Lehekülgi: 1 .. 16 17 18 19 20 .. 26 |
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Coupe
|
postitati 08.12.11 14:23
|
|
|
Miks peaks eelistama tagavedu 4 veole, sellest ma aru ei saa :O?
Vot, vot hakkab päevavalgele see õige põhjus tulema. Ega odavarahaeest korraliku luksusautot pole mõtet taga ajadagi.
Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Coupe
|
postitati 08.12.11 14:37
|
|
|
Palju ta sul siis ära joob?
Endal 2.0l b4 võtab ka lühikeste linnaotstega 12,8l ja natuke pealegi. Kui aga koolis käin ca 7km ots, siis saab 10l 100km kohta kenasti hakkama ja
täitsa rahul.
Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
|
Siim
huviline
Registreerunud 26.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.12.11 15:03
|
|
|
Oled oma sõnadega öelnud et: " Peaks mainima, et diislit ma ei taha. Ei meeldi see lörin ja jörin ja must lont sumpast välja meelitamas ".
Sa oled samasugune susserdis nagu kasutaja Jokeraudi.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.12.11 15:08
|
|
|
Paha idee oli vist siia kirjutada, kuna enamus ülistavad siin Audisid (samas öige ka, klubi ju) kuid ma jagan arvamust seitsmesega, et ei saa öelda,
et köik teised margid on sitad ja Audi on maailma parim, eriti kui kogemused puuduvad. Tahan midagi muud proovida siis proovin kah ja olgu see kasvöi
Polski Fiatt vöi nt E38 ja ei viitsi enam tegeleda ka siin
vaidlemisega.
Ja muide see diisli jutt oli konkreetselt Volvo S80 kohta, tolle diisel ei meeldi jah.
(ärge maha lööge)
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 08.12.11 15:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Peetrus
Oled oma sõnadega öelnud et: " Peaks mainima, et diislit ma ei taha. Ei meeldi see lörin ja jörin ja must lont sumpast välja meelitamas ".
Sa oled samasugune susserdis nagu kasutaja Jokeraudi. |
Susserdiseks ma kedagi ei tembelda, kuid löpuks tuleb ka reaalne kütusekulu välja, milleks on 13+L.
Selle kohta pole mulle selgitusi ja töestust vaja.
Samas on ka Ksenoon´i jutul pointi, et tuleb ka kasutada teisi isendeid, saamaks autode erinevustest aimu.
Mina vöin samuti öelda, et kunagine Rekord oli oluliselt mugavam, kui praegune B5 ning A80, B5, Rekordi ja isegi c4 mugavuse surub veidike alla ka
kasutuses olev Lumina.
Oleks Luminal Audi legendaarse töökindlusega seotud diiselmootor ja nelikvedu....vaimusilmas kujutan ette, et päris asjalik kruiser kujuneks ...
pisidetaile ei hakka üles lugema, sest muidu läheb päris mögaks ära.
Igal autol on omad head ja vead ning kasutajad loovad omale ise vastava pildi, olgu selleks mugavustase, välimus, praktilisus, veoskeem, jöuallikas
jne jne.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 08.12.11 15:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Muidugi oleks lihtne see trahv ära maksta kui käiks tööl, aga öpilasel kohe lambist 1000€ köhida on päris korralik..lisaks igapäev 20€ kütuse alla
panna (kuigi see väga ei häiri) ja igast kulutused veel mis A8l kallid on. Vahel tuleb natuke möelda tuleviku pääle D
|
Käid 2 kuud jala ja see raha, mis igapäev paaki kupatad töstad trahvikassasse ning 50 päevaga ongi trahv likvideeritud, kui mingi muu käkiga vahepeal
hakkama ei saa summa kergitamiseks.
Sedasi ei peagi 8 müüma
Lihtne öelda, kuid teostus on omaette teema.
Edu igaljuhul!
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 08.12.11 15:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Hea meelega jätaks A8 alles mingi diisli körvale. Vahel hea ringi bossuda, aga pole vöimalik lihtsalt. Nagu mainisin siis 1 müügipöhjus on ka kohustus
maksta need trahvid ja kuna need on minu probleemid siis vanemaid ma ka nuumama ei hakka. Seega vöimalus osta lihtaslt odavam auto, probleemid ära
klaarida ja vaadata mis edasi saab..Muidugi oleks lihtne see trahv ära maksta kui käiks tööl, aga öpilasel kohe lambist 1000€ köhida on päris
korralik..lisaks igapäev 20€ kütuse alla panna (kuigi see väga ei häiri) ja igast kulutused veel mis A8l kallid on. Vahel tuleb natuke möelda tuleviku
pääle
A8sse investeerisin üle 1000€ muide |
Susin nüüd natuke võõras rahakotis, aga kust saab mittetöötav tudeng raha selliste asjade jaoks ilma vanemate rahakotita? Minu pere igakuine
sissetulek on kordi suurem, kui sinu trahv, aga no ei julge v8 a8-t osta
|
|
|
lepmaa2
huviline
Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition turbo Quattro, Volvo XC60,Audi A6 Allroad, Audi S4B5 Avant
|
postitati 08.12.11 17:32
|
|
|
Pole kahjuks päris mitu päeva jõudnud Su teemaga kaasa käija ja kui nüüd lõpuks kõik lugemata osa läbi lugesin, siis ei suutnud algul oma silmi
uskudagi- Sinul, ja mõte minna üle mõne teise automargi peale kui Audi, see tundus kuidagi uskumatu Sinust. Lihtsalt jäänud mulje, et Sa oled täiesti
paadunud QUATTRO mees
Aga loomulikult ära võta seda halvustavalt, minagi jagan mõtet, et miks
mitte proovida erinevaid marke ja siis leida mis on just Sinu jaoks.
