Lehekülgi: 1 .. 15 16 17 18 19 .. 26 |
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
postitati 30.11.11 15:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
[VSS on mis asi siis? Ikkagi auto mõõdab ju kuskilt käigukasti lõppvõllilt vms kiirust ja aju ütleb, mitu meetrit vastab ühele pöördele, selline
süsteem aga ei saa absoluutselt aru, kui autol rehvid all juba kulunud (läbimõõt võib väheneda kuni 2cm) on või üldse teises mõõdus jne, selles oli
minu jutu iva, et kritiseerime kiiruskaameraid ikka natuke absoluutsemate vahenditega mõõdetud numbrite baasil Mõnel uuemal võib see asi ka hoopis teisiti olla ja ilmselt ongi, aga jutt käib ilmselt vana audi kliimadispleiga
masinast? Sorry, täitsa OT see siin või noh enamvähem. |
Kiiruse andur - (VSS - vehicle speed sensor)
Got ARB and nitrous?
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 30.11.11 16:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
VSS on mis asi siis? Ikkagi auto mõõdab ju kuskilt käigukasti lõppvõllilt vms kiirust ja aju ütleb, mitu meetrit vastab ühele pöördele, selline
süsteem aga ei saa absoluutselt aru, kui autol rehvid all juba kulunud (läbimõõt võib väheneda kuni 2cm) on või üldse teises mõõdus jne, selles oli
minu jutu iva, et kritiseerime kiiruskaameraid ikka natuke absoluutsemate vahenditega mõõdetud numbrite baasil Mõnel uuemal võib see asi ka hoopis teisiti olla ja ilmselt ongi, aga jutt käib ilmselt vana audi kliimadispleiga
masinast? Sorry, täitsa OT see siin või noh enamvähem. | Vehicle Speed Signal.
Muidugi asi on sellesmõttes ebatäpne, et ei ole mõeldud kompenseerima vales mõõdus rehvide tekitatud vigu(erinevate tootjate samas mõõdus rehvid
võivad juba uuena parajalt erineda, rääkimata kulumisest).
Rehvi ümbermõõdu vähenemisel 2cm võrra muutub ümbermõõt 3.42% võrra ehk Kiirus muutub sellisel puhul 3km/h võrra. Natuke ümardamist arvesse võttes on
täiesti loogiline, et kliima näitas 93km/h kuigi kiirus oli tegelikult 97km/h mis on miinimum, et kaamera sellest erutuks.
Minu masinal olen ma erinevate rehvidega igal hooajal mõned korrad kiirust võrrelnud, ning eksimus on jäänud GPS-ga võrreldes 1km/h juurde, enamasti
on see piisav kui ei kavatse kaameratega iga viimase km/h pärast võidelda.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 30.11.11 16:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Rehvi ümbermõõdu vähenemisel 2cm võrra muutub ümbermõõt 3.42% võrra ehk Kiirus muutub sellisel puhul 3km/h võrra. Natuke ümardamist arvesse võttes on
täiesti loogiline, et kliima näitas 93km/h kuigi kiirus oli tegelikult 97km/h mis on miinimum, et kaamera sellest erutuks.
|
Aga mis vöib veel andmeid muuta, kui nt rehvid on tehase nöutavate nr´idega?
Endal sama teema, et kliima näitab üht (madalamat), kui spidomeeter.
Rehvid 195/65 R15
Kas kliima näitu ja spidomeetri näitu kuidagi ühtlustada ei anna?
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Coupe
|
postitati 30.11.11 17:21
|
|
|
Tulevane auto jääb klubisse, või lähed valeveolisele üle?
Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.11.11 17:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Wolf123
Tulevane auto jääb klubisse, või lähed valeveolisele üle? |
Ei oska ennustada
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.11.11 17:49
|
|
|
Valeveolise all mõtlesin ikka seda, et vale ots veab, seega ei saa see kuidgai Audi olla.
|
|
|
|
fred2103
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.11.11 18:06
|
|
|
Võibolla mehel R8 plaanis !
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.11.11 19:06
|
|
|
Mul ka kahjuks esiveoline ja siiamaani hakkama saanud, kuid eks ikka hing ihkab quattrot, kuid ei ütle ka esiveolise kohta midagi halba...
Kuid sorry for OT.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 30.11.11 19:20
|
|
|
Ära tee seda viga, et müüd. Mul oli ka müügis, ning kui ma proovisin igasuguseid muid masinaid, siis tõsiasi on see, et ükski ei paku sellist mugavust
kui A8. Seega ma loobusin müügimõtetest.
Hetkel liiklen 2002 C5 A6 TDI Q/A ja pean tunnistama, et isegi 6 aastat uuemal autol on "see" miskit puudu, mis A8sa pakub, ma ei oska seda
nimetada, see on lihtsalt selline "tunne".
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 30.11.11 19:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ardo
Hetkel liiklen 2002 C5 A6 TDI Q/A ja pean tunnistama, et isegi 6 aastat uuemal autol on "see" miskit puudu, mis A8sa pakub, ma ei oska seda
nimetada, see on lihtsalt selline "tunne". |
Seda tunnet ma tean.
