kaidar
huviline
Registreerunud 09.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Quattro
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
|
Vilumaa
huviline
Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Cabrio 99a 2.8 V6 - B4 1.9 Tdi 66
|
postitati 20.06.11 05:32
|
|
|
Rakett ta pole aga lahjaks ka ei jää. Chippida saab seda vägagi edukalt. Võib juhtuda et lasen ta lähiajal ära chippida, kuid seda näitab aeg!
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 20.06.11 06:54
|
|
|
Tahtsin juba auto kallal nokkima hakata, aga siis panin tähele, et hind on küllalt soodne!
Aga nende 4-6k euriste 2,5tdi quattrote juures tahaks küll vahest aru saada, et kas makstaksegi ainult kombinatsiooni eest, sest iluvigu leidub
masinate juures sellise hinna kohta minu silmis liialt palju!
|
|
|
Vilumaa
huviline
Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.06.11 07:19
|
|
|
Üldiselt viimasel ajal makstakse kombinatsiooni ja korralikkuse eest. Plankusid ja väsinud masinaid ei taha enam keegi. Muidugi mängib rolli ka
kevad-suvi, kus inimesed ei mõtle nii pinksalt talvele ja nelikveo tähtsusele.
|
|
|
jaspa
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.06.11 07:33
|
|
|
Sellel kevadel, olles müünud oma 1,9 A6 sedaani ja otsides universaalkerega diiselautot on õnnestunud ka paari 2,5 quqttrot vaatamas käia. Autode hind
on on olnud 4000 pluss, miinus siia sinna, siis minule tundub, et makstakse vaid kombinatsiooni eest. Isiklikult poleks neid nõus ostma olnud ka poole
väiksema raha eest.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 20.06.11 17:44
|
|
|
Minul on juba ammu entusiasm kadunud c4 soovitamisel, kuna ise sõidan kolme sellisega, aga vaatan ka väga lahtiste silmadega kogu aeg müügis olevatele
isenditele otsa. Mida ma paraku näen on see, et järjest vähemaks jääb võimalusi selle kerega asja väga heas või normaalses seisukorras saada (vähemalt
tartu kandis). Kuigi pean tõdema, et mitte kõik, kes odavalt asja pakuvad, ei müü alati mitte saasta või räime vaid lihtsalt hirmust, et varsti maksa
peale et lahti saada. Väga palju olen ikka selliste uimede otsa komistanud, millega ei sõidaks vist isegi lähima puuni, mille otsa see krussi keerata
ja põlema panna - tuleks lihtsalt kohapeal põlema panna .
Kui ise ikka mitte mütsigi ei jaga, siis soovitan lausa kahe käega teadjamaid mehi sellises vanuses masinat ostma minnes kaasa võtta . Ja need, kel pole mingit nõu võimalik kelleltki küsida, need sõitku parem
taksoga - tuleb vaata et odavam kahjuks.
PS! Diisli puhul oleks ma veel topelt ettevaatlik, sest mingi selle ajastu lihtsamat benamootorit 2.0 r4 85kw näiteks on kordades odavam kasvõi
täiskap teha ja rahus pikalt sõita mootori poolest suht ökonoomselt.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 20.06.11 18:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Mida ma paraku näen on see, et järjest vähemaks jääb võimalusi selle kerega asja väga heas või normaalses seisukorras saada (vähemalt tartu
kandis). |
Ma täheldasin seda juba pea 2 aastat tagasi ja veelgi teravamalt nüüd. Võta üks ja viska teist.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 20.06.11 18:28
|
|
|
Eks vanus hakkab saatuslikuks saama. Sõber otsis just sihukest odavaotsa a6. Seletasin talle küll, et se pole eriti reaalne, et 2000 euriga kobeda a6
saab. Ostsime ühe sedaani mis 2000 euriga müügis oli motorsis. Tehnika tundub siiani väga hea kuid kerel on iluvigu parasjagu, klaas katki ja abs ei
tööta kuid kõigist vaadatud saanidest oli ta kõvasti kobedam. Mina jään kindlaks, et heas sõidukorras ja norm välimusega a6 hinnad algavad 3000 eurist
mitte vähem. Keegi ei müü oma korraliku a6 maha, sest see on lihtsalt niivõrd hea auto. Jutt siis diislist bensukate valik on natuke parem.
