8N

postitati 31.12.12 17:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: weiks
Ikka üks asi korraga, rahapuud mul veel pole ;)

Mõte ikka olemas, aga see vahetus jääb kaugemasse tulevikku.

Tsitaat:
Algselt postitas: miqu
Tsitaat:
Number 3 värv.

Mis tolle tumesinise nimi ja kood võiks olla?

Ma arvan, et see on Mauritius blue - LZ5C

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on foorumis

postitati 12.01.13 20:30 Tsiteeri

Sain täna siis korralikud alumised hinged esimestele ustele. Üks on täiesti ideaalne, teisel aga pisike loks. Vaevalt et ma ühe täiesti ideaalse veel leian ning selle teisega võib ka tegelt rahul olla. Kui muidugi kellegil on ideaalset pakkuda ja laseb mul ennem üle katsuda, et selles ka veenduda, siis olen pakkumistele avatud.

Viimasel ajal kippus parempoolne klaasipesudüüs jukerdama ning ka selle tarvis sain uued. Homme üritan ära vahetada, kuna täna oli kuradima külm õues.

Juppide eest läheb siis tänu klubilisele TaSa.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Veel sain temalt käigukangi munaka isa B4-le. Selle vahetab ka siis mingi aeg ära. Samuti sai ka tavaline iluvõre retsimiseks ligi võetud ning tulemas on taas üks RS2 stiilis võre, aint nüüd üritab kuidagi lihtsamalt hakkama saada, kuna know-how on ju nüüd olemas mida eelmine aasta esimest tehes veel polnud.

Sinist B4-ja ootavad veel ka uduka+suuna avaga stange liistud. Kui nüüd valged suunad kuskilt saaks, siis saab need külge panna. Ehk on kellegil pakkuda? Sealt jäävad omakorda üle uduka auguga liistud + uduka kõrval olevad pisikesed pudinad, aga neid vast ei raatsi müüa, kuna neid tuleb tikutulega otsida.

Veel otsin selle jaoks tumeda puitimitatsiooniga tagumiste uksepolstrite iluliiste. Esimesed on mul olemas. Samas oleks ka armatuuri peale vaja samat tooni liistu. Siis hakkaks seest looma. Noo muidugi ei ütleks ära ka sportlikematest b kere istmetest, aga need võiks siis olla sama riidega nagu praegused ning siis jääksid kõik istmed ja polstrid ilusti samasuguseks.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja muidugi ei jää ka C4 ilma ning selle tarvis on muretsetud must laekaga käetugi, mille amort on täiesti korralik. Tahaks enda käetoe külge pista, aa noo las jääb selle külge. Veel sai sebitud ka rõngad spido jaoks ning need lähevad ka siis mingi aeg külge.

Ise sai ka sellega täna sõidetud ja noo veider tunne kuidagi sõita. Auto seisab teepeal nagu oleks liimitud sinna külge, enda omaga ikka tunnen, kui vahel tahab otse minna. Noo jah, Q ja mono on ikka erinevad, aga saan hakkama :P

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on foorumis

postitati 18.02.13 19:48 Tsiteeri

Sai täna klubiliselt Kiku mõningad pudinad soetatud. Täpsemalt siis õhutorud eest keskelt kuni istmete alla välja ehk siis tagumised reisijad saavad ka lähemas tulevikus sooja õhku oma varvastele. Veel sain tumeda puitimitatsiooniga lisakellade ümbrise ning tuhatoosi kaane. Sinise B4 tarvis sain aga tumeda puitimitatsiooniga iluliistu armatuurile ning puhurinuppude ümbrise, mis ilusti ka AC/REC kohad sees nagu vaja, kuna sel kont peal. Homme vast lisan pildid ka, täna liiga pime.

Need õhutorud on siis detailid 20, 21, 22, 23, 24, 25 + keskmine osa, kuhu külge 20 ja 21 kinnituvad.
http://www.vagcat.com/p/B114/819300.png

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on foorumis

postitati 24.02.13 14:27 Tsiteeri

Vahepeal siis juba 6000km Tallinnasse tulekust saati täis tiksunud ning varsti peaks hakkama jõudma kätte ka õlivahetuse aeg. Endiselt kõik toimib nii kuis peab v.a temperatuuri näidik või termostaat, mil on mingid tujud. Kord näitab ilusti 90 kraadi, samas teine kord sama tee peale 70. Kuna tuba läheb siiski üsna kiirelt soojaks mõlemal juhul, siis kahtlustan pigem näidikut ennast.
Kuna Tallinna teed on nagu kuumaastik, siis ei raatsi autot lõhkuda neis miiniaukudes ning nii lasen end ühistranspordil sõidutada. Eks ta ole tudengi rahakotile ka vähe kergem.

