Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  12  13  14  15  16  ..  18
Autor:
Pealkiri: Audi 100 Avant Quattro - 1994 - KsenoonE (Vastuseid: 446 | Vaatamisi: 72329)
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 18.06.11 00:24 Tsiteeri

Vahetust ei soovi :D
Söidan hetkel muretult.

Aga üks küsimus kah ,et kuidas seda kiirusepiirangu hoiatust saab peale panna vöi..vajutan tahhoka all oleva nupu alla siis kuvab KM/h hoiatustule pildi ja teeb 3 piiksu. Edasi ei juhtu midagi..loogiselt võttes peaks ta ala kui panen 40ne peale siis üle 40ne karjub. Ja pole veel aru saanud kuidas istmemälusid saab timmida :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 18.06.11 06:17 Tsiteeri

Sõidu ajal näiteks 100'ga sõites vajutad seda nuppu seal all, siis ta teavitab sul seal ees ja teeb häält. Ning kui +10km/h sõidad, siis tegi minu mäletamist mööda häält ja vilkus. Ma coupe'l proovisin seda samuti mingi aeg.

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.06.11 00:01 Tsiteeri

Kurat ära sõnusin.
Täna lõi arvatavasti sumpsi kuskile augu, suht KATIde juurest tundub, hääled on igastahes jubedad(WRC style)..Eks homme kanalile ja peab vist keevitama ja asja üle vaatama.

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 20.06.11 21:16 Tsiteeri

Ma muidugi ei tea kindlalt öelda, aga arvatavasti mõnel potensiaalsel ostjal võtab veidi junni jahedaks kui näeb selle autoga seotud avariisid: 4 avariid kokku kahjude summaga 90 000 kr. :D No loodetavasti on iga kord ikka normaalselt korda saadud, aga eks veidi ehmatav võib ikka tunduda, "kõik" ju tahavad avariivaba autot. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 20.06.11 21:35 Tsiteeri

Summuti nüüd korras, oli lihtsalt ühe kinnituse katki löönud ja väike auk sees (näpu suurune)

Avariide kohta ei oska midagi öelda, aru küll midagi saada pole. Töö on tehtud korralikult..huvitav oleks teada kus tehtud. Natuke leiaks kriitikat värvikvaliteedi kohta tiiva ääre juurest (2-3 üliväikest mulli üleval), muus osas pole midagi ette heita, sest kõik vahed on paigas ja midagi kuskilt kõver pole. Vabalt võib vaatama tulla.

Arvestades seda, et see luupidega Hella esituli maksab juba 7000 jaaku ei tundugi summa nii ulmeline ja kui lastud teha korralikus kohas, keretööd üsna kallid ju! :P

-=matu=-
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Avant 4.2, Moskvits 2138 AZLK, ZAZ 968M

postitati 21.06.11 07:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100
Ma muidugi ei tea kindlalt öelda, aga arvatavasti mõnel potensiaalsel ostjal võtab veidi junni jahedaks kui näeb selle autoga seotud avariisid: 4 avariid kokku kahjude summaga 90 000 kr. :D No loodetavasti on iga kord ikka normaalselt korda saadud, aga eks veidi ehmatav võib ikka tunduda, "kõik" ju tahavad avariivaba autot. :P

sellises vanuses ja avarii vaba ... on üldjuhul palju tahetud ! kust seda infot saab kahjude ja avariide kohta ? :P

Märkus moderaatorilt: "Kuna kasutaja ei ole vaatamata varasematele märkustele asunud järgima foorumi reeglite 3. punkti, on kasutaja postitusõigus peatatud!"

http://images.spritmonitor.de/439333.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.06.11 07:20 Tsiteeri

Infot saab siit: https://vs.lkf.ee/pls/xlk/SYSADM.LK_INFOKESKUS_PKT.avarii?plang=EST

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 21.06.11 10:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100

Eks avariil ja avariil on ka vahe, kas on tekitatud lihtsalt natukene värvikahjustusi või on auto kusagilt Emexi platsi pealt veel ära toodud ja üles klopsitud. Seda infot see andmebaas ju ei väljasta, et mis täpselt juhtus.
Samas see summa ei tundugi nii ulmeline, kui meenutan, et mulle anti ligi 14000.- lihtsalt mõne tõsisema kriimustuse peale.

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 21.06.11 11:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
(2-3 üliväikest mulli üleval)...

