Lehekülgi: 1 .. 19 20 21 22 23 .. 28 |
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 C5 4,2 Quattro 2000.a
|
postitati 10.10.12 17:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: yanekk
Tsitaat: | Algselt postitas: LilMell27
esimesel lingil olev auto ei ole vist platsil, sest selle auto nägemiseks tuleks aeg kokku leppida
kahjuks pole kedagi sellist, kellel oleks selline auto olnud |
Kas on väga raske puue, et lugeda ei mõista.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=62785
|
Siin pole arstid, et inimesele diagnoosi panema võivad hakata...
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 10.10.12 17:36
|
|
|
Aga mõjus
|
|
|
|
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.10.12 17:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: yanekk
Aga mõjus |
Mõjus, aga pole vaja tõmblema hakata kohe, saab ka tsiviliseertumalt
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 Avant 3,0 Tdi q
|
|
maikl369
huviline
Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN
|
postitati 10.10.12 19:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rumsa
Väike küsimus esimesel lingil oleva auto kohta, kus on sellel autol kett mida vahetada? |
Sellel 1.8T on kett olemas küll...Nimelt tal on 2 nukkvõlli ja ühte neist ajab ringi kett ja pluss õlipump.
Paremat pilti ei leidnud.
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q
|
postitati 10.10.12 19:55
|
|
|
Kas V6 2.8 142kw kohta ka selline pilt olemas kuskil?
Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
|
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 10.10.12 21:09
|
|
|
Seda ma arvasin et sellest kilometraa˛i jutust häda välja leitakse. Info sain sõbralt, kellel endal selline auto on olemas olnud ja tema vahetas
80k-100k tagant neid. Tegelik lubatav läbisõit pidavat tehase poolt olema midagi 200k kanti, rohkem ei soovita tehaski sõita nendega. Nagu rääkis
audi_a4_v6, varuosade kvaliteet on erinev, mõni kestab kauem mõni vähem nagu iga teinegi kuluv varuosa. Eks see ole iga ühe oma enda teha, kui kaua ta
mis detailiga sõidab, aga kui sul üks päev nukkvõll peaks pooleks minema siis ei tasu jälle hädaldama hakata, et 2.5TDi on õudne mootor ja üldse vastu
ei pea ning mis iganes hädasid veel välja mõeldakse. Kui keegi teab asju paremini , siis olge head ja palun parandage fakti vigu, mitte ärge hakake
kohe maha tegema. Siinkohal ma ei taha väita, et olen maailmatark sel alal. Pole ise sellise "südamega" autot omanud ega asjasse täielikult
süvenenud.
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
postitati 11.10.12 02:14
|
|
|
Suure tõenäosusega on kuni 3000€ maksev C5 üsna pea remonti vajav või üldiselt üsna räbal juba. Ma ei saa nendest ka aru, kes siin 1.8T kohta jõuetu
ütlevad. Minu oma lippab 9 sekundiga sajani ilma chippimata. Kui mootor korras, turbo puhub ja hea rehv all, siis liigub väga hästi ja konkreetselt
sellise mootoriga auto. Kütustki võtab 9 sajale keskmiselt, mis ju nii vana ja suhteliselt suure auto kohta täiesti arvestatav number.
Enda oma müüsin 5k euroga - 0 huvi. Mis teha, ju siis sõidan talve kindlalt ära ja proovin järgmine aasta uuesti, aga mingi raipehinnaga ma teda küll
ära ei anna.
Lühidalt: 1.8T väga hea mootor ja mille eest maksad, seda ka reeglina saad!
