Lehekülgi: 1 .. 14 15 16 17 18 |
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 06.03.20 19:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: masuurik
Tsitaat: | Algselt postitas: Typhome
ZF 8HP on kindlasti murevabam / töökindlam kui S-tronic. Eeldusel, et seda hooldatakse, nt iga 80-100k km/8a tagant kastis õlivahetus
jne. |
Pigem 60k ja 5 aastat on parem intervall. |
Keegi ei keela ka iga päev vahetada. Selle 60k võid rahulikult korrutada 4ga, kui just Klasen Motors RS6 pole.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo S
|
postitati 06.03.20 20:25
|
|
|
Millest sa seda defineerid? 15k mootorivälba korrutad ka 4, kuna pole 1000hp mootor?
Kulumised, hóórdumised ja alumiiniumemulsiooni teke toimub seal samamoodi. Óli määrdub ja kaotab omadusi.
Kóike vóib, aga kas peab hooldused ikka üle laskma?
Peale esimest vahetust 100-200k tuuris edasi soovitatakse 60k, mis on tegelikult minu arust optimaalne. Kes tahab, teeb 80k vói rohkem.
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 06.03.20 22:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: masuurik
Millest sa seda defineerid? 15k mootorivälba korrutad ka 4, kuna pole 1000hp mootor?
Kulumised, hóórdumised ja alumiiniumemulsiooni teke toimub seal samamoodi. Óli määrdub ja kaotab omadusi.
Kóike vóib, aga kas peab hooldused ikka üle laskma?
Peale esimest vahetust 100-200k tuuris edasi soovitatakse 60k, mis on tegelikult minu arust optimaalne. Kes tahab, teeb 80k vói rohkem.
|
OT: Kellele ema, kellele tütar. Üks soovitab, teine arvab, kolmas oletab. Hooldused teostatakse tänavaautodel tehasejuhendite järgi. 8HPga C7 puhul
välpa ette nähtud ei ole s.t. sünnist-surmani. Senine klaasmaja praktika kinnitab, et selline välp ka toimib. Loomulikult ei pea ma õigeks taolist
transmissiooni käitamist. Paraku 60k pealt töötavas kastis mingisugust surmavat õli omaduste muutust teki. Tõsi, kui mägedes vedada kahe hobusega
perakäru, siis on asjal jumet. Nagu ütlesin, siis keegi ei keela autot "üle hooldada". Mootoriõlist ei rääkinud ma sõnagi, ärme seda 4-ga korruta
.
Tegelikult on see üldse S-Trooniku teema, kus on oluliselt põletavamaid küsimusi, kui 8HP hooldusvälp.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
xxm24
huviline
Registreerunud 07.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.03.20 04:19
|
|
|
OT: Huvitav on lugeda kuidas käigukasti õlivahetus välbad antud teemas järk järgult kahanevad.
Soovituslik S-tronic käigukasti õlivahetus iga 60-80t km tagant, nüüd juba juba 40t km tagant.
Soovituslik 8HP/TipTronic käigukasti õlivahetus iga 120t km või "eluaegne", nüüd 60t km.. tagant ehk sama mis kunagisel probleemsel multitronic
käigukastil.
Tekib küsimus kuhu me lõpuks välja jõuame, vahetame käigukastiõli samaaegselt mootoriõliga või siis mootoriõli vahetakse ka tulevikus juba iga 1-5t km
tagant? Küll need "tänapäeva" autod on ikka pirtsakad..
Olen siin kohapeal kasutajaga Amadeus ühel meelel. Aga eks igaüks hooldab oma autot nii kuidas heaks arvab..
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo S
|
postitati 07.03.20 06:00
|
|
|
Kes kuidas autot peab. Kes perspektiiviga, kes 2-3 aastat ja savi, mis edasi. See jutt jälle, et eluaegne...dsiisas kust otsast see saab olla.
Esindusel ja autotootjal on ärihuvidest lähtuvalt omad järeldused ja nóksud. Paljud klaasmajad hoiavad pöidlaid püsti 30k ólivälbaga ka. Miks ikkagi
hiljem veits teadlikum omanik 15k peale kolib. Usujüngrid kummardavad 30k, esindus ütles...ZF kastid on ju sisseostetud. Tasub natuke tutvuda, misa
kastitootja ette on näinud ja arvestada, kus kliimas auto sóidab ja kuidas.
Esimene ōlivahetus on tóesti 100-200k ringis ok, aga edasi peaks natuke mótlema kulumisele ja kas saaks seda eluiga enda jaoks pikendada.
Oled sa mitut eluaegset automaati lahti vótnud? Tead mis seal peale 200k, 100k vói 60k póhjas on?
