Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  12  13  14  15  16  ..  21
Autor:
Pealkiri: Audi Coupe 2.6 - 1995 - lkallas GARAGE SALE! (Vastuseid: 503 | Vaatamisi: 212773)
lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe 2.6 V6 110kw 1995

postitati 02.05.11 10:04 Tsiteeri

Tere kaunist kevadet!

Pikalt pole oma tegemistest märku andnud ja ega midagi eriti märkimisväärset toimunud polegi.

Auto värvimine saab alguse juunis ja juuliks peaks auto olema ilusti valmis. Kus ja mida teha lasen jääb esialgu saladuseks.

Sain täna ka viimaks ühe kauaoodatud uksetihendi kätte Itaaliast. Antud tihend on tootmisest maas ja seda saada on sisuliselt võimatu. Maksin ka parajat hinda, et see omale kaubelda.

Tihendi saamine oli ka omaette ooper. Kes on S2 foorumi grupitellimust jälginud need teavad millest ma räägin. Siitpoolt tervitused Alessio'le ja kõigile tema sealsetele "klientidele" kes ilmselt ei näe kunagi oma raha ega tihendit.

Kokkuvõttes kergendas kogu tihendikomplekt mu kukrut 85 euro võrra. Päris suur raha nelja kummijunni eest ma ütleks.

http://img824.imageshack.us/img824/5489/coupeseals.jpg

Rohkem pole mul midagi öelda. Kui auto valmis siis tänaval näeme, raisk! :P

Seniks aga kaunist nägemist!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
zack
huviline

Registreerunud 30.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 '87 2.3 quattro, Audi A7 3.0TFSI '11

postitati 02.05.11 10:54 Tsiteeri

Pakun, et su masin on siis ainuke siin Eestis, kellel nii korralikud tihendid küljes on või noh mis korralikud....tutikad! :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 02.05.11 10:57 Tsiteeri

Rõõm kuulda, et lõpuks oma jupid said...
Ega sa ei tahaks seda juppi 3D scannerist läbi lasta, enne kui külge kruvid?

Ma ei tea, kuidas meil sellega Eestimaal lood on muidugi...
Siis saaks vähemalt 3D mudeli tuleviku tarbeks.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.11 11:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj

Ma ei tea kas Eestis on üldse nii head 3D skännerit, mis nii väikest detaili on võimeline rahuldavalt skännima. Tallinna tehnikaülikoolist küsisin, nad ei andnud eriti lootust, et 3D skanneeritud mudel hea saab.

Aga kui keegi teab kus korralik skänner olemas siis ma laseks hea meelega sellest mudeli teha.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 02.05.11 11:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lkallas
Tsitaat:
Algselt postitas: prj

Ma ei tea kas Eestis on üldse nii head 3D skännerit, mis nii väikest detaili on võimeline rahuldavalt skännima. Tallinna tehnikaülikoolist küsisin, nad ei andnud eriti lootust, et 3D skanneeritud mudel hea saab.

Aga kui keegi teab kus korralik skänner olemas siis ma laseks hea meelega sellest mudeli teha.

Äkki lased vormi teha ja hakkad tootma?:P Ma ka võibolla millalgi liitun coupe omanike ringi ja võib neid vaja minna:)

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 02.05.11 12:20 Tsiteeri

See ei ole nii elementaarne ning kulud on suured...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.11 09:45 Tsiteeri
S2 stanget keegi?

Teema jälgijatele teen etteruttavalt pakkumise S2 stangele. On küll mõnest kohast katki aga täiesti taastatav.
Väliselt on katki kahest kohast(ei ole kildudeks): keskelt ja vasaku suuna juurest(musta teibiga kaetud kohad). Seest on katki vasakpoolne plastkinnitus. Võred puuduvad.
http://img121.imageshack.us/img121/3041/autotalv.jpg

Praegu masinal küljes ja soovijad saavad uudistada oma silmaga. Stange hind 65€. Stange väliselt taastatuna ja soovide kohaselt värvituna ~165€
Stange eemaldan plaanide kohaselt 27. mai. Müüdud!

lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.11 18:49 Tsiteeri
Asju pakkuda ja hetkeseisust

Kuna teemat jälgitakse rohkem kui turu alafoorumit siis postitan siia ka oma pakkumise:

Pakkuda Coupe/Cabriolet uste alumisi kummiliiste.

Juhipoolne 100% korralik 20€
Kõrvalistujapoolne eest natuke vigastatud, ei narmenda 6.50€

Tagatiibade kummiliistud 15€/tk komplektina 25€

Esitiibade alumised kummiliistud 10€/tk

MÜÜDUD!

Ja kuna värskeid pilte autost pole ma vist üldse siia riputanud siis parandan selle vea - aga väikse vimkaga. :P

http://img33.imageshack.us/img33/7789/ennev2rv4.jpg

http://img89.imageshack.us/img89/479/ennev2rv3.jpg

http://img862.imageshack.us/img862/8004/ennev2rv2.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/5261/ennev2rv.jpg

Nagu piltidelt näha ootab auto värvimisse viimist.

Kes ütlevad, et Coupe on väike ja kitsas siis teadmiseks, et reisijateruum on sedaaniga täpselt sama aga kola mahub tänu luugile sisse oluliselt rohkem kui sedaani.
Pildilt näha kuidas stanged, esitiivad ja muud värvimist ootavad detailid masinasse ära mahuvad. Kõik istmed on eemaldatud peale juhiistme. Istmekatted lähevad pessu.

http://img39.imageshack.us/img39/5820/kola2f.jpg

http://img844.imageshack.us/img844/9858/kolah.jpg

Paremad, ilusamad ja kihvtimad pildid kui auto valmis u. kuu aja pärast.

Stay tuned.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 30.05.11 19:10 Tsiteeri

Eeldan, et kirjatöö plekkidel on kere ettevalmistajale värvitööks tähelepanuks ... kusjuures väga hea nipp :P
Peaaegu pidin küsima hakama, et mis stange saagast saanud, kuid etskae..vedeleb samuti salongis, et uut kuube selga saada.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 30.05.11 19:22 Tsiteeri

Tagaluugi juhtmestik on sul kuidagi huvitavalt tehtud. Pistiku süsteemiga?

Tiivad said muidu kõik uued?

lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.11 19:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Eeldan, et kirjatöö plekkidel on kere ettevalmistajale värvitööks tähelepanuks ... kusjuures väga hea nipp :P
Peaaegu pidin küsima hakama, et mis stange saagast saanud, kuid etskae..vedeleb samuti salongis, et uut kuube selga saada.

Stange läheb kahjuks tavaline Coupe oma, uus/terve S2 oma ei mahtunud eelarvesse. Kirjad kerel on jah keremeistri tähelepanu jaoks.

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiku
Tagaluugi juhtmestik on sul kuidagi huvitavalt tehtud. Pistiku süsteemiga?

Tiivad said muidu kõik uued?

Tiivad said uued/korralikud hangitud tõesti. Juhtmestik pole pistikusüsteemiga, pooleks lõigatud termorüüga kaetud juhtmejätkud paistavad sealt. Aga pistikute peale olen mõelnud küll - juhuks kui vajadus kiirelt luuki eemaldada.

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.11 20:21 Tsiteeri

Pistiku süsteem tegelikult on päris hea. Ma mäletan muidugi, et samuti tegid sina tagaluugi juhtmestiku ümber, sellest ka arvasin, et äkki täiustasid süsteemi.
Värv muidu tuled masinale sama? Nagu tehasest välja lastuna oli. Või on mingit pärla segumit oodata?

lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.11 20:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Pistiku süsteem tegelikult on päris hea. Ma mäletan muidugi, et samuti tegid sina tagaluugi juhtmestiku ümber, sellest ka arvasin, et äkki täiustasid süsteemi.
Värv muidu tuled masinale sama? Nagu tehasest välja lastuna oli. Või on mingit pärla segumit oodata?

Luugi juhtmeid korrastasin eelmine kevad sest juhtmete isolatsioonid olid väsinud, mingit täiustust sisse ei viinud - võibolla nüüd täiustan.

Värv tuleb sama mis tehasest LY3H. Väga ilus värv minu meelest kui seda hooldatud on.
Punastest masinatest on ranz ja aivo82 on oma masinad pärlaseguga värvinud. Ma seda teed ei lähe sest nagu öeldud mulle meeldib originaalvärv rohkem. Samuti on pärlasegu kallim ja kui hiljem peaks mõnda detaili värvima siis pidi toonivahe tuntav jääma. Naised saunas rääkisid vähemalt nii.

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.11 20:34 Tsiteeri

Hind on tõesti tal päris korralik, tean täitsa endast käest. Keretööde hind on avalikustamisele ka hiljem mõeldud?

lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.11 20:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Hind on tõesti tal päris korralik, tean täitsa endast käest. Hind on avalikustamisele ka hiljem mõeldud?

Keretööde hinnapakkumine oli täiesti mõistlik ja tehakse värvikambris, mitte kuskil garaazis. Hinda teeb soodsamaks asjaolu, et auto lahti ja kokku monteerimine jääb mu enda teha.
Kui masin valmis ja tulemust näidata saan siis võin huvilistele numbritest rääkida. Aga arvan, et igale autole on hinnapakkumine individuaalne.

Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad TDI manuaal

postitati 30.05.11 20:57 Tsiteeri

Pagasiruumi on küll Coupes jah, olen paar korda vedanud 8 rehvi korraga. Tea mitu B4 avanti mahuks :D

Zerro
huviline

Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B6

postitati 05.06.11 21:31 Tsiteeri

Tere!
Pakkusid paar postitust ülevalpool ukse alumisi liiste? Ega pole veel ära müünud?
On need samad? :D
http://www.upload.ee/image/1395123/autotalv.jpg

lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.11 21:35 Tsiteeri

Kogu komplekt läks müügiks samal päeval, seega ei ole enam pakkuda.

ain25
klubiliige

Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2*Audi coupe. Skoda

postitati 06.06.11 14:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Tere kaunist kevadet!

Pikalt pole oma tegemistest märku andnud ja ega midagi eriti märkimisväärset toimunud polegi.

Auto värvimine saab alguse juunis ja juuliks peaks auto olema ilusti valmis. Kus ja mida teha lasen jääb esialgu saladuseks.

Sain täna ka viimaks ühe kauaoodatud uksetihendi kätte Itaaliast. Antud tihend on tootmisest maas ja seda saada on sisuliselt võimatu. Maksin ka parajat hinda, et see omale kaubelda.

Tihendi saamine oli ka omaette ooper. Kes on S2 foorumi grupitellimust jälginud need teavad millest ma räägin. Siitpoolt tervitused Alessio'le ja kõigile tema sealsetele "klientidele" kes ilmselt ei näe kunagi oma raha ega tihendit.

Kokkuvõttes kergendas kogu tihendikomplekt mu kukrut 85 euro võrra. Päris suur raha nelja kummijunni eest ma ütleks.

http://img824.imageshack.us/img824/5489/coupeseals.jpg

Rohkem pole mul midagi öelda. Kui auto valmis siis tänaval näeme, raisk! :P

Seniks aga kaunist nägemist!

Vaatan siin,et sull terve komp.olemas
Sai ka sebitud uued tihendid,kuid 1 tagumine parempoole on puudu,ei pidavat tehtama enam:(
Pean 1-he vanaga leppima:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.11 14:21 Tsiteeri

S2 foorumis on 150€ eest terve komplekt müügil praegu(kui pole juba ära ostetud).
Ka mina maksin selle ühe tootmisest maas olevast tihendist roppu hinda. Aga jutud käivad, et Audile on pärale jõudnud, et neid tuleb juurde toota. Eks näis.

ain25
klubiliige

Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2*Audi coupe. Skoda

postitati 06.06.11 14:51 Tsiteeri

Tsitaat:
S2 foorumis on 150€ eest terve komplekt müügil praegu(kui pole juba ära ostetud).
Ka mina maksin selle ühe tootmisest maas olevast tihendist roppu hinda. Aga jutud käivad, et Audile on pärale jõudnud, et neid tuleb juurde toota. Eks näis.

Ook.:)
eks ma uurin,kas üksikut ka osta saab,kui muidugi alles on!

Vaatan siin ja jägin su teemat.
Sull ka tuleb päris suur ettevõtmine autopuhul.
Jõudu ja jaksu ka minupoolt:)
Tänud..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.11 19:10 Tsiteeri
Istmete puhastamine ja montaaz

Väike update tegemistest: auto ootab senini, et keegi ta ilusaks teeks. Nimelt algne töö teostaja ei pidanud kokkuleppest ja tähtajast kinni ja otsisin teise firma, kes töö teostab.
Juuli esimesel nädalal peaks auto valmis saama. Jaanipäev paneb ka asja venima.

Nüüd pist juttu istmete pesemisest. Võtsin kõik istmed legodeks lahti. Kõik katteriided käisid pesumasinas ja said laitmatult puhtaks. Kasutasin 40 kraadist pesuprogrammi. Kasutasin SUURT tööstuslikku pesumasinat nagu võib leida avalikes pesumajades. Ei juhtunud riidega midagi - ei veninud, tõmbunud kokku ega rebenenud.
Kuivatasin tavaliselt pesuresti peal. Lasin veel õmblusmasinaga mõned nadimad õmblused üle.

Tagaistmete lahtivõtmine ja kokkupanek oli lapsemäng ja päris kiiresti teostatav. Esiistmetega oli aga teine lugu - nimelt on seal päris palju kinnitusi ja plastikut. Samuti on kõik poldid ja mutrid keermeliimiga kinni. Lahti ma igatahes kõik sain.
Peatugede riide ära saamine oli kõige lihtsam kogu protsessi juures. Esiistme seljatoe kokkupaneks aga kõige hullem kepp.
Nimelt on keskmise padja külge kinnitatud riie väga spetsiaalsete klambritega, mis porolooni sisenedes ajavad oma harud laiali.
http://img143.imageshack.us/img143/9677/klambber.jpg

Egas midagi - kiskusin kõik klambrid ettevaatlikult välja(ühes seljatoes on neid 45).
Kokku monteerimisel kasutasin kontaktliimi riide fikseerimiseks ja surusin samad klambrid uuesti sisse tagasi. Perfektne tulemus!

Teistel istmepatjadel neid klambreid polnud, olid vaid tavalised traadist rõngasklambrid. Asendasin need klambrid 203 x 2,5mm kaablivitsadega, mittevajaliku jupi lõikasin hiljem maha. Kaablivits peab olema pikk ja kitsas, et seda oleks lihtne paigaldada. Minu arvates on kaablivits parem, kvaliteetsem ja kiirem lahendus kui traadist rõngasklamber. Kaablivitsasid kulus kokku 200 tk.

Tegin ka pildi illustreerimaks tulemust:
http://img857.imageshack.us/img857/9743/istepuhas.jpg

Enne pesu oli riie tõesti väga must. Mustus oli kõik riide siseküljel ja ükski keemiline pesu seda ei eemalda sest see on füüsiliselt võimatu. Kõigil istmetel on riie nüüd ilusti sirge ja pingul.

Ärge seda tööd niisama nalja pärast ette võtke. Samas kui on karjuv vajadus ja olete peast sõge nagu mina siis miks mitte. Aitan nõu ja jõuga kui vaja. DIY teemat ei hakanud tegema kuna töö on mahukas ja teema oleks tulnud tohutult pikk.

magiorav
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: MB C220 CDI 2005 / Audi 100 C4 Q / VW Golf 2

postitati 09.06.11 19:27 Tsiteeri

Täitsa korralik masin ja tööd oled ka väga hästi teinud. Edu edaspidiseks;).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
zack
huviline

Registreerunud 30.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 '87 2.3 quattro, Audi A7 3.0TFSI '11

postitati 09.06.11 19:39 Tsiteeri

Nõustun, seda tööd tuleks ette võtta vaid vajadusel...ise teostasin eelmine suvi kõigest esiistmete alumise osa pesu ning see on tõesti suur töö. :D
Aga ise nende juhtmevitsade peale ei tulnudki, neid traate oli küll sinna väga tüütu tagasi saada. :P

Igatahes vaeva on nähtud ja iste tõesti kena nüüd, tubli töö! :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 09.06.11 19:44 Tsiteeri

Tsitaat:

Ärge seda tööd niisama nalja pärast ette võtke. Samas kui on karjuv vajadus ja olete peast sõge nagu mina siis miks mitte. Aitan nõu ja jõuga kui vaja. DIY teemat ei hakanud tegema kuna töö on mahukas ja teema oleks tulnud tohutult pikk.

Samuti tegelikult riie vajaks masinpesu, kuid lammutus jäänud siiani katki, eks puhkus näitab, et kas olen samuti söge nagu sina ja asun asjatama.
Vajadus on...esiteks puhtuse järele, teisalt traditsiooniline koht vajaks lappimist ning lisaks pean oma juhiistme soojendusniidid üle vaatama.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  12  13  14  15  16  ..  21
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 22.8% - SQL: 77.2%]