|
|
|
S.vinkel
huviline
Registreerunud 06.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 11.10.12 04:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RTamm
Seda ma arvasin et sellest kilometraa˛i jutust häda välja leitakse. Info sain sõbralt, kellel endal selline auto on olemas olnud ja tema vahetas
80k-100k tagant neid. Tegelik lubatav läbisõit pidavat tehase poolt olema midagi 200k kanti, rohkem ei soovita tehaski sõita nendega. Nagu rääkis
audi_a4_v6, varuosade kvaliteet on erinev, mõni kestab kauem mõni vähem nagu iga teinegi kuluv varuosa. Eks see ole iga ühe oma enda teha, kui kaua ta
mis detailiga sõidab, aga kui sul üks päev nukkvõll peaks pooleks minema siis ei tasu jälle hädaldama hakata, et 2.5TDi on õudne mootor ja üldse vastu
ei pea ning mis iganes hädasid veel välja mõeldakse. Kui keegi teab asju paremini , siis olge head ja palun parandage fakti vigu, mitte ärge hakake
kohe maha tegema. Siinkohal ma ei taha väita, et olen maailmatark sel alal. Pole ise sellise "südamega" autot omanud ega asjasse täielikult
süvenenud. |
Ära saa nüüd valesti aru, ma ei taha Sind solvata ja ma vabandan oma otsekohesuse pärast kuid nii ütlegi teinekord kui küsitakse millegi kohta mida
Sa omanud pole(ja Sa väga vastata tahad), et" info sain sõbralt jne...." mitte ära loobi fakte, et 80 000- km ja nukad vahetusse. Muidugi kui
kasutada mingeid jumal teab mis juppe siis ei kesta ta tõesti võibolla isegi mitte 50 000-km. Aga räägime ikka Varuosadest mitte jamast.
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 11.10.12 12:06
|
|
|
Aga siin kohal küsiksin, kui pikka vahetusvälpa soovitad siis 2.5TDI nukkvõllidel, et teinekord targem oleksin? Kusjuures huvitab ennastki, kui kaua
ühe jooksuga Kindlalt ringi sõita saab õige Varuosaga ja mis tootjaid soovitad? (Endalgi oleks huvi A6 C5 osta)
|
|
|
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.12 12:24
|
|
|
Täna siis broneerisin ära Audi A6 C5 1,8T manuaal bensuka.
Tumepunane metallic
Homme või esmaspäeval peaksin kätte saama.
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 11.10.12 15:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Siim89Ma ei saa nendest ka aru, kes siin 1.8T kohta jõuetu ütlevad. Minu oma lippab 9 sekundiga
sajani ilma chippimata. Kui mootor korras, turbo puhub ja hea rehv all, siis liigub väga hästi ja konkreetselt sellise mootoriga auto. Kütustki võtab
9 sajale keskmiselt, mis ju nii vana ja suhteliselt suure auto kohta täiesti arvestatav number. |
Täpselt sama mõte - 1.8T EI ole jõuetu. Isegi madalatel pööretel mitte. Minu arust ongi need 30v V6-ed madalatel pööretel oma töömahu kohta üsna
väändevaesed ja 1.8T ei jää kuigi palju alla. Chipitud 110kw 1.8T on vaat, et isegi nobedam kui 142kw 2.8, aga kütusekulu on 3-4L madalam. Muuseas,
isegi hääl pole Audi R4-l paha.
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.10.12 19:25
|
|
|
Mu meelest on küll R4 mootoril masendavalt inetu hääl. Vähemalt ilma turbota variandil. V6 on juba loomult uimane madalatel, kui tal turbot pole
abiks. Vääne tuleb alles mingi 3000 pealt (vähemalt vanal 12 klapisel niimoodi).
1.8T liigub jah suht reipalt eriti kui chip peal.
|
|
|
Maarekk
huviline
Registreerunud 30.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.11.12 12:31
|
|
|
Kiirenduse teemal on näiteid seinast seina. Ei ole ise kuigi raske jalaga, kuid sai kunagi huvi pärast sõbra Audi A4 1.8tq manuaaliga jõudu katsutud,
kuni 100ni oli seis küllaltki tasavägine, lõpusirgel auto-pooleteise võrra juhtisin.
Endal A6 C5 2.4 manuaal (ehk see kõige "lollim" variant).
Platsis oli ka kolmas auto Opel Vectra 2000a. 2.5V6, millel kW idee poolest rohkem kui minul, kuid kolmest kõige aeglasem.
Niiet võta näpust, mis siin rolli mängis, kas autode üldine seisukord või midagi muud, igatahes sõbrapoiss tagasi enda nelikvedust ei hoidnud.
Paar-kolm korda katsetasime ja seis alati sama.
