Lehekülgi: 1 .. 9 10 11 12 13 14 |
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.11.08 15:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: StreetR
Esiteks oli Hannese soft ettenähtud Rs2 pihustitele ja kütuserõhuregulaatorile. 3b aju suudab vastavalt lambda näidule kompenseerida x% puudu ja üle
jääke. Muidu poleks sellised asjad lihtsalt võimalikud
| Nõus. RS2 düüside nominaalväärtus on erinevatel andmetel 360-386cc ja 4.2 bari juures on see ca 450ml/min. Miks ma sellest räägin,
on see, et minu mäletamist mööda on proovitud sama moodi kasutada 7A regulaatorit ja softile mitte vastavaid pihusteid, kuid tulemus on olnud, et kas
madalast otsast uputab üle ja lõpupööretel jääb lahjaks vms, aga mingi kala on sellega alati kaasnenud. Või sina Henri väidad, et see väide pole õige,
et igale konkreetsele pihustile kirjutatakse külma mootori rikastamised, pumba käitumine, temperatuuriga seotud kompensatsioonid jms? Kui sa räägid,
et 3b aju suudab vastavalt lambda näidule (mida täisgaasil üldse ei vaadata) kompenseerida mingeid näite, siis sa tood siin päris suure "mängumaa".
Hannese softi ja sinu masina jõunumbri vahe on üle 100hp. Henri, proovi palun seda asja loogiliselt ära seletada, mitte ära ütle, et sinu masinal see
toimis.
Marko
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
StreetR
huviline
Registreerunud 23.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 20v Avant & Audi Coupe Drift Car
|
postitati 03.11.08 15:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
Nõus. RS2 düüside nominaalväärtus on erinevatel andmetel 360-386cc ja 4.2 bari juures on see ca 450ml/min. Miks ma sellest räägin, on see, et minu
mäletamist mööda on proovitud sama moodi kasutada 7A regulaatorit ja softile mitte vastavaid pihusteid, kuid tulemus on olnud, et kas madalast otsast
uputab üle ja lõpupööretel jääb lahjaks vms, aga mingi kala on sellega alati kaasnenud. Või sina Henri väidad, et see väide pole õige, et igale
konkreetsele pihustile kirjutatakse külma mootori rikastamised, pumba käitumine, temperatuuriga seotud kompensatsioonid jms? Kui sa räägid, et 3b aju
suudab vastavalt lambda näidule (mida täisgaasil üldse ei vaadata) kompenseerida mingeid näite, siis sa tood siin päris suure "mängumaa". Hannese
softi ja sinu masina jõunumbri vahe on üle 100hp. Henri, proovi palun seda asja loogiliselt ära seletada, mitte ära ütle, et sinu masinal see
toimis.
Marko |
Lamdat tõesti täisgaasil ei kuulata kuid tava reziimides suudab aju ka veidi õppida. Minu auto erinevus on see et õhulugeja surve poolel ja ma ei
kasuta ulme rõhkusid(n 2.5bar). Lisaks pole erinevaid pudeli kaelu ei sisse ega väljalaskes. Mapsensor on softiga kooskõlas ja ei välju
tööpiirkonnast. Segu ei saanud ma kunagi ideaalseks aga nii heaks küll et koos püüsib ja võistelda suudan. Tavaline häda on ka see et cooler on väike
õhk köetakse meeletu rõhuga kuumaks. Kõik andurid peavad olema ideaalses korras et väistada mootori safemode minemist) 3b aju on palju lepplikum
igasuguste kõikumiste osas kui aan või adu.
Ning peamine asi et raua osa töötaks laitmatult. Nukkad paigas ja kopressoonid võrdsed kõigis silindrites jne.
Sideways is the only way !
|
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 03.11.08 19:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: forsin
palun auditeam ~alates 1900 käib pauk ja kooslus valmidus peaaegu 500 hp
| Forsin, ole hea ja seleta ära, miks sa arvad, et see kooslus on ca 500hp vääriline. Minu teada on seal rs2 replica vile peal.