Samas olen vahepeal uurinud ka mitmeid asju, et autot jällegi paremaks muuta. Leidsin siis järgnevad asjad:

1) Minicheckiga ning autochekiga kompu puhul on kompu osad täpselt samad ning checki osad on omavahel vahetatavad. Ehk pikemalt seletades jaguneb see spido taga olev kobakas kaheks tükiks, üks neist kompu ja teine check. Kuna nad on üksteisest täiesti sõltumatud, siis saab vabalt neid omavahel ringi visata. Kuna kompu mul olemas, siis otsin tavalist autocheki moodulit, et sealt see checki osa võtta. Mida rohkemate võimalustega seda uhkem. Kui kellegil on pakkuda autochecki moodulit koos 26pin pistikuga + 15-30 cm juhet võib endast märku anda.

2) B3 ja B4 on siiski erinevate tagasildadega. Oleksin muidu Pärnu kandist saanud ühe silla, aga hea et ennem teema tegin ja targematelt nõu sain. Nimelt soov siiski neist trumlitest vabaneda ning ketaste peale üle minna. Hea oleks saada kuskilt terve tagasild koos kelkudega, supporteid endeid ei taha, kuna põhimõtteliselt sama supportitele kuluva raha eest saab juba A6 C5 omad (40 eur vs. 50 eur). Kel on pakkuda mõistliku summa(10-15 euri eest, vanarauas saab vaid neljandiku sellest) B4 ketastega tagasilda koos kelkudega ja ilma supportiteta ning asub Pärnu või Tallinna kandis võib pakkumise teha.

3) S2 kellade valged taustad sobivad ka 260km/h spidole. Juba eelmine suvi proovisin oma spidoploki külge 260 spido osa ning samade pöörete juures näitas täpselt sama kiirust mis 220 spido osaga. Seega peaasi et tahomeeter oleks R4 oma, muud kannid võivad olla ükskõik mis motoga masina spidoploki küljest. Kui Kiku käest nüüd need uuema tüübi lisakellad kätte saan ning raha ka natuke rohkem on, siis tellib inglismaalt uued taustad nii spidole kui lisakelladele ning praegused S2 lisakellad lähevad siis kas müüki või sinise B4 külge. Aga vaja oleks ka üht 260 spidoplokki, millelt saaksin 260 spido. Kel on pakkuda sellist, isegi kooruvate taustadega, võib oma pakkumise teha. Või soovib keegi ehk 260 spido osa vahetada 220 osa vastu?

4) Juhuslikult leidsin ühest teemast lahenduse ka sellele tobedale plõksimisele, mis tekib siis kui suunatuled sees. Nimelt A8 ohutulede lüliti pidavat sobima praeguse asemele, kate vaja ainult vana pealt võtta. Tegelt peaks ka A6 C4 olema vist juba selline, eks peab otsima ja proovima. Samas ma ei tea, ehk ehitab üldse ohukad kangi peale nagu B3(siis vaja ka sellist ümarat kangi) ning siis saab tekkiva vaba koha asemele panna salongi valgustite lüliti (tuntud ka kui taxi button). See punkt alles otsustamise järgus.

5) Uuema tüübi võtmed (HAA type?). S2 foorumist leidsin, et A6 C4 uuemad lukud lähevad ilusti B4 külge ja kuna sedaanil veel pagasiluugi lukk ka sama, siis läheb kõik 1:1-le. Ehk siis vahetada saab kõik: uksed, süüde ja pagass, benapaagi kork on neil kahjuks ilma lukuta. See vahetus oleks tark turvalisuse mõttes kuna nende vanade lukkudega on pahatihti nii, et kui terve elu võtmega avatud, siis keerab seda ust lahti ka mõni teine võti. Samas siis oleks vaja mul klappvõtmete jaoks uusi toorikuid. Eks peab uurima kas neid saada on ning siis arendab seda ideed edasi. Kõik need uuemad lukud olid mul eelmine kevad täitsa olemas, aga kuna see teadmine puudus, siis müüsin nad rõõmsalt ära. Muidu oleks saanud ju kohe need külge pista ning klappvõtmed ka kohe nende järgi teha.

