Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 90 B4 suunatuled (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 1121)
allandi90
huviline

Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 22.08.11 14:03 Tsiteeri
Audi 90 B4 suunatuled

tervitus, kuna olen äsja soetanud omale esimese auto ja nendest kuigi palju ei tea siis küsimus järgmine -

täna käisin autoga ülevaatusel ja onudele ei meeldinud minu tagumised suunad mis olid punased kuna tegu USA turule toodetud audiga. Kas mulle piisab pirni vahetusest, kui mul on praegu tavaline läbipaistev ja kui ma panen oran˛i pirni asemele ? või pean koguni uued klaasid vaatama omale ?

ette tänades, Allar.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mell182
huviline

Registreerunud 30.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: B4, c5

postitati 22.08.11 14:27 Tsiteeri

Kui sul tuled punaselt vilguvad, tuleb ikka tuled vahetada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
allandi90
huviline

Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 22.08.11 14:41 Tsiteeri

hmm, kui vaadata teisi b4 audi taga suunatulesid siis paljud needki on punased, kas mul siis liiga punased või milles see asi seisneb ?

allandi90
huviline

Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 22.08.11 14:50 Tsiteeri

okei, ma lähen proovin oranzi pirni ja teen ka tulest pildi, ehk on tõesit liiga tumepunane klaas.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 22.08.11 14:56 Tsiteeri

Kui tegu on USA varustuses masinaga millele sellised tuled on juba originaalis mõeldud, ning sellega mitmeid aastaid ülevaatustelt muretult läbinud(eeldatavasti on see auto Eestis juba kauem kui 12 kuud arvel olnud), siis ma vahetaks ülevaatuspunkti. Mõttetu nokkimine kui nad autol millegi muu pärast korduvat ei oska väänata.

EU versioonis näiteks B4 Avanti tagumised tuled on ka punased, aga tunduvalt läbipaistvamad mistõttu suunatuli koos kollase pirniga näivad kollased. USA tuled (koos küljepeal paikneva gabariidiga) on aga samasugusest punasest klaasist nagu pidurituled.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 22.08.11 15:26 Tsiteeri

Oran˛ pirn oluliselt sul midagi ei muuda.

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ristokkk
huviline

Registreerunud 01.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: B8 VW

postitati 22.08.11 16:15 Tsiteeri

Kunagi sai ühte B4-ja tagasuunda lammutatud ning seal punase klaasi taga oli veel roheline kuppel.
Ühesõnaga:
valge pirn + roheline kuppel + punane klaas = kollane/oranz valgus

EDIT: värvid

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
allandi90
huviline

Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 22.08.11 18:31 Tsiteeri

Tsitaat:
ei saa ikka jagu, ainuke mõte mis pähe tuli on kelleltki laenata ülevaatuseks teisi suunatulesid, peale seda enda omad külge tagasi. ehk siis püüan otsida kedagi kes oleks nõus vb et pisikese raha eest laenama pooleks päevaks oma B4 suundasi :D ?

Ei saa ikka jagu, ainuke mõte, mis pähe tuli, on kelleltki laenata ülevaatuseks teisi suunatulesid, peale seda enda omad külge tagasi. Ehk siis püüan otsida kedagi, kes oleks nõus vb et pisikese raha eest laenama pooleks päevaks oma B4 suundasi :D?

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

Wolf123
huviline

Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Coupe

postitati 22.08.11 19:42 Tsiteeri

Osta kelleltki, kes müüb varuosadeks mõnda b4 odavalt suunad ja probleem lahendatud. Ei pea järgmine aasta uuseti laenama hakkama. Need suunad ei maksa suurt midagi, eriti kui leiad esiosapauguga tooriku. EDU!

Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.08.11 19:51 Tsiteeri

Ma ei saa siiski aru mis häda on US spec masinaga ülevaatust läbida, kui see auto on juba sellisena arvele võetud ja legaalseks ARKi poolt kuulutatud? Kui mingi ülevaataja hakkab asjata nokkima, siis mine mujale, vaja hakata sellepärast autot lammutama...

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
allandi90
huviline

Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 22.08.11 21:16 Tsiteeri

Autol sai ülevaatus läbi selle aasta mais, eelnevad aastad on see liikunud Tartus. Ilmselt seal ka saadud need ülevaatused läbi, kas mustalt või mitte.
Tallina ülevaatuse punktis öeldi mulle nii, kõik autod mis on eestis esmase registreerimisega enne 1997 aastat võivad olla punaste suundadega, mis on hiljem registreeritud on aga keelatud. Minul aga on esmane registreerimine eestis 1997 a. juuni algus.
Ülevaataja oli küll pere tuttav, läbi ei lasknud ikka -.- .. Homme lähen uuele katsele ja läbi teise tuttava, ehk õnnestub :)

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.08.11 21:44 Tsiteeri

Kui auto on riiki registreeritud ümberasuja varana, siis ei kehti see punkt:

NÕUDED ALATES 1. JAANUARIST 1997. A LIIKLUSREGISTRISSE KANTUD VÕI KANTAVALE SÕIDUKILE, VÄLJA ARVATUD ENNE 1. JAANUARI 1984. A VALMISTATUD VÕI ESMAREGISTREERITUD SÕIDUKID NING 30-AASTASED JA VANEMAD SÕIDUKID

Tsitaat:
Kood 215. Suunatulelatern
Nõuded: 1) ... Enne 1. jaanuarit 1998. a esmaregistreeritud M, N ja O kategooria sõiduki ja enne 1. jaanuarit 1996. a esmaregistreeritud L kategooria sõiduki suunatulelatern peab vastama valmistaja poolt ettenähtule, seejuures peab täidetud olema käesoleva koodi punktis 6 toodud nõue;

6) suunatule tekitatud valgusvihk peab olema merevaigukollase värvusega. Tagumise suunatule tekitatud valgusvihu värvus võib olla punane sõidukil:
a) mis on saadud pärandvarana;
b) mis kuulub ümberasujale;
c) mis on välisriikide diplomaatiliste esinduste ja nende välisriikide kodanikest töötajate omanduses või valduses;
d) mis on rahvusvahelise sõjalise peakorteri, välisriigi relvajõudude, tsiviilkoosseisu ja nende välisriikide kodanikest liikmete omanduses või valduses;
e) mis on lepingulisel tööl olevate välisriikide kodanike omanduses või valduses;

Muidugi mine nüüd võta kinni kas auto saabus eestisse lihtsalt sõidukina või tegu tõepoolest ümberasuja varaga. Kuidas seda kontrollida/tõestada ma hetkel ei tea. Ja kui praegu pole enam tegu ümberasuja varaga, kas siis järgmine omanik peab hakkama autot ümber ehitama?

Et oleks raskem!
allandi90
huviline

Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.11 18:12 Tsiteeri

Asi on lahendatud - ostsin uued tuled.
Tänan teid kes püüdsid abiks olla :)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.1% - SQL: 65.9%]