Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 Avant 3,0 Tdi q
|
postitati 27.09.12 17:33
|
|
|
Uhh, lõpuks jahutusvedeliku leke leitud. Ei lekkinud siis kui auto seisis ega siis kui panin käima. Täna sõitsin mootori kuumaks ning töötava
mootoriga sai alla piilutud. Mitte ühtegi tilka. Kui auto mootori seiskasin hakkas vedelikku maha nirisema, suht käigukasti kõrvalt. Lekkis siduri või
turbiinikoja peal olev voolikuühendus, mul endal pole aimugi hetkel mis voolik see on. Kusjuures seda lekkekohta ei näe ei alt ega ülevalt, ligineda
tuleb pmst käsikaudu. Sai käed ära kõrvetatud muidugi aga kange isu oli leke üles leida. Igatahes saab nüüd jälle rahulikumalt magada.
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.09.12 11:15
|
|
|
Kuna plaanis on paigaldada ette porilapakad siis sai alustatud rooste eemaldamisega esimeste küljekarpide nurkadelt. Kõrvalistujapoolne karp oli
hullemas seisus ja sai alt ära võetud logar ning osaliselt ka poritiib lahti võetud kere küljest. Piisavalt nii palju, et sai tegutseda seal vahel.
Üks koht kus saavad kokku poritiib ja küljekarp oli ikka juba väga roostes, seda just põhjusel, et kuna puudusid porilapakad siis pori koguneb tiiva
ja karbi vahele, tsink laseb värvi lahti ja rooste tuleb. Üks pilt ka avanenud olukorrast:
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.09.12 11:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rumsa
Uhh, lõpuks jahutusvedeliku leke leitud. Ei lekkinud siis kui auto seisis ega siis kui panin käima. Täna sõitsin mootori kuumaks ning töötava
mootoriga sai alla piilutud. Mitte ühtegi tilka. Kui auto mootori seiskasin hakkas vedelikku maha nirisema, suht käigukasti kõrvalt. Lekkis siduri või
turbiinikoja peal olev voolikuühendus, mul endal pole aimugi hetkel mis voolik see on. Kusjuures seda lekkekohta ei näe ei alt ega ülevalt, ligineda
tuleb pmst käsikaudu. Sai käed ära kõrvetatud muidugi aga kange isu oli leke üles leida. Igatahes saab nüüd jälle rahulikumalt magada.
|
Seal sidurikoja peal ei tohikski olla ühtegi vooliku ühendust, keegi oli lappinud voolikut mis läheb salongiradikasse. Ehk siis jupp vahele pistetud
mis tähendab nelja üleliigset voolikuklambrit. Ilmselt oli voolik kunagi läbi hõõrdunud ning keegi oli teinud ajutise lahenduse. Ega muud kui uus
voolik tellida.
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.10.12 10:36
|
|
|
Nonii, sai siis täna võetud ette vooliku vahetus mis läheb salongiradikasse. Kõik tore kui põrkasin kokku liitmikuga mida kuidagi lahti ei saa,
traadist splint sai eemaldatud kuid ühendus lahti ei tule. Mingi nipp? Tegin ka pildi ühendusest ehk keegi on kokku puutunud?
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 14.10.12 12:31
|
|
|
Kanguta natuke julgemalt. Uut tagasi pane tee ilusti puhtaks ja lase natuke silikonõli vooliku otsale et libedamalt kokku läheks.
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.10.12 15:41
|
|
|
Sai ikka julmalt kangutatud, no mitte kuskile poole ei liigu Eelmiselt
ametilt olen torumees, nii, et igasuguste liitmikega kokku puutunud aga no see siin on mõistatus.
Lappasin kokku tagasi mis lahti olin kiskunud, jääb paremaid aegu ning tugevamaid käsi ootama ilmselt.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.10.12 18:32
|
|
|
Sai ikka julmalt kangutatud, no mitte kuskile poole ei liigu Eelmiselt
ametilt olen torumees, nii, et igasuguste liitmikega kokku puutunud aga no see siin on mõistatus.
Lappasin kokku tagasi mis lahti olin kiskunud, jääb paremaid aegu ning tugevamaid käsi ootama ilmselt. |
Klambri võtsid täitsa ära? Kui klambrit pole siis nagu kindlam et see ei hoidnud. Seal lihtsalt sodi vahel ja tihend on kinni. Vahest nad kõvasti
kinni küll kuid natuke väänata igas suunas hakkab ta ikka liikuma. jama muidugi kui toru otsa ära murrad.
