Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  16  17  18  19  20  ..  26
Autor:
Pealkiri: Audi A8 3.7 Quattro - 1996 - KsenoonE (Vastuseid: 641 | Vaatamisi: 947038)
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 08.12.11 14:21 Tsiteeri

Ma pole kuri ja lootnud ka pole midagi, lihtsalt ei taha enam Audit järgmiseks, peab muid marke ka proovima, et mingi vördlus ka teha ja see talv tahan kindlalt tagaveo roolis olla mis on diisel. :cool:

Müügipöhjus on veel see ka, et umbes 1000€ vaja trahve maksta, nii, et päris sellepärast, ei müü, et ei meeldi enam see auto. See on tegelt peamine pöhjus kah ;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Wolf123
huviline

Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Coupe

postitati 08.12.11 14:23 Tsiteeri

Miks peaks eelistama tagavedu 4 veole, sellest ma aru ei saa :O?

Vot, vot hakkab päevavalgele see õige põhjus tulema. Ega odavarahaeest korraliku luksusautot pole mõtet taga ajadagi.

Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.11 14:28 Tsiteeri

Samas see Audi on päris hästi vastu pidanud, mitte midagi pole pidanud remontima, et katki oleks(nt eelmistel kadusid pidurid ära vöi siis süütelukk andis lambist saba). Nii, et see söiduk on raudselt olnud köige vastupidavam mul, alati valmis söitma ja ainukesena läbinud ülevaatuse puhtalt. Vähemalt midagigi postiivset :D:D

Kuigi jah hetkel igapäev 20€ paaki - ei viitsi sellega ka enam tegeleda :D

Wolf123
huviline

Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Coupe

postitati 08.12.11 14:37 Tsiteeri

Palju ta sul siis ära joob?
Endal 2.0l b4 võtab ka lühikeste linnaotstega 12,8l ja natuke pealegi. Kui aga koolis käin ca 7km ots, siis saab 10l 100km kohta kenasti hakkama ja täitsa rahul.

Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.11 14:41 Tsiteeri

No keskmine on 13.2, linnas alates 16-18 sajale..vahel tuleb 20 ka ära :D

Tartu reis maksab nt 80€ jne :P käin suht tihti kodus, seega midagi ökonoomset oleks prioriteet..tal peab olema tagavedu, kindlasti diisel ja muidu ka norm asi. :D Ja mida muud valida kui vana hea pommikindel diisel mersu.

haters gonna hate, teema lukku paluks.

seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 08.12.11 14:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
No keskmine on 13.2, linnas alates 16-18 sajale..vahel tuleb 20 ka ära :D

Tartu reis maksab nt 80€ jne :P käin suht tihti kodus, seega midagi ökonoomset oleks prioriteet..tal peab olema tagavedu, kindlasti diisel ja muidu ka norm asi. :D Ja mida muud valida kui vana hea pommikindel diisel mersu.

haters gonna hate, teema lukku paluks.

Sinu parameetrite järgi on auto24-s hetkel pakkuda 1008 sõidukit. Ökonoomne, tagavedu ja vana diisel ei ole tingimata mingi erakordselt tõepärane kooslus.

Aga SIIN on nenndesamade valikute tulemus, minuarvates massiivne. Pole kuigi arukas pelgalt oma auto baasil kõikide sama marki autode kohta midagi üldistada.
Jedem das Seine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Siim
huviline

Registreerunud 26.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.11 15:03 Tsiteeri

Oled oma sõnadega öelnud et: " Peaks mainima, et diislit ma ei taha. Ei meeldi see lörin ja jörin ja must lont sumpast välja meelitamas ".

Sa oled samasugune susserdis nagu kasutaja Jokeraudi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.11 15:08 Tsiteeri

Paha idee oli vist siia kirjutada, kuna enamus ülistavad siin Audisid (samas öige ka, klubi ju) kuid ma jagan arvamust seitsmesega, et ei saa öelda, et köik teised margid on sitad ja Audi on maailma parim, eriti kui kogemused puuduvad. Tahan midagi muud proovida siis proovin kah ja olgu see kasvöi Polski Fiatt vöi nt E38 :) ja ei viitsi enam tegeleda ka siin vaidlemisega.

