Lehekülgi: 1 .. 18 19 20 21 22 .. 27 |
pets34
huviline
Registreerunud 18.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 avant
|
postitati 31.12.13 14:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pillekas
Tsitaat: | Algselt postitas: SilverLine
Suht sile isend paistab teine olema, aga värv ja varustus on üsnagi tüüpiline A4 kohta: elektriaknad ainult ees, elektripeeglid, tagaklaasi soojendus
jne. Tundub, et see vist mingi rusikareegel et kondiga autodel on katuseluuk aga kliimaautomaatigaga varustatutel siukest vidinat pole, enda omal sile
katus. Kuigi, ühtki paha sõna pole öelda B5 alati südamelähedane olnud ikkagi . Aga mis elektroonikat puudutab tasuks pisike diagnost ära küll, enda omalgi pisike kotermann sees möllamas, salongivalgustus (uste oma
ühesõnaga) käitub nii kuidas ise tahab ja korraga otustasid mõlemad esimesed pargid rivist välja minna, kuigi ma ise lohutan et juu see kaitsemte viga
on, läb äkki põlend v ehk piirdub pirnide vahetusega .
|
Valesti arvad,mul on kliimaga ja katuseluuk on ka. |
Minu ka kliima ja luugiga. isegi el luugiga veel
Bensiiniga võid pintsleid pesta, diislis peitub jõud
|
|
|
|
Quattru
klubiliige
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 31.12.13 16:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pets34
Tsitaat: | Algselt postitas: pillekas
Tsitaat: | Algselt postitas: SilverLine
Suht sile isend paistab teine olema, aga värv ja varustus on üsnagi tüüpiline A4 kohta: elektriaknad ainult ees, elektripeeglid, tagaklaasi soojendus
jne. Tundub, et see vist mingi rusikareegel et kondiga autodel on katuseluuk aga kliimaautomaatigaga varustatutel siukest vidinat pole, enda omal sile
katus. Kuigi, ühtki paha sõna pole öelda B5 alati südamelähedane olnud ikkagi . Aga mis elektroonikat puudutab tasuks pisike diagnost ära küll, enda omalgi pisike kotermann sees möllamas, salongivalgustus (uste oma
ühesõnaga) käitub nii kuidas ise tahab ja korraga otustasid mõlemad esimesed pargid rivist välja minna, kuigi ma ise lohutan et juu see kaitsemte viga
on, läb äkki põlend v ehk piirdub pirnide vahetusega .
|
Valesti arvad,mul on kliimaga ja katuseluuk on ka. |
Minu ka kliima ja luugiga. isegi el luugiga veel |
Kas see luukide või katusteakende olemus ei sõltu mudeli aastakäigust, vanematel on neid tõesti rohkem näha ning uuematel vähem.
Järgneva põlvkonna B6 keredel näiteks väga vähestel, pm diislitel leida.
|
|
|
|
kaido-
huviline
Registreerunud 19.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.13 19:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RTamm
Hetkel kehvade juhuste kokkusattumise tulemusena pole jõudnud väga palju Audiga tegeleda (auto asub hetkel veel sõbra garaazis ja tema aja puudumiste
tõttu ei ole ma kuskile jõudnud - ainult paar korda viimase pooleteist nädala jooksul). Jõudnud praeguseks nii kaugele asjadega, et armatuuri sain
välja ja ahju lahti. Kliima juhtmestikku olen ka natuke uurinud, kus miski sobima peaks. Siit tekib ka väike küsimus, et kas kliimapumbalt tuleb ka
ahju juurde miskine juhe? | ma kakkusin yhe audi omal varuosadeks,et saaks teisele kliima peale panna ja kliima pumbast läheb yks
kaabel mille sees on kaks juhet möödaradika äärt roolivõimu pumba juhtmete portsuxjuurde,sealt edasi salongi,samuti läheb yks kaabel mis sisaldab kaht
juhet just sealt samast salongi kust saab kliimat täita ja veel läheb yks kaabel milles on kaks juhet kliima radika kylge 
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 31.12.13 21:37
|
|
|
Kaido, palun pööra öigekirjale tähelepanu.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
kaido-
huviline
Registreerunud 19.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.01.14 15:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Kaido, palun pööra öigekirjale tähelepanu. | Vabandan.Teen enda kliima juhtmetest pilte kui tarvis? 
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6
|
postitati 02.01.14 16:44
|
|
|
Kui sa viitsid, võid muidugi. Oleks igati abiks, nii mulle kui ka teistelegi .
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.14 19:25
|
|
|
Ahoi, pole pikalt jutustanud enam midagi, samas autoga üksjagu toimunud on. Jõulupuhkusega läks kõik väga nihu, kuna ei jõudsin autoni 2 korda pahade
juhuste kokkusattumise tulemusena. Seega otsustasin onuga rääkida ja auto Võru garaazi viia, kus saan vabalt igal ajal tegutseda. Mõeldud tehtud, Audi
tarvis treila sebitud ja nii ta Võrru tagasi jõudis.

