smurff
huviline
Registreerunud 09.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: B4, 92. a
|
postitati 10.12.08 22:48
|
|
|
Audi 80 B4 - 1992 - smurff
Hetkel muidu küll siuke lugu, et kuna isa olen veel liialt nooruke, siis sõita küll hetkel ei või ja näpin niisama tilka. Suvel, kui tuleb see
kauaoodatud vanusekene, tahaks load kätte saada. Kevadel üritan rahad liikuma saada ja Audit veidi näppida siitsealt, võiks miski ilusama velje alla
saada. Auto ise muidu ikka heas korras, roostet ei ole seni veel kuskil näinud ja nii palju kui sellega sõitnud olen, siis noh, liigub küll
|
|
|
Helina
huviline
Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008
|
postitati 14.01.09 07:47
|
|
|
Kenake küll ju
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Mitte audi
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero
|
postitati 15.01.09 06:12
|
|
|
No tere Smurff
Päris kena 80'ne oled koju toonud.Tee autost seest ka pilti
Aga jah nagu eelpool mainitud,siis lase jep kellelgi sõidujuhendaja luba teha,parim variant hetkel.
(Mul sama teema nagu kasutajal AudiMihkel,kuid aasta vähem.)
|
|
|
smurff
huviline
Registreerunud 09.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.09 08:10
|
|
|
Siuke siis hetkel, sain uue aksessuaarikese ka juurde, aga nüüd tuli üks teema sisse. Nimelt üleeile kadus tagurpidikäik ära (automaatkast), R oleks
nagu tühikäik, nii et kui kuskil vaja tagurdada, siis pean lükkama.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
|
|
|
smurff
huviline
Registreerunud 09.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.06.10 16:49
|
|
|
Mul oli veel millalgi plaan see teema ellu äratada, et näidata teistele uuendusi, mis selle autoga olen maha saanud....AGA enne seda juhtus nimelt
selline asi :
Eile oli 12. klassi lõpetamine, hakkasin just sõitma tüdruku vanemate poole kui ringtee peal sõitis üks Honda Accord küljeuksest sisse. Pauk oli kõva,
auto tegi üle 90 kraadise pöörde, enne kui siis lõpuks seisma jäi. Tüdruk oli okis, õnneks pääses vaid ühe sinikaga . Teine juht tunnistas end süüdi ja saime omavahel klaaritud asjad. Käisin täna
kindlustuses ka, eks nüüd siis näha ole, mis nad otsustavad. Pole küll ise spetsialist, kuid ilmselt on raam kõver, kuna ka katus on mõlkis ja ühest
otsast kummis. Ja remontida ma usun, et ei ole kahjuks mõtet... KUID, ootan siis mis kindlustusselts mulle räägib ja mis lahendusi pakub. Kahju küll
muidugi autost, just eelmisel kolmapäeval läbis ülevaatuse ühegi veata, põhimõtteliselt viisin auto ülevaatusele, maksin raha ja sõitsin minema.. aga
noh, mis teha.
Vot siuke lõpp siis 12. klassil
|
|
|
zack
|
postitati 22.06.10 17:20
|
|
|
Ai sa kurjam, kahju jah ilusast Audist.
Aga vähemalt ei saanud keegi viga.
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.06.10 18:29
|
|
|
Auto autoks. Kahju tõesti, et nii läks. Ostad uue. Peamine, et asi lõppes nii, et keegi väga viga ei saanud. Arvatavasti pakutakse sulle raha ja
öeldakse, et kannavad maha. Sellise laksuga autot pole mõtet üles lüüa ka, pärast on see turvalisuse teema kaheldav kuna tegu on siiski omajagu vana
autoga.
|
|
|
|