Ja muide see diisli jutt oli konkreetselt Volvo S80 kohta, tolle diisel ei meeldi jah.

(ärge maha lööge)

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 08.12.11 15:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Peetrus
Oled oma sõnadega öelnud et: " Peaks mainima, et diislit ma ei taha. Ei meeldi see lörin ja jörin ja must lont sumpast välja meelitamas ".

Sa oled samasugune susserdis nagu kasutaja Jokeraudi.

Susserdiseks ma kedagi ei tembelda, kuid löpuks tuleb ka reaalne kütusekulu välja, milleks on 13+L.
Selle kohta pole mulle selgitusi ja töestust vaja.
Samas on ka Ksenoon´i jutul pointi, et tuleb ka kasutada teisi isendeid, saamaks autode erinevustest aimu.
Mina vöin samuti öelda, et kunagine Rekord oli oluliselt mugavam, kui praegune B5 ning A80, B5, Rekordi ja isegi c4 mugavuse surub veidike alla ka kasutuses olev Lumina.
Oleks Luminal Audi legendaarse töökindlusega seotud diiselmootor ja nelikvedu....vaimusilmas kujutan ette, et päris asjalik kruiser kujuneks ... pisidetaile ei hakka üles lugema, sest muidu läheb päris mögaks ära.
Igal autol on omad head ja vead ning kasutajad loovad omale ise vastava pildi, olgu selleks mugavustase, välimus, praktilisus, veoskeem, jöuallikas jne jne.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.11 15:28 Tsiteeri

Hea meelega jätaks A8 alles mingi diisli körvale. Vahel hea ringi bossuda, aga pole vöimalik lihtsalt. Nagu mainisin siis 1 müügipöhjus on ka kohustus maksta need trahvid ja kuna need on minu probleemid siis vanemaid ma ka nuumama ei hakka. Seega vöimalus osta lihtaslt odavam auto, probleemid ära klaarida ja vaadata mis edasi saab..Muidugi oleks lihtne see trahv ära maksta kui käiks tööl, aga öpilasel kohe lambist 1000€ köhida on päris korralik..lisaks igapäev 20€ kütuse alla panna (kuigi see väga ei häiri) ja igast kulutused veel mis A8l kallid on. Vahel tuleb natuke möelda tuleviku pääle :D

A8sse investeerisin üle 1000€ muide ;)

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 08.12.11 15:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Muidugi oleks lihtne see trahv ära maksta kui käiks tööl, aga öpilasel kohe lambist 1000€ köhida on päris korralik..lisaks igapäev 20€ kütuse alla panna (kuigi see väga ei häiri) ja igast kulutused veel mis A8l kallid on. Vahel tuleb natuke möelda tuleviku pääle D

Käid 2 kuud jala ja see raha, mis igapäev paaki kupatad töstad trahvikassasse ning 50 päevaga ongi trahv likvideeritud, kui mingi muu käkiga vahepeal hakkama ei saa summa kergitamiseks.

Sedasi ei peagi 8 müüma ;)
Lihtne öelda, kuid teostus on omaette teema.
Edu igaljuhul!

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 08.12.11 15:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Hea meelega jätaks A8 alles mingi diisli körvale. Vahel hea ringi bossuda, aga pole vöimalik lihtsalt. Nagu mainisin siis 1 müügipöhjus on ka kohustus maksta need trahvid ja kuna need on minu probleemid siis vanemaid ma ka nuumama ei hakka. Seega vöimalus osta lihtaslt odavam auto, probleemid ära klaarida ja vaadata mis edasi saab..Muidugi oleks lihtne see trahv ära maksta kui käiks tööl, aga öpilasel kohe lambist 1000€ köhida on päris korralik..lisaks igapäev 20€ kütuse alla panna (kuigi see väga ei häiri) ja igast kulutused veel mis A8l kallid on. Vahel tuleb natuke möelda tuleviku pääle :D

