Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: 2,0 16V (ACE 103 kw) mootorist (Vastuseid: 32 | Vaatamisi: 5623)
iiex
huviline

Registreerunud 12.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Compu

postitati 19.09.09 13:18 Tsiteeri
2,0 16V (ACE 103 kw) mootorist

Küsimus siis sellest, et räägitakse sellest kui "lärmakast" mootorist. Olen siit foorumist otsinud ja tollest motost juttu üksjagu. Suurt möla teeb vist siis klapiajam? Oma autol loomulikult sama viga, kuid kas selle vastu rohtu ka on? Jäänud siin mulje, et sellisena sündind ja sellisena ka sureb. Lihtsalt mootori hääl salongis on rohkem omane Corollale kui Audile. Ja seda isegi paari tuhande pöördega sõites.:(

Mina sõidan ilusti.Ausõna...:)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
hunt_1
huviline

Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: c4 2,0 103kw

postitati 19.09.09 13:34 Tsiteeri

Hüdrotõukurid klõbisevad?
Enda C4 peal see mootor. Ei kurda mineku üle. Lärmi teeb ka alles üle 4000 pöörde, mida linnas ikka juhtub.
Kuna pöörded 90Km/h päris kõrgel, siis ei ole vaja 5käigult alla vahetada möödasõiduks.
Küttekulu on ka meeldivalt paigas:
70/30% maanteel/asulas keskmine 8L/100Km

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
iiex
huviline

Registreerunud 12.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.09 13:43 Tsiteeri

Forsist arvati ka tõukureid, eriti kui külmalt käivitades klapid paar sekundit ikka kõva tiksu teevad, nagu käiks täitsa kuivalt. Vahetamise koha pealt öeldi palju õnne ja ei hakand isegi hinda küsima. Nüüd muidugi huvitaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 19.09.09 13:44 Tsiteeri

On ikka rohtu sellele. 2.0 85kw :D Või siis pigimatitad auto ära. ;) Enda eelmine, 2.3 dohc, oli samamoodi lärmakas. Aga ei pidanud seda üldse halvaks.

Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
hunt_1
huviline

Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.09 14:17 Tsiteeri

Hüdrotõukurid 16tk umbes 1300 kr. Forsi hinda ei oska öelda.
Ise vahetad ära. Keeruline ei ole. Hammasrihma märgid paika, et hiljem kokku ka saaks.
Klapikambrikaane tihendi võiksid ka uue osta 160/320kr(erinev tootja).

tryku
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.09 15:08 Tsiteeri

Millal õli viimati vahetatud on?

Vahur102
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 competition & A4 1.9 tdi

postitati 19.09.09 15:47 Tsiteeri

Teadjad mehed räägivad et müraisolatsiooniga olla koonerdatud compi puhul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 19.09.09 19:07 Tsiteeri

Mul on ka sellise mootoriga auto. Ei ütleks, et ta kohapeal lärmakam on teistest Audi bensukatest, klõginaid jms küll ei ole. Lärmakus tuleb esile sõidu ajal - isegi vaiksel kiirendamisel, käigud tunduvad ka selle tõttu kuidagi lühikesed või ongi lühikesed...Ning sõites sileda asfaldi peal, on ka mootori müra ikka päris kõva. Avant mul muideks.
hunt_1 - kuidas see kulu sul nii väike on? Mul tuleb ikka 10 ringis - vahel 9,5, vahel 10,5. Mul on palju metsasõitu ja käruga ka vahel, aga isegi maanteel alla 9 eriti ei saa..kas siis quattro nõuab 2 liitrit juurde? :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 19.09.09 19:30 Tsiteeri

Venna A6 avant aastast 96`sama mootoriga ja käib küll väga vaikselt. Aga kui bensukulust rääkida siis vahel võttis ca 15 sajale :o Pika jamamise peale sai vahetatud pihustid ja bensupump. Nüüd arvestatud bensiini kulu keskmine 7,5 ümmarguselt. Minuarust see mootor tahab head õli siis käib kui kell ja kui eelnevate omanike poolt on sellega koonerdatud siis on jamad kaelas.

hunt_1
huviline

Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.09 19:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real1
hunt_1 - kuidas see kulu sul nii väike on?

Selline ta tuleb, kui ühe tankla konkreetse püstoli plõksust järgmise plõksuni tehtu kokku arvutada.
Favora 98-ga sõidan ja suvel sai Võru-Tallinn-Pärnu-Võru reis tehtud, siis tuli 7,2L/100Km.
Mina sõidan täpselt märgi järgi, ainult möödasõidud lähevad 130km/h peale, sest ei meeldi venitada möödasõiduga.
Autoks 94a sedaan kerega 100.

iiex
huviline

Registreerunud 12.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.09 19:45 Tsiteeri
Mnjahh..

Kujutasin tõukurite komplekti hinda tunduvalt suuremaks. Mulle lihtsalt ei meeldi see esimesed 2 sekundit külma käivitusega-klapid täitsa kuiva häälega. Ja talvel kindlasti veel hullem.
Ja õlivahetus oli 1000 kilti tagasi..ja enne seda u.1000 kilti-viskas klapikambri kaane vahelt õlid kõik sülle.

jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 19.09.09 19:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Mulle lihtsalt ei meeldi see esimesed 2 sekundit külma käivitusega-klapid täitsa kuiva häälega. Ja talvel kindlasti veel hullem.
See 2 sekundit pole hullu ;)

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.09 21:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: iiex
Kujutasin tõukurite komplekti hinda tunduvalt suuremaks. Mulle lihtsalt ei meeldi see esimesed 2 sekundit külma käivitusega-klapid täitsa kuiva häälega. Ja talvel kindlasti veel hullem.
Ja õlivahetus oli 1000 kilti tagasi..ja enne seda u.1000 kilti-viskas klapikambri kaane vahelt õlid kõik sülle.

Soovitan õlile sekka valada X1R nimelist toodet, mul eelmine masin (2,3 98KW) tegi samamoodi külmalt sellist klõbinat, et kole kohe, samuti peale korralikult peeneks laskmist. Peale X1Ri sisse valamist kadusid need probleemid suht koheselt :)
Siinkohal lisan juurde, et tõesti ükski õli ei tee sul mootorit korda kui ajad kulunud on, kuid vahest on võimalus pääseda oluliselt lihtsamate vahendite kui ka odavama hinnaga.

Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 19.09.09 21:58 Tsiteeri

No esimesed sekundid tõukurite häält kuulda pole midagi imelikku. Esimeste arvestatavate tõukurite hind oleks alles alates u.105 eeki tk Forsist (Swag pakendab, tõukuril Ina kiri). Võrreldes tavalise ühe nukaga mootoriga pole muud vahet kui ainult teine nukkvõll ja topelt arv tõukureid ja kett mis nukkasid veab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 20.09.09 05:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Teemo
No esimesed sekundid tõukurite häält kuulda pole midagi imelikku. Esimeste arvestatavate tõukurite hind oleks alles alates u.105 eeki tk Forsist (Swag pakendab, tõukuril Ina kiri). Võrreldes tavalise ühe nukaga mootoriga pole muud vahet kui ainult teine nukkvõll ja topelt arv tõukureid ja kett mis nukkasid veab.

Ina tõukurid on kergemad ka kui originaalid. ;)

Rain573
klubiliige

Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake

postitati 21.09.09 08:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Tsitaat:
Algselt postitas: iiex

Soovitan õlile sekka valada X1R nimelist toodet, mul eelmine masin (2,3 98KW) tegi samamoodi külmalt sellist klõbinat, et kole kohe, samuti peale korralikult peeneks laskmist. Peale X1Ri sisse valamist kadusid need probleemid suht koheselt :)
Siinkohal lisan juurde, et tõesti ükski õli ei tee sul mootorit korda kui ajad kulunud on, kuid vahest on võimalus pääseda oluliselt lihtsamate vahendite kui ka odavama hinnaga.

Korralikule õlile(nt Mobil-1) ei ole kül soovitatav mingit lisandid juurde valada! Kõik vajalikud lisandid on juba õli sees!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 21.09.09 09:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rain573
Korralikule õlile(nt Mobil-1) ei ole kül soovitatav mingit lisandid juurde valada! Kõik vajalikud lisandid on juba õli sees!