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 20.06.11 19:27
|
|
|
Mis teha jah, tuleb tunnistada, et enamus Audide ostjaid teevad ostu, mis tegelikult ei ole päris hästi nende rahakoti paksusega kooskõlas. Auto mis
kunagi uuena maksis u. pool milli (kroonides, mõelge kui suur raha see sel ajal oli) nõuab ka üsna suuri kulutusi, et seda ideaalses korras hoida.
Kahjuks need teised-kolmandad... omanikud pole nii rikkad kui võibolla see, kes selle auto kunagi uuena ostis. Suhteliselt suure võimsusega, ruumika
kerega, paljude lisadega kõrgklassi auto, eriti veel neljaveoline- oleme ausad, see ei ole mõeldud ühe keskmise Eesti töömehe jaoks. Sellepärast sellised autod reeglina meil siin üsna rondid ongi, iga mees jõuab
osta, aga remontida ei jõua, sõidetakse nii kaua kuni jupid sõites veel küljes seisavad ja kuidagi tööle läheb.
|
|
|
Vilumaa
huviline
Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.06.11 21:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Eks vanus hakkab saatuslikuks saama. Sõber otsis just sihukest odavaotsa a6. Seletasin talle küll, et se pole eriti reaalne, et 2000 euriga kobeda a6
saab. Ostsime ühe sedaani mis 2000 euriga müügis oli motorsis. Tehnika tundub siiani väga hea kuid kerel on iluvigu parasjagu, klaas katki ja abs ei
tööta kuid kõigist vaadatud saanidest oli ta kõvasti kobedam. Mina jään kindlaks, et heas sõidukorras ja norm välimusega a6 hinnad algavad 3000 eurist
mitte vähem. Keegi ei müü oma korraliku a6 maha, sest see on lihtsalt niivõrd hea auto. Jutt siis diislist bensukate valik on natuke parem. |
Selles on sul õigus, alla 3000 euri on alati miskit mis ei meeldi siis omanikule, või millepärast peab veidi odavamalt müüma!
Tulles tagsi minu auto juurde, siis jah auto on ideaalist kaugel, kuid viib vägagi edukalt punktist A, punkti Y, ilma vahepeal peatumata!
Iluvigu tal ikka leidub, kuid minu jaoks ei ole see esmatähtis!
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.06.11 21:03
|
|
|
Sellepärast minu autole polegi huvilisi, hinna liiga madalaks lasknud, vaadatakse, et miskine ront kohe
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 27.06.11 06:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Sellepärast minu autole polegi huvilisi, hinna liiga madalaks lasknud, vaadatakse, et miskine ront kohe |
Iste Ksenoon, iste!
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 28.06.11 08:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Sellepärast minu autole polegi huvilisi, hinna liiga madalaks lasknud, vaadatakse, et miskine ront kohe |
Iste Ksenoon, iste! |
Jep, see ISTE on tõsine palk silmas...
Aga C4 1.9TDI kohta mina võin ainult kiidusõnu öelda. Tõsi, viimases lõpus hakkas auto lagunema hooga, aga see oli ilmselt tingitud vanusest ja
ajanappusest kõik väikesed vead kohe likvideerida. AGA, 1.9TDI oli väga ökonoomne (minu sõidustiiliga keskmine suvel alla 6 liitri), väga vastupidav,
odavate varuosadega, ruumikas, esiveolise kohta väga hea läbivusega lumes ning lisaks oli ka välimus kena (17" valuvelg, ilma katusereelinguteta).