A8sse investeerisin üle 1000€ muide ;)

Susin nüüd natuke võõras rahakotis, aga kust saab mittetöötav tudeng raha selliste asjade jaoks ilma vanemate rahakotita? Minu pere igakuine sissetulek on kordi suurem, kui sinu trahv, aga no ei julge v8 a8-t osta:P

lepmaa2
huviline

Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition turbo Quattro, Volvo XC60,Audi A6 Allroad, Audi S4B5 Avant

postitati 08.12.11 17:32 Tsiteeri

Pole kahjuks päris mitu päeva jõudnud Su teemaga kaasa käija ja kui nüüd lõpuks kõik lugemata osa läbi lugesin, siis ei suutnud algul oma silmi uskudagi- Sinul, ja mõte minna üle mõne teise automargi peale kui Audi, see tundus kuidagi uskumatu Sinust. Lihtsalt jäänud mulje, et Sa oled täiesti paadunud QUATTRO mees:D
Aga loomulikult ära võta seda halvustavalt:), minagi jagan mõtet, et miks mitte proovida erinevaid marke ja siis leida mis on just Sinu jaoks.;)
Ja ehk oled siis veel audimees, kui saarde tulen. Saan ehk su veljed enda masina alla ära proovitud:D
Parimat.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.11 16:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lepmaa2
Pole kahjuks päris mitu päeva jõudnud Su teemaga kaasa käija ja kui nüüd lõpuks kõik lugemata osa läbi lugesin, siis ei suutnud algul oma silmi uskudagi- Sinul, ja mõte minna üle mõne teise automargi peale kui Audi, see tundus kuidagi uskumatu Sinust. Lihtsalt jäänud mulje, et Sa oled täiesti paadunud QUATTRO mees:D
Aga loomulikult ära võta seda halvustavalt:), minagi jagan mõtet, et miks mitte proovida erinevaid marke ja siis leida mis on just Sinu jaoks.;)
Ja ehk oled siis veel audimees, kui saarde tulen. Saan ehk su veljed enda masina alla ära proovitud:D
Parimat.

Pole hullu, Tartu lähen homme ja seal on lumi, nii, et köik vöib muutuda :D:D
Töstsin autol hinda kohe :D

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 09.12.11 16:35 Tsiteeri

Kui tagasi saarde tuled, siis too siia ka lund:D Ei kannata enam seda vett ja soppa

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 10.12.11 11:32 Tsiteeri

Hahhaa :D eile sai korduvalt Kuressaares seda plingimas nähtud :D Lõpuks seisime auriga väljasõidul pika vw lt ja käruga sul koos püstoletiga nina ees, viskasin käppa ka aga ei tea kas nägid :D Irl- oli aadu väga ilus :P

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.11 11:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mokits
Hahhaa :D eile sai korduvalt Kuressaares seda plingimas nähtud :D Lõpuks seisime auriga väljasõidul pika vw lt ja käruga sul koos püstoletiga nina ees, viskasin käppa ka aga ei tea kas nägid :D Irl- oli aadu väga ilus :P

Kurja, ise ei näinud aga neiu pani tähele, et keegi vaatab ja lehvitab, siis löpuks vaatasin ise ka, ei jaganud ära kes on aga nüüd siis tean :) hea kui auto silmailu pakkus :D

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.11 11:49 Tsiteeri

Söideti tagant sisse :P Tagant tegi tutvust vana Passat, mille esiots oli korralikult lömmis..ise magasin rahulikult kui pauk täis

Tagumine parem tiib kasutu, tagatulel möra, tagumine stange täiesti sassis, talad segi muidugi jne, eks näha ole mis veel viga sai sest nt pagass enam ei avane :P Kunagi vast saab pilte ka.

