Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: XADO - teie kogemus poolt ja vastu (Vastuseid: 20 | Vaatamisi: 5682)
Stirlitz
huviline

Registreerunud 24.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.07 14:03 Tsiteeri
XADO - teie kogemus poolt ja vastu

Tutvunud nimetatud õlilisandiga foorumites ja arutanud asja isehakanud "keemikutega", olen üsnagi hädas oma seisukoha kujundamisega XADO imelisandi osas - erinevalt paljust muust tilulilust öeldakse kas hästi või jäädakse neutraalseks, halvaks seda keraamilist tankimääret otseselt ei peeta ja nii mõnigi on sellega oma armastusele väidetavalt uue hingamise sisse ajanud. Mina ootaksin infot bensiinimootori geeli kohta http://www.xado.ee/product/index.php - eestikeelne koduleht oma teabeedastusega on küllaltki primitiivne ja sunnib elukogemuse pealt nii mitmeski asjas kahtlema - kas tegelikkuses on asi tõesti parem kui mõni muu sarnane toode?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 13.02.07 14:17 Tsiteeri

Härra ladaklubist tegi eksperimendi mis näitab ilmekalt, et mootorile ette nähtud Xado parandab oluliselt detailide libisemisomadusi, koguni sedavõrd, et võimaldab mootoril lausa ilma õlita töötada.
Mingist märkimisväärsest taastavast võimest ei ole mõtet unistada, kui mootor tahab remonti siis selliste vahendite abil seda nagunii ei tee.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 13.02.07 16:12 Tsiteeri

Panen siia selle ladaklubi katsetuse lingi ka, et teistel kergem oleks.
Alguses arvasin ekslikult Xado häälduseks "ksado" aga tegelikult ongi "hädõ" vms. Väidetavalt leiutati aine Ukrainas.
Ka streetrace's on sellenimeline teema läbi käinud.
http://www.xado-us.com/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 13.02.07 16:37 Tsiteeri

Tallinna Tehnikakõrgoolis pandi mootorisse see sisse ja pärast võeti lahti mootor ning möödeti kas kuskile on miskit juurde ka kasvand. minu mäletamist mööda ei leitud sealt mingit muutust sees

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
piltnik
huviline

Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8TQ

postitati 13.02.07 18:47 Tsiteeri

oma kogemustest. möned ajad tagasi sai lisatud selle nimelist imemääret mitsu käimakasti lootuses et, kiiremal käiguvahetusel kostev kröps ära kaoks. (viga oli vist kulunud sünkrotes)
Sõitsin 2 aastat kröps ära ei kadunud aga hullemaks ka ei läinud.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.07 20:57 Tsiteeri

kus seda imeasja üldse müüakse? pole nagu juhtunud nägema

Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad TDI manuaal

postitati 13.02.07 21:01 Tsiteeri

Ega see vanast uut ei tee aga heal juhul hoiab uue asja uuena.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 13.02.07 23:17 Tsiteeri

vaatamata väga nõrgale marketingile paistab, et vähemalt tootja rahakotti ta üht teist ikka sisse toob...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kaimagk
huviline

Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1,4 tsi vag

postitati 14.02.07 09:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olc
kus seda imeasja üldse müüakse? pole nagu juhtunud nägema

seal müüakse ka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 14.02.07 16:03 Tsiteeri

Sealt saab:
http://www.xado.ee/dist/index.php

Ise olen kasutanud nii mootoris kui ka käigukastis. Erinevatel põhjustel on katsetused pooli jäänud. Ühte ulguvat käigukasti üritasin ravida - ei mõjunud.

Hiljuti panin oma A100 käigukasti ja tagadiffrisse Xado sisse. Lihtsalt igaks juhuks. Ehk tõesti kestab kauem vms.

Aga kõige kummalisem on Xado juures see, et need möginad lõhnavad kuidagi hästi :P . Keerad tuubi lahti ja nagu õunamarmelaad oleks sees...

Äkki ongi?!

dants
huviline

Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 3.0 tdi

postitati 17.02.07 13:28 Tsiteeri

Panin omadega-suht-õhtal sierra 2liitrisesse dohc-i seda möginat. Ei muutunud nagu eriti midagi minu arvates. Vähe ühtlasemalt käis ehk ja tiksus külmalt käima pannes veidi vähem aga see nagu kõik. Pikalt ei saanudki katsetada (õlikulu näiteks ei saanudki teada - võttis 2000 km peale liitri ennem), kuna sai auto enne maha müüdud ja uus omanik lasi mootori kokku (jahutusvedelik jooksis välja ja kuumenes üle). Kokkujooksmisest seega see XADO ei päästnud :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.07 15:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: dants
Panin omadega-suht-õhtal sierra 2liitrisesse dohc-i seda möginat. Ei muutunud nagu eriti midagi minu arvates. Vähe ühtlasemalt käis ehk ja tiksus külmalt käima pannes veidi vähem aga see nagu kõik. Pikalt ei saanudki katsetada (õlikulu näiteks ei saanudki teada - võttis 2000 km peale liitri ennem), kuna sai auto enne maha müüdud ja uus omanik lasi mootori kokku (jahutusvedelik jooksis välja ja kuumenes üle). Kokkujooksmisest seega see XADO ei päästnud :P

