Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  8  9  10  11  12  ..  17
Autor:
Pealkiri: Audi 100 C4 2.8 V6 - 1991 - KsenoonE MÜÜDUD (Vastuseid: 401 | Vaatamisi: 64534)
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 24.08.10 20:19 Tsiteeri

Kaua veovõlli kaitsekumme vahetakse kuskil teeninduses, oleks huvi teada.
Ise ei saa teha, kuna pole vajalike tööriistu. Vast mingi tunni töö seal? Ja palju kaitsekumm maksab. Tänud, kes oskab aidata!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 24.08.10 20:27 Tsiteeri

Sul polegi ju mingeid erilisi tööriistu vaja, ratas alt, sarniir küljest, veovõlli polt lahti. Ainult padrun või lehtvõtmeid vaja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 24.08.10 21:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Kaua veovõlli kaitsekumme vahetakse kuskil teeninduses, oleks huvi teada.
Ise ei saa teha, kuna pole vajalike tööriistu. Vast mingi tunni töö seal? Ja palju kaitsekumm maksab. Tänud, kes oskab aidata!

Teenindused vahetavad neid mõnuga, sina maksad sama mõnuga :D
Saab ikka ise teha, midagi rasket seal ei ole, saab kiiremini hakkama, kui tunniga. Kasutaja airbag kirjeldas töövahendeid ka. Kaitsekummid ei maksa suurt midagi (Jõhvist ostsin mingi 75.- maksis tk.), ainult vaata, et ostad kummist kaitsekummid, mitte mingeid poolplastikuid, need ei pea kuigi kaua vastu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mikkk
huviline

Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 + A6 C7

postitati 24.08.10 21:16 Tsiteeri

Kui endal mõni õhtu vaba aega peaks olema, siis kindlasti ise teha. Teenindused küsivad 350 eeki tund ja siis kui läheb 45 minti, läheb see tunnina ju kirja+ osa enda maksumus otsa.
Ja KINDLASTI väldi plastikulaadseid katteid (klambrid ei seisa peal ja peagi on ribadeks- läbiproovitud).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Reinzz
huviline

Registreerunud 03.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100, 2.6

postitati 24.08.10 23:36 Tsiteeri

Ära unusta vana määre seest ära pesta!

154 saksa hobust...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.08.10 15:56 Tsiteeri

Vahepeal siis sõidetud juba 500km muretult, aga täna tundsin, et midagi on valesti!
Kähku siis koju ja vaatasin ,et jahutusvedeliku tase alla miinimumi, kuigi alles valasin juurde. Siis vaatasin kuidas põhjakate ujus punases vedelikus..Aru ma ei saa kust lekib. Ideid? Radikas on alt katsudes kuiv

lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe 2.6 V6 110kw 1995

postitati 30.08.10 16:49 Tsiteeri

Vaata lõdvikud üle ja veepumba ümbrus. Võib juhtuda, et mõni lõdviku klamber oma eluaja ära elanud. Enda masinal vahetasin ka mõned ära sest olid juba üsna väsinud.

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.10 13:39 Tsiteeri

Üks klamber oligi katki, tänud!
Aga õpetage kuidas veovõlli kaitsekumm ära vahetada. Millise poldi pean lahti keerama jms? Millega see vana määre ära pesta seest?

/Hetkel niikaugel, et veovõll pesast väljas aga kuda ma selle nuudi vms pealt maha saan? Ei julge haamriga suvaliselt peksta kah :D

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 07.09.10 15:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mikkk
Ja KINDLASTI väldi plastikulaadseid katteid (klambrid ei seisa peal ja peagi on ribadeks- läbiproovitud).

Nii ja naa. Pealseismine on üksasi ja vastupidavus teine. Olen just kummist "kvaliteetkatteid" kõigest poole aasta tagant A4 esisillal vahetama pidanud.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.10 15:20 Tsiteeri

Kas keegi ei oska aitada kuda veovõllil nuudid maha saab? Kuhu ma laiatama pean vms..Tahaks juba koju sööma :D räme n*uss ikka. Järgmine kord kindel laks teeninduses lasen seda teha :D kas kuskil mingit splinti pole?

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.10 16:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Kas keegi ei oska aitada kuda veovõllil nuudid maha saab? Kuhu ma laiatama pean vms..Tahaks juba koju sööma :D räme n*uss ikka. Järgmine kord kindel laks teeninduses lasen seda teha :D kas kuskil mingit splinti pole?

Huvitav, tavaliselt kummi vahetamine ca 30 min töö. Keerad ratta alt ära, lased õõtsa lahti, rooliots vist ei seganud. Siis keerad poolassi poldi lahti, peale seda tuleb poolass rummu seest välja, siis keerad poldi poolassi külge tagasi ja keerad n´iikaua kuni käib krõps ja ongi poolassi ots käes.

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.10 16:28 Tsiteeri

Ma juba loobusin :D Ma sain selle veovõlli vms rummu seest kätte aga ei oskanud midagi edasi teha sellega. Pean selle pika poldi tagasi keerama sinna rippuva võlli otsa?

Ja nüüd hakkas jälle ratas sittuma, üks polt lihtsalt läheb üle ja ei jää kinni? Enam mulle Audi ei meeldi :mad:

/Poldid kõik uued :D

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.10 16:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma juba loobusin :D Ma sain selle veovõlli vms rummu seest kätte aga ei oskanud midagi edasi teha sellega. Pean selle pika poldi tagasi keerama sinna rippuva võlli otsa?

Ja nüüd hakkas jälle ratas sittuma, üks polt lihtsalt läheb üle? Enam mulle Audi ei meeldi :mad:

Just-just, ripuva võlli otsa keerad poldi tagasi.

Tee rummud korda ja osta uued poldid, siis on see mure murtud.

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.10 18:08 Tsiteeri

Suured tänud kasutajale airbag, kes asja ära seletas. Võll nüüd mul kapi peal :D Homme ostan midagi millega seda puhastada annaks, mõni nitrolahus vms. Igastahes, ma loodan, et see tagasipanemine väga raske pole. Oleks täna proovinud, aga kahjuks pole kruustange ja ei saa võlli seest seda pikka polti kätte. Järgmisena vaja mõtlema hakata mida rummuga teha, kuna ühel on keere maas, ei saa tugevalt kinni panna veljepolti. Teised 4 ilusad. Neid saab vist taastada?

Reinzz
huviline

Registreerunud 03.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.10 18:35 Tsiteeri

Vana määrde jaoks ostad mootoripesu vahendit. Ning keerme peaksid saama üle keerata, suht lihtne töö, kuid peaasi, et otse keerad.

154 saksa hobust...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.10 18:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Reinzz
Vana määrde jaoks ostad mootoripesu vahendit. Ning keerme peaksid saama üle keerata, suht lihtne töö, kuid peaasi, et otse keerad.

Rummud liiguvad kah suht "muidu" hindadega vast. Eks vaatan mis teeb..
Keegi veovõlli otsa tagasipanekut oskab kommida? On raske või lihtsalt surud otsa ja poldiga kinni ? Uus splint sai kah pandud aga komplektis olid veel mingid rõngad, mis nende ülessanne on?

Reinzz
huviline

Registreerunud 03.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.10 18:50 Tsiteeri

Ma olen alati uue plastrõnga ka pannud, otsest eesmärki ei tea, aga eks ta miskise loksumise vastu pole. Aga jah, pooltelje ots võlli otsa tagasi, uus määre sisse, kumm peale, klambrid kinni, ots rummust läbi, püstak sarniiri otsa tagasi, poldid oma kohale ning voilaa!

154 saksa hobust...
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.10 19:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Reinzz
Ma olen alati uue plastrõnga ka pannud, otsest eesmärki ei tea, aga eks ta miskise loksumise vastu pole. Aga jah, pooltelje ots võlli otsa tagasi, uus määre sisse, kumm peale, klambrid kinni, ots rummust läbi, püstak sarniiri otsa tagasi, poldid oma kohale ning voilaa!

Vahetasin kah need rõngad ära ja samuti uus splint.
Aga siis hea kui kergem on, nüüd vaja aint pooltelje otsa küljest see pikk polt lahti saada mille keerasin suht tugevalt kinni, aga kruustangidega saab lõdvalt.