Need paar kolm täpikest värvi all tähendavad seda, et kui kohe midagi ei tee, siis võid 1.5 aasta pärast läbi tiivas oleva augu vaadata! Ise jäin hiljaks ja tulemus on sealmaal, et aitab ainult tiiva vahetus. Kui endale jätta plaan, siis tegele kiiresti sellega.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.06.11 12:03 Tsiteeri

Plaanis on tegeleda küll natuke värvitöödega, aga seda peale jaanipäeva. Üldse vast võtan masina müügist ära, kuna ei suuda müüa. (hea auto on!)
Huvitav kui LKF ühenduts võtta kas siis nad seda ei ütle mis juhtus.

Iseenesest peale vaadates on ees tutikas stange, parem tuli tutikas, tiivad mõlemad uued, kapott uus koos lukustusplekiga aga samas värvivahed täiesti 0, esiklaas on pandud 2005. aastal, seega järgmised matsud ei saanud ju hullud olla kui esiklaas terveks jäi koguaeg. Mina ei põe, sest kuskilt otsast aru ei saa ja kehvemaks autot ei pea sellepärast. Taha ta pole pauku saanud arvan ma, sest kui stange sai eemaldatud tundus, et seda pole tehasest saati näpitud (poldid räigelt roostes jne). Aga noh spekuleerida siin mõttetu.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 21.06.11 13:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Plaanis on tegeleda küll natuke värvitöödega, aga seda peale jaanipäeva. Üldse vast võtan masina müügist ära, kuna ei suuda müüa. (hea auto on!)
Huvitav kui LKF ühenduts võtta kas siis nad seda ei ütle mis juhtus.

Iseenesest peale vaadates on ees tutikas stange, parem tuli tutikas, tiivad mõlemad uued, kapott uus koos lukustusplekiga aga samas värvivahed täiesti 0, esiklaas on pandud 2005. aastal, seega järgmised matsud ei saanud ju hullud olla kui esiklaas terveks jäi koguaeg. Mina ei põe, sest kuskilt otsast aru ei saa ja kehvemaks autot ei pea sellepärast. Taha ta pole pauku saanud arvan ma, sest kui stange sai eemaldatud tundus, et seda pole tehasest saati näpitud (poldid räigelt roostes jne). Aga noh spekuleerida siin mõttetu.

Esiklaas võib ikka väga suure matsu üleelada, see ei ole näitaja! Aga kui ikka tunned, et seda hinda ei saa, mis asi väärt, siis ära müü tõesti või mis oli üldse sinu müügimotiiv, soetada asemele ökonoomsem?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.06.11 13:20 Tsiteeri

Midagi ökonoomsemat on plaanis vaadata jah(diisel nt), aga millegipärast peale quattrot enam muud ei tahaks :D ja diisel Qd on kallid. Mõttetu anda kommirahaga kah ära, pole just igapäevane Audi 100 ja talvel on nagunii need quattrod rohkem hinnas, parem ootan ja siis talvel nagunii ju müüa ei taha.

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 21.06.11 14:23 Tsiteeri

Seepärast ostjad ka tormi ei jookse, kuna tegu ju 2,8 automaat. Kõik püüavad ökotada ja need kes ei püüa sõidavad s4-ga. Tegelikkuses aga ongi autot jube raske müüa, eriti olen täheldanud seda viimasel ajal. Tutvusrinkonnas on enamus oma auto alksest hinnast 50% maha tömmanud (a´la eelnevalt 3000 turuhind, siis lõpuks lahti saanud 1500-ga). Lihtsalt muidu ei saa masinast lahti, et uus sile pill õue peale ajada. Sissemaksuks jagub ehk sellestki:P

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi

postitati 21.06.11 15:57 Tsiteeri

Ikkagi kõige parem varjant pakkuda vahetust ja siis peale maksta või siis soovid ise kompensatsiooni :)
Vahetad mõne golfi vastu (mingi vanema) .Eeldusel ,et saad vaheraha vms ? :P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.06.11 20:01 Tsiteeri

Vahetus pakuks huvi küll mingi diisel asja vastu..ise peale ei taha maksta.

Müüa on autot raske jah aga kujutan ette, et talvel läheks asi nagu soe sai.. Aga ma ütlen ausalt kui ma käiks tööl siis ei oleks see 2.8 ei midagi hullu, aga lihtsalt puudub isiklik sissetulek.

Arvatavasti ma autot siiski ei müü ja enam ammugi ei tingi, sest mul tuli talv meelde, kuidas selle tangiga ikka sai ringi lastud nina püsti ja tegu pole mingi tavalise 100ga ja eriti ühe ratta vedu ka huvi ei paku. Kui keegi sama varustusega asja leiab, saab küpsise :)

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.06.11 21:10 Tsiteeri

Sõidad talve ära, siis suvel pikemaid sõite sõites hakkad jälle ökomat tahtma...:D Eks mul endalgi on mõttest läbi käinud oma esiveoline 100 ära müüa ja Q 100 muretseda. Siiski kahjuks kaine mõistus ütleb, et selle pidamine käiks mulle vähemalt hetkeseisuga üle jõu, Q-l ju sillas ka tunduvalt rohkem juppe (pole suutnud oma esiveolise sildagi veel ideaalselt korda teha) ja kui V6, siis ka reeglina kulud suuremad kui olemasoleval R5-l. Q mõte on olnud peamiselt seetõttu, et käin looduses pildistamas ja vahel vaja väikeste teede (hmm, mõnda "teed" pole isegi ühegi kaardi peal) peal sõita, kuhu kevadel-sügisel on oht mudasse kinni jääda ja talvel lumme. Samas jällegi esiveolise nö. pluss on see, et kui just väga suure hooga ei ürita minna, siis ega nii kaugele ei saagi ronida, et lootusetult kinni jääd (nii eest kui tagant põhja peale, tavaliselt saab oma jõududega välja. Ja kui ei saagi, siis nagu iidne vanasõna ütleb, esiveolise Audini on tavaliselt traktoril lühem maa tulla kui Q juurde, saab kiiremini välja ja peab traktoristile vähem jooki välja tegema. :D Kokkuvõttes siis, et jah, miks mitte ei prooviks Q-d, aga nagu eile ühes teemas (http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=97405) ütlesin, TEGELIKULT suure kerega, suure mootoriga, neljaveolised nö. luksusklassi autod on mõeldud natuke teistsuguse sissetulekuga inimestele kui seda isegi veidi üle Eesti keskmise teenivad inimesed (nagu mina). Vahel näeb ka sellist naljakat vaatepilti, et mingi üsnagi peldiku maja juures seisab suht uus kallis auto (olgu siis Audi või ka näit. BMW), siis vaatad, et on ikka prioriteedid paigast ära mõnel, mõttes jookseb läbi lause: "siin vist elab autopede". Elagu kasvõi peldikus, aga peaasi et auto ikka võimalikult vinge oleks. :P
Ärge nüüd väga tõsiselt ka võtke, see on lihtsalt minu arvamus. Teemaalgatajale see "autopedede" jutt polnud mõeldud, lihtsalt üldiselt.:)

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.06.11 21:22 Tsiteeri

Kui ainult pikemat otsad oleks, siis ma ei müüks seda, siis on asi öko.
Ei tegelt 100 ülalpidamine ei ole midagi kuna jupid üsna odavad ja masin lollikindel, olles omanud 2te V6 isendit siis kah väga aru ei saanud, et ülemõistuse oleks pidada seda. Arvatavasti probleem selles, et pole R4 või R5 omanud :D Muidu jutuga suht nõus. Lihtsalt müügimõte oli sellest, et hakkama olen saanud siiamaani ja arvatavasti saan ka, aga hakkasin mõtlema kui oleks mingi odavam vidin siis jääks ju natuke raha tasku ka veel ja kui igakord niimoodi natuke tasku jääb siis varsti on juba palju eurosid taskus.

napst3r
huviline

Registreerunud 02.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100C4 2.8q

postitati 24.06.11 15:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Kui ainult pikemat otsad oleks, siis ma ei müüks seda, siis on asi öko.
Ei tegelt 100 ülalpidamine ei ole midagi kuna jupid üsna odavad ja masin lollikindel, olles omanud 2te V6 isendit siis kah väga aru ei saanud, et ülemõistuse oleks pidada seda. Arvatavasti probleem selles, et pole R4 või R5 omanud :D Muidu jutuga suht nõus. Lihtsalt müügimõte oli sellest, et hakkama olen saanud siiamaani ja arvatavasti saan ka, aga hakkasin mõtlema kui oleks mingi odavam vidin siis jääks ju natuke raha tasku ka veel ja kui igakord niimoodi natuke tasku jääb siis varsti on juba palju eurosid taskus.

Küll ta siis kuhugile mujale ära kulub, ega tasku ta ikka jää:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.06.11 16:41 Tsiteeri

Nagunii autot ei müü enam..mõttetu mingi 1500€ ära anda ja enam ei taha müüa ka.

Aga nüüd on oodata kõvemat hooldust järgmine nädal, plaanis ära vahetada tagumised klotsid, kettad, peegliklaasid mõlemad, tagumised külgkalde vardad või siis ainult uued otsad lemfördi omad. Ei tea kumb kavalam on. Kettad tulevad Delphi, klotsid Ferodo SL..Eelmisel sai sama komplekt ostetud ja olid korralikud. Ja siis käin ka ülevaatusel ära.

Veel võib pakkuda halli pagasirulood ja koeravõrgu kinnitusi..

Ahjaa kust saab kummist jalamatte mis näeksid normaalsed välja ja ei haiseks kummi järgi.

Ja auto saab madalamaks ja veel plaanis muudatud välimuses :cool: Kõigest uuel nädalal.

M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi

postitati 24.06.11 19:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Nagunii autot ei müü enam..mõttetu mingi 1500€ ära anda ja enam ei taha müüa ka.

Võileiva hinna eest ei ole tõesti mõtet ära anda aga samas pane ta ikka müüki motors24.ee ja samuti mingi enda hinna nägemuse järgi ,sest kunagi ei tea kellele silma jääb ja samuti see leiba ei küsi seal.
Kui mainisid ka ,et sissetulekut isiklikku ei ole siis sa oled tõesti hämmastavalt hästi hakkama saanud :)
Sama nagu õlle ostmisega, kui raha ei ole ,siis õlle raha ikka leiab :)
Edu masinaga :) Madaldusest sooviks küll pilte näha :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.06.11 20:11 Tsiteeri

Ma ei ole üldsegi kindel kas üldse müüki jätan, kui jätan siis 2250€. See selleks. Vahepeal mingi vennike suutis juba tagumise vahtralehe rotti lasta, ei tea mis vajadus selle jaoks küll oli.

Aga kas oleks mõtekas esitulede luubid ära värvida? Nagu osadel on mustaks tehtud. Luubi valgustus see ju mõjutada ei tohiks ja kaugtule reflektorit ei näpiks. Samas eriti ei julge näppida ka :D Kas ÜV mehed ei pahanda selle peale. Ja kas siis mul on ainuilt mõtekas varraste otsad ära vahetada, et kas need otsad kiuksuvadki tavaliselt.

Kõike uut siis juba järgmine nädal ja täpsemalt.

Ja palju mul mahutab õli differ ja kust/kuidas vahetada saan ja mis õli sisse panna? Tänud kes viitsib aidata!

napst3r
huviline

Registreerunud 02.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100C4 2.8q

postitati 25.06.11 09:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma ei ole üldsegi kindel kas üldse müüki jätan, kui jätan siis 2250€. See selleks. Vahepeal mingi vennike suutis juba tagumise vahtralehe rotti lasta, ei tea mis vajadus selle jaoks küll oli.

Aga kas oleks mõtekas esitulede luubid ära värvida? Nagu osadel on mustaks tehtud. Luubi valgustus see ju mõjutada ei tohiks ja kaugtule reflektorit ei näpiks. Samas eriti ei julge näppida ka :D Kas ÜV mehed ei pahanda selle peale. Ja kas siis mul on ainuilt mõtekas varraste otsad ära vahetada, et kas need otsad kiuksuvadki tavaliselt.

Kõike uut siis juba järgmine nädal ja täpsemalt.

Ja palju mul mahutab õli differ ja kust/kuidas vahetada saan ja mis õli sisse panna? Tänud kes viitsib aidata!

Vahetada saada 17'se kuuskant võtmega lahti keerates difri alt kaks õli punni. Ja uue õli saad sisse panna punnist, mis käib amuti ära 17'se kuuskant võtmega- see asub kõrvalistuja poolse veovõlli taga.
Mobili kataloog näitab vs200't. Kogust päris täpselt ei mäleta

Kas sul mitte ei olnud luuptulesid mitu tükki, sul vist olid küll reflektorid vähe kannatada saanud, aga saad vähemalt ära proovida milline jääb, ja kas meeldib või mitte. Ja ÜV mehed vaevalt midagi ütlevad selle peale, valgustusvõime ju ei kannata selle arvelt midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 25.06.11 09:37 Tsiteeri

Ilma tumedate suunatuledeta pole sellel asjal mingit jumet, jääb liiga poolik.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 25.06.11 11:11 Tsiteeri

Tänud näpster!
Saan siis diffri õli vahetatud ma loodan. Sinna sobib siis 75W-90 õli? Kogus peaks olema 1.75l

Tulede plaan midagi sellist http://carphotos.cardomain.com/ride_images/3/1956/3701/29889350005_large.jpg

Siis peaks ka võre ette võtma arvatavasti.

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 25.06.11 12:45 Tsiteeri

Ega see diffri õli vahetus midagi keerulist ei ole. Peaks endalgi selle töö ette võtma:)
2L Castrol Saf-X ostma ja ära tegema selle asja:D

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  12  13  14  15  16  ..  18
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.5% - SQL: 71.5%]