no uueks enam kulunud asja ei tee nagunii. kui õigel ajal seda tarbida siis ehk kestab lihtsalt kauem

Caliper
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi90q

postitati 18.02.07 17:00 Tsiteeri

proovisin XADO 10w-40, ehk siis poolsünti oma 2.3 Ng mootoris ja alguses tundus asi päris hea. aga mida kilomeetrid edasi seda enam ma pidin pettuma. Hommikuti käivitades tekkis külmalt mootoris hüdrotöukurite tiks sisse, siis söites veidi körgemate pööretega tuli ka sama tiksumine sisse, ja see läks päris valjuks. kümmet tuhandet söita ei julgenudki sest pole nagu auto peale vihane ka. vahetasin öli Castroli vastu ja enam seda muret ei ole, aga samas tuttav kasutas oma Competitionis XADO 5w-50 ja ta oli suht rahul. ei kurtnudki. teine tuttav sai oma vanale scorpale öliröhu tagasi peale Xado ölithendajat kasutades, oli mingi kallis öli lisand.
Et mine vöta kinni kas hea öli v mitte, isiklikult enam ei kasuta ja teistele ka ei soovita.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 18.02.07 19:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: piltnik
oma kogemustest. möned ajad tagasi sai lisatud selle nimelist imemääret mitsu käimakasti lootuses et, kiiremal käiguvahetusel kostev kröps ära kaoks. (viga oli vist kulunud sünkrotes)
Sõitsin 2 aastat kröps ära ei kadunud aga hullemaks ka ei läinud.;)

Kui aine parandab libisemisomadusi, siis pole lootustki sünkrode osas midagi saavutada - nende toimimine põhineb just vastupidisel ehk hõõrdumisel.

Stirlitz
huviline

Registreerunud 24.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.02.07 20:36 Tsiteeri

Ma olen sama meelt, et õliringi ei oleks mõistlik XADO vastu vahetada - selle aasta esimeses või teises "Tehnikamaailmas" olnud korralik 5w-40 võrdlustest näitas, et hea libesti tuleb ikka korraliku keemiasõja ja tootmiskogemuse pinnalt. Ka mina kasutan selles testis kiidetud sama viskoossusega Castrol GTX Maganatec juba 4 vahetusvälpa - pole mingit põhjust nuriseda. Küsimuse püstitamisel tahtsingi rohkem pihta saada XADO tuubi-õlilisandile (ka rooli- ja automaatkasti), et äkki tõmbab mu 10-aastasele vanamehele pahinaga uue hingamise peale. Samas nõustun ühe arvajaga, et kui toime seisneb mahahõõrdunud rauamolekulide tagasiaitamises, siis on efekt saavutatav vaid uuest peast pideval sissesöötmisel. XADO väide, et tuubitades on ringluses oleval õlil vaid soojusjuhtiv ja "imetoimeaineid" tsirkuleeriv iseloom, tundub liialdusena ... Mingi kiusatus nagu proovida oleks - ka minu tõukurid lõgisevad. Aga äkki kümnes muus kohas ajab midagi jamasse? Rooli prooviks kah, automaatkastiga oleksin kõige rohkem ettevaatlikum.

jarmar
huviline

Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.02.07 19:23 Tsiteeri

no xadose reklaam on jah umbes selline et tead 2 kuud kasutad veel ja siis hakkab garantii autol uuesti kehtima..:D

siiani kasutanud ise oma eelmistes liikurites castrol txt 5w -40 viskoostusega õli ja nagu firma ette näeb 15 000km ja vahetus, muidugi kui külgepoogitud mingi turbo või tehtud mingit muud imet auto kaasa aitamisel ,siis ei saa ka enam selle 15 000km arvestada. siis võiks ikka tihedamalt vahetada kui 15 000km