Mina sõitsin temaga läbi ligi 140 000km kolme aastaga ja ei saanud nuriseda. Kõige nõrgem koht sel autol oli vast kliimaseade, mis vajas aeg ajalt
remonti (üsna kulukas oli, aga osalt oli seal ka töömeeste süüd). Pikki otsi selle autoga sõita oli lausa lust. Mootor oli piisavalt jõuline, pisike
turbo küll, aga liigutas suurt autot üsna edukalt edasi, jalgu eriti ei jäänud. Samas ei olnud see mootor lärmakas, rihma ja õlivahetused olid odavad
(odavamad, kui praegusel V6-l). Niiet, soovitan! Leiaks mõne manuaali normaalse hinnaga, ostaks endalegi tagasi sellise. Aga selles suhtes ma korrutan
üle automees6 ja Vilumaa jutu, et alla 3000 euri sa korralikku C4 ei leia, kuna tegu lihtsalt niivõrd hea autoga.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.06.11 09:59
|
|
|
Kurja, peab ikka istme siis korda tegema
Aga kas 1.9TDI ongi selline millel katusereelinguid pole?
|
|
|
|
andriu
huviline
Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6c6
|
postitati 28.06.11 10:25
|
|
|
Sõitsin ise c4 1.9tdi'ga 4 aastat, autoga olin väga rahul varuosad väga okei hinnaga, samas lagunes suhteliselt vähe, suurimad tööd mis tegin, oli
plokikaane remont ja rihmade vahetus, üldiselt oli aegajalt vaja nipet näpet teha sildades. Kännu taga ta kinni ei ole, liigub suhteliselt okeilt,
hätta väga ei jää, möödasõitudel peab küll natuke kalkuleerima. Kütusekulu linnas 7,5, trassil 5,5, paagitäiega sõitsin 1200km. Ise müüsin 2aastat
tagasi maha 40 tuhande krooniga ja võiks öelda käsi südamel et autol ei olnud vaja midagi remontida, sest 4 aasta jooksul olin auto 5+ korda saanud,
isegi ülevaatusel öeldi, et selle autoga sõidab veel kaua kaua. Müüsin maha kuna minujaoks oli auto ajale jalgu jäämas ja liikusin edasi c5 peale.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.06.11 10:33
|
|
|
Kurja, peab ikka istme siis korda tegema
Aga kas 1.9TDI ongi selline millel katusereelinguid pole? |
Kõik ei ole. See on esimese omaniku valik olnud üldiselt, kes mida kaasa tellis. Standardis nad vist jah tulid ilma reelinguteta. Minu omal oli
lisavarustuse kleepsul kood "without roof rails". Samas olen näinud müügis paari isendit, millel need reelingud olemas on. Ühel tuttaval oli kah
kunagi ja temal oli lisana kirjas " with roof rails".
|
|
|
|
kaidar
huviline
Registreerunud 09.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.06.11 23:31
|
|
|
Audi a6 c4
Huvi siis suur sellise masina vastu: http://www.auto24.ee/used/868839
Äkki on keegi vaatamas käinud või oskab midagi kosta selle auto kohta.
Ise tartust ja ei raatsi väga niisama ise vaatama sõita.
Äkki keegi tallinnast on nii hea inimene ja läheb vaatab auto üle ja annab mulle teada mis seisus masin on jne.
Suured tänud ette ära!
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 29.06.11 07:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kaidar
Äkki keegi tallinnast on nii hea inimene ja läheb vaatab auto üle ja annab mulle teada mis seisus masin on jne.
Suured tänud ette ära! |
Kui keegi Tallinnast läheb vaatab üle ja näeb, et on tõesti hea auto selle raha eest, siis ta võibolla ostab selle ära. Midagi taolist on minu teada
juhtunud.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.06.11 08:16
|
|
|
Teeme nüüd nii, et iga kuulutuse peale ei hakka uut teemat tegema eks!
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.06.11 09:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kaidar
Suured tänud ette ära! |
Proovisin isegi müüjaga ühendust saada...siiani edutult. Telefonile ei vasta ja meilidele ammugi mitte.,..
|
|
|
|
kaidar
huviline
Registreerunud 09.11.08
Kasutaja on eemal
|
|
audi_a4_v6