Võrru jõudes sai ta koheselt garagesse lükatud ja hakkas pihta töö. Hetkeseisuga siis olen hakanud vaikselt autot kokku laduma vaikselt. Sisse sai
kliimaahi, püsika paigaldus alustasin samuti vaikselt ning sorteerisin välja doonor auto juhtmestikust välja kliimajuhtmestiku. Mõni pilt ka hetke
seisust salongis.

Eks vaatab kuidas ilmaga nädalavahetusel on, võimalik et jätkan tööd ja tegemisi vaikselt, kuna plaanis jälle lõunasse suunduda.
Lähipäevil peaks lisanduma ka mõnigad uued detailid Audi tarvis. Eks hoian asjaga kursis 
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.14 13:51
|
|
|
Ahoi, pole üsna pikalt juttu puhunud, kuna miskit erilist pole ka toimunud. Vahepeal üsna kiire olnud ning kui Võrru jõudnud, siis suhteliselt külmad
ilmad olnud, sellega seoses pole viitsinud väga garaazi ronida. Küll aga eile, sai teekond ette võetud ja jätkatud kokkupanekut. Seismisega asjadele
ka hallitus peale tekkinud, määrdunud detailid sai puhtaks nühitud ja garaaz oli üldse nagu aurusaun pärast puhuri tööle panekut .
Toimetamistega jõudsin niikaugele, et praeguseks on armatuurlaud sisse pandud, püsika vaakum osa ühendatud ning kapotialt süsteem tuppa toodud, sai
vähe prostalt tehtud, aga ei leidnud seda õiget kohta kust voolik ja juhtmekimp tuppa võiks tulla, seega tegin aju karbile jälle ühe augu juurde . Külge sain ühendatud ka kõik tuled (esituledele tuleb mingi lisa kinnitus
välja mõelda vaid, kuna tuled lopendavad ees, mis ei ole just kõige meeldivam.
Kliima poole pealt siis niipalju, enamus tööd salongi poolt on tehtud. Ahi kinnitatud( kuigi üks kronsa tuleb uus otsida, sest ei sobi minu ahjuga),
pistikud ühendatud, salongi radikas ühendatud süsteemiga. Jäänud veel mõned juhtmed joota kellaplokiga ja kaitsme karbiga, siis peaks sellega ka
finiito olema. Tuleb leida ka uus salongi ventilaator, kuna praeguse kuju ei sobi just eriti täpselt praegusega ning pistik on samuti erineva kujuga.
Ülejäänud asjadega tegelen hiljem.
Eile jõudis minuni ka uus tagastange, mis vajab küll veits töötlemist, kuid sai ta juba külge poogitud, välimuselt on auto valmis sõitma, kuid salong
vajab veel komplekteerimist. Plaanin järgmine nädalavahetus tööd jätkata ja ehk saab siis asjadega ühele poole ja auto lõpuks sõitma.
Puistan ka fotosüüdistuse...