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.10.12 18:56
|
|
|
Klamber sai jah täitsa ära võetud. Kusjuures ei saa aru sellest, et liitmikku peaks ju toru otsas vähemalt saama keerata mingis suunas aga mitte
muhvigi. Jäigalt paigal. Või need sooned hoiavad paigal? Teen mingil päeval uue ürituse, kuigi olen mitmed korrad juba proovinud. Asukoht on ka
selline, et ligi ei pääse muidu kui pärast käsivarred verised.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.10.12 18:58
|
|
|
Klamber sai jah täitsa ära võetud. Kusjuures ei saa aru sellest, et liitmikku peaks ju toru otsas vähemalt saama keerata mingis suunas aga mitte
muhvigi. Jäigalt paigal. Või need sooned hoiavad paigal? Teen mingil päeval uue ürituse, kuigi olen mitmed korrad juba proovinud. Asukoht on ka
selline, et ligi ei pääse muidu kui pärast käsivarred verised. |
Ega ta päris ringi ei ei käi jah.
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 14.10.12 19:08
|
|
|
Kusjuures kui käisin proovimas 2011 Audi A6 Avant siis oli ka just imestus, et suht suur müra on sees, aga tõesti universaalidel pidigi seda rohkem
olema..
Antud auto kena ja hõbedane sobib kah mu arust väga hästi..19" tollised siis ärid maha või suveks alla tagasi?
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.10.12 04:10
|
|
|
Eks näis mis suveratastest saab, üks velg tahab sirgestamist saada. Rehvid mis peal olid on minu meelest vähe vale mõõduga - 235-35-19, ostetud sai
juurde hetkel 2 tk 245-40-19, kahte on veel vaja siis on jooks suveks koos.
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 08.11.12 08:23
|
|
|
Originaalsüsteemi puhul oleks kindlasti vaja ka veokonksu juhtaju, ja ikka C6 oma, mitte A3 ja Golfi 5 nagu pildil.
|
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.12 09:06
|
|
|
Seda siis ilmselt tehasest autosse igaks juhuks pole paigaldatud? Ok siis
tean küsida seda ka kui ostuks läheb.
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.12 17:53
|
|
|
Konksu müüja vastus minu küsimusele, et kas can-bus karp tuleb kaasa, oli, et konks on originaaljuhtmekomplektiga ning juhtmed olid ühendatud otse
kaitsmeplokki. Arusaamatu suhteliselt see vastus.
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.11.12 14:22
|
|
|
Väike küsimus elektroonikatundjatele. Küsimus tekkis seoses sellega, et eile oli vägagi lähedal küljeavarii ühel ringeteel, õnneks suutsin kokkupõrget
ennetada. Olin kodust nii 800 km kaugusel. Kui avarii oleks toimunud siis ilmselt oleks saanud külgmised turvapadjad lahti. Kas auto mootor jääb tööle
peale sellist avariid või kuidas süsteem toimib? Kui tööle ei jää siis kuidas on võimalik käivitada ja sõitu jätkata?
|
|
|
igozavr
huviline
Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A7
|
postitati 11.11.12 18:44
|
|
|
Kui on tõsisem avarii siis aku peal tulistab padrun mis lülitab pluss juhtme välja. Käivitada saab padruni vahetusega või otse aku peale juhtmed
panna.
Aga üldjuhul tõsise avarii pärast auto sõidab nii kui nii puksiiriga.
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.11.12 19:53
|
|
|
Loomulikult tõsise paugu puhul sõidab puksiiril, ainult maharihitud külje pärast aga ei tahaks bussiga 800 km reisida, seetõttu uudishimust küsingi.
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.11.12 08:05
|
|
|
Kas keegi saaks aidata koodi leidmisega varuosale. Nimelt minu tagumise istmepõhja üks plastkinnitustest on katki ning istme eesmine serv ei ole auto
põhja küljes kinni. Neid kinnitusi on seal kokku üldse kaks kere poolel. Tervet plastkinnitust kätte ei saa, et koodi vaadata ning katkine kinnitus on
lahkunud kuhugi kere õõnsustesse.