Ahjaa.. kõige mõistlikum minu arvates on A6 1.9TDI . Üldiselt kui autot
kenasti hooldatud ja õigel ajal vajaminevad tööd tehtud, siis vähemalt minu masin on ülihästi ennast üleval pidanud ptüi, ptüi, ptüi. - ainult kütet
võiks vähem võtta.
|
|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro
|
postitati 05.11.12 12:43
|
|
|
Kiirenduse kohta veel nii palju, et kiirendajal ja kiirendajal on vahe. Korduvalt isegi topgearis tõestatud, et rooli ja istme vaheline tihend määrab
palju. Niiet taoline võrdlus ei ole piisavalt põhjendatud.
|
|
|
Maarekk
huviline
Registreerunud 30.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.11.12 12:51
|
|
|
Seda kindlasti ja eks ta ole, et igaüks kiidab oma. Samas sellega tahtsingi öelda, et A6 huviline võikski otsida omale meelepäraseima ja heas
seisukorras eksemplari, kasutatud autode puhul mängib ju see kõige rohkem rolli, kuidas teda eelnevalt hoitud on. Sõitnud olen ka A6 1.8T ja
linnasõidus ning maanteel pole tegelikult ju vahet see lisa mõni kW, erilised kiirendusmasinad ja ka uuevõrdsed ökopillid pole need nagunii. 1.8T
kasuks räägivad kütusekulu numbrid ja ka rihmavahetus soodsam kui V6tel, samas V6el ei ole karta turbo töölepingu lõpetamist jne.
|
|
|
|
maikl369
huviline
Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN
|
postitati 05.11.12 16:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maarekk
Seda kindlasti ja eks ta ole, et igaüks kiidab oma. Samas sellega tahtsingi öelda, et A6 huviline võikski otsida omale meelepäraseima ja heas
seisukorras eksemplari, kasutatud autode puhul mängib ju see kõige rohkem rolli, kuidas teda eelnevalt hoitud on. Sõitnud olen ka A6 1.8T ja
linnasõidus ning maanteel pole tegelikult ju vahet see lisa mõni kW, erilised kiirendusmasinad ja ka uuevõrdsed ökopillid pole need nagunii. 1.8T
kasuks räägivad kütusekulu numbrid ja ka rihmavahetus soodsam kui V6tel, samas V6el ei ole karta turbo töölepingu lõpetamist jne.
|
Turbo eluiga saab ka ise pikkendada kui ise hoolas olla.
Aga võib sattuda ka lõpusirgel turbo otsa.
|
|
|
ragnara
huviline
Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro
|
postitati 05.11.12 19:40
|
|
|
Turbo mootori plusside alla võib panna ka selle, et lihtsam jõupoolist arendada.
|
|
|
TurboSlava
huviline
Registreerunud 09.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: 5X Audi 100 sedaan c4
|
postitati 13.11.12 15:40
|
|
|
Palju a6 ja a4 kaaluvahe on? Mina ei viitsinud proovidagi 1.8T , kuna tahtsin avanti. No niisama 1.8T ning chipitud on ikka jube vahe sees. Mul
viskas tuld ka tagant , kui hästi sai kiirendatud
|
|
|
sigaelmar
huviline
Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.11.12 20:36
|
|
|
Videos on ju kirjas ka, et Audi on chipped ja tõenäoliselt ka manuaalkastiga. Pole ju ime, et stock automaatkastiga Passat maha jääb. Sellegipoolest
arvan mina ka, et see 1,8T pole just teab mis rakett. Aga 3,0 ja 4,2 astuvad küll hästi edasi
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 13.11.12 20:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sigaelmar
Sellegipoolest arvan mina ka, et see 1,8T pole just teab mis rakett. Aga 3,0 ja 4,2 astuvad küll hästi edasi |
Kõik oleneb millega võrrelda ja tõsiselt võetavalt "edasi" ei käi neist ükski tehase seades.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 14.11.12 05:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sigaelmar
Videos on ju kirjas ka, et Audi on chipped ja tõenäoliselt ka manuaalkastiga. Pole ju ime, et stock automaatkastiga Passat maha jääb.
|
Täpselt, milleks üldse selliseid jama videosid postitada?
|
|
|
jarmo700
huviline
Registreerunud 10.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.12 15:44
|
|
|
Plaan on ka osta c5 kerega audi aga kas see nukkvõlli probleem nendel v6 mootoritel kadus ära mingist aastast või on viimase mudelini välja?
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 14.11.12 17:02
|
|
|
Kiire küsimus vahele..
Kas C5 S6 ja C5 RS6 (esi)tiivad samad?
|
|
|
|
JanekHL
huviline
Registreerunud 11.11.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 14.11.12 22:19
|
|
|
Ei tea kui tõsi see on, et 2,5 TDI pidi olema üks hullemaid mootoreid mis Audil on, pidi ülesse üsna kiiresti ütlema, vastab tõele ka see muidu?
Janek Hell 5166549 JanekHL@hot.ee
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 19 20 21 22 23 .. 28 |