Lihtsalt oma sõnadega seleta, kuidas on võimalik sellest vilest ca 500hp kätte saada. Millel põhinevad sinu arusaamad?
Marko | Sealne komplekt on kõik kooslus vastavalt softile seega viskame tolle projekti siit chipi arutelust välja.
Seal mootoril kaane + nukad osas pole probleem saada 550+ hp aga sul on õigus turbo ja pihusti osas sest need on seal viimase vindi peal mida talub
mootor, seega kuni suurema investeeringuni/soovini on keeld suuremaid kasutada.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.11.08 19:39
|
|
|
Seal mootoril kaane + nukad osas pole probleem saada 550+ hp aga sul on õigus turbo ja pihusti osas sest need on seal viimase vindi peal mida talub
mootor, seega kuni suurema investeeringuni/soovini on keeld suuremaid kasutada. | Forsin, palun vasta küsimusele, kuidas on RS2
replia turboga võimalik ca 500hp saavutada?
Marko
|
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.11.08 19:43
|
|
|
Hannese softi ja sinu masina jõunumbri vahe on üle 100hp. Henri, proovi palun seda asja loogiliselt ära seletada, mitte ära ütle, et sinu masinal see
toimis.
Marko |
Mina ütleks ainult kiidu sõnu henri poolele.
Avage see autoleht mille lõpus oli jutt henri audist ja võrrelge samas autolehes olnud laburghini 560 tehniliste näitajatega ,siis oleks aeg kooli
õpetaja ees müts maha võtta rahata tehtud auto saavutatud tulemuste pärast.
Minu jaoks on saadud võimsused kõik väga loogiliselt saavutatud, alates sellest et kokku surutud õhku mahub lugejast rohkem läbi ja map on kiir infis
arvestades ka sisse kolde tagasilõõke ja WG on pantud oma tööd tegema (kui läbi turbo/sumpa ei mahu siis otse välja jne...
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.11.08 19:45
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: Maku | Forsin, palun vasta küsimusele, kuidas on RS2 replia turboga võimalik ca 500hp
saavutada?
Marko | Kui panna neid 2 tk. (tootja väidab 400+)
|
|
|
prr
klubiliige
Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A3 & A4 Cabrio
|
postitati 04.11.08 09:05
|
|
|
Tsitaat: | Kui panna neid 2 tk. (tootja väidab 400+) |
lapsest peale on hobused meeldinud
|
|
|
|
k6veric
huviline
Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe typ 85 Q ; s4 b6 4,2 ; b4 1,8tq
|
postitati 04.11.08 09:18
|
|
|
Forsin ja Maku, räägite ikka väga mööda üksteisest
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.11.08 09:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: k6veric
Forsin ja Maku, räägite ikka väga mööda üksteisest |
Ma küll ei ütleks, et Maku millestki mööda räägib... teema ju algas sellest:
palun auditeam ~alates 1900 käib pauk ja kooslus valmidus peaaegu 500 hp
| Forsin, ole hea ja seleta ära, miks sa arvad, et see kooslus on ca 500hp vääriline. Minu teada on seal rs2 replica vile peal.
Lihtsalt oma sõnadega seleta, kuidas on võimalik sellest vilest ca 500hp kätte saada. Millel põhinevad sinu arusaamad?
Marko |
Siin küsib maku otse ära, et seleta siis mismoodi sealt RS2 replica vilega masinast see 500HP tuleb? Küll ju lihtsasti küsitud?
|
|
|
|
k6veric
huviline
Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe typ 85 Q ; s4 b6 4,2 ; b4 1,8tq
|
postitati 04.11.08 11:30
|
|
|
Forsin, ole hea ja seleta ära, miks sa arvad, et see kooslus on ca 500hp vääriline. Minu teada on seal rs2 replica vile peal. Lihtsalt oma sõnadega
seleta, kuidas on võimalik sellest vilest ca 500hp kätte saada. Millel põhinevad sinu arusaamad?
Päris rs2 replica vile seal peal ju ei ole. Forsin on seal kodasid muutnud, ju ta sealt on need ihp`d saanud.
Ja ma arvan, et ta vastas sellele küsimusele kui eraldi seisvale küsimusele. Forsin ei osanud võib-olla seostada seda küsimust selle konkreetse
autoga.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.11.08 11:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: k6veric
Päris rs2 replica vile seal peal ju ei ole. Forsin on seal kodasid muutnud, ju ta sealt on need ihp`d saanud.
Ja ma arvan, et ta vastas sellele küsimusele kui eraldi seisvale küsimusele. Forsin ei osanud võib-olla seostada seda küsimust selle konkreetse
autoga. |
Kõverik, sa vist ei saa päris hästi pihta, milles uba on. Kui ma küsin küsimuse, siis ma ei rahuldu vastusega, et nii lihtsalt on (või "ju sealt need
on tulnud"). Kui inimene ütleb, et vile on ringi tehtud, siis mina tahaksin kuulda teooriale põhinevad selgitust, kuidas ta sellest vilest ca 500hp
välja võlub.
Marko
|
|
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: V8tt
|
postitati 04.11.08 11:59
|
|
|
Tsitaat: | Kui inimene ütleb, et vile on ringi tehtud, siis mina tahaksin kuulda teooriale põhinevad selgitust, kuidas ta sellest vilest
ca 500hp välja võlub.
Marko |
Või siis konkreetset düno graafikut, nüüd see võimalus ju täiesti olemas...võibolla Forsin ajad enda auto ka pinki kui Tallinna satud?
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.08 19:46
|
|
|
Kui ma küsin küsimuse, siis ma ei rahuldu vastuseta, Kui inimene ütleb, et vile on ringi tehtud, siis mina tahaksin kuulda teooriale põhinevad
selgitust, kuidas ta sellest vilest ca 500hp välja võlub. Marko |
Teemast mööda küsimus, siin on chip-i teema
OK -> turbo teemas? (erinevate turbode võimed)
Tegelikult poetasin selle 500 niisama suunurgast, miks mind sõimata taktitundetu öeldu 500 pärast ???
AC-laste projektid -> seal olen poolteist aastat tagasi maininud, et ei usu et sellest turbost palju üle 400 hp läbi mahub +ehitasin spets välja
nukkvõlli mis ei lajataks teravaid võnkeid kolvile. suurendatud õhu maht aga seadega vähendatud hp, et keps jääks ellu + leebed hüdrokad ja sama teed
ka turbo valik et ei ületaks mootori piire.
Olen elu aeg olnud arvamusel ,et 500 hp (2,2T) on vaid raha jobudele , Tehnika inimesed (+raha) kui teevad siis juba 600 hp
Henri on erand ilma rahata ületada 400+ hp moto taluvus piir.
Aastaid on mul olnud oma arvamus hp ja nm-ist ja minu jaoks ei pea olema 400 hp või rohkem vaid auto peab koheselt ratta ringi tõmbama olenematta moto
pöördest.ja 4 paput vilistama ka asvaldil.
http://album.ee/node/14983904/16958024
et tõeliselt rallida lõuna eesti kruusal.
Pistke pee*e oma 500 hp audid mis ei tõmba RATAST RINGI (ala tarts projekt ) kui meeldib sis sõitke sellise 500 hp-ga mulle ei meeldi.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.08 20:02
|
|
|
Forsin, näita 1 (loe: ÜKS) sinu poolt ehitatud masinaga sõidetud tulemus, mis väärib sinu sõnu.
|
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.08 20:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Forsin, näita 1 (loe: ÜKS) sinu poolt ehitatud masinaga sõidetud tulemus, mis väärib sinu sõnu. | Viska või audi team tünosse ja
veendud et NM kraafik on hoopis teistsugune !
Tulemus ilma hp-ta autoga 66kw (ainult forseeritud turbo =NM)
AC rapla kardirada , Raske suure diisel ford mondeoga
= aeg
http://album.ee/node/17977127/16958024
|
|
|
StreetR
huviline
Registreerunud 23.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 20v Avant & Audi Coupe Drift Car
|
postitati 01.12.08 23:42
|
|
|
Teemas püsides veel sulle Marko et minu auto backpressure ei ületanud sisselaskes olevat rõhku mis tekitab erinevaid detonatsiooni probleeme.
Minu auto küttesegud polnud paigas kuid ei seganud ka igapäevaselt liigelda upputades kuid lõpp jäi siiski lahjaks.
Minu kogemused õhulugejaga surve poolel on väga meeldivad. Auto reageerib paremini gaasipedaalile, küttesegu püsib ühtlasem ja ei muutu nii kiiresti
et üle upputada. Ei ole ka erinevaid välja suremis ja pöörete kõikumis probleeme. Samas eeldab õhulugeja surve poolele viimine ka 3" cooleri
torustikku et ei tekiks erinevaid keeriseid ja voolamis kiirusi.
Rääkides veidi ka weistgate`ist siis meeldib meie audimeestel see kruvi suht põhja kinni keerata ja mootor umbe jooksutada mille tagajäjel tekkivad
äkkilised rõhutõusud (boostpeak) mis soodustab hetkelistüleujutamist kui ka detonatsooni. Tervehooaja vältel juhtisin rõhku lastes wastegate alumisse
kambrisse otse rõhu sisselake-
kollektorist ilma N75 klappi kasutamatta. Niimadi püsib rõhk kogu aeg konstante ja ei kõigu.
Üks asi mis veel murelikuks teeb ja seadeid muudab on nii sisselaske torustik,cooler kui ka väljalase mis tavaliselt olgem ausad valesti ehitatud.
PS! Need on minu isiklikud kogemused ja ei pretendeeri 100% tõele
Sideways is the only way !
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
SiiliViin
huviline
Registreerunud 08.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Vana Audi
|
postitati 23.01.09 19:16
|
|
|
wastegate vedru
Küsiks sellist asja, et kas stock aan moto mis on ainult chipitud sobib 1,9 bar-ine vedru? Või on see liiga tugev ja ennem tuleb fuel-cut kui
wastegate avaneb?
|
|
|
prr
klubiliige
Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A3 & A4 Cabrio
|
postitati 23.01.09 21:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SiiliViin
Küsiks sellist asja, et kas stock aan moto mis on ainult chipitud sobib 1,9 bar-ine vedru? Või on see liiga tugev ja ennem tuleb fuel-cut kui
wastegate avaneb? |
AAN mootori ajul on 250kpa MAP sensor. Tegelikult saab aju aru kuni 1.5 bar ülerõhust.
Edasi mõelge ise...
lapsest peale on hobused meeldinud
|
|
|
|
SiiliViin
huviline
Registreerunud 08.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.09 12:49
|
|
|
Vedru
Ma pidasin seda silmas, et originaal vedru jääb lihtsalt nõrgaks kui on chipitud ja kui tugev see vedru peaks olema? Selle järgi siis teaksin kui
tugev osta.
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 24.01.09 12:50
|
|
|
Kui on originaalrauale mõldud soft, siis osta uus, originaalvedru, ei muud, kõik muu sinna on lollus.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
SiiliViin
huviline
Registreerunud 08.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.09 12:55
|
|
|
Netis tuuning virmade lehtedel pakutakse stage 1-ga kokku 1,9bar-ist vedru!? Kas see siis on liig?
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 24.01.09 13:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SiiliViin
Netis tuuning virmade lehtedel pakutakse stage 1-ga kokku 1,9bar-ist vedru!? Kas see siis on liig? |
Kui pakutakse, miks küsid siis? Osta ära ja kasuta
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ E39
|
postitati 24.01.09 17:18
|
|
|
Stock map ei näe üle 1,5 ati ülerõhku
|
|
|
SiiliViin
huviline
Registreerunud 08.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.09 19:10
|
|
|
nii et kui vahetan map-i ja ka vedru panna natuke kangem siis sobib? Sooviks lihtsalt stockist maksimumi saada.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 9 10 11 12 13 14 |