Komplekt siis selline:
http://i51.tinypic.com/2wpm615.jpg

http://i56.tinypic.com/2dwdf68.jpg
Too polt siin keskel oli kah räme kõvasti kinni :D kuvalda abi õnneks aitas.

/Edit kas need rõngad peab panema sissepoole kummi või väljapoole? Ei saa aru kuhu panna nood rsk :D

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 07.09.10 19:14 Tsiteeri

Keskmine polt peabgi suht ägedalt kinni olema.
Oli vist 60Nm+180, kusjuures seda 180 päris kätte ei saanudgi - ei hakanud narrele 3m pikendust ka mitte panema, rattad olid 120 Nm´iga.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.10 10:32 Tsiteeri

Sai siis kumm peale pandud. Klambrite pealepanek oli ikka räme :D No ei saanud kuidagi, lõpuks tangidega kuidagi venitasin lõpuni peale. Vahepeal oli probleem splindiga, ei saanud otsa peale, õnneks lõpuks hakkas minema ja läks lõpuni. Varsti ka kerge proovisõit, eks siis saab näha kas sai ilusti peale. Ega seal suurt midagi valesti teha saa tegelikult.

Pilt siis kuskil algstaadiumis :D
http://i56.tinypic.com/308fghf.jpg

Veovõlli ots, mis põhjustas parajalt peavalu kuna pole eriti töövahendeid..
http://i51.tinypic.com/f0ngwi.jpg

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.10 23:01 Tsiteeri

Kas mingid muud küünlad peale Bosch F6DTC vs NGK BKUR6ET-10 ka peale hakkavad? Arvatavasti mitte(või kui hakkavad töötavad halvemini kui need mis mõeldud) aga suht kirved küünlad :P

Peale veovõlli otsa kokkupanekut uue kummiga sai tehtud proovisõit 20km ja kõik bueno!

Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 11.09.10 00:05 Tsiteeri

Mine näiteks (Tartus)Forssi ja küsi süüteküünlaid oma mootorile. Võtavad kataloogi järgi NGK-d ja maksavad alla 100.- tk. Ei ole üldse hull.

Võimalik, et kusagilt mujalt saab odavamalt, aga Forss on kodune ja kindel :D Pealegi saab klubikaardiga normaalset alet.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 11.09.10 06:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Kas mingid muud küünlad peale Bosch F6DTC vs NGK BKUR6ET-10 ka peale hakkavad? Arvatavasti mitte(või kui hakkavad töötavad halvemini kui need mis mõeldud) aga suht kirved küünlad :P

Peale veovõlli otsa kokkupanekut uue kummiga sai tehtud proovisõit 20km ja kõik bueno!

Lisaks mainitule:
Autolite APP3923
Beru 14FGH-7DTURX
Bosch F7LTCR 82 EEK/5.24 EUR
Champion RC8VTYC4 80 EEK/5.11 EUR

Automaailm ja Kuressaare Reval peaksid sind aidata saama, lisaks Automaailma taga olev varuosa kauplus (nimi hetkel ei meenu).
Lisaks vöid uurida ka pakutavat bussijaama juures olevast kauplusest ning kesklinna poole jäävast (enne kalevi kommipoodi) kauplusest.

NGK-d peaksid samuti sinna 80-90 vahele jääma, seega ei tohiks nagu kirves olla.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.10 10:26 Tsiteeri

Krt jah vaatasin mööda. AVSKis oli nagu NGK tk 360.- :D aga seal oli 4tk komplektis kah
Tänud!

Kell 2 öösel ikka ei saa korralikult uurida :D

Mikkk
huviline

Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 + A6 C7

postitati 13.09.10 16:18 Tsiteeri

Mul oleks pakkuda sulle 4 tutikat NGK BKUR6ET- 10`t, kuna enda masinal ei saanud vanu plokikaanest kätte (kinni, mis kinni ja soovitati mul parem see vahetus pooleli jätta).
Hinnaks 320eeki 4 eest ja postiga võin saata kuhu iganes (postikulu hinna sees) ;)

Lehekülgi:  1  ..  8  9  10  11  12  ..  17
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 24.4% - SQL: 75.6%]