See on küll juba eraldi teema, aga ma pole küll kuulnud, et Mobil oma õlidesse X1R'i segaks. Muud lisandid on seal pigem peseva ja omadusi säilitada aitava toimega.

ACE16V
huviline

Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi80AvantQuattro / DUCATI_M900

postitati 21.09.09 11:31 Tsiteeri

Tere,

Minul jäi mootor vaiksemaks peale viimast suurt remonti, kui pea Windorfis tegemises oli ja Tiit kõik klappide juhtpuksid tehase ettenähtud tolerantsist veelgi tihedamaks vahetas. Ilmselt tolgendasid väjlalaske klapid külgsuunas omajagu ja tekitasid heli.

Aga siiski on seal veel kaks "kõlakoda", mis igasugu "tikse" omakorda võimendavad. Nendeks on sisselaske kollektor - jookseb ilusasti üle mootori ja alumiiniiumist kuumuse kaitse kilp väljalaske kollektori peal. Idee poolest, kui need katta mingi paksema ja kuumust kannatava värviga, võiks mingi effekt tekkida.

See sisselakse kollektor on eraldi seisvana nagu helihark, kui teda näiteks kruvikaga toksata.

Rain573
klubiliige

Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.09 06:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: Rain573

See on küll juba eraldi teema, aga ma pole küll kuulnud, et Mobil oma õlidesse X1R'i segaks. Muud lisandid on seal pigem peseva ja omadusi säilitada aitava toimega.

See on eraldi teema jah. Täiesti loogiline, et ükski õlitootja ei lisa oma õlidesse X1R'i või Xado´t või krt teab veel mida! Endal täiesti puutub kokkupuude selliste asjadega ja ei ole erilist usku ka nendesse. Minuarust on need kõik sama kahtlased nagu näiteks Smoke treatment või Ocaten booster või mis iganes. Kui kasutada odavama klassi õli siis saan ma sellest lisamisest võibolla isegi aru. Aga kui kasutada korraliku õli siis pole absoluutselt vajadust sinna sisse midagi lisada. Rääkisin ühe õlide maaletoojaga kunagi ja ta tegi mulle need asjad selgeks.
See on teema mille üle võib vaidlema jäädagi :D:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.09 09:26 Tsiteeri

Selleks on tegelikult omad teemad olemas kah:

X1R - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=25058
XADO - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=36658

Isegi kui usku pole, tasuks ikkagi tutvuda. :)

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 22.09.09 10:31 Tsiteeri

Mina olen seisukohal et kui miski klõbiseb juba ja remont on vältimatu, siis heaküll, võib mingit kiidetud möksi sisse kallata. Aga jumalapärast ei tegeleks ma elusees mingi ennetamisega. Korralik õli on korralik õli ja sinna pole midagi lisaks vaja. Ma ei julgeks ka segada mingeid erinevaid vedelikke korraliku mootori puhul.

margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.09 11:16 Tsiteeri

ACE Compi küljes on tõesti märgatavalt valjem kui muudel juhtudel! Kui keegi ei usu, siis proovi erinevad (kere)mudelid läbi ja saad aru. Sama asi on ka sõidu ajal - Comp on tuntavalt valjem igast rehvi- ja teemürade suhtes.

iiex
huviline

Registreerunud 12.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.09 16:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margus
ACE Compi küljes on tõesti märgatavalt valjem kui muudel juhtudel! Kui keegi ei usu, siis proovi erinevad (kere)mudelid läbi ja saad aru. Sama asi on ka sõidu ajal - Comp on tuntavalt valjem igast rehvi- ja teemürade suhtes.

See on ka muuseas sulatõsi.

Rain573
klubiliige

Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.09 06:20 Tsiteeri

Kas competition i ja tavalise b4 mingit kaaluvahet ka siis on? Palju passi märgitud on?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.09 06:25 Tsiteeri

2.8q tühimass on 1430 kg. Comp on vast mootori osas pisut kergem.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.1% - SQL: 61.9%]