Igal juhul hoian asjadega kursis.
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 24.02.14 18:13
|
|
|
Abi vajad, anna teada, tuleks ja aitaks aega viita vähemalt. 
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.02.14 17:03
|
|
|
Eks ma hõikan sulle, kui ma garaazi poole roomama hakkan.
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.03.14 22:13
|
|
|
Tervist,
Sai nädalavahetus järjekordselt töiselt mööda saadetud, seda siis garaazis Audi seltsis. Tehtud sai üksjagu. Lõpetasin toimetamise juhtmemajandusega,
sättisin ahju asendit pisut ringi ( kuna mul pole originaal ahju kinnitust, pidin ise leiutama) kuna ei sobinud armatuuri õhukanalite asendiga. Sisse
jõudsin panna ka juba armatuurlaua, põhjamati ja hakkasin ka vaikselt keskkonsooli kokku panema. Ilmnes ka mõningaid takistusi, nagu viimasel ajal
kombeks. Avastasin et puudu on resokas, ning soojendusmootori kuju ei klapi ahjul oleva auguga.
Toimetamist alustasin ka püsika juhtmestikuga, millel sai juhtmed omavahel kokku paigutatud ja ka ajule sai asukoht leitud.
Täna sain kätte ka FL stange tarvis külgmised kinnitused ja panin ka need paika. Nüüd stange ei irvita enam nagu varem ja välimus on nüüd vaadatavam.
Väike piktuur ka salongist hetkeseisuga:

|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.03.14 21:16
|
|
|
Ahoi,
Nädalake jälle möödas viimasest kirjast. Asjalood autoga nii kaugel et on ta jälle liiklemas, kliima süsteem toimetab niipalju kui võimalik (torusid,
pumpa ja radikat pole küljes). Külma puhub ta paremini kui eelmine süsteem ja sooja hakkab ka suhteliselt kärmelt puhuma. Salongi sain ka enamvähem
kokku, kuid mõningad jubinad ikka puudu nagu alati, kui miski vähe suurem projekt ette võetakse.
Peale pikka seismist tekkis ka trobinate viisi erinevaid vigu, millega võitlesin terve pühapäev ja võitlen siiani.. Mõningad ja tähtsamad nimetan ka
üles, ehk keegi oskab aidata.
- Signaali pole (kahtlustan et roolil sai mass valesti pandud - kaitse on terve)
- Tahhomeeter ei tööta
- Salongis punane valgus ei tööta, ehk ei nuppude ega kliima ümbruses (uurisin täna tööjuures väheke, kahtlustan et üks punaste juhtmetega pistik sai
valesti ühendatud kui keskkonsooli kokku panin, ehk keegi teab kuhu see käima peaks.
- Suunatuli käib normaalsest kolm korda kiiremini ( seda siis ainult vasakul pool, parem käib normaalselt ja ohutulede puhul töötab kõik ilusti)
- Käima ei taha minna ja kütust ei anna peale ( lahendus leitud, vahetasin bensupumba ja relee 208 asendus 372ga)
- Pagassi luuk ei taha lukku jääda ( täna pole enam täheldanud)
Sisse sai poogitud ka FL lagi, kuid tuleb paraku see sama targalt maha võtta, kuna ei sobi ta kuidagi sinna. Plastikud on erinevad, toon on erinev ja
ükski aksessuaar ei sobi külge kuidagu ( käepidemed, päiksesirmid). Katuseluugi ja polstri vahele jääb ka vahe sisse kust katuseluugi raami näha.
KeveNilt sai juba ostetud ka uuesti pre-face lagi, kuna enda vana kakkusin suhteliselt julmalt välja, seda kahjustades ning sellel olid ka koni augud
(eelmise omaniku töö).
Uuesti sai ostetud ka replica S4 esistange, mis homme värvi läheb, et ülevaatusele minekuks auto ühe värvi oleks.
Selline jäi ta siis praegu.

.. salongist lisan pildid millalgi hiljem, ilmselt homme.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 24.03.14 21:33
|
|
|
- Suunatuli käib normaalsest kolm korda kiiremini ( seda siis ainult vasakul pool, parem käib normaalselt ja ohutulede puhul töötab kõik
ilusti) |
Kontrolli pirnid üle. Üldjuhul see kiirem vilkumine peaks tulenema väiksemast koormusest (mõni pirn läbi põlenud).
|
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.03.14 21:36
|
|
|
Kontrollisin esimese asjana, ühel oli pesa oksüdeerunud, puhastasin ära mõlemad täna, aga viga ei kao endiselt - ise julgen ainult vigast releed
kahtlustada ...
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 25.03.14 19:39
|
|
|
Niiskus võis seal jah palju halba teha. Aga sa panid üv-ta Tlna või ? 
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.14 06:27
|
|
|
Eks see niiskus seal kurja tegi jah. Tallinna sai jah Üv-ta tuldid, muud ei jäänud üle 
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.14 19:20
|
|
|
Ahoi, vahepeal mõned asjad juhtunud seoses autoga. Alustame siis kõigepealt väljast. Eelmine reede sain värvimisest kätte oma S4 esistange ja FL
tagastange. Ehk siis olen jõudnud jälle samasse punkti kust eelmine aasta pooleli jäin. Ka FL'il sai värvitud stange lisa kerevärvi. Omajagu oli vaja
vaeva näha, enne kui sain ta värvimisse saata. Enne minu kätte jõudmist oli seda mitmest kohast rihitud ja nägi välja paras raibe, aga eks hind oli ka
vastav.
Mõningad pildid ka ..

Ka salongis on kerge muudatus toimunud, nimelt jõudis koleda ja mannetu rohelise maki asemele kaua oodatud 1-din touch-screen makk. Makil suht palju
lisasid ja tänu neile pole vaja telefoni peaaegu et üldse näppida sõidu ajal . Olemas on Bluetooth, handsfree, GPS ja palju-palju muud. Ise olen väga rahul temaga. Tulevikus plaanis ka TV ja tagurduskaameragi
toimima saada.

Jõudis ka mõni päev tagasi pakike milles olid kliimapump ja kliima paneel (praegusel ekraanid õhtal) ning muud väiksemat pudipadi. Näis millal leian
aega et need külge paigaldada. Kui kellelgi kliimapumba kronsat pakkuda 2.6 V6'le (ei kujuta ette kas 2.8 oma võib sobida), siis võid ühendust
võtta.
Ideid ja plaane on veel, aga eks iga asi omal ajal, eks hoian toimuvaga kursis..
|
|
|
siimuu
huviline
Registreerunud 19.08.11
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 E85 3.0 Convertible
|
postitati 31.03.14 19:39
|
|
|
Mis embleem Sul seal iluvõrel on? Või mis seal kirjutab?
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 31.03.14 19:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sl1990
Mis embleem Sul seal iluvõrel on? Või mis seal kirjutab? |
Verise ninaga julgen höisata .
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.14 19:46
|
|
|
Endiselt see kurikuulus S-line embleem, kuid punane osa nüüdseks lõplikult kaotsi läinud. Survekaga lastes Smartwash'is tuli ära, avastasin alles
mõnda aega hiljem.
|
|
|
siimuu
huviline
Registreerunud 19.08.11
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 E85 3.0 Convertible
|
postitati 31.03.14 20:35
|
|
|
Selmet. Nagu Sa ilmselt tead, siis see vist tõesti mõistlikum sealt ära visata. 
|
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.14 20:43
|
|
|
Kuna mulle ta meeldib, siis ma ei viska teda kuskile, kui siis vahetan ainult korraliku vastu välja, . Ilma on võre haigutavalt tühi.
|
|
|
Quattru
klubiliige
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 31.03.14 20:44
|
|
|
Endiselt see kurikuulus S-line embleem, kuid punane osa nüüdseks lõplikult kaotsi läinud. Survekaga lastes Smartwash'is tuli ära, avastasin alles
mõnda aega hiljem. |
Sobibki nii üleni hõbedasena paremini See uus multimeedia mänguasi
salongis võis päris suure augu rahakotti süüa.
|
|
|
|
tune_make
huviline
Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 1.8T, Audi A4 b5 2.8 Wv Passat 1.9 85kw
|
postitati 01.04.14 08:25
|
|
|
Mul 2.8 kliimapump koos kronsaga olemas. Aga pean vaatama kas ta sobib sinna 2.6 le. Põhimõtteliselt ju peaks sobima peaks ju sobima. Kui huvi anna
teada! 
Vahel peavad kuldsed käed olema ka mustad.
|
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.04.14 08:28
|
|
|
Ei punasest tunnen puudust küll, annab asjale vürtsi juurde. Mm süsteemi paigaldus väga kirves polnud aga eks need augud ole ka nõelutavad .
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 18 19 20 21 22 .. 27 |