Lisan lõpuks ka pildid esmaspäeval ostetud jubinatest:
http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/IMG_0035_zps459cdae6.jpg http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/IMG_0040_zps6d5ea81f.jpg http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/IMG_0038_zps77ea5c71.jpg

Taiv0
huviline

Registreerunud 03.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: jalamees

postitati 24.02.13 15:31 Tsiteeri

Tsitaat:
1) Minicheckiga ning autochekiga kompu puhul on kompu osad täpselt samad ning checki osad on omavahel vahetatavad. Ehk pikemalt seletades jaguneb see spido taga olev kobakas kaheks tükiks, üks neist kompu ja teine check. Kuna nad on üksteisest täiesti sõltumatud, siis saab vabalt neid omavahel ringi visata. Kuna kompu mul olemas, siis otsin tavalist autocheki moodulit, et sealt see checki osa võtta. Mida rohkemate võimalustega seda uhkem. Kui kellegil on pakkuda autochecki moodulit koos 26pin pistikuga + 15-30 cm juhet võib endast märku anda.]

Ilma kompuutrita versiooni autocheck moodul erineb kompuutriga versiooni autocheck moodulist nad on erineva kujuga ühte korpusesse neid kuidagi ära ei mahuta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on foorumis

postitati 24.02.13 15:32 Tsiteeri

Hmm, ise oman vähe teist infot. Selle teema teises postis kirjas see:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=121763

Erineva kujuga pole nad samuti, juhul kui mul silmadega midagi valesti pole.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on foorumis

postitati 03.03.13 16:10 Tsiteeri

Vahest on ikka hea, kui auto turva/mugavusvarustusse on investeeritud. Eile sain siis sellise juhtumi osaliseks, mida ei oleks osanud ka ette kujutada. Nimelt toimetasin vaikselt pangaautomaadi juures ja läksin tagasi autosse. Samal ajal kui kaasaga juttu vestin tajusin nagu kedagi enda kõrval ning seal oli suur lolli irvega, arvatavasti laksu all olev kuju, kes ilmselt oli mind siis varem raha näpus silmanud. Üsna kiirelt tuli liigutus nupp alla ehk uksed lukku, aga kuju ei soovinud lahkuda vaid asus oma õllepurgikest avama, mille ta osavalt mu auto kõrvale maha kukutas ja siis katki tegi. Pärast seda lasi seda pursates mulle klaasi peale. Noo see ajas juba närvi päris mustaks, esiteks rikutakse privaatsust, siis juba rüvetab mu vara. Otsustasin siiski kiirelt lahkuda, kuna olin niigi hiljaks jäämas sihtkohta ning polnud enam aega mingi jobu peale oma aega raisata. Ja siis saabus loo püant, tegelane läks nii raevu et saatis mulle tagant järgi tolle purgi vastu klaasi. Jumal tänatud, et küljeklaasid on piisavalt tugevad ning ei pidanud Pärnu uue järgi minema. Oleks klaas purunenud, oleks purunenud ka midagi muud....

Igatahes lähiajal peaksin saama kätte 260 spido. Autochecki jaoks otsin veel ka esi- ja tagatulede kontrollmooduleid. Jahutusvedeliku paagi pean ka välja vahetama sellise vastu, mil andur küljes. Pistik vähemasti paagi kõrval olemas, ju see tehase poolt kõigil siis olemas. Samas vaja ka kolme klemmiga pumpa klaasipesu paagile, aga võimalik et mul isegi üks selline olemas. Sobiva pistiku peaksin saama vast oma juhtmevarudest.

