Lehekülgi: 1 2 |
amber
huviline
Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.07 11:18
|
|
|
Kus asub S8 +klemm kapoti all
Otsisin teemadest, aga ei leidnud, nimelt aku tyhjaks jooksnud, aga pagassi lukk katki, mehaaniliselt lahti ei saa. Kapoti all peaks olema +klemm et
saaks voolu peale lasta - aga kus ?
Oksab keegi nõu anda ?
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.07 11:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: amber
Otsisin teemadest, aga ei leidnud, nimelt aku tyhjaks jooksnud, aga pagassi lukk katki, mehaaniliselt lahti ei saa. Kapoti all peaks olema +klemm et
saaks voolu peale lasta - aga kus ?
Oksab keegi nõu anda ? |
Miks ei lisata auto andmeid, S8 on kolme erinevat ju!? Aasta siis hetkel oluline.
Vanematel vist ei olegi kuskil sellist asja, c5 kerel + klemm kapoti all vaid
|
|
|
|
amber
huviline
Registreerunud 27.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.07 11:29
|
|
|
sry, aasta on 2001.
Et siis pamper ja Revalisse ?
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.07 11:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: amber
sry, aasta on 2001.
Et siis pamper ja Revalisse ? |
Kuskilt tuleks voolu peale anda, näiteks geneka otstest ning ei pea just Revalisse viima.
Minu meelest 01 aasta omal kapoti all ei ole seda otsa.
|
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 27.11.07 11:48
|
|
|
aku on ju pagassis :S, sealt leiab plussi ja miinuse kah veel
edit: ups, pagassi luuk on katki :$ ..nevermind
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 27.11.07 14:36
|
|
|
Siit nööd lennuga üks küsimus kah teele. Kas ja kuidas võib anda nn. täkku siis antud isendile? Kas ajab asja kärssama/hulluks? Ise kuulnud sellist
varianti,et ei tohi anda ja ei tohi võtta täkku, kuna elektrit autos kuhjaga ja never ei tea,kuna midagi järgi annab. Küsin suht huvi pärast.
No teine kord tead, et need asjad (luku remont) ei tohiks lennata "hommse varna"
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.07 15:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: JanariA4
Siit nööd lennuga üks küsimus kah teele. Kas ja kuidas võib anda nn. täkku siis antud isendile? Kas ajab asja kärssama/hulluks? Ise kuulnud sellist
varianti,et ei tohi anda ja ei tohi võtta täkku, kuna elektrit autos kuhjaga ja never ei tea,kuna midagi järgi annab. Küsin suht huvi pärast.
No teine kord tead, et need asjad (luku remont) ei tohiks lennata "hommse varna" |
Ütleme nii, et minu ükski auto ei anna mitte kunagi täkku, olgu mis olukord tahes, piisavalt näinud autosid mis peale abivalmidust ise väga kulukat
abi vajavad.
Uuematel on täku saamiseks eraldi koht ning peal aku vananemise hoiatus, et kõik õigel ajal akud vahetaks.
Jah, tagaluugi luku viskab sodi täis ning mitte kasutamise (luuki kasutatakse puldist) tagajärjel kiilub lukk kinni suuresti tänu meie teedel
lendavast sopast.
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 27.11.07 17:55
|
|
|
No siis on hea!Olen samuti täkku andmise asemel vaikselt minema lipanud
Pärast endal abi vaja!
No selle luku mustuse vastu aitab ainult regulaarne hooldus/pesu
|
|
|
kuuno
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi200 2,2turbo/ 121 kw ja audi allroad 2.5,132kw.2003a
|
postitati 28.11.07 21:24
|
|
|
ma arvan et kas starteri kaudu ei ole võimalik autole voolu anda. teenindusest olen nii mõnegi auto kohta kuulnud et aku tühi ja uksed lukus (ma ei
saa aru kas võtmega ei ole siis võimalik avada) andsid starterikaudu voolu peale ja küsisid hullu pappi:
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
postitati 03.12.07 07:53
|
|
|
Et mitte uut teemat teha küsin samuti selle + klemmi olemasolu kohta. Autoks A8 1996 3,7q.
|
|
|
naca
huviline
Registreerunud 30.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.07 08:33
|
|
|
94.a. A8-l asub +klemm esimese parema ratta silla tala külles, plastik korgi all. heh.. üllatus endalegi..
|
|
|
RaunOdude
huviline
Registreerunud 30.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi A8 3.7 V8
|
postitati 02.12.09 10:58
|
|
|
Kus asub D2 A8 plussklemm?
Tsitaat: | kus mu autol aku-klemmid on? aidake.
nii, mul asub auto aku pagasiruumis, lukk on katki ja aku on maas, seega mul kesklukk ei tööta, mootorist ma klemme ei leia, äkki keegi oskaks aidata
kus need asuda võivad v kuidas ma saaksin auto tööle.
ja auto on a8 (d2) v8 3.7 mõtlesin, et äkki on vaja, |
Nii, mul asub auto aku pagasiruumis, lukk on katki ja aku on maas, seega mul kesklukk ei tööta. Mootorist ma klemme ei leia, äkki keegi oskaks aidata,
kus need asuda võivad või kuidas ma saaksin auto tööle?
Auto on A8 (D2) V8 3.7, mõtlesin, et äkki on vaja.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
|
|
|
Alo19
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1,9 96kw 04
|
postitati 02.12.09 11:19
|
|
|
Paned + klemmi starteri/geneka plussi ja - klemmi kuskile massi autol. Bemmi sai vähemalt sedasi laetud, kui ma õieti mäletan.
|
|
|
RaunOdude
huviline
Registreerunud 30.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.12.09 11:42
|
|
|
Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud täitma
foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse tühistamine!"
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 03.12.09 15:10
|
|
|
Kasutaja Black kirjutas kunagi kuidas taga tule ohverdades saab pagasniku lahti. Endal oli sama häda, aga lukk oli lihtsalt ära idanenud. Kõvasti
õliga jännates ja võtmega väänates sain pagasniku lahti 
|
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: V8tt
|
postitati 04.12.09 08:50
|
|
|
Asi on tegelikult väga lihtne, plussklemmi terminal kui selline (peavool) on tal täitsa olemas, lihtsalt veidi tavatus kohas.Võta esimene parempoolne
ratas alt ära ja seal on kohe näha terminal kus kinnitatud 2 jämedat juhet, üks on peavool otse akult ja teine läheb starteri toiteks, täpsustuseks
siis poolraami all must plastik karbike. Sinna +12 peale ja asi ants, ei pea midagi lõhkuma.
Kui uksed lahti, siis saab ka kaitsmekarpi voolu peale anda (kundepool jalgade juures).
|
|
|
RaunOdude
huviline
Registreerunud 30.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.12.09 15:52
|
|
|
tänan teid kõiki heade vastuste eest, ning ka aitäh, et mind aitasite.
Märkus moderaatorilt: "Kuna kasutaja ei ole vaatamata varasematele märkustele asunud täitma foorumi reeglite 3.
punkti, on kasutaja postitusõigus tühistatud!"
|
|
|
prestigio
huviline
Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.12.09 14:21
|
|
|
Juhtus nüüd see, et 2000 a s8 seisab õues ja mina sinna sisse ei pääse.Taga lukku ei saanud lukuabi ka lahti ja aku peal tühi. Mis teha?
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 10.12.09 14:36
|
|
|
Kas juhiukse võtit ei ole ?!? Natuke võiks ju täpsustada, s.t. rohkem infot siia panna. Tahaks ju ikka aidata 
Kas vaja on sisse saada või akut laadida ... viimast on mul õnnestunud teha läbi sigaretisüütaja pesa.
PS. Ja on suur vahe, kas teiselt autolt surnud autot käivitada või lihtsalt laadida tühja akut. Hävituslike tagajärgedega pinge- ja vooluimpulsid
tekivad just suure induktiivsusega starterimähistest.
|
|
|
|
prestigio
huviline
Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.12.09 15:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Kas juhiukse võtit ei ole ?!? Natuke võiks ju täpsustada, s.t. rohkem infot siia panna. Tahaks ju ikka aidata 
Kas vaja on sisse saada või akut laadida ... viimast on mul õnnestunud teha läbi sigaretisüütaja pesa.
PS. Ja on suur vahe, kas teiselt autolt surnud autot käivitada või lihtsalt laadida tühja akut. Hävituslike tagajärgedega pinge- ja vooluimpulsid
tekivad just suure induktiivsusega starterimähistest. |
Võti olemas aga ei ava auto ust. Auto seisis 2 nädalat ja nüüd ei pääse kusagilt sisse. Oleks vaja aku kätte saada ja seda laadida.
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 10.12.09 15:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prestigio
Võti olemas aga ei ava auto ust. Auto seisis 2 nädalat ja nüüd ei pääse kusagilt sisse. Oleks vaja aku kätte saada ja seda laadida.
|
Avab. Võta wd40 ja pihusta seda lukuauku ja meelita võtmega. 10 minutit jamamist ja on uks lahti. Olen samas olukorras olnud.
|
|
|
prestigio
huviline
Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.12.09 15:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MartinCS
Tsitaat: | Algselt postitas: prestigio
|
Avab. Võta wd40 ja pihusta seda lukuauku ja meelita võtmega. 10 minutit jamamist ja on uks lahti. Olen samas olukorras olnud. |
Ei toimi. Lukuabi jamas tund aega tulutult. lukus olevat midagi katki.
|
|
|
ats666
huviline
Registreerunud 25.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 3,0 TDI Q
|
postitati 10.12.09 15:38
|
|
|
Üks lahendus on veel. Tagumise istme alt jookseb pagassi aku plus juhe. Juhtmelt nii palju rüüd maha , et sealt saaks voolu peale korraks anda.
Vähemalt mina sain nii pagasniku lahti .
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |