Lehekülgi: 1 .. 18 19 20 21 22 .. 28 |
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 C5 4,2 Quattro 2000.a
|
postitati 09.10.12 19:24
|
|
|
Sekkun ka siia teemasse, sest tekkis ka plaan osta Audi A6 C5. Mulle on soovitatud 2,8L bensukat ja 1,9TDi... Kumba soovitate? Kumba on odavam pidada?
Või oleks targem eelistada mõnda muud mootorit? Quattrot ma ei soovi. Kas eelistada automaat või manuaalkastiga?
Soovitused oodatud!
Ette tänades:
Meelis
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q
|
postitati 09.10.12 19:45
|
|
|
Kui sa Quattrot ei soovi,siis ilmselt 1.9TDI mõtekam.Sõltub muidugi läbisõidust aastas.Esiveoga 2.8 142Kw,no ei tea kas on mõtet.
Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
|
|
|
|
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.10.12 19:55
|
|
|
ega kui vaadata müügikuulutusi, siis ei olegi nagu ühtegi 1,9TDi'd müügil...
on veel mõnda soovitada?
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 09.10.12 19:57
|
|
|
Väike öko diisel (81/85/96kw) vs suurem joodik (142kw).
Kui Q ja minek pole esmane valiku puhul, siis uuema aja 96kw-ne man kastiga peaks see "õige" olema.
Kuigi need isendid vähe kallimad loomulikult ka..
edit: hekeseisuga ainult 8tk manuaalsena a24-s.
|
|
|
|
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.10.12 19:58
|
|
|
nu minu hinnaklassiks, mida vaatan, oleks 2500-3000€
kas 2,5TDi oleks halb valik?
kas üldiselt eelistada manuaali või automaati?
|
|
|
maikl369
huviline
Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN
|
postitati 09.10.12 20:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: LilMell27
Sekkun ka siia teemasse, sest tekkis ka plaan osta Audi A6 C5. Mulle on soovitatud 2,8L bensukat ja 1,9TDi... Kumba soovitate? Kumba on odavam pidada?
Või oleks targem eelistada mõnda muud mootorit? Quattrot ma ei soovi. Kas eelistada automaat või manuaalkastiga?
Soovitused oodatud!
Ette tänades:
Meelis |
Kõik on kinni sinu soovides.
Kui soovid ökoliikurit siis 1.9TDI
Kui soovid vähe krapsakamat siis 2.8
Ja kui soovid tavalist natuke väiksema küttekuluga kui 2.8 siis 1.8T on ka mõistlik valik.
Näiteks kui mina valik 2.8 siis kindlasti quattro vähemalt tead mille eest natuke rohkem maksad (mõtlen kütusekulu).
Automaadiga on nii ja naa võib kesta võib ka mitte kesta kõik oleneb kuidas teda hooldatud on aga sellist asja on raske kontrollida kui tegu võõra
autoga.
Mina soovitaks audi ja vw puhul rohkem manuaali.
|
|
|
twistY
huviline
Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.10.12 20:05
|
|
|
Sellise summa eest võid normaalse diisliga C5-st küll suu puhtaks pühkida. Jäävad ainult veekuued ja jõuetud 110kw 1,8T-d.
|
|
|
|
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.10.12 20:12
|
|
|
nu soovitage siis hinnaklassis 2500-3000€ kõige mõistlikumat Audi A6 C5'te
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 09.10.12 20:21
|
|
|
nu soovitage siis hinnaklassis 2500-3000€ kõige mõistlikumat Audi A6 C5'te |
Nagu juba mainiti sulle.. fööniga 1.8, jääb kenasti sinu hinnaklassi.
Hetkeseisuga neid a24-s ainult 4tk.
|
|
|
|
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.10.12 20:28
|
|
|
selge
ühest asjast ei saa ma aru, et miks pannakse automaat kastiga autole veokonks, kui automaatkastiga ei tohi järelkäru vedada...
või on see müüt?
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 09.10.12 20:34
|
|
|
selge
ühest asjast ei saa ma aru, et miks pannakse automaat kastiga autole veokonks, kui automaatkastiga ei tohi järelkäru vedada...
või on see müüt? |
Sa muutud ka varsti müüdiks, kui kirjutama ei õpi/reegleid ei austa.
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 09.10.12 20:38
|
|
|
selge
või on see müüt? |
Müüt muidugi, ei näe põhjust miks automaat kastiga ei tohiks käru vedada..kes sellise lolluse üldse välja mõtles.
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 10.10.12 04:55
|
|
|
Ilmselt see kelle niigi tuksis automaatkast andis otsad kui vedas käru. Tegelikult automaadiga võid vedada põhimõtteliselt kõike, kui auto suudab nii
haagist millel vead vanaema juurest toodud kütte puid, kui ka sõbra autot, mis mingi rikke või kütuse lõppemise tõttu seisma jäi. Asi on vastupidine
siis kui sind veetakse. Võib transportida sinu autot ainult kindlal kiirusel ja kindla aja jooksul, kui kast on Neutral asendis,. Piirid on pandud et
automaatkast oma õlitust ei kaotaks. Tingimused peaks tootja poolt olema märgitud auto kasutusjuhendis.
2.5TDi kohta ei ütleks et ta on kehv mootor, tegelikult on ta üsnagi töökindel ja võimaldab ökonoomset sõitu. Soovitan, aga ainult juhul kui oled
kindel, et sa jõuad seda masinat remontida ja hooldada. Arvestama pead sellega, et iga 80 000km tagant peaksid nukad vahetama (ei ole just odav lõbu)
ja õlivahetusvälpasid ei tohi "üle lasta". Sellisel juhul kestab ta ilusti. Mul nii mõnegil tuttaval on sellise südamega Audid ja nad kiidavad neid,
samas hooldused on kordades kallimad, kui mul enda autoga. Küll aga ei soovita valida automaati, nad on üsna uimased ja kipuvad streikima ning kui
midagi kastis puruneb on remondi arved valusad.
Hinnavahemikus 2500-3000€ valiksin ise V6 bensiinimootoriga auto. Kas 2.4 või 2.8.
|
|
|
S.vinkel
huviline
Registreerunud 06.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 10.10.12 05:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RTamm
Ilmselt see kelle niigi tuksis automaatkast andis otsad kui vedas käru. Tegelikult automaadiga võid vedada põhimõtteliselt kõike, kui auto suudab nii
haagist millel vead vanaema juurest toodud kütte puid, kui ka sõbra autot, mis mingi rikke või kütuse lõppemise tõttu seisma jäi. Asi on vastupidine
siis kui sind veetakse. Võib transportida sinu autot ainult kindlal kiirusel ja kindla aja jooksul, kui kast on Neutral asendis,. Piirid on pandud et
automaatkast oma õlitust ei kaotaks. Tingimused peaks tootja poolt olema märgitud auto kasutusjuhendis.
2.5TDi kohta ei ütleks et ta on kehv mootor, tegelikult on ta üsnagi töökindel ja võimaldab ökonoomset sõitu. Soovitan, aga ainult juhul kui oled
kindel, et sa jõuad seda masinat remontida ja hooldada. Arvestama pead sellega, et iga 80 000km tagant peaksid nukad vahetama (ei ole just odav lõbu)
ja õlivahetusvälpasid ei tohi "üle lasta". Sellisel juhul kestab ta ilusti. Mul nii mõnegil tuttaval on sellise südamega Audid ja nad kiidavad neid,
samas hooldused on kordades kallimad, kui mul enda autoga. Küll aga ei soovita valida automaati, nad on üsna uimased ja kipuvad streikima ning kui
Hinnavahemikus 2500-3000€ valiksin ise V6 bensiinimootoriga auto. Kas 2.4 või 2.8. |
Kle võta nüüd rahulikult oma jutuga.Mis krdi jutt, et 80 000 km ja nukkade vahetus! Kust sa kullamees sellise info võtad?
Ja just selliste postituste pärast saabki üks mootor endale sellise maine nagu Hr.RTamm suudab välja mõelda!
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 10.10.12 07:03
|
|
|
nu soovitage siis hinnaklassis 2500-3000€ kõige mõistlikumat Audi A6 C5'te |
Pane kuus sotti juurde ja osta see:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1056037&rhash=7e01
Kui rahaga kitsas siis mitte mingit mõtet ei ole V6 diislit osta, kui ka esmapilgul on hea masin (ja ongi kahtlemata) siis aja jooksul on arulagedad
ülalpidamiskulud vältimatud. Kui sõidumõnu on peamine ja raha ei loe, siis peale V6 diisli ei ole muud mõtet vaadata.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
|
sumsar
huviline
Registreerunud 20.09.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.10.12 09:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RTamm
Hinnavahemikus 2500-3000€ valiksin ise V6 bensiinimootoriga auto. Kas 2.4 või 2.8. |
Iga 80 000... wtfffff Väga-väga-väga vale info sul
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 10.10.12 10:30
|
|
|
Võib olla küll iga 80tuh tagant, samamoodi nagu tolle aja esisild iga 40tuh tagant, asja uba peitub varuosade kvaliteedis, hinnad on kohati väga
madalad ja eks ka kvaliteet on vastav. Reaalselt aga kestavad orig (korralike ma mõtlen siinkohal, mitte ilmtingimata orig) nukad ikka kordi kauem,
sama ka selle sillaga. Naabrimees on oma 2,5 v6-l vahetanud vist isegi kiiremini, kui 40tuh tagant neid nukkasid, valinud odavaimad osad
|
|
|
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 Avant 3,0 Tdi q
|
postitati 10.10.12 17:12
|
|
|
Väike küsimus esimesel lingil oleva auto kohta, kus on sellel autol kett mida vahetada?
|
|
|
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.10.12 17:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rumsa
Väike küsimus esimesel lingil oleva auto kohta, kus on sellel autol kett mida vahetada? |
hea küsimus
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.10.12 17:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rumsa
Väike küsimus esimesel lingil oleva auto kohta, kus on sellel autol kett mida vahetada? |
hea küsimus |
On ikka küll olemas, õlipump on kettiga.
|
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 Avant 3,0 Tdi q
|
postitati 10.10.12 17:20
|
|
|
Sõbralikult soovitan mitte vaadata autot müügiplatsilt vaid osta eraisikult. Olen olnud auto otsingutel Eestis ja see on ikka uskumatu millist saasta
need müügiplatsid pakuvad. See jutt, et rihmad jne. vahetatud ning hooldused tehtud, selle jutuga pole midagi peale hakata. Võta keegi kaasa kes omab
või on omanud täpselt samasugust mudelit ja kindlasti on valiku tegemisel suur abi.
|
|
|
LilMell27
huviline
Registreerunud 07.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.10.12 17:26
|
|
|
Esimesel lingil olev auto ei ole vist platsil, sest selle auto nägemiseks tuleks aeg kokku leppida.
Kahjuks pole kedagi sellist, kellel oleks selline auto olnud.
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.10.12 17:29
|
|
|
esimesel lingil olev auto ei ole vist platsil, sest selle auto nägemiseks tuleks aeg kokku leppida
kahjuks pole kedagi sellist, kellel oleks selline auto olnud |
Kas on väga raske puue, et lugeda ei mõista.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=62785
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 18 19 20 21 22 .. 28 |