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.11.12 17:42
|
|
|
Nii, tekkinud on väike anomaalia. Kaks korda on olnud nii, et autoga startides on helisüsteem täiesti vait, kõik muu toimib nii nagu peab kuid heli
kõlaritest ei tule. Tee mis tahad, täielik haudvaikus. Kõik nupud muidu töötavad, ükski pole alla ega kinni jäänud vms. Aga helitugevust keerates ei
muutu mitte midagi. Proovisin korra, et jätan mootori seisma ja panen uuesti käima. Ikka ei midagi. Siis panin auto lukku ning ootasin kuni armatuuris
ohutule nupu valgustus ära kustus, siis autole võti ette ja jälle heli olemas. Kas on kellegil kokkupuuteid?
|
|
|
lehoo
huviline
Registreerunud 25.01.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.11.12 13:47
|
|
|
Nii, tekkinud on väike anomaalia. Kaks korda on olnud nii, et autoga startides on helisüsteem täiesti vait, kõik muu toimib nii nagu peab kuid heli
kõlaritest ei tule. Tee mis tahad, täielik haudvaikus. Kõik nupud muidu töötavad, ükski pole alla ega kinni jäänud vms. Aga helitugevust keerates ei
muutu mitte midagi. Proovisin korra, et jätan mootori seisma ja panen uuesti käima. Ikka ei midagi. Siis panin auto lukku ning ootasin kuni armatuuris
ohutule nupu valgustus ära kustus, siis autole võti ette ja jälle heli olemas. Kas on kellegil kokkupuuteid? |
Mul oli eile sama anomaalia. Sain heli täpselt samamoodi tagasi.
|
|
|
lauriL90
huviline
Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: 2005 A4q 3.0tdi
|
postitati 19.11.12 21:39
|
|
|
Oled sa kütusekulu reaalselt ka linnas mõõtnud, mitte kompuutri järgi? Praeguse tempiga võtab minu 3.0tdi quattro 15l/100le. 12km otsad 100% linn.
Ning kiiresti sul mootor praeguste temperatuuridega töötemperatuuri saavutab?
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.12 09:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lauriL90
Oled sa kütusekulu reaalselt ka linnas mõõtnud, mitte kompuutri järgi? Praeguse tempiga võtab minu 3.0tdi quattro 15l/100le. 12km otsad 100% linn.
Ning kiiresti sul mootor praeguste temperatuuridega töötemperatuuri saavutab? |
Mul on 171kW variant ja kui normaalselt sõita saab st et palju ummikuid pole, siis keskmine linnas 9-10. Pikalt suuremas ummikus seistes on 15
normaalne kütusekulu.
90 kraadi juurde jõuab linnas 15-20min oleneb kui palju kiirendusi on.
|
|
|
Urmo14
huviline
Registreerunud 05.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 c6 S-line 3.0 tdi Q
|
postitati 20.11.12 15:41
|
|
|
Tere, mul väike küsimus. Kas sinu autol töösooja mootoriga pikemalt koha peal seistes hakkavad pöörded kõikuma? Mingi 5-10 minuti pärast, kui on
tuldud linnast ja mootor korralikult soe. Mul teeb nii ja arvati, et see pidi normaalne olema, kuna tühikäigu mootor pidi kütusekulu automaatselt
sättima jne. Aga kuidagi imelik on kui auto hakkab kohapeal ennast väristama. Ja kas oskad öelda mis probleem võib olla kui vahepeal viskab salongi
kütuse põlemisest tekkinud haisu. (Seda ka enamasti kohapeal) mootoriks 3.0 td 165 kw. 2005 aasta lõpp.
Tänud!
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.12 17:09
|
|
|
Täna just jälgisin seda soojenemise värki. Hommikul oli välisõhu temperatuur ca. 7 kraadi plussi, algus 2 km linnas majade vahel ja siis kiirteele,
7-8 km kiirteed kiirusega 90 km/h ja sai 90 C seieri järgi kätte. Stardin alati vaikselt, võimaluse korral hoian esimesd 500 meetrit mitte üle 2
käigu. Kuni mootori töötemperatuuri saavutamiseni keskmiseks sain ca 9 liitrit sajale, niikaua kui mootor pole töötemperatuuri saavutanud on
kütusekulu numbrid suured. Linnas pole saanud kunagi kulu mõõta kuna elan suuremast linnast 20 km eemal.
Mingisugust pöörete kõikumist pole tühikäigul kunagi täheldanud ja pöörded küll korras mootori puhul kõikuda ei tohiks. Ja kütusehaisu koha pealt, kas
sul seisusoojendus ka? Kui on siis võib sellest tulla vastik hais. Mul viskab ka salongi summutist vastikut haisu kui tagaluugi töötava mootoriga
avan. Aga kohapeal seistes küll pole kunagi täheldanud. Kliima alati välisringluse peal kuna konti kasutan väga harva ja nupp econ on sisse lülitatud.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |