Lehekülgi: 1 2 |
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 13.10.07 06:59
|
|
|
ise ka viimasel ajal käin oscaris, ei ole siiani kuskilt kinni hakata olnud
|
|
|
|
sileem11
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: G30LCI, B6,C3
|
postitati 13.10.07 07:17
|
|
|
Btw on keegi ka rehve lämmastikuga täita lasknud ja kes peale Masteri seda pakub?
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
postitati 13.10.07 09:59
|
|
|
Ei meenu, et oleks pidanud ootama kohutavates järtsides.
Samas ka topelt veljed jne...
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
Andrus_V
huviline
Registreerunud 31.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.08 15:02
|
|
|
Laki tänava ja Kadaka tee ristis on putka, kust tasuks eemale hoida. Eelmisel kevadel olid igal pool pikad järjekorrad ja juhuslikult sattusin sinna,
kuna seal polnud pikka järjekorda. Ees oli 2 autot, küsisin, et kas vahetate 235/45 17" rehve, vastus oli jaatav, et pole probleemi. Kui järg minuni
jõudis sõitis vahele mingi Mersu, küsisin, et kuidas nii. Vastuseks tuli, et oli juba 2h tagasi kokku leppinud vahetuse. Kannatasin ära selle ja
vahepeal võtsin velgedel keskelt kapslid maha ja keerasin ratastel kõik poldid lahti ja jätsin iga ratta 2 poldiga õrnalt kinni, et vahetus kiiremini
sujuks. Üks velg oli mul katkise rehviga, juba ennem alt ära võetud, saigi see esimesena ette söödetud, töömees esiteks käis eelbiga üle valuvelje
rahulikult, nagu plekkvelge kohtles. Siis higistas ja punnitas pingi taga ja maha ta seda rehvi ei saanudki. Lõpuks ütles, et ei vaheta nii suurt
mõõtu, et võib rehvid ära lõhkuda. Lõpuks selgus, et tüübil tulid nokast sellised alko lõhnad, et andke peale hammustada midagi. Ühesõnaga tüüp oli
maani täis. Olin juba 110 valimas, kuid tahtsin veel see päev rehvid alla saada ja ei olnud aega tegeleda selle jamaga seal.
|
|
|
m0cc
huviline
Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: W213, 5008
|
postitati 11.03.08 08:38
|
|
|
Ma käisin korra Männiku teel mingisuguses. Rekkaid oli seal ikka väga palju. Õhtul saan täpselt firma nime ka öelda, praegu meeles pole.
Töö tehtud korralikult, sain veel 5% mitte millegi eest alla kah .
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 11.03.08 08:49
|
|
|
www.prorehv.ee
piisavalt hea
|
|
|
anduke88
klubiliige
Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe
|
postitati 11.03.08 09:17
|
|
|
Sügisel vahetati vähemalt 15 tolline plekil rehvid 280 eest. Firma nimi küll meelde ei tule hetkel.
|
|
|
|
Andrus_V
huviline
Registreerunud 31.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.08 17:03
|
|
|
Nüüd on üks väga positiivne kogemus ka olemas. Kunagi ühes foorumis soovitati seda kohta, et soodne ja eestlane teeb hoolikalt. Hinnakirjas olid kuni
15" rehvid. Küsides ütles, et teeb 18" ka. Kaks kulunud rehvi panin ajutiselt alla, ütles, et nende peale polegi mõtet tasakaale raisata, et nagunii
ajutised (järgmine päev panin korralikumad alla ja ka tasakaalustati, sain rehvid, mille hinnas sisaldus ka vahetus). Ühesõnaga pandi seal neli 18"
rehvi velgedele, 2 tasakaalustati kleebitavatae tasakaaludega, 2 ventiil, 4 ventiilikübarat ja arve oli 120.- karp jäi lahti. Viskasin veits jotsi ka peale. Pärast aitas vana omast vabast
ajast/tahtest mul velgede auto alla panemise lõpetada, putkal oli tööaeg läbi juba selleks ajaks. See koht asub Ehitajate tee ääres, Mustamäelt Õismäe
poole sõites peale Kadaka Nestet järgmine teeots paremale (väike valge putka).
Võrdluseks Mustamäe haigla juures Tervise tn. olev putka. Lasin panna seal neli 16" talverehvi velgedele, suverehvid oli vaja maha võtta ja seal
võttis kummimees veljed auto alt ära ja pani tagasi ka. Arve 500.-
Samas kohas ühe 18" rehvi vahetus, velg oli juba auto alt ära. Arve 100.-
|
|
|
Rom
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: C6 3.0TFSI S-line
|
postitati 15.03.08 10:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Andrus_V
Nüüd on üks väga positiivne kogemus ka olemas. Kunagi ühes foorumis soovitati seda kohta, et soodne ja eestlane teeb hoolikalt. Hinnakirjas olid kuni
15" rehvid. Küsides ütles, et teeb 18" ka. Kaks kulunud rehvi panin ajutiselt alla, ütles, et nende peale polegi mõtet tasakaale raisata, et nagunii
ajutised (järgmine päev panin korralikumad alla ja ka tasakaalustati, sain rehvid, mille hinnas sisaldus ka vahetus). Ühesõnaga pandi seal neli 18"
rehvi velgedele, 2 tasakaalustati kleebitavatae tasakaaludega, 2 ventiil, 4 ventiilikübarat ja arve oli 120.- karp jäi lahti. Viskasin veits jotsi ka peale. Pärast aitas vana omast vabast
ajast/tahtest mul velgede auto alla panemise lõpetada, putkal oli tööaeg läbi juba selleks ajaks. See koht asub Ehitajate tee ääres, Mustamäelt Õismäe
poole sõites peale Kadaka Nestet järgmine teeots paremale (väike valge putka).
Võrdluseks Mustamäe haigla juures Tervise tn. olev putka. Lasin panna seal neli 16" talverehvi velgedele, suverehvid oli vaja maha võtta ja seal
võttis kummimees veljed auto alt ära ja pani tagasi ka. Arve 500.-
Samas kohas ühe 18" rehvi vahetus, velg oli juba auto alt ära. Arve 100.- |
Väga hea koht, avastasin ka enda jaoks selle koha hiljuti. Kvaliteet hea ja seda võileiva hinna eest.
|
|
|
andriu
huviline
Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6c6
|
postitati 17.03.08 21:07
|
|
|
parim koht tallinnas--- õismäel paldiski maantee ääres suures angaaris rehvitöökoda
hinnad on viimasepeal
|
|
|
vvv
huviline
Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.03.08 06:35
|
|
|
Pirita tee ääres asjalikud papid.
Hinnad on ka normaalsed
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 24.03.08 00:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: erki.t
www.prorehv.ee
piisavalt hea |
Ise oli ka seal käies meeldivalt üllatunud - koos rataste tasakaalustamisega viitsiti ka täiesti omaalgatuslikult üldiselt veermik üle vaadata ja läbi
loksutada ja avastati loksuv stabikavarda "kont".
Ilmselt satub sinna teinegi kord...
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 31.03.11 08:14
|
|
|
Vana teema kisun jälle üles, kuna kohas kus tavaliselt olen käinud (akadeemia tee ühikate vahel paiknev autoremonditöökoda) on personal vahetunud ning
minu päringule hinna kohta ei osatud vastata muud, kui "kjooneaig pjoole", mispeale ma sealt minema kiirustasin ning mitte kunagi enam sellesse
kohta ei lähe.
Seega soovitused mustamäe piirkonnas rehvide soodsa vahetusvõimaluse kohta taas teretulnud.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 31.03.11 08:37
|
|
|
Mina julgen Tallinna piirkonnas väga soojalt soovitada sellist kohta nagu TREV-2 grupi rehvitöökoda aadressil Pärnu mnt 463. Asub ta Laagri Neste,
Hesburgeri, Säästumarketi, Statoli lähedal. Töökoda on seal avatud E–L 8–16.
Olen saanud alati abi rehvivahetusega seotud küsimustes ja töö on tehtud täpselt nii, kuidas ma olen soovinud. Teenindus on eestikeelne ja võib-olla
ka see on täielikule üksteisemõistmise kaasaaidanud.
Kui mul on tutikad originaalveljed või äsja pulbervärvitud vanad, siis on nähtud vaeva, et ka madala profiiliga jäik kumm velge grammigi vigastamata
(kraapimata) kas peale või maha saada.
Hinnakiri:
http://teederev2.trev2.ee/index.php?id=43
Minu jaoks on tähtis nii kvaliteet kui ka hind. Olen sealt leidnud sobiva lahenduse.
|
|
|
semprom
huviline
Registreerunud 26.07.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.11 18:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: semprom
vahetan ise endal ja teiste kui huvi sis 58080016 asun mustamael vilde tee 155 |
Vahetan ise endal ja teistel kui huvi siis 58080016, asun Mustamäel Vilde tee 155
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|
mafi
postitusõiguseta
Registreerunud 02.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi s4 (c4 4,2L)
|
postitati 02.04.11 10:12
|
|
|
Mina soovitaks minna härjapea ja õle tänava nurgale seal töö kiire ja korralik.Terve jooksu vahetus vanas rahas 200 eeki pluss tasakaalud,kui veljed
või rehvid väga kõverad pole siis peaks 300 kroonuga hakkama saama.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |