Lehekülgi: 1 .. 13 14 15 16 17 .. 45 |
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 14.04.12 17:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat: | Algselt postitas: weiks
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Kust sa tead, et läinud on ainult 9L? |
Sõitsin pmst tühjaks(enne kui tühjaks saab hakkab jõnksutama) ning pärast siis tankisin 22l ning pragu on kriips tiba sellest veerandist puudu. Sealt
maalt näitab juba üsna täpselt. |
Minu info baasil õpid Pärnu Koidula Gümnaasiumi A klassis? Vähemalt minu ajal selle klassi õpilane sellist juttu ei tohtinud ajada |
Kui sa mõtled arvutuse osa, siis läks jah veits mööda
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 20.04.12 19:04
|
|
|
Sain täna postist kätte uue(kasutatud) poritiiva. Põhjus uue soetamiseks oli see, et vana on päris räbal ja sellest ei ole enam suurt midagi järgi.
See tehing oli ka mu elu kiireim posti vahendusel toimunud diil, kuna õhtul helistasin müüjale ja hommikuks oli tiib juba Pärnus. Kaks pilti ka siis,
ühel pildil uus ja teisel vana:
Kuna uus on nüüd koos suunatulega, siis mõtlesin, et paneks ka teise tiiva peale tule. Plaanis on kasutada siis A3 omasid, kuna need on vähe väiksemad
ja veits kenamad. Sellised sai juba ammu valmis ostetud ühe teise idee tarvis, aga nüüd lähevad nad siis tiibade peale.
Kuna õhtul oli soov midagi teha ja vihm jäi ka veidiks järgi, sai mõlemal B4-jal rattad ümber vahetud suvekate vastu:
|
|
|
sibidisah
huviline
Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.04.12 20:39
|
|
|
Tiival on pinnarooste aint
VRB Motorsport
...turbo has gone titts up smoking and whistling like a [roppus]!
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 20.04.12 20:47
|
|
|
Uus tiib värvi ka seest poolt ja kindlasti mingi tugeva värviga. Kas siis värviga mis sisaldab ka krunti ja värvi või siis enne krunt ja peale võõpad
värvi. Pintsilga jääb hea tugev.
Spray värv ei tasu kasutada ja kui uut tiina värvida kavatsed, siis kindlasti õige värvimise kasuks otsustada. Srayga see teema, et ta on kole, ta ei
kesta meie kliimas ning kunagi soov ülr värvida siis keedab ilusti õige värvi üles.
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.12 07:02
|
|
|
See pilt vanast tiivast on tehtud umbes kuu aega tagasi. Tänaseks päevaks on see auk juba palju suurem ja koledam. Tegelikult on peale selle augu sel
tiival ka muid hädasid nagu suuremat sorti mölk üleval serva peal ning ees suunatule juures on ka volt sees.
Kindlasti värvin uue tiiva seestpoolt üle ning juhipoolse teen ka siis ära, kuna see tiib on vaja klaasipesu paagi vahetuseks ja suunatule
paigaldamiseks niikuinii maha võtta. Aga kas näiteks Hammerite värv oleks sobilik seest värvimiseks? See on selline üsna paks asi ning olen sellega
korra ka aeda värvinud ning seal peal seisab päris ilusti. Või soovitate midagi muud?
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.12 19:56
|
|
|
Täna panin külge siis normaalse kõrvalistuja turvavöö, mis end ka ise tagasi tõmbab. B3 pealt pärit olev vöö sobis ilusti, aga ainukeseks erinevuseks
on nüüd see, et sel ei ole procon-teni trossi.
Kuna vöö vahetus väga kaua ei võtnud, siis otsustasin hakata armatuuri külge puuduvaid osasid kruttima. Kuna kinnitusi pole mul õnnestunud tänase
päevani leida, siis tuli hakata ise mõtlema ja leiutama.
Esimeseks katsumuseks sai siis airbag. Kuna too kolakas on suht raske, siis tuli leida mingi lahendus ning nüüd siis kõige põnevam osa. Nimelt on
airbagi külgede peal neli polti ja ülemises servas ka neli neeti. Esmapilgul paistis, et mingit moodi peab see sealt korpuse küljest ära käima, aga
kas ka tervelt, selles ma väga kindel ei olnud. Muidugi katsetasin ennem lõhkise bagi peal, kas asi laguneb nii nagu mulle tundus ning siis asusin
terve kallale. Lugesin ennem kõik kirjad ka pealt läbi ning mõtlesin oma pool tundi, kas näppida või mitte. Otsustasin siis lahkamise kasuks ning
õnnestuski bag tervelt sealt seest lahti saada. Nüüd oli juba kergem seda paigaldada armatuuri külge ning kuna augud olid ka poltide jaoks selle pleki
sees olemas, siis oli vaja ainult külge keerata.
Kindalaeka kinnituste jaoks on ka juba idee olemas ning homme saab ka vast selle paika.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.04.12 01:28
|
|
|
Sobib ka see hammerite. Pinnad liivapaberiga üle ja lahustiga pesta.
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.04.12 10:30
|
|
|
Sai käidud täna 17mm sisekuuskandi otsa ostmas ning see poereis kulges päris pikaks. Nimelt käisin kõik vastavad poed läbi ning kõige suurem mis seal
oli saada, oli 12,7mm. Olin juba lootust kaotamas, kui tuli meelde minna stokkerisse. Muidugi sealt ma selle otsiku ka lõpuks sain, aga hinnaks oli
müstilised 10 eurot. Ma algul mõtlesin, et ma kuulsin kassas valesti, kuna riiuli juures hindasid polnud ning eks seepärast seal vast neid hindu
polegi, kuna muidu jookseks kliendid kohe tagurpidi poest välja. Igatahes kuna mujalt polnud seda võtta, siis pidin ta sealt selle kirvehinnaga ostma.
Kodu jõudes proovsin kohe ikka järgi, et kas see otsik võtmega kokku sobib ning kas poldi otsa ka ilusti istub ning sellega oli ok. Aga nüüd siis
polte keerama
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.04.12 12:08
|
|
|
Tööriistmarketist sain endale 10 osalise taolise komplekti vist 20 eur eest.
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.12 20:22
|
|
|
Ehk saab see ühel heal päeval ka reaalsuseks
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.12 17:26
|
|
|
Sai siis täna urki audi pealt pärit signa proovitud aretada ta fordile ning see kahjuks ei õnnestunud. Kuna see asi, miks ma teda tööle ei saanud ei
andnud mulle rahu, proovisin seda enda auto peal. Kuna juhtmete pool on seal kodusem, siis sain üsna kiirelt põhifunktsioonid tööle. Algul ei saanud
ma uksi lukustama, kuid veidi aega hiljem sain ka selle tööle. Edasi mõtlesin, et oleks äge kui suunad ka vilguks ning sain selle ka tööle. Ega siis
oligi veel pasun puudu, kuna see mis mul endal kuuri all vedeleb teeb sureva vaala häält. Aga kuna uksi oli puldist hirmus äge lukku ja lahti teha
ning samal ajal vilkuvaid suunatulesid vaadata, siis mängisin oma kümmekond minutit selle puldiga ümber auto nagu väike laps . Kuna pasuna oleks linnast saanud, siis mõtlesin juhtmed kokku panna ja korda
seada ning linna minna, kuid kõik läks teisiti. Lihtsalt lambist lõpetasid mõlemad plokid(kesklukk ja signa) oma töö. Kuna tester oli ka mul veel
vahele ühendatud, et jälgida pinget, siis läks see ka õhtale ning peale 0 voldi ei näita ta mitte kui midagi. Aga seda sain ma hiljem teada ning ennem
seda olin juba terve auto läbi mõõtnud ja mõelnud, et nüüd olen ma midagi ikka totaalselt sinna samusele keeranud. Viimaks otsustasin mõõta ühte mersu
akut, mis garaages niisama seisab ja kui seal peal nägin ka nulli, siis sain aru, et tester vigane. Edasi võtsin siis need plokid küljest ära ja
kruvisin lahti. Sees on nagu kõik korras, üksi rada pole läbi kärsanud ega pole ka muid kahjustusi näha. Kuna keskluku plokk on mul kaks korra ka
ennem sellist jama teinud, siis arvan, et viga jälle nende dioodides, aga mõõta ka ma ei saa, kuna testert pole enam. Kuna need maksid aint paar
senti, siis võtan nad homme ühes koos uue testriga ja jätkan katsetamist.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.12 17:29
|
|
|
Ära ütle et sa jätsid TDI quattro kleepsu päriselt ka pagassile?
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.12 17:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Ära ütle et sa jätsid TDI quattro kleepsu päriselt ka pagassile? |
Praegu ta seisab tõesti seal, kuna pole olnud vajadust autot näppida ning keegi sinna heki taha ka tänavalt suurt midagi ei näe. Siis kui pesuks ja
vahatamiseks läheb, siis võtan nad ära.
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1.8 TQ 20v, b8 tq
|
postitati 09.05.12 18:48
|
|
|
No aga siis tuleb see moto sinna vahele tõsta, vähe lihtsam kui seda TDI ikooni sealt luugilt ära kakkuda
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 10.05.12 08:21
|
|
|
Sul ikka koguneb neid väär ehteid auto külge.
Quattro lüliti, nüüd tdi quattro märk.
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Coupe
|
postitati 10.05.12 16:42
|
|
|
Asi kipub imelikuks juba jah. Mida vähem mõttetuid vidinaid, seda parem...
Viljandis liikus ka üks BMW 7 seeria ringi, millel taga oli 716, kuigi kõige lahjem mootor on neil 2.5td. Konkreetne isend oli 4.0 bensukas tegelt.
Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.12 17:23
|
|
|
Võin teie südamerahuks öelda, et märk sai pandud korraks vaid pildi eesmärgil ning peagi korjan ta sealt ära.
Igatahes sain selle süsteemi põhimõtteliselt tööle(pasunat pole veel) ning viga oligi jälle dioodides. Panin uued külge ning asi toimis. Suunatulede
juhmtmetele tuli ka dioodid vahele panna ning tegin seda juba eile, aga panin nad valepidi ja seda avastasin siis alles täna, kui läksin poodi uusi
dioode tooma ning kurvi peal suunda näidates hakkasid armatuuris mõlema poole suunatule lambid vilkuma. Tagasi jõudes panin nad teistpidi külge ning
nüüd toimib kõik nii nagu peab.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.12 16:28
|
|
|
Nüüd kus TdiQ kere sai ära viilutatud, sain enda pilliga tegeleda. Külge sai monteeritud siis kindalaegas, millele tuli ise kinnitused leiutada.
Otsisin mis ma otsisin neid originaale ning kaks kohta isegi leidsin, aga üks ei olnud nõus müüma ilma ülejäänud armatuurita ning teine kaudus pärast
seda ära, kui saatsin talle meili peale pildid vajalikest detailidest. Hoidku siis endale, kui sellised kitsid on. Igatahes aega küll läks, aga asja
sai. Nüüd siis pilt ka tulemusest:
Võib-olla on mõni ka märganud, et ma ostan B4/C4 pagasiruumi valgusteid ning kuna 2 kuuest olen juba saanud, siis panin nad ka külge ära. Läksid nad
täpsemalt siis selle plastiku külge, mis on kindalaeka alumises servas. Praegu ühendasasin need lambid nii, et kui tuled ette panen, siis põlevad need
ka. Kui nii peaks segama hakkama, siis sätin ümber kohtvalgusti lüliti peale.
Lõpuks sai quattro märk pandud ka päris nelikule:
Ning üldises plaanis näeb too auto välja selline:
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 13.05.12 16:49
|
|
|
Peeglid, tiivad ja suunad ei lähe veel kokku uue imagoga
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 13.05.12 17:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: weiks
Sai käidud täna 17mm sisekuuskandi otsa ostmas ning see poereis kulges päris pikaks. Nimelt käisin kõik vastavad poed läbi ning kõige suurem mis seal
oli saada, oli 12,7mm. Olin juba lootust kaotamas, kui tuli meelde minna stokkerisse. Muidugi sealt ma selle otsiku ka lõpuks sain, aga hinnaks oli
müstilised 10 eurot. Ma algul mõtlesin, et ma kuulsin kassas valesti, kuna riiuli juures hindasid polnud ning eks seepärast seal vast neid hindu
polegi, kuna muidu jookseks kliendid kohe tagurpidi poest välja. Igatahes kuna mujalt polnud seda võtta, siis pidin ta sealt selle kirvehinnaga ostma.
Kodu jõudes proovsin kohe ikka järgi, et kas see otsik võtmega kokku sobib ning kas poldi otsa ka ilusti istub ning sellega oli ok. Aga nüüd siis
polte keerama
|
Mina ostsin tööriista marketist 17 mm lehtvõtmele mõeldud keermelati jätkamiseks mõeldud detaili millega saab vägagi eduliselt õlipunni lahti. Ei pea
ostma spetsiaalset võtmekomplekti. Lihtsalt võta see vahetükk ja pista 17 mm padruni otsa ja ongi sul 17 mm kuuskantvõti olemas. Samamoodi on nende
inimestega, kes otsivad 6,5 mm võtit mõnest ehituspoest ja jäävadki otsima. 6,5 mm padrunvõti iseenesest on kruvikeeramis otsiku (PH2-vms) saba mõõt.