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mecl
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Allroad/Coupe2.6

postitati 01.03.07 20:06 Tsiteeri

Mul kogemus ka aga tsikli mootoris.Vanal Yamul oli mootoris mingi kõrin,muljusin 3 tuubi nagu kord ja kohus sisse.Sõitsin u.5000km,klõbin ei kadunud kuhugi.Ainus mis juhtus oli see et käigud hakkasid raksuga sisse minema!!!
Vahetasin õli tiba paksema ja kallima Castroli vastu ning oh imet...vaikus!
Katse 2:Suzu juppmaad uuem ja väikse läbisõiduga,võttis asja kenasti omaks.Vähemaks jäi müra ja liikus kuidagi kergemalt,külmaltki käis ühtlasemalt!!Kindlalt ikkagi ei tea äkki sai lahti sõidetud!?
Siit minu arvamus,et kui on asi ikka vana ja väeti ei tee ükski pasta ega imerohi sinu eest kapremonti ära.Uue aga paneb võibolla libedamalt käima.Ei tea ainult millega nende keemiatehaste teadlased siis tegelevad,et oleks vaja õlile midagi lisada!!!Arvan et kõik vajalik on korralikus õlis olemas,asi on ikka kinni riista omanikus kes ei viitsi või ei raatsi seda õigeaegselt vahetada!!!
Edu!!

art
huviline

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1.9TDI oli 80 1.8S,Honda CBR1100XX Bläku.

postitati 02.03.07 14:07 Tsiteeri

Siit järeldus kui laager tuksis siis ta on seda ja edasi ma vist ei pea rääkima saate ise aru.(elus palju asju parandanud)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 02.03.07 14:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Härra ladaklubist tegi eksperimendi mis näitab ilmekalt, et mootorile ette nähtud Xado parandab oluliselt detailide libisemisomadusi, koguni sedavõrd, et võimaldab mootoril lausa ilma õlita töötada.
Mingist märkimisväärsest taastavast võimest ei ole mõtet unistada, kui mootor tahab remonti siis selliste vahendite abil seda nagunii ei tee.

samasugune test on ka kunagi tehtud X1R iga

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Riio12
huviline

Registreerunud 27.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDI

postitati 02.04.10 11:16 Tsiteeri

Nehh, toppisin eest ja tagant neid tuube. ( 4x õli ja 1x kütuse)
Sai rangelt juhendile ära manustatud.
Pärast kolmandat tuubi tuli sõidul mootorisse eriline sirin, kasutasin pehmemaid vandesõnu ja sirin kadus nii 20km pärast
600km sõidetud ja võin kinnitada, et reklaamis toodud 10x väheneb vibratsioon ja müra ei pea paika, minul vähenes 8,5x ;)
Ravikuur on ettenähtud 1500km, aga ma tahan kohe ja täie rahaeest.
Kõhisin paarkorda tahma, täiega ülesmäge tahhokas punases, mnja ei tahaks kadunud mürast reklaami teha!
Võin ausalt kinnitada, et temp. 0C külmkäivitusel ja tühikäigul on mootori hääl täiesti kuulda, kuigi minu diislil võiks see tunduvalt lärmakam olla.
Luban siis tähelepanekutest kribada , kui ravikuur läbi .

krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 04.04.10 14:44 Tsiteeri

Palju teemasid XADO kohta
Sel nädalal sai vahetatud käigukast, millel läks viienda käigu mingi laagritest 3-4 aasta eest. Saabi käigukastides pole minu teada keegi efekti saanud, aga ikkagi ostsin ja panin selle Volvo kasti sisse. Viiendaga oli maanteel lärm nii jube, et autos rääkida ei saanud, kusjuures see lärm tekkis peaaegu hetkega ja süvenes kiiresti. Peale xado kasutamist hakkas kast pisitasa vaiksemaks jääma ja peale 10-15tkm sõitmist oli nii vaikne, et võõras enam aru ei saagi, et midagi viga oleks. Kui juhtisin tähelepanu, siis muidugi märkasid vaikset undamist viienda käiguga. Kastiga sai sõidetud 140tkm ja oli siiamaani püsinud vaiksena, aga kuna uus kast oli ostetud juba ammu, sai nüüd vahetatud. Kui kellelgi huvi sinna sisse piiluda, siis see asub Sangaste kandis (www.cnk.ee). Ma saan aru sellest, kui lisandid aitavad üldise kulumise vastu (põhjamaades kasutatakse kastides lisandina grafiitmääret) ja nt terve kast undab vaikselt, kuid see tundub üsnagi ulme, et ühe konkreetse vigase (mõraga?) laagripinna mingi lisand nii pikaks ajaks korda suudab teha.
Mootoritest olen kasutanud XADOt enam kui kümnes, enamikes on efekt ka pimeda/kurdi jaoks näha/kuulda olnud. Samas on paar mootorit, milles see absoluutselt mingit efekti ei andnud. Nii et mine võta nüüd kinni... Neist kogemustest juttu ülaloleva lingi all.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.2% - SQL: 59.8%]