Ühe autocheki mooduli olen suutnud ka normaalse hinna eest välja otsida, loodetavasti saan ta ikka kätte ka. Ideaalis oleks läinud vaja ikka kahte moodulit, aga üritan siis kuidagi enda auto peal selle toimima saada, mis sinisel B4-l peal on ning kuvab vahest õlirõhu häiret, kuigi tegelt lisakellade järgi rõhk olemas. Pistikuna kasutan vast C4 punast pistikut, millel lõikan siis ühe naga maha, et pesasse istuks. See samuti 26pin. Juhtmed sätin skeemi järgi ise sees ringi ja kuna see juhtmete ümberasetamine seal sees nii kerge, siis polegi vaja seda valget pistikut taga ajada.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 03.03.13 20:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Vahest on ikka hea, kui auto turva/mugavusvarustusse on investeeritud. Eile sain siis sellise juhtumi osaliseks, mida ei oleks osanud ka ette kujutada. Nimelt toimetasin vaikselt pangaautomaadi juures ja läksin tagasi autosse. Samal ajal kui kaasaga juttu vestin tajusin nagu kedagi enda kõrval ning seal oli suur lolli irvega, arvatavasti laksu all olev kuju, kes ilmselt oli mind siis varem raha näpus silmanud. Üsna kiirelt tuli liigutus nupp alla ehk uksed lukku, aga kuju ei soovinud lahkuda vaid asus oma õllepurgikest avama, mille ta osavalt mu auto kõrvale maha kukutas ja siis katki tegi. Pärast seda lasi seda pursates mulle klaasi peale. Noo see ajas juba närvi päris mustaks, esiteks rikutakse privaatsust, siis juba rüvetab mu vara. Otsustasin siiski kiirelt lahkuda, kuna olin niigi hiljaks jäämas sihtkohta ning polnud enam aega mingi jobu peale oma aega raisata. Ja siis saabus loo püant, tegelane läks nii raevu et saatis mulle tagant järgi tolle purgi vastu klaasi. Jumal tänatud, et küljeklaasid on piisavalt tugevad ning ei pidanud Pärnu uue järgi minema. Oleks klaas purunenud, oleks purunenud ka midagi muud....

Igatahes lähiajal peaksin saama kätte 260 spido. Autochecki jaoks otsin veel ka esi- ja tagatulede kontrollmooduleid. Jahutusvedeliku paagi pean ka välja vahetama sellise vastu, mil andur küljes. Pistik vähemasti paagi kõrval olemas, ju see tehase poolt kõigil siis olemas. Samas vaja ka kolme klemmiga pumpa klaasipesu paagile, aga võimalik et mul isegi üks selline olemas. Sobiva pistiku peaksin saama vast oma juhtmevarudest.

Ühe autocheki mooduli olen suutnud ka normaalse hinna eest välja otsida, loodetavasti saan ta ikka kätte ka. Ideaalis oleks läinud vaja ikka kahte moodulit, aga üritan siis kuidagi enda auto peal selle toimima saada, mis sinisel B4-l peal on ning kuvab vahest õlirõhu häiret, kuigi tegelt lisakellade järgi rõhk olemas. Pistikuna kasutan vast C4 punast pistikut, millel lõikan siis ühe naga maha, et pesasse istuks. See samuti 26pin. Juhtmed sätin skeemi järgi ise sees ringi ja kuna see juhtmete ümberasetamine seal sees nii kerge, siis polegi vaja seda valget pistikut taga ajada.

Kui see tüüp oleks suutnud õllepurgiga sul klaasi katki visata, siis poleks ma küll soovitanud sul miskit muud purustama minna:cool:
Mille pistik sul muidu olemas on tehasest? Mul küll ei olnud, ikka pead salongi ilmselt lisa juhtme vedama ja siis kolmeklemmiga pistiku panema. Pump muidu maksab poes mingi 10eur vist uus.

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on foorumis

postitati 03.03.13 21:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Kui see tüüp oleks suutnud õllepurgiga sul klaasi katki visata, siis poleks ma küll soovitanud sul miskit muud purustama minna:cool:
Mille pistik sul muidu olemas on tehasest? Mul küll ei olnud, ikka pead salongi ilmselt lisa juhtme vedama ja siis kolmeklemmiga pistiku panema. Pump muidu maksab poes mingi 10eur vist uus.