Homme siis kindlustusse, usun, et päris kalliks läheb :D terve tiib ja stange tuleb vahetada jms. Naljakas on see, et nt stanget B-osana ei pakuta ja vaevalt et tiibagi ja pahtliga ei tee seal mnnigi :D

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 11.12.11 13:20 Tsiteeri

Mis kindlustusega tegemist tuleb? Saan ma õigesti aru, et auto seisis kuskil teeääres, kedagi polnud sees või magasid sa autos:P
Kuidas sellel autol tagatiiba vahetatakse üldse? Tavaliselt pole see eriti tehtav tegevus ja lapitakse ikka kuidagi ära. Muidu läks ses suhtes hästi, et see tagumine tiib sul oli nagunii näru ja pagasnikut ka nagu ma aru sain päris õigeks regullida ei õnnestunud tänu varasematele avariidele, nüüd saad kõik selle süüks ajada.

Mul oli suht alles sama juhus, et kohekohe oli plaanis tagastange kivikaitset jms taastama hakata, aga lõpuks tegi seda hoopis kindlustus:D

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.11 13:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Mis kindlustusega tegemist tuleb? Saan ma õigesti aru, et auto seisis kuskil teeääres, kedagi polnud sees või magasid sa autos:P
Kuidas sellel autol tagatiiba vahetatakse üldse? Tavaliselt pole see eriti tehtav tegevus ja lapitakse ikka kuidagi ära. Muidu läks ses suhtes hästi, et see tagumine tiib sul oli nagunii näru ja pagasnikut ka nagu ma aru sain päris õigeks regullida ei õnnestunud tänu varasematele avariidele, nüüd saad kõik selle süüks ajada.

Mul oli suht alles sama juhus, et kohekohe oli plaanis tagastange kivikaitset jms taastama hakata, aga lõpuks tegi seda hoopis kindlustus:D

Salva siis seekord. Ma magasin toas, kuulsin korraliku pauku ja jooksin öue. :D Auto oli teeäärde pargitud. Avarii süüdlast pimestas päike, sellest sain kohe aru, sest madal päike oli ja pimestas töesti haigelt sellest suunast kust ta tuli.

Aga paugu sai seekord teine tiib ja ei tea kuidas seda lapitakse. Tuleb tiib korda teha, stange, uus tagatuli + köik plastikud mis stange taga on, tala jms. Alumiiniumiga mässamine vöib päris kalliks minna, päris korralikult on tiib väändunud, seda enam taastada tundub ei saa :D

Tafk
huviline

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.11 13:40 Tsiteeri

Seda kartust pole, et kindlustus auto maha kannab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 11.12.11 13:40 Tsiteeri

No arvestades, mis hinnaga sa enda autot müüd, ning mis on sedalaadi masinate turuhind täna, siis ma arvan, et su auto no nüüd "müüdud". Spekulatsioon puhtalt :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.11 13:46 Tsiteeri

Eks näis, palju kalkull läheb. Midagi odavat siit loota pole jah..

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 11.12.11 13:58 Tsiteeri

ohh sa vana Vitaly. Karm laks tundub olema küll. Eks loodab et kindlustus teeb ta veel terveks, kuigi ma julgen selles pisut kahelda, kuna A8 keredetailid on kuradi kallid oma materjali tõttu ja nad pole enam oma esimeses nooruses, mis toob turuhinna igale "soome labidamehele" vaikselt järjest taskukohasemaks. Nagu ma aru sain siis vist tagastanget sa ei vahetanud vist välja? Kui nii siis joppas :) Igal juhul edu ja loodame et varsti näeb seda pilli taas tervena liikluses.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.11 14:02 Tsiteeri

Pealt vaadates ei tundu karm, aga teades kui kallid on keretööd ja keredetailid antud söidukile siis kindlustus ohkab vast ja kui tiiba on täiesti kortsus ja köver siis edu neile taastamises, tiiba oleks nagu noaga rapitud, suht öhuke materjal on see alu :D

Lehekülgi:  1  ..  16  17  18  19  20  ..  26
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 20.1% - SQL: 79.9%]