Ja ehk oled siis veel audimees, kui saarde tulen. Saan ehk su veljed enda masina alla ära proovitud
Parimat.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.12.11 16:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lepmaa2
Pole kahjuks päris mitu päeva jõudnud Su teemaga kaasa käija ja kui nüüd lõpuks kõik lugemata osa läbi lugesin, siis ei suutnud algul oma silmi
uskudagi- Sinul, ja mõte minna üle mõne teise automargi peale kui Audi, see tundus kuidagi uskumatu Sinust. Lihtsalt jäänud mulje, et Sa oled täiesti
paadunud QUATTRO mees
Aga loomulikult ära võta seda halvustavalt, minagi jagan mõtet, et miks
mitte proovida erinevaid marke ja siis leida mis on just Sinu jaoks.
Ja ehk oled siis veel audimees, kui saarde tulen. Saan ehk su veljed enda masina alla ära proovitud
Parimat. |
Pole hullu, Tartu lähen homme ja seal on lumi, nii, et köik vöib muutuda
Töstsin autol hinda kohe
|
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
postitati 09.12.11 16:35
|
|
|
Kui tagasi saarde tuled, siis too siia ka lund Ei kannata enam seda vett
ja soppa
Got ARB and nitrous?
|
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 11.12.11 13:20
|
|
|
Mis kindlustusega tegemist tuleb? Saan ma õigesti aru, et auto seisis kuskil teeääres, kedagi polnud sees või magasid sa autos
Kuidas sellel autol tagatiiba vahetatakse üldse? Tavaliselt pole see eriti tehtav tegevus ja lapitakse ikka kuidagi ära. Muidu läks ses suhtes hästi,
et see tagumine tiib sul oli nagunii näru ja pagasnikut ka nagu ma aru sain päris õigeks regullida ei õnnestunud tänu varasematele avariidele, nüüd
saad kõik selle süüks ajada.
Mul oli suht alles sama juhus, et kohekohe oli plaanis tagastange kivikaitset jms taastama hakata, aga lõpuks tegi seda hoopis kindlustus
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.11 13:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Mis kindlustusega tegemist tuleb? Saan ma õigesti aru, et auto seisis kuskil teeääres, kedagi polnud sees või magasid sa autos
Kuidas sellel autol tagatiiba vahetatakse üldse? Tavaliselt pole see eriti tehtav tegevus ja lapitakse ikka kuidagi ära. Muidu läks ses suhtes hästi,
et see tagumine tiib sul oli nagunii näru ja pagasnikut ka nagu ma aru sain päris õigeks regullida ei õnnestunud tänu varasematele avariidele, nüüd
saad kõik selle süüks ajada.
Mul oli suht alles sama juhus, et kohekohe oli plaanis tagastange kivikaitset jms taastama hakata, aga lõpuks tegi seda hoopis kindlustus |
Salva siis seekord. Ma magasin toas, kuulsin korraliku pauku ja jooksin öue. Auto oli teeäärde pargitud. Avarii süüdlast pimestas päike, sellest sain kohe aru, sest madal päike oli ja pimestas töesti haigelt
sellest suunast kust ta tuli.
Aga paugu sai seekord teine tiib ja ei tea kuidas seda lapitakse. Tuleb tiib korda teha, stange, uus tagatuli + köik plastikud mis stange taga on,
tala jms. Alumiiniumiga mässamine vöib päris kalliks minna, päris korralikult on tiib väändunud, seda enam taastada tundub ei saa
|
|
|
|
Tafk
huviline
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.11 13:40
|
|
|
Seda kartust pole, et kindlustus auto maha kannab?
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 11.12.11 13:40
|
|
|
No arvestades, mis hinnaga sa enda autot müüd, ning mis on sedalaadi masinate turuhind täna, siis ma arvan, et su auto no nüüd "müüdud".
Spekulatsioon puhtalt
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.11 13:46
|
|
|
Eks näis, palju kalkull läheb. Midagi odavat siit loota pole jah..
|
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 11.12.11 13:58
|
|
|
ohh sa vana Vitaly. Karm laks tundub olema küll. Eks loodab et kindlustus teeb ta veel terveks, kuigi ma julgen selles pisut kahelda, kuna A8
keredetailid on kuradi kallid oma materjali tõttu ja nad pole enam oma esimeses nooruses, mis toob turuhinna igale "soome labidamehele" vaikselt
järjest taskukohasemaks. Nagu ma aru sain siis vist tagastanget sa ei vahetanud vist välja? Kui nii siis joppas Igal juhul edu ja loodame et varsti näeb seda pilli taas tervena liikluses.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.11 14:02
|
|
|
Pealt vaadates ei tundu karm, aga teades kui kallid on keretööd ja keredetailid antud söidukile siis kindlustus ohkab vast ja kui tiiba on täiesti
kortsus ja köver siis edu neile taastamises, tiiba oleks nagu noaga rapitud, suht öhuke materjal on see alu
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 16 17 18 19 20 .. 26 |