Ma mõtlen toda pistikut, mis peaks käima paisupaagi all oleva anduri külge. Mul hetkel ilma andurita paisupaak ning pistik ripub seal kõrval niisama. See sama pistik on aga sinisel B4-l ühendatud sinna paisupaagi all oleva anduri külge.
See klaasipesupumba pistik tuleb jah välja vahetada 3pin vastu, see ikka 2pin variant hetkel. Uut pumpa oleks vast nii või naa tarvis, kuna see klaasile soristamine ei tundu olevat düüsede viga(neid igatepidi läbi torganud) ning ilmselt pump on väsinud.

Mõningased otsingud on juba vilja kandnud ning järgmine kord kui Pärnu lähen peaksin ka tulede kontrolli moodulid kätte saama. Loodetavasti A6 C4 omad on samad mis B4.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on foorumis

postitati 06.03.13 17:04 Tsiteeri

Sain täna 260km/h spido osa kätte, tänud klubilisele RistoN. Odo näit on 32k suurem kui vanal, aga noo see ei oma mingit tähtsust (262k vs 294k). Taust on natsa koorunud, aga seda kergema südamega saan selle hiljem pooleks lõigata kui läheb taustade vahetuseks S2 omade vastu :P

E: Spido külge kruvitud ja kõik toimib nii kuis peab :)

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on foorumis

postitati 10.04.13 17:23 Tsiteeri

Nonii, pole ammu miskit kirjutanud. Sai siis pikalt otsitud autochecki moodulit ning lõpuks sain ka selle, mis otsisin. Mõtlesin küll, et kannatan homseni ära ja asun Sindis ehitama, aga otsustasin siiski täna siin Tallinnas selle autochecki osa minichecki kompule külge pista. Nende omavaheline sobivus oli 99%, aint kompu kaane seest pidin kaks naga maha lõikama, et autochecki osa sinna sisse läheks ning muud ei pidanud midagi ümber tegema. Nüüd silm kohe puhkab kui suuri pilte ekraanil ilutsemas näen. Kuna mul juhtmeid ühendatud pole, siis panin hetkel tulede kontrolli, piduritulede kontrolli ja õlirõhu pinni massi ning nii näitab ta praegu mul ilusti OKi ja ei lõuga ning reostaadi nuppu vajutades saan ka kogu pildirea läbi lasta. Homme kui saabun oma varude juurde installin külge ka tulede kontrolli moodulid, paisupaagi tasemeanduri ja pistan ka ülejäänud viis juhet minichecki pistikust sinna ümber. Et teema kuiv poleks, siis lisan ka homme pilte toimivast süsteemist.

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 10.04.13 17:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Nüüd silm kohe puhkab kui suuri pilte ekraanil ilutsemas näen.

Ei ei, silm puhkab hoopis siis, kui seal ühtegi pilti ees ei põle ja kõik on kenasti korras:D Ok, nali naljaks, tore, kui keegi sedasi nokitseda ja ehitada viitsib.

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on foorumis

postitati 10.04.13 17:34 Tsiteeri

Noo pilte näen hetkel vaid siis kui reostaadi nuppu vajutan, muidu näen ainult kirja OK.

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 10.04.13 17:38 Tsiteeri

Kas sul seda piduritule kontroll kirja ei tule ette, kui auto käima paned?

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on foorumis

postitati 10.04.13 17:41 Tsiteeri

Mul hetkel pidurite pin massi ühendatud, seega seda osa ta ei näita. Homme panen kontrollmooduli külge ning sealt moodulist siis tuleb juhe, mis läheb autochecki mooduli taha. Pagasnikus tuleb veel siis pidurikonnast tulev juhe lahti lõigata ja kontrollmoodul sinna vahele pista. Siis toimib nii nagu kirjeldasid, et tuleb "Brake Light" ette ja kui kõik peale piduripedaali vajutust korras, siis kuvab OK.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on foorumis

