Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 45 |
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 03.06.11 07:03
|
|
|
Nii, üks küsimus. Kas laepolstrit kannatab pesta pesupulbri veega või tuleks mõnd mööblipuhastusvahendit kasutada? Mõtlesin, et võiks mõni päev selle
ära pesta ja kui aega millaski saab, siis ka selle ära vahetada. Uus polster on siis ise selline:
|
|
|
Piilu
huviline
Registreerunud 17.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 Avant Quattro 1.8T; A4 B5 Quattro 1.8T; 80 B4 Quattro 2.0->1.8T
|
postitati 03.06.11 17:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: weiks
Nii, üks küsimus. Kas laepolstrit kannatab pesta pesupulbri veega või tuleks mõnd mööblipuhastusvahendit kasutada? Mõtlesin, et võiks mõni päev selle
ära pesta ja kui aega millaski saab, siis ka selle ära vahetada. Uus polster on siis ise selline:
|
Veega pestes pidi liimist lahti tulema, ei soovitaks.
Foorumi otsingut kasutades leiab mõningaid arutelusid selle üle, et laepolster alla vajunud.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 07.06.11 08:30
|
|
|
Kui ära rikud selle, siisi minult saab uue laepolstri
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 12.06.11 18:28
|
|
|
Nii, paar sõna ka siis auto teemal. Ausalt öeldes polegi eriti midagi teha saanud, kuna aega ei ole olnud reisi ja töö tõttu ning autoga ei saanud ise
ka maale minna, kuna ma pole veel täisealine ning piiratud lubadega peab mul keegi kõrval istuma. Seekord sai siis hoopis isa B4-ga sinna mindud ning
selle kallal nokitsetud, tehtud tööst tuleb ka varsti DIY teema. Samas sai lauapäeval ikka midagi enda auto jaoks tehtud ka.
Nimelt sai selle töönädala lõpul soetatud siis üles-alla regullitav B4-ja kõrvalistuja iste ning siis sain vähemalt kõrvalistuja poolse alusraami
ümber vahetada, mis ei võtnud üldse kaua aega. Lisaks vajas istme juures vahetust ka turvavõõ kinniti, kuna B4 ja C4 istmetel on need lihtsalt erineva
kujuga, muidu kinnitub ka C4-ja turvavöö pistik B4-ja turvavööga. Samas sai ka heledad plastikud vahetatud mustade vastu, kuna need sobivad minu
meelest paremini.
Doonor
B4-ja raam C4-ja istme all
Valmis iste
Nüüd tekib kindlasti küsimus, mis sai ülejäänud doonoristmest, aga ka sellele sai rakendus leitud. Nimelt oli mul maal vana arvutitool suht niru ja
nii saigi B4-ja istmest uus tool valmis tehtud
Edaspidi tahaks siis istmed sisse visata ja soenduse juhtmestikust ka teise poole paika vedada. Samas ootavad ka tagumiste uste sees olevate kõlarite
juhtmed mind tagumise istme all. Tegu siis polstritega, millel on üleval pool väike kõlar ja all suur. Nendest tuleb ka järgmise nädala lõpul pilte,
aga niipalju võin öelda, et riie on sama mis teistelgi. Peale nende oli kindlasti midagi veel plaanis, aga hetkel ei tule rohkem meelde.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.06.11 21:13
|
|
|
Nii, nädal möödas ja istmed on nüüd sees. Tahtsin kõlareid ka vaadata, aga vihmane ilm ei lasknud sellesse süveneda. Jääb siis see teiseks korraks.
Lisaks istmetele sai ka soenduse juhtmestiku teine pool paika panud ning pärast proovisin ikka järgi ka ning soendus on täitsa töökorras , aga pirnid tahaks nuppudes vahetust, kuna hetkel seal ainult traadid sees
püsti(pirnid kaduma läind).
Ja nüüd paar pilti ka, kus näha kuidas tulemus jäi. Samas ka paar klõpsu uutest tagumistest polstritest ning töö käigust. Peale klikates näeb kõiki
pilte ka suurena.
*Samas siis teema lugejatele ka väike etteruttav pakkumine enne kui kuulutuse teen. Nimelt oleks siis pakkuda B4-ja comfort sisu ehk kõik istmed,
tumeda riidega ja üsna normaalse välimusega. Paar pilti neist ka, mida näeb peale klikates suuremana.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.06.11 23:12
|
|
|
Sai ka see nädal üht-teist tehtud. Nimelt sai siis salongis paar pirni ära vahetatud ja kunagise aftermarket keskluku juhtmestiku jäänuseid eemaldatud
ning samuti sai ka teisi juhtmeid korrastatud (lisade paigalduse käigus on sinna päris uhked liinid rajatud ). Seega on nüüd rooli all vaid vajalikud juhtmed ja kõik on ka ilusti ära sätitud. Ah jaa, tagumiste uste sees
olevate kõlarite juhtmed mis istme all oma järge ootasid sai ka paika pandud, aga noo kuna maki paneel jäi linna maha ei saanud proovida, kas häält ka
neist tuleb.
Veel sai vahetatud ka esimesed pidurivoolikud, mis olid kõik väga väsinud olemisega. Õhutamisega oli algul veits probleeme, kuna need õhutusniplid ei
tahtnud lahti tulla, aga õnneks sai need siiski avatud ja süsteem õhutatud. Ja nüüd siis ka paar pilti. Kahjuks ei saanud uute voolikutega pilti teha,
kuna läheneva saju tõttu tuli auto kiirelt kokku lappida.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 26.06.11 23:22
|
|
|
http://s1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/?action=view¤t=P5271663.jpg
Ma loodan, et ühe tegemisega said ka C4 istmed lahti võetud. Kui ei, siis tee seda. Pildi järgi on väga hästi näha kuidas on ära vajunud istme
välimised servad, samas kui sisemised osad on sellised nagu tehasest tulles. Need istmed on küll ka kulunud peast paganama mugavad, kuid korrastatud
polstritega muutub asi veel oluliselt paremaks.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.06.11 08:56
|
|
|
Suppordid on kunagi värvitud ja nüüd värv maas? Soovitan lahti võtta, Trelli/käia otsas oleva traatharjaga puhtaks ning siis mingi tugeva värviga üle
võõbata. Spray on nõrk, eriti kui alus on must. kui ikka sprayga värvid, siis alla spray krunt vähemalt.
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.06.11 09:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Suppordid on kunagi värvitud ja nüüd värv maas? Soovitan lahti võtta, Trelli/käia otsas oleva traatharjaga puhtaks ning siis mingi tugeva värviga üle
võõbata. Spray on nõrk, eriti kui alus on must. kui ikka sprayga värvid, siis alla spray krunt vähemalt. |
Alles eelmine aasta sai muidu värvitud ja sai kasutatud mingit spetsiaalset värvi ning oli ta siis purgis sprayna. Lasin siis ennem trelli otsas käiva
traatharjaga suppordid puhtaks ning alles siis värvisin. Mul neid harju isegi kaks, ühega on hea servi teha ja teisega suuremaid pindu. Värv on korras
muidu, need mustad laigud seal peal tulevad puhastusvahendiga nühkides ära, üritan ka puhastest mingi aeg pilti teha ja siia panna. Ainult üks
tagumine trummel tuleb uuesti üle värvida, kuna talvel tõmbas sõidu pealt kinni, läks kuumaks ja värv põles maha.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.06.11 09:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
http://s1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/?action=view¤t=P5271663.jpg
Ma loodan, et ühe tegemisega said ka C4 istmed lahti võetud. Kui ei, siis tee seda. Pildi järgi on väga hästi näha kuidas on ära vajunud istme
välimised servad, samas kui sisemised osad on sellised nagu tehasest tulles. Need istmed on küll ka kulunud peast paganama mugavad, kuid korrastatud
polstritega muutub asi veel oluliselt paremaks. |
Kahjuks pole seda teinud, kuna ausalt öeldes ei pannudki seda ise tähele. Kas servade jaoks on vaja siis uus polsterdus poest muretseda või saab
hoopis kuidagi lihtsamalt? Ehk sul on pakkuda mõnda pilt korrastatud istmest, siis oleks hea millegi järgi vaadata ja teha.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.07.11 10:26
|
|
|
Püsika kang ja käetugi
Polegi ammu kirjutanud. Sai siis pühapäeval 4x kohtvalgustid paigaldatud, aga sellega seoses suutsin ka korraliku lühise tekitada ning laevalgusti
juhtmed hakkasid sulama ning tossu oli ka ja tulemuseks on nüüd see, et lambid põlevad ka siis kui juhiuks on kinni. Sai sellel teemal juba ka
targematelt nõu küsitud ning peab nüüd näppupidi kogu juhtme läbi uurima, kuna arvatavasti saab ta kusagilt kerest massi ja seetõttu ei katkesta
ukselüliti voolu ära.
Vahepeal olen ka uusi vidinaid otsinud ja kuna juhiistme külje peal oli käetoe puudumise tõttu auk tuli sinna leida miskit ja lõpuks saingi hea
hinnaga ühe V8 käetoe. Kuna käetugi on teist tooni ning ka vähe kulunud pealt, tuleb sinna uus kate ümber teha, kuid see ei tohiks raske olla, kuna
seda polsterdust saab seest poolt kruvide abil eemaldada ning siis saab juba ka praeguse nahkkate sealt ümbert kätte.
Samas sai muretsetud miskit huvitavat veel. Nimelt sai ära toodud püsikiirusehoidja kang, mida olin juba pikemalt jälginud. Loodaks mingi aeg ka
süsteemi sellele järgi saada, aga sellega hetkel nii kiire pole.
See nädal tahaks ühe asja veel soetada, mida ma seni küll pole ühelgi B4-jal näinud, aga eks kui diil tehtud siis räägib asjast lähemalt.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.11 20:01
|
|
|
Sai eile siis juhtmed läbi uuritud ning selle tulemusena vedasin ülevalt lambist kuni juhiukse lülitini uue juhtme. Nüüd kõik töötab nagu peab
Käetoe sain ka külge pandud ning nüüd on eriti mõnus seal toolis istuda
Pildid tulevad hiljem, kuna käetugi on ausalt öeldes pealt suht määrdunud ja karjub uue katte järele.
|
|
|
Imres
huviline
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition quattro 20vt
|
postitati 18.07.11 21:27
|
|
|
See nädal tahaks ühe asja veel soetada, mida ma seni küll pole ühelgi B4-jal näinud, aga eks kui diil tehtud siis räägib asjast lähemalt.
|
Said diili tehtud?
Best ET 13,414@A4
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.07.11 07:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Imres
|
Said diili tehtud? |
See pühapäev peaks saama tehtud, kuna selle asja müüja ei saanud eelmine nädal sellele auto juurde järgi minna.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.07.11 16:02
|
|
|
Pagasiluugi polster
Pühapäev käes ning diil tehtud. Sai siis soetatud pagasiluugi polster, mida ma pole isiklikult ühelgi B4-jal varem näinud. Tegu siis päris korraliku
asjaga, mida tagant poolt toestab plastik ning kinnitub ta siis kruvide ja tüüblitega, millede jaoks olid augud pagasiluugi küljes olemas. Nüüd paar
pilti ka:
Ning mõningad pildid veel, mida näeb peale klikates suuremana.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.11 18:42
|
|
|
Paar nädalat on möödas ning mõtlesin, et võiks kirjutada mis ka vahepeal toimunud on ning mis tegemist ootab.
Sai siis eelmine reede piiratud load esmaste lubade vastu vahetatud ning nüüd saab juba ka üksi ringi sõita Eile sai ka Tallinnas käidud ning 285km tripi peale kulus kütet ainult 15 liitrit(3 inimest autos). Algul
tundus küll mõte Tallinna linnas sõitmisest veits jube, aga tegelt polnud hullu midagi.
Täna otsustasin siis külastada romulat, kuna oli meeles et justkui nägin seal ühe B4-ja sees uuema tüübi armatuuri, aga kohale jõudes pidin tõdema, et
tegu ikkagi sama vana kolakaga. Kuna ilm oli ilus, otsustasin tagumised trumlid uuesti üle värvida. Selleks siis puhastasin nad kõigepeal vanast
värvist kasutades trelli ja selle otsa käivaid harju ning avastasin, et mul lausa 4 erinevat harja . Igatahes puhtaks ma nad sain ning siis läks krunt peale, millel lasin 2 tundi kuivada. Pärast seda lasin värvi
peale ning nüüd nad kuivavad. Jäin siis ikkagi punase värvi juurde, kuna must oleks olnud minu arvates liiga tavaline.
Homme keeran rattad uuesti alla ning siis üritan tagumisi klaase toonida. Külgmistega ei tohiks probleeme olla, kuna ma võtan klaasid küljest. Kuid
mis tagumise klaasiga saab, ei tea. Igatahes kui miskit õnnestub siis lisan õhtul siia ka pilte.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.08.11 17:01
|
|
|
Toonklaas
Algas siis tänane päev pagasnikus, kuna luuk ei olnud nõus lahti tulema. Lasin siis tagumise istme alla ning sukeldusin pea ees pagassi, et luku
vastus kere küljest lahti keerata. Lisaks pidin eemaldama ka selle plastist liistu sealt eest ning nii sain luugi esialgu lahti. Süsteemi uurides
selgus, et viga oli selles hoovas, mis tõmbab lukku lahti. Nimelt oli asi kuidagi vedel ning tahtis pingutamist. Nüüd töötab nagu kellavärk
Edasi võis siis klaaside toonimisega alustada. Keerasin siis kõik osadeks ning pesin klaasid ka puhtaks. Kruttimise käigus suutsin ära lõhkuda ka ühe
plastiku, mis on tagumise kolmnurk akna all servas ja ukseposti peal. Teine päev peab uue ostma. Igatahes tunnike tagasi sain kõik kokku tagasi ning
nüüd siis ka paar pilti tulemusest. Tagaklaasi tahaks ka ära toonida, aga nii laia kilet pole ma poes veel kohanud ning kahest osast oleks jama, seega
peab veel selle kohta uurima.
Homme tahaks siis paigaldada uued kõlarijuhtmed tagumiste kõlarite jaoks ehk siis kogu liini eest taha välja. Selleks sai siis muretsetud oomipoest
10m kõlarijuhet. Veel tahaks ka auto puhtaks pesta ning ära vahatada ja siis tuleb kindlasti ka uusi pilte
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.08.11 17:38
|
|
|
Nüüd siis hulganisti pilte puhtast autost
7. August 2011
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 08.08.11 14:47
|
|
|
Olen juba ammu tahtnud öelda, et see on üks eeskujulikemaid teemasid Huviliste autode all, kenasti teksti ja alati palju pilte detailselt. Keep up the
good work
|
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 08.08.11 17:03
|
|
|
Sul on see esiveoline aga panid quattro skeleti+nupp niisama valgustama salongi?
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.08.11 06:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Olen juba ammu tahtnud öelda, et see on üks eeskujulikemaid teemasid Huviliste autode all, kenasti teksti ja alati palju pilte detailselt. Keep up the
good work |
Tänud. Eks ma jätkan ikka samas vaimus.
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiku
Sul on see esiveoline aga panid quattro skeleti+nupp niisama valgustama salongi? |
Jep, just nii. Sain selle nupu väga odavalt(3 euri) ning nii tekkiski mõte see sinna külge panna. Vahetasin pirnid ära ja katsetades selgitasin välja
milliste pinnide alt pirnid põlema hakkavad ning nüüd ta siis särab seal, kui süüde sisse keerata. Muidu kui seda diffri nuppu vajutada, siis hakkab
see roheline tuluke ka põlema.
Laupäeval sai ka muidu probleem el.akende ja katuseluugiga lahenduse. Nimelt siiski oli relee sees ühes tinutuses imepisike pragu, mida varasematel
vaatlustel polnud avastanud. Sai see siis üle joodetud ning nüüd töötavad aknad ja luuk igast asendist ja iga ilmaga.
Kolmapäeval või neljapäeval peaks S-i rooli ka kätte saama ning siis keeran selle loomulikult kohe ka külge ning ega pildidki sellest tulemata jää
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.08.11 20:42
|
|
|
Kamei iluvõre
Sai täna jälle miskit toredat soetatud. Nimelt leidsin paar nädalat tagasi kuulutusi uurides Kamei iluvõre ühe Coupe küljest ning täna sain ma ta siis
ka kätte. Kuna keskelt on värv maha tulnud, tuleb mul teda homme ennem värvida kui autole külge saan panna. Loodetavasti jõuab homme lõpuks ka mu S-i
rool kohale. Nüüd siis ka üks pilt sellest iluvõrest.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.08.11 19:12
|
|
|
Sai siis täna võre üle värvitud ning külge pandud. Samuti proovisin ka erinevaid embleeme, aga turvalisuse huvides jätan ilma märkideta, kuna muidu
poleks järgmine hommik seal enam midagi alles. Tegelikult rõngaid tahaks ikkagi, aga selleks siis vaja kuskilt ühed osta. Seniks siis mõned pildid.
Peeglid said ka uue värvi ning kuivad praegu. Homme läheb lakk peale ning siis saab nad juba tagasi auto külge keerata.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.08.11 13:41
|
|
|
Lakk läheb ikka märg märjale. Nii hakkab ta sul kohe koorduma, kui sa lased alusvärvil ära kuivada. Selllele iluvõrele pane kasvõi mustaks värvitud
audi märk tagasi, praega kuidagi tühi.
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.08.11 20:13
|
|
|
S-i rool
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Lakk läheb ikka märg märjale. Nii hakkab ta sul kohe koorduma, kui sa lased alusvärvil ära kuivada. Selllele iluvõrele pane kasvõi mustaks värvitud
audi märk tagasi, praega kuidagi tühi. |
Ma jäin eile natuke hiljaks sellega ning kuna õues hakkas juba kaste tulema, ei jäänud muud üle kui lükata lakkimine järgmisele päevale ja lasta
vähemalt värvil normaalselt ära kuivada. Noo kui peaks kooruma hakkama, siis ega midagi, peeglid uuesti maha ning uus värv ja lakk peale. Rõngad
tahaks jah külge panna, aga nüüd ei suuda otsustada, kas jätta läikivaks või värvida mustaks.
Sain siis lõpuks ka oma kauaoodatud S-i rooli kätte. Tegelikult oli rool juba mitu päeva tagasi Pärnus Smartposti kapis, aga väikse näpuka tõttu ei
tulnud mullle smsi selle kapi koodiga. Nimelt oli viga sisestatud numbris, aga eksimine on inimlik. Nüüd rool küljes ja peaks mainima, et mingi väga
huvitav heli kostub kui rool näppude vahel libiseb(ilmselt see nahk teeb seda). Ja nüüd pilte ikka ka.
Kuna neid erinevaid roole mul olnud juba tervelt kolm, siis otsustasin panna siia veel ka kolm pilti enda autost erinevate roolidega.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 45 |