Ma ei taha väga vaidlusesse laskuda kuna ma ei pea ennast ka kóige targemaks ja igaüks ise teab. Soovitasin oma kogemuse póhjal lihtsalt
heatahtlikult. Olen lahti vņtnud, remontinud ja hooldanud ZF 4hp, 5hp, 6hp ja ka 8hp kaste. Esimeste läbisóidud ka suht suured.
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 07.03.20 06:52
|
|
|
Reeglina eluaegne on auto eluiga, mis on siis mis.. 5 aastat? Peale seda peaks vahetama. Eestis tavasõit 5a on 60t km, saksas ilmselt 2x niipalju
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi
|
postitati 09.03.20 12:55
|
|
|
Kui foorialla seisma jäädes pidurdades väristab autot vahetult enne seiskumist ja sama ka piduriga aegalselt tagurdades, siis võiks see olla sidurist?
Remondin Audide led tulesid. 56711785
|
|
|
|
penzio
huviline
Registreerunud 03.06.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2015
|
postitati 09.03.20 17:26
|
|
|
Siin ühel päikselisel päeval töölt kojusõitu alustades kuvas minu 2015 2.0 140kW TDI veateate "Gearbox malfunction, turn off engine". Kast lõlitas
ennast neutraalile ja keeldub sõitmisest tänaseni. Täpset veakoodi hetkel ei oska öelda aga diagnostika näitavat õlipumba viga. Uuendati ka
automaatkasti tarkvara (seda näeb ette tehase protseduur) aga see ei teinud paremaks.
Sirvisin enamus siinolevat teemat läbi aga sellise probleemiga pole vist keegi veel kokku puutunud?
Töökoda kus auto praegu suunas kohe läti maale (isegi uuris juba võimalike hindu jne) aga ma natuke skeptiline auto saatmise osas välisriiki. Kas
peale ESRacing ja esindus veel kellegi poole pöörduda?
Autol hetkel LS 163K ja viimane käigukastiõli vahetus olevat olnud 125K peal.
|
|
|
ESTM4rkz
huviline
Registreerunud 22.09.15
Kasutaja on eemal
Auto: RS3 '23
|
postitati 09.03.20 17:32
|
|
|
Sellest on siin ju räägitud pea igal lehel - ESRacing'us võetakse kast alt ära ja saadetakse Lätti, autot ei pea tassima. Neid kaste on nende kaudu
Recros käinud ju küll ja veel.
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 09.03.20 18:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ESTM4rkz
Sellest on siin ju räägitud pea igal lehel - ESRacing'us võetakse kast alt ära ja saadetakse Lätti, autot ei pea tassima. Neid kaste on nende kaudu
Recaros käinud ju küll ja veel. |
Läbi ESRacingu toimetades peaks garantii poole lühem olema mingil põhjusel.
|
|
|
|
rs156
Suletud konto
Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.03.20 18:29
|
|
|
Recro pakub otse neilt võttes kahte sorti tööd - taastatud siduritrummel (clutch drum, ei tea, kas tõlkisin õigesti) ning uus. Taaastatud on midagi
500 eur odavam ning garantii 1a, uuel 2a.
ESRacingust selle paketi (kapremont, 3200eur) ostes ei pakutud mulle ühtegi varianti ning garantii tõesti 1a. Ei teagi, kas saad siis taastatud ehk
odavama versiooni sama raha eest ?
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 09.03.20 18:39
|
|
|
Recro pakub läbi edasimüüjate 2x lühemat garantiid. Mitte ainult läbi ESRacingu.
Ma ei tea miks. Nendega on korduvalt räägitud sellest, aga sellised on tingimused.
Ehk siis see, kus nemad annavad 1a, on läbi meie üldse 6 kuud.
Kui tahate samapikka garantiid, siis ainus võimalus on Lätis teha koha peal.
Üldiselt väga vahet ei ole - S-tronicu puhul on garantiid vaja ainult 1-2 kuud. Kui kõik on OK siis on ka pärast.
Tegelikult on õigem öelda, et Recro annab 2x pikema garantii kohapeal tehes n.ö. boonusena, sest kõikidele esindajatele kehtivad täpselt samad
garantii tingimused.
See ei ole meie mingisugune väljamõeldis.
Kui te ise kasti alt ära võtate ja siis sinna saadate, siis minu teada on ka garantii 2x lühem, kui neil kohapeal täisteenusena tehes.
Ilmselt põhjus on selles, et kui nende vea tõttu mingisugune probleem kastis on, siis nad peavad meie tunnid ka hüvitama meile ning üritavad kulusid
kontrolli all hoida kuidagi.