Aga ega ei või mingi automargi suhtes pimedaks ka muutuda, inimene on oma valikutes ikka vaba. Ja kuskohast neid kogemusi muidu saadagi, et heal ja
kurjal vahet teha.
Nooremad inimesed on üldse agaramad autode vahetajad, ma siinkohal kellegi valikut juba eos hindama ei kiirustaks.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 30.11.11 19:46
|
|
|
Samas ega kui igapäev võrdlusmomenti pole a8-ga siis harjub suht kähku ära. Kui ma näiteks ikka nädalakese oma coupega kulgen, siis tundub see päris
hea aga kui nädalavahetusel naise a4-ga sõitu teen, siis on esmane okk ikka suur, nii palju on a4 parem, tõsi, pilke korjab vähem. Ei tasu lihtsamate
masinatega proovisõidust järeldusi teha, et ei ole võimalik sõita, kõigega harjub ja päris ruttu, inimese aju on selline imelik "vidin"
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 30.11.11 19:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: seitsmene
Tsitaat: | Algselt postitas: Ardo
nimetada, see on lihtsalt selline "tunne". |
Seda tunnet ma tean.
Aga ega ei või mingi automargi suhtes pimedaks ka muutuda, inimene on oma valikutes ikka vaba. Ja kuskohast neid kogemusi muidu saadagi, et heal ja
kurjal vahet teha.
Nooremad inimesed on üldse agaramad autode vahetajad, ma siinkohal kellegi valikut juba eos hindama ei kiirustaks. |
Ma proovisin paar buumerit ka, samuti uued ja lisadega pillid, aga no ei olnud seda tunnet. Endale sihiks võetud siiski 3.3TDIQ D2 A8, lihtsalt midagi
muud ei oska tahta, D3 kere juba liiga A6elik, kuigi mugavuses ma ei
kahtle.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.12.11 18:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
..nüüd tahaks tagumise el.kardina ära paigaldada siis oleks ring kardinaid peal. |
Elektriline küll jah, aga ma saan aru, et plaanid asja teostada nii, et liigutamiseks tuleb kardina toite juhtmetele voolu anda manuaalselt. Mina
paigaldaksin ikka nupust juhitava kardina ning aut kastist ei tohiks probleem olla võtta ka signaal, et see kardin sul tagurpidi käiguga alla jookseks
ja siis edaspidi käiguga jälle üles, näiteks minu kasutatud GS300-l oli nii ja sõbra e38-l minu arust ka, lihtsalt mitte juhitava elektrikardina
paigaldus tundub kergelt "potjomkin"
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.12.11 18:57
|
|
|
Nujah, minu arust peaasi, et ta olemas oleks, ei vahi köik sisse
/Peeglid sai siis korda tehtud, nüüd klapivad mölemad kenasti.
|
|
|
|
aces
huviline
Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5
|
postitati 05.12.11 08:46
|
|
|
Nii palju sulle infoks, et ära vaeva oma pead selle tagumise luugi paika ajamisega, seda sa nii lihtsalt teha ei saa. Kui tahad teada, mille point on,
siis PS kaudu võin rääkida. Ma käisin seda autot kunagi hiilimas, kui ta Võrus müügiplatsil seisis.
kus sul aiku 11 kuud kuiv on Eestis??? Viljakuivatis elad vist ja quattroga pole ka järelikult sõitnud. Need kes kogend need teavad...
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.12.11 14:12
|
|
|
Teema vöib lukkuda ära panna, enam ei toimu nagunii midagi. Auto juba müügis pikemalt aega ja enam kunagi Audit ei osta ma arvan ja enam bensukat ka
ei taha (never say never)
Kokkuvöte - A8 on norm masin aga minu jaoks mitte see parim, eriti juba sellepärast ,et miks Audi tollane lipulaev on seest pmst samasugune nagu oli
mu AUDI 100 Avant (materjalid jms kuidas kokku pandud) natuke pettumust valmistav
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.12.11 14:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Teema vöib lukkuda ära panna, enam ei toimu nagunii midagi. Auto juba müügis pikemalt aega ja enam kunagi Audit ei osta ma arvan ja enam bensukat ka
ei taha (never say never)
Kokkuvöte - A8 on norm masin aga minu jaoks mitte see parim, eriti juba sellepärast ,et miks Audi tollane lipulaev on seest pmst samasugune nagu oli
mu AUDI 100 Avant (materjalid jms kuidas kokku pandud) natuke pettumust valmistav |
Sa oled vist ikka maru odavalt lootnud omale korralikke audisid saada kah! Ega see sitast saia tegemine korduvalt, võib meele kurjaks ajada küll. Osta
üks kord omale normaalne audi ja oled rahul küll, ma garanteerin, aga raha pead selleks rohkem koguma, kui 2000eur
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.12.11 14:19
|
|
|
Ära sellest mersujunnist ka midagi enamat looda
Kui võrrelda Audit ja Mersut, siis juba mersu remont on vastukarva.
Väljast võib ta ilus olla, aga sisu on ikka nagu 80ndatel kirvega löödud ja odavaid materjale kasutatud.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 15 16 17 18 19 .. 26 |