Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 14 15 .. 21 |
ViljarS
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Focus RS 2010
|
postitati 24.02.11 14:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raemees
Ega siis muud ei olegi, kui eest iluvõred kinni laduda... |
Temp on madal, aga kuuma puhub niiet kätt ei saa vastu panna, kütust võtab ka vähe, ei näe nagu pointi võrede kinnikatmiseks.
|
|
|
|
lkallas
|
postitati 24.02.11 22:04
|
|
|
Radiaator laseb läbi.
Kapoti all kolades märkasin, et radika juurest laseb kuskilt pisut läbi. Ei paistnud, et lõdvikud või nende kinnitused oleks katki. Kuskilt ventikate
tagant on tilkunud jahutusvedelikku põhjakaitsele ja nire saab alguse jahutusradika juhipoolsest otsast. Samuti kui mootor on töösoe siis on
juhipoolne jäme lõdvik, mis läheb jahutusradikasse kõva kui kivi, teine pool on pehme. Mootorit seisates ja paisupaagilt korki maha võttes tuleb
parajalt kõva turtsatus õhku nagu oleks suur surve süsteemis. Ma olen aru saanud, et kerge rõhk peabki olema aga nii suur? :O
Millest selline asi juhtuda võis?
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 24.02.11 22:06
|
|
|
Audil ongi radikates rõhk sees, vähemalt vanematel. Peaks aitama mootoril ennast paremini jahutada.
Aga kas nüüd kivikõva tulemus, see kuidagi kahtlane.
|
|
|
lkallas
|
postitati 25.02.11 15:26
|
|
|
Jahutusradikas A või B varuosana?
Tegin pisut turu-uuringut igaks kümneks juhuks kui jahutusradikas osutubki katkiseks ja tekib vajadus tellida.
Forssi hinnad sellised:
Radiaator:
A-varuosa hinnaks on 437.22.- tellida
B-varuosa maksab 191.68.- tellida
Termostaat: (BEHR)
17.64.- olemas
Paisupaagikork:
B-osa 2.68.- olemas
A-osa 16.15.- tellida
Carshop pakkus sellist varianti: 118,25eur/tk LAOS b-varuosa. Kvaliteet tootjatele HELLA, NRF, VALEO jpt on 320-400eur/tk hinnaklassis.
Siit ka küsimus suurele ringile, et B varuosa radikat ostes, mis on ohud ja erinevused võrreldes originaaliga? Tasub osta?
|
|
|
igozavr
huviline
Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A7
|
postitati 25.02.11 16:04
|
|
|
Mina kunagi ostsin kasutajast madtuning oma 2.8 coupe jaoks. Korralik radiaator 77 euri maksis. Ei leki, ei midagi, sõber ostis ka A6 C4 jaoks, oli ka
korras.
Võid küsida kasutaja Ceed, kas on korras kõik, tema käes minu endine auto.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 26.02.11 06:05
|
|
|
Sai samuti madtuningult B-osa jahutusradiaator eelmisel külmal perioodil soetatud.
Hetkel probleeme pole.
Selgitustööd tegime ainult automaadi/manuaali ja lödvitkute ühendamise osas.
B-osa ja originaalil oli see vahe, et originaalil on ribide vahelised torud peenemad ja tihedamad, kuid B-osal suurema voolavusega, kuid väheke
höredamalt paigutatud.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
lkallas
|
postitati 02.03.11 16:12
|
|
|
Kütusepump
Täna võrdlemisi sooja ja kevadise ilmaga linnas kui maanteel sõites jälgisin mootori temperatuure. Peab tõdema, et soojema ilmaga (-1 kraadi) on
temperatuurid sellised nagu nad olema peavad - 90C ringis. Jahutusvedeliku lekkeid ei ole enam täheldanud.
Võiks öelda, et selle teemaga on praegu OK.
Sai tellitud ka carshopist uus kütusepump. Tellisin pisut tuntuma ja kallima firma pumba. Tegu siis BOSCH toodanguga. Tootekoodid siis pumbal
sellised: VAG 8A0 906 091 G; BOSCH 0 580 314 068. Maksis see vidin 150€.
Sain kätte ka ülejäänud liistud coupele. Võtmete saagast nii palju, et forss tahtis auto passi koopiat ja isikuttõendavat dokumenti sest tehas saadab
valmislõigatud võtmed mitte toorikud.
Lõunakeskuse ringil näitas keegi (tõenäoliselt klubiline) minust möödudes kui kuri hõbedane S6 Avant tal on Teeb kadedaks! Aga kaugel ei ole ka see aeg kui minagi midagi sellist soetan
Pilte pudinatest kah:
|
|
|
zack
|
postitati 02.03.11 16:23
|
|
|
Tellisid terve alumise ringi uued liistud...palju maksma läks?
|
|
|
lkallas
|
postitati 02.03.11 16:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: zack
Tellisid terve alumise ringi uued liistud...palju maksma läks? |
*Esiuste alumised liistud 71.51€ kompl.
*Ukseliistude otsakud 4.22€ kompl.
*Tagumised alumised liistud 59.68€ kompl.
*Esitiiva alumised liistud 37.58€ kompl.
Kokku: 172.99€ (2706 eeki)
-5% forssi kliendikaardiga sain veel alla
Praegused on mul ka veel korralikud, ei narmenda. Ostetud saigi seetõttu, et auto läheb värvimisse ja oli mõte liistud ka kerevärvi teha. Aga nüüd
pilte netis uurides siis need liistud tekitavad ägeda musta triibu kui küljekarp ka kerevärvi on.
Nii, et kui kellelgi huvi minu vanade liistude vastu siis võib kaupa teha.
|
|
|
aivo82
huviline
Registreerunud 04.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B4Q
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.03.11 22:07
|
|
|
Kindlasti ära stangesi muud moodi tee, kui värvi nad üleni kerevärvi. Ja liistud jäta mustaks, siis tuleb väga vinge
efekt (: +1 sellisele teostusele!
|
|
|
lkallas
|
postitati 03.03.11 12:53
|
|
|
Värvilahenduste näited
Mõned stiilinäited illustreerimaks silmas peetud värvilahendusi:
Porilapatsid on endal ka meeles mõlkunud sest see talv on rehvide alt loopinud päris palju jama liistudele nii, et värvil on täkked sees. Saaks vaid
tagasihoidlikud ja viisakad porilapatsid kuskilt.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.03.11 13:20
|
|
|
Kui ma nüüd hästi mäletan siis kas forss või reval pakkus 500 või 700 krooniga tervet ringi, originaal audi rõngastega lapakaid.
Väga normaalsed nägid ühe kupee all mida nägin ka välja, minu arust klubiline "maku" tellis enda rs2'le, endal sama asi peas järgmiseks talveks (:
|
|
|
lkallas
|
postitati 11.03.11 14:36
|
|
|
Originaal porilapatsite ring maksab Audi 80 B4'le 76€ ehk u. 1200 eeki.
Sain uued võtmed ka tehasest kätte. Forssist tellisin - 2 võtit 53€ ja kodeerimine Taufis 13.24€.
Tellisin ka eesmise ilma rõngasteta FK iluvõre kapotile 24.16€ Carshopist:
Lähiajal saan kätte ka 16'' suveveljed+rehvid:
Otsin endiselt kundepoolset korralikku esitiiba. Keegi teab kellel on siis ärgu häbenegu teada anda.
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
postitati 11.03.11 15:16
|
|
|
Olen ise ka sellise iluvõre tellimise peale mõelnud ja tekkis kohe väike küsimus, et kui see võre ette panna, kas siis kapoti tuulelukk tuleb ära
kaotada?
Got ARB and nitrous?
|
|
|
|
lkallas
|
postitati 11.03.11 15:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rempspoiss
Olen ise ka sellise iluvõre tellimise peale mõelnud ja tekkis kohe väike küsimus, et kui see võre ette panna, kas siis kapoti tuulelukk tuleb ära
kaotada? |
Siis seda avamise kangi pole seal enam. Avamine käib üksnes salongist.
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 11.03.11 15:49
|
|
|
Eieiei, ärge täitsa ära kaotage. Ma võin pärast pildi teha enda omast, ma painutasin seda kruustangide vahel nii, et see läks sirgemaks ja natuke
ühele küljele. Siis ei jää lukustus mehhanismile ette, ning saab käe täpselt kapoti ääre alt läbi pista, et avada.
Defu - Matu
|
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.11 15:56
|
|
|
Porilapakad tellisid sa kust?
|
|
|
lkallas
|
postitati 11.03.11 16:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiku
Porilapakad tellisid sa kust? |
Pole tellinud veel. Aga revalis selline hind.
|
|
|
djquattro
huviline
Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 93a 1.8T 140KW FWD, C6 Avant 3.0TDI 200kw 2007, C6 Avant S-line 3.0TDI 200kw 2010, Lancia Voyager 2013 2.8
|
postitati 13.03.11 17:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Defenderyke
Eieiei, ärge täitsa ära kaotage. Ma võin pärast pildi teha enda omast, ma painutasin seda kruustangide vahel nii, et see läks sirgemaks ja natuke
ühele küljele. Siis ei jää lukustus mehhanismile ette, ning saab käe täpselt kapoti ääre alt läbi pista, et avada. |
Mina väänasin selle osa mis vanast võrest välja tuli näpitsatega allapoole ning tõmbasin plastikjulla küljest. Nüüd saab ilusti lahti teha kui käe
kapoti keele alt sisse pista ja enda poole tõmmata
Diislis peitub jõud!
|
|
|
|
ain25
klubiliige
Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2*Audi coupe. Skoda
|
postitati 20.03.11 20:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lkallas
Poetan sõnakese, mis vahepeal toimunud.
Ostsin Forssist uue uste alumiste liistude ringi. Hind on kogu ringile päris soolane.
*Esiuste alumised liistud 71.51€ kompl.
*Ukseliistude otsakud 4.22€ kompl.
*Tagumised alumised liistud 59.68€ kompl.
*Esitiiva alumised liistud 37.58€ kompl.
Kokku: 172.99€ (2706 eeki)
Lisaks ostsin uue tagaluugi tihendi 73.44€
Ja Audi Traditioni poest hunniku uksepolstri tihendeid. Kahjuks ühtesid ikkagi ei saanud sest oli laost otsa saanud ja nagu kurjad keeled räägivad
siis olevat see tehas suletud kus neid vajadusel juurde vorbiti
Otsin nüüd Eestist tehast, mis on võimeline polüuretaanist tihendeid tootma. Äkki annab audi traditioniga kaubale saada ja lasta neid siin maarjamaal
toota. Igatahes läbirääkimised käivad
Pilti kah:
|
Kust neid uksepolstri tihendeid said ja palju maksid?Oleks ka suur huvi nene järgi
|
|
|
lkallas
|
postitati 20.03.11 21:46
|
|
|
Uksepolstri tihendeid saad vaid Audi Tradition poest saksamaalt. Komplektis on neid 4. Aga saab tellida vaid 3 osalise komplekti sest ühte tihendit
laos pole enam. Ja juurde neid ei tehta mitte kunagi. Odavad ei ole nad ka - u. 45 euri (3 tükki).
Ma võin neid juurde tellida kui kindel huvi(ettemaksuga). Ühe grupitellimuse üritasin teha aga siis peale minu ja kiku ei näitanud keegi huvi ülesse.
|
|
|
ain25
klubiliige
Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2*Audi coupe. Skoda
|
postitati 21.03.11 17:43
|
|
|
Uksepolstri tihendeid saad vaid Audi Tradition poest saksamaalt. Komplektis on neid 4. Aga saab tellida vaid 3 osalise komplekti sest ühte tihendit
laos pole enam. Ja juurde neid ei tehta mitte kunagi. Odavad ei ole nad ka - u. 45 euri (3 tükki).
Ma võin neid juurde tellida kui kindel huvi(ettemaksuga). Ühe grupitellimuse üritasin teha aga siis peale minu ja kiku ei näitanud keegi huvi ülesse.
|
Aga telli olen 100%kindel tahtja mõlemale uksepolstrile tahan uusi tihendeid
Palju ettemaksu soovid?Anna privas teada ja ka konto nr,kuhu ülekanne teha
|
|
|
lkallas
|
postitati 22.03.11 11:34
|
|
|
Suveveljed nüüd puhtaks küüritud ja tasakaalustatud. Tasakaalustus raskusi läks velje kohta rohkem kui 100g. Rehvitehnik ütles, et veljed on OK aga
rehv (Vallai) tingib selle, et tahab palju raskusi saada. Vallai on nimelt Eestis tegutsev firma mis taastab rehve.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 22.03.11 13:19
|
|
|
Suveveljed nüüd puhtaks küüritud ja tasakaalustatud. Tasakaalustus raskusi läks velje kohta rohkem kui 100g. Rehvitehnik ütles, et veljed on OK aga
rehv (Vallai) tingib selle, et tahab palju raskusi saada. Vallai on nimelt Eestis tegutsev firma mis taastab rehve.
|
Tavaliselt prott rehv tahabki rohkem raskust saada. Muidu Vallai Pilotiga olen paar tuhat km eelmine sügis sõitnud (205/55 R16), lärmi üleliia ei tee
(erinevalt Vallai naastust) ja täitsa sõidetav rehv, see suvi läheb lamellidega, sest järgmiseks talveks need lamellid nagunii ei kõlba
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 14 15 .. 21 |