postitati 12.04.13 20:11 Tsiteeri

Kuna eile oli ilm üsna sombune, siis sai täna jätkatud autochecki paigaldusega. Panin siis tuledele kontrollmoodulid vahele, aga nüüd ta ei kavatsegi Brake Lights ja katkise pirni märki kustu panna, kuigi kõik on tegelt korras. Pärast oma sajandat proovimist sain korra pärast piduri vajutust ekraanile OK ning mu rahulolu lõppes peagi, kuna nii kui tuled peale tõmbasin, olin alguses tagasi. Ei oska arvata ka, mis seal nii n*ssib. Pagassis olev moodul saab ilusti +12V süütega ning mass otse sealt samuselt kerest ning see annab ka korralikult ühendust. Nüüd õhtul mõõtsin veel toas selle kontrollmooduli sees olevaid dioode ning üks tundus kahtlane, kuna vahepeal laseb ta voolu läbi mõlemat pidi, samas järgmine kord jälle mitte. Homme vahetan välja, äkki aitab. Tagatiiva sees oleva piduritule ühendasi ennem moodulit külge ning selles ei saa viga olla, kuna sinisel B4-l on tehtud täpselt sama moodi. Kuna autochecki moodul ja tulede kontrolli moodulid on pärit kõik ühe auto pealt, siis peab see komplekt ikka koos kuidagi toimima.

Viiest autochecki põhijuhtmest oli minu autol olemas vaid kolm. Ühe puhul pidigi olema nii, et seda lihtsalt 4 silindristel pole. Teise puhul aga täpselt ei tea, kuna minichecki pistikusse neid juhtmeid jäi üksjagu järgi ning äkki on sobiv seal siiski olemas. Samas mingeid vigu ta lambist ette ei loobi, ju siis on kõik korras. Googeldades leidsin, et 14pin pistikuga minicheckist ümber tehes pisteti samuti ainult need kolm ümber ning sellega asi piirdus.

Kütuse otsakorra signaal toimib ka, aga seda natuke liiga usinalt. Iga kord kui hakkan kohalt ära minema, järsemalt pidurdan, keeran või sõidan lihtsalt Tallinna kuumastikul pistab kohe karjuma. Kütust nagu oli piisavalt (tankisin 12l peale + miskit oli ka sees), seega ei saa ju nagu otsakorral olla. Ise arvan, et äkki on ujuk paagi seina külge jäänud vms, kuna kui nii kuu tagasi sai 30l tangitud näitas näidik ainult esimese valge kriipsuni.

Hetkel jäi ühendamata vaid klaasipesuvedeliku tasemeanduri juhe, kuna sobivat pumpa pole veel ostnud.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on foorumis

postitati 13.04.13 16:02 Tsiteeri

Kütuse otsakorra signaali viga peitus selles, et üks juhe(sinine-roheline) polnud küljes. Nüüd kus see sai külge pandud, siis ei karju enam iga liigutuse peale.

Tagatulede kontrollmoodul on aga vigane. Nimelt proovisin seda sinise B4 peal, mil tehase poolt autocheck ning täpselt sama jama. Proovin veel kõik tinutused üle teha, aga ilmselt uut moodulit sinna pagassi vaja. Dioodi vahetus ka mingit tulemust ei andnud. Vähemasti nüüd ma tean, et juhtmemajandus on mul korras ning kui moodul ka oleks töökorras, siis tulede kontroll toimiks. Ehk on kellegil pakkuda mulle korras tagatulede kontrollmoodulit?

Selline jäi siis lõpptulemus:
http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/Varuosad/2013-04-11153125_zps9f7114b8.jpg

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 13.04.13 16:15 Tsiteeri

Kuna autole siiis kõigetähtsam lisa tuleb? Polegi kuskil näinud teemat kus sedaani nelikveoks tehakse. Üsna pointless turhindasi vaadates, aga huvitav oleks lugeda :D

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 13.04.13 18:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Kuna autole siiis kõigetähtsam lisa tuleb? Polegi kuskil näinud teemat kus sedaani nelikveoks tehakse. Üsna pointless turhindasi vaadates, aga huvitav oleks lugeda :D

Vaadates, kui kiirelt üks inglane selle ära tegi siis ei tohiks vist õigete varuosade olemasolul midagi rasket olla...

WWW.MOTORAL.EE (Motul õlid [] KS, Triumf ja CP tööriistad [] Corghi, Uni-troll, Apac ja ATH garaa˛iseadmed)
kristjan@motoral.ee
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 14.04.13 07:46 Tsiteeri

Kusjuures mõistlik vist korralik kere osta kohe quattro ja siis asjad ümber laduda, sest minu mäletamistmööda oli weiksi masinal kerel paar halba ja keerulist kohta.

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
 Lehekülgi:  1  ..  19  20  21  22  23  ..  45
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 19.6% - SQL: 80.4%]