Ning muidugi antud juhul räägime me garantiist - eriteema on pretensiooni esitamise õigus. Seda võib alati teha 2a jooksul, kuid peale esimest 6 kuud
(ja garantiiväliselt) on see teie teha, et tõestada, et reaalselt viga juba rebuildi ajal olemas oli ja just rebuildi poolt põhjustatud. Ma arvan, et
see on sisuliselt võimatu, sest see ei saa 1a hiljem vms välja tulla selle kasti ehitusega.
Ahjaa, mõnedele autodele, näiteks sellele:
Öeldi kohe, et absoluutselt igasugune garantii puudub, sest RS6 ja neid ei huvita. Mis pole muidugi ime, kui lased 700Nm spekiga kastist 1180Nm läbi.
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 10.03.20 07:27
|
|
|
Hõbenool peaks S-tronicu samuti edukalt remontima. On keegi lasknud teha, küsinud?
Forss pakub täisrem lahendust S-tronicule ca 3200eur ( kast maha, laiali, sidur, mehatroonika, vist ka hooratas jms , kast peale, silla reg. )
Enda künal tuleb ilmselt järgmine aasta ettevõtta täislahendus. Hetkel kaalukausil Recrosse saatmine, küsisin vahetusfondina kasti, öeldi ,et seda
mudelit ei ole pakkuda. Tehti täisrem pakkumine, kui saadan kasti sinna ja see jäi summasse ca 2780eur koos transga ( orig. siduri kompl. ) või
2180eur koos saatmisega/ taastatud siduri kompl. Kui autoga koos neile viia, siis kast maha-peale jms 450eur.
Garantii mõlema variandu puhul nende poolt 1a/ 50 000km.
Nädal ajakulu ütlesid nad.
Ahjaa, sai just täishooldus kastile tehtud; mõlemad filtrid ja mõlema poole õlid, milleks valitud Motuli kaubamärgi kaks erinevat õli, töötab ja
töötab nagu "pehmemalt" kui originaalõlidega.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.20 07:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: penzio
Siin ühel päikselisel päeval töölt kojusõitu alustades kuvas minu 2015 2.0 140kW TDI veateate "Gearbox malfunction, turn off engine". Kast lõlitas
ennast neutraalile ja keeldub sõitmisest tänaseni. Täpset veakoodi hetkel ei oska öelda aga diagnostika näitavat õlipumba viga. Uuendati ka
automaatkasti tarkvara (seda näeb ette tehase protseduur) aga see ei teinud paremaks.
Sirvisin enamus siinolevat teemat läbi aga sellise probleemiga pole vist keegi veel kokku puutunud?
Töökoda kus auto praegu suunas kohe läti maale (isegi uuris juba võimalike hindu jne) aga ma natuke skeptiline auto saatmise osas välisriiki. Kas
peale ESRacing ja esindus veel kellegi poole pöörduda?
Autol hetkel LS 163K ja viimane käigukastiõli vahetus olevat olnud 125K peal. |
Sul tegemist ilmselt esiveolise S-tronicuga. Sellega vist erilisi kogumuse pole siin maal remondi osas.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.20 10:02
|
|
|
Otseselt mingit vahet ei ole kas on esiveoline või mitte.
|
|
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.20 13:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prj
Otseselt mingit vahet ei ole kas on esiveoline või mitte. |
Tundub et sa oled üsna spetsialist sellel alal.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.20 21:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Soyer
Tundub et sa oled üsna spetsialist sellel alal. |
Ning mulle tundub, et sa pole DL382-te näinudki kunagi.
Kast ise on esiveolisel ja nelikveolisel B9-l pea täpselt sama, küsimus on, kas taga on väljund või mitte.
Tsitaat: | The quattro version – 0CL is, apart from the all-wheel drive component set, absolutely identical to the front wheel drive
version – 0CK. |
|
|
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.20 06:56
|
|
|
Tundub et sa oled üsna spetsialist sellel alal. |
Ning mulle tundub, et sa pole DL382-te näinudki kunagi.
Kast ise on esiveolisel ja nelikveolisel B9-l pea täpselt sama, küsimus on, kas taga on väljund või mitte.
Tsitaat: | The quattro version – 0CL is, apart from the all-wheel drive component set, absolutely identical to the front wheel drive
version – 0CK. | |
Sinu kurvastuseks pean ütlema et olen nagu natuke näinud ja päriselus mitte google-st pilte vaadates.
Minu erinevuse välja toomine oli ajendatud sellest et see teema on DL501 oma ja igasugused remondimaksumused ei pruugi DL382-he puhul paika pidada.
Nendele kastidele tuleks eraldi teemad teha kuna nagu näha siis tavakasutaja jaoks üks S-tronic kõik.
|
|
|
rs156
Suletud konto
Registreerunud 24.03.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.20 11:02
|
|
|
Loe teema nime uuesti, kõik A6 A7 C7 s-tronicud on siin aruteluks, ei ole vaja uut teemat. Rääkimata, et probleemid neil ju samad ja lahendused laias
laastus samuti (mehhatroonika, sidurid, jahutusega seonduv). Remondimaksumus on niikuinii ajas ja kohas muutuv - teine töökoda, toote iganemine,
promod jms
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.20 13:01
|
|
|
Sinu kurvastuseks pean ütlema et olen nagu natuke näinud ja päriselus mitte google-st pilte vaadates.
Minu erinevuse välja toomine oli ajendatud sellest et see teema on DL501 oma ja igasugused remondimaksumused ei pruugi DL382-he puhul paika pidada.
Nendele kastidele tuleks eraldi teemad teha kuna nagu näha siis tavakasutaja jaoks üks S-tronic kõik. |
Teema nimi on C7 A6/A7 S-tronic.
Ka C7 faceliftil on juba osadel DL382. Või tuli see ka nüüd üllatusena?
Täiesti debiilne on nimetada DL382 "esiveoliseks s-tronicuks" ning näitab teema väga puudulikku tundmist. DL382 on uus kast. Seda saab B9 peal nii
nelikveolisena kui esiveolisena.
Minu jaoks oli kohe selge täpselt millisest kastist jutt käis ning ka vastus oli täiesti korrektne. Ei ole sisuliselt mitte mingit vahet remondi koha
pealt, kas DL382 on esiveoline või nelikveoline.
Nii, et ära targuta, kui matsu ei jaga.
|
|
|
|
miky100
huviline
Registreerunud 19.03.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 55 TFSI
|
postitati 30.05.20 18:35
|
|
|
Palju esimese põlvkonna S-tronic kast üldse sõitma on võimeline ilma probleemide tekkimisteta. Kellelgil kindlaid andmeid? 300k on vist palju tahetud.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 31.05.20 03:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: miky100
Palju esimese põlvkonna S-tronic kast üldse sõitma on võimeline ilma probleemide tekkimisteta. Kellelgil kindlaid andmeid? 300k on vist palju tahetud.
|
Enda eelmistel on Saksas 140 ja 190000 vahemikus tehtud sidurid ja ühel ka mehh.
Kuna see sõltub ennekõike auto kasutusest, siis pakuks välja vahemiku 140-220000.
Ainult kiirteed saanud auto võib ka veidi rohkem välja venitada. Kulumine on üks asi, seda kasti võib kollitada 8 väga paha viga kokku ja enamus neist
väga ei hoiata.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
gljuk
huviline
Registreerunud 20.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad 2012 3.0 eco tune
|
postitati 05.06.20 11:43
|
|
|
Ise kasutan hetkel B8 3.0TDi 176kw DL501 kastiga. ~320k on ees. 100k tagasi sai Audi esinduses mehhatroon vahetatud. Kast toimetab igati hästi.
Tfui-tfui.
Ehk jah, 200kkm peal tahab hooldust ja siis sõidab edasi.
Taskukohane chip, diagnostika ja kodeerimine
|
|
|
|
taff911
huviline
Registreerunud 25.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.06.20 09:16
|
|
|
Mul praegu 230k ning paigaldatud mehhatroonika rem. komplekt (lintkaablid koos solenoididega) ning õigel ajal õli ja filtrid vahetatud (180kw
3.0TDI).
Hetkel on hästi.
Kohe uus õlivahetus tulemas.
|
|
|
|
Bean
huviline
Registreerunud 05.10.11
Kasutaja on eemal
Auto: C7 2012
|
postitati 30.06.20 17:48
|
|
|
238k ees, väga eriliselt tunda pole andnud, kuid gearbox malfunction(continue with limited functionality) käis ees(kadus peale restarti), erroriks:
Kood: | 090 -
Gear Selector 2 Cannot be Regulated
P176B 00 [096] - -
Intermittent - Not Confirmed - Tested Since Memory Clear
Freeze Frame:
Fault Status: 00000001
Fault Priority: 2
Fault Frequency: 1
Reset counter: 40
Mileage: 237981 km
Date: 2020.06.28
Time: 18:18:58
Engine speed: 751 /min
Transmission input speed: 751 /min
Transmission output speed: 0 /min
Engine torque: 32 Nm
Transmission fluid temperature: 85 °C
Accelerator position: 0.0 %
Clutch status: Beide Kupplungen offen
|
Saanud korrapäraselt õlivahetust 60k tagant, viimati 3000 tagasi, ei nõksuta, kuid paar korda "ära kadunud" R (kalde peal tagurdades näiteks,samas
pole ülemäära libisenud), auto-HOLD foori taga tahab vahest "läbi vajuda, liikuda". Viitab sidurile? kuid mehatroonika?
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 14 15 16 17 18 |