XZN M16
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.12 17:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: simoQ
Peeglid, tiivad ja suunad ei lähe veel kokku uue imagoga
|
Kui A6-e tiivad panna, siis läheks tulede alla ka uusi liiste vaja, kuna sel need veidi laiemad kui sajal. Tiivad koos suundadega reedavadki veel
esmapilgul algupärast välimust, aga kuna tiivad on korralikud ning seevastu korralike A6-e tiibasid pole saada, siis jääb hetkel nii. Peeglitest
läheks vaja tegelt ainult juhipoolset, kuna väike peegel on olemas, aga vajab parandamist, kuna mingi "tegija" väänas selle talvel pahundpidi ning
tükk tuli korpuse küljest ära. Aga see pole mitte esimene kord, kui mingitel ajuinvaliididel meeldib võõraid autosid näppida. Samamoodi kadusid mu
B4-ja nina pealt ka rõngad ja kojamehe küljes olev tuulesuunaja.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.05.12 11:36
|
|
|
Salongi iluliistud ja muud nodi
Täna oli siis see suur päev, kus minuni jõudis kaks pakki koos väga hea kraamiga. Nende sees peitusid siis järgmised asjad:
*Autocheckiga kompuuter koos kelladega ning juhe kompu kangist kuni kompuni. Kang on mul ka olemas ning läheb see komplekt siis isa sinisele B4-le,
mil on ka tehase poolt juba autocheck olemas. Nüüd on siis peres kõigil Audidel kompud olemas
*Valgustusega topsihoidja, mis läheb siis ema C4-le. Valgustuse jaoks sain juhtme koos pistikuga ka kaasa ning suured tänud rocketile selle eest, et
ta mu ammuse kuulutuse kuskilt üles leidis ja seda siis pakkus
Aga ega minu enda B4 ka nüüd ilma ei jäänud ning selle jaoks sain järgnevad asjad:
*Roolialune sahtel airbagiga armatuurile koos kinnitustega. Vaja ainult kinnitused külge monteerida kahe poldiga ja siis saan juba selle augu kinni
panna.
*Nurgas olev plastik vasakule jalale ning airbagiga S-i rooli jaoks vajalikud roolisamba katted. Nüüd kui peaks tekkima soov vahetada olemasolev
tavaline S-i rool airbagiga variandi vastu, et on kohe kõik teostatav ning see plastik seal nurgas aitab ka vaipa puhtana hoida ning vasakul jalal
puhata
*Salongi iluliistud. Poleks uskunud elu sees, et keegi oleks neid nõus mulle eraldi müüma, aga võta näpust. Mis põhiline, sain ju terve komplekti ehk
uste omad, airbagi liistu, kliimaploki ümber oleva ning tuhatoosi ka. Viimast mul kahjuks vaja ei lähe ning see läheb müüki.
Ülejäänud kauba eest lähevad suured tänud Peeter_S-le, kes need kiirelt kohe maha võttis ja nad hea hinnaga mulle ära müüs.
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Coupe
|
postitati 22.05.12 15:53
|
|
|
Mida rohkem ma seda teemat loen, seda enam mulle tundub, et sul plaanis täislisadega mudel endale teha?
Quattroks vist ei tee, kuid kõik muu võimalik.
Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.05.12 16:12
|
|
|
Just nii. Vaikselt ikka otsin puuduvaid asju ja vahepeal on ka õnne komistada mõne huvitava kuulutuse otsa ning nii neid asju koguneb. Nüüd kus lõpuks
on ka aega rohkelt, saan alustada nende paigaldamisega juba neljapäeval.
Tänasest kaubast panin juba roolialuse sahtli ka külge. Selle paigaldamine oli tänu originaal kinnitustele imelihtne ning kui ma poleks neid algul
valepidi külge pannud, oleksin saanud 15 minutiga hakkama, kuid läks vähe kauem ennem kui aru sain, et panin need valepidi ja seepärast ei ulatanud
poldid oma aukudeni. Pilt ka siis tulemusest:
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.05.12 19:08
|
|
|
Sai siis täna alustatud veits välimuse korrastamisega. See hõlmab siis esistange värvimist ning selle roostes poritiiva vahetust. Hakkasin siis viie
paiku lahti võtma ning mõtlesin, et max tund läheb, aga läks vähe pikemalt, kuna keegi eelnevatest omanikest on tiiba vahetades keeranud mingeid
suvalisi polte sinna parempoolse tiiva sisse ning üks jäigi ringi käima ja ainsaks abimeheks oli selles olukorras rauasaag. Juhipool oli vähemalt
õiged poldid üleval, aga all ukseposti juures olid kruvid lahtisena augu servas. Igatahes võtsin stange küljest veel ka tuled ja liistud ära ning kui
homme kargu alla saan, lähen karestan ja krundin selle ära ning juhipoolse tiiva saan ka seest juba ära värvida selle paksema värviga. Kui asjad
vahepeal kuivavad, siis uurin ka selle klaasipesuvedeliku paagi vahetust ning teen selle ära. Oleks muidu täna jõudnud ka miskit veel teha, aga sääski
pole ka mõtet terve õhtu sööta
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 13 14 15 16 17 .. 45 |