audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 13.02.11 08:02
|
|
|
Esiklaasisoojendus
Kui paljudel teist on audi, millel on esiklaasisoojendus?
|
|
|
audi121
huviline
Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: a6 2004 3.0 tdi
|
postitati 13.02.11 08:50
|
|
|
Oleksin ise ka sellest huvitatud, kas ka mõnel c6-el on esiklaasisoojendus olemas? Kui on siis mis moodi ta toimetab, fordil on ju terve klaas niite
täis kas audil on samamoodi?
|
|
|
audipoiss
huviline
Registreerunud 25.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi a4 b8
|
postitati 13.02.11 10:21
|
|
|
Nii palju kui mina olen 5 aasta jooksul neid klaase vahetanud, olen kohanud ainult ühel 2000 aasta a8 esiklaasisoendust.
|
|
|
audi121
huviline
Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.02.11 11:22
|
|
|
Huvitav miks on paljudel audi müügikuulutustel märgitud ,et on esiklaasisoojendus kuigi tegelikult ei ole.
|
|
|
lkallas
|
postitati 13.02.11 11:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi121
Huvitav miks on paljudel audi müügikuulutustel märgitud ,et on esiklaasisoojendus kuigi tegelikult ei ole. |
Sest paljud arvavad, et see ongi esiklaasi soojendus kui puhur armatuurist klaasile puhub 
|
|
|
audi121
huviline
Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.02.11 11:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lkallas
Tsitaat: | Algselt postitas: audi121
Huvitav miks on paljudel audi müügikuulutustel märgitud ,et on esiklaasisoojendus kuigi tegelikult ei ole. |
Sest paljud arvavad, et see ongi esiklaasi soojendus kui puhur armatuurist klaasile puhub |
Siis on küll tegu idiootidega, kui autot müüma hakkan siis panen lisatesse kindlasti kirja ,et uksed käivad.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 13.02.11 11:59
|
|
|
Tegelikult on olemas vist osadel mudelitel soojendussüsteemis lisaks jahutusesüsteemist käitamisele ka elektriline küttekeha, mis lülitub tööle ainult
esiklaasile puhudes- ehk selline pisike elektriradikas ja vot see ongi (nähtamatu) esiklaasi soojendus.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 13.02.11 12:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaakk
Tegelikult on olemas vist osadel mudelitel soojendussüsteemis lisaks jahutusesüsteemist käitamisele ka elektriline küttekeha, mis lülitub tööle ainult
esiklaasile puhudes- ehk selline pisike elektriradikas ja vot see ongi (nähtamatu) esiklaasi soojendus. |
Olen kuulnud nagu, et see enamjaolt c4 diislite pärusmaa?
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 13.02.11 12:10
|
|
|
D3-l olen küll näinud puht elektriga klaasisoojendust. Klaasi alt tuli 2 jämedat vask riba välja ja pistik oli küljes. Seega peaks ikka traatidega
süsteem olema.
12.301@181km/h
|
|
|
|
audi121
huviline
Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.02.11 12:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaakk
esiklaasile puhudes- ehk selline pisike elektriradikas ja vot see ongi (nähtamatu) esiklaasi soojendus. |
See elektriline küttekeha lülitub ka siis taha kui kliima on automaadi peal ja tänu sellele läheb auto tõesti kiiremini soojaks.
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
zack
|
postitati 13.02.11 19:27
|
|
|
Jah, ise olen ka mõelnud sellele...paraku pole veel kohanud Audit, millel oleks siis esiklaasi soojendus.
Pere masinal Sharannil on küll esiklaasi soojendus peal (selleks ka eraldi nupud), kui lähedalt vaadata, siis klaas tihedalt peenikest traati täis.
Ning ütleks, et minu meelest on see väga hea lisa, ruttu saab klaasi puhtaks...ei pea kraapima klaasi mingite asjadega jne, mida ise üritan ikka
vältida. 
|
|
|
sospert
huviline
Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: q7
|
postitati 13.02.11 20:24
|
|
|
On olemas see soendus. Juba viis aastat toimetab. Sisse lülitamine käib sellest nupust, mis kõik õhu klaasi peale suunab. Kui väljas piisavalt külm ja
seda nuppu lülitad, siis automaatika soenduse sisse lülitab ja sellest annab märku nupu tuli, mis hakkab pika intervalliga vilkuma. Ka salongi vendi
kiirus lükatakse kohe poole peale. Vastavalt temperatuurile see soendus sees püsib. Kui automaatika ta välja lülitab, siis hakkab ka mehe moodi
puhuma. On selline tunne, et kuskil süsteemis on ka miski pisike elektri radikas, mis just siis rakendub, kui klaasile külma ilmaga ja külma mootoriga
puhuma panna, sest sooja hakkab ikka suht ruttu diisli kohta tulema. Kui klaasile õhku ei suuna, siis nii ruttu aukudes sooja ei tule.
Kui klaas ca 2 minutiga soe, siis ainult korra kojamehi ja kraapimisest pole juttugi. Kõik see lugu siis 2001 aasta A8 kohta.
|
|
|