Lehekülgi: 1 2 |
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 11.05.11 14:30
|
|
|
Ma mäletan, et 2.6 kohta käis see kupee ikka kuradima hästi edasi.
Eelmine omanik kiitis ikka seda, aga muidu välimus on täitsa vinge! (:
|
|
|
Xpander
huviline
Registreerunud 14.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 Avant 20vt
|
postitati 11.05.11 15:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: malone32
Need on tehtud 2006 aastal. Eks tal neid iluvigu oli siis ka, kui ostsin siis oli ta väga üles löödud (poleeritud, vahatatud jne.) Minul näitasid ka
temp. ja kütuse näidik aiateibaid. |
Vaatasin kohe, et tuttav auto, see mu sugulase kunagine coupe, sealt tuli ka endal coupe pisik sisse. Sugulane müüs ta miskile Tartu müügiplatsile
maha kust ta siis edasi rändas ilmselt malone32 kätte. Kas katid on endiselt all tühjad? Omal ajal lõrises küll hästi kuna katte all polnud.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.11 18:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Xpander
Kas katid on endiselt all tühjad? Omal ajal lõrises küll hästi kuna katte all polnud. |
Tal peaks mingi ilge vinge sportpütt taga samuti olema.
|
|
|
soldout
huviline
Registreerunud 05.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe
|
postitati 11.05.11 20:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Xpander
Tsitaat: | Algselt postitas: malone32
Need on tehtud 2006 aastal. Eks tal neid iluvigu oli siis ka, kui ostsin siis oli ta väga üles löödud (poleeritud, vahatatud jne.) Minul näitasid ka
temp. ja kütuse näidik aiateibaid. |
Vaatasin kohe, et tuttav auto, see mu sugulase kunagine coupe, sealt tuli ka endal coupe pisik sisse. Sugulane müüs ta miskile Tartu müügiplatsile
maha kust ta siis edasi rändas ilmselt malone32 kätte. Kas katid on endiselt all tühjad? Omal ajal lõrises küll hästi kuna katte all polnud.
|
Seda ma pole uurinud kas tühjad on aga ma sain hunniku remondi tsekke kaasa kus on ,et 11.2009 on mõlemad kattid ära vahetatud, hääled on
mõnusad(normaalsuse piires), originaal pütt on taga aga keskmine pütt on ära kaotatud.
|
|
|
soldout
huviline
Registreerunud 05.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.11 20:37
|
|
|
Törts seda spido juttu, ühesõnaga minul pole kompu kangi pistikut ja kas need on väga tefka kaup või liigub müügis ka neid.Klõpsisin 2 pilti kah mis
olukord mul seal on,
See valge pistit ei sobi kuhugi
Mingiaeg lendas kah auto omanik platsi,mitte just heas tujus(tujudega vend)
|
|
|
Taiv0
huviline
Registreerunud 03.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: jalamees
|
postitati 11.05.11 23:03
|
|
|
Ma tean nii palju öelda, et mingi poolteist kuud tagasi oli see kellaplokk minu vana auto küljes. See sai vahetatud nende kellade vastu, mis sinu
autol varem küljes olid.
Eelmine omanik pole vist seda kellaplokki süsteemi viitsinud lõpuni ehitada. Ega jah minicheckist autocheckiks saamine on ikka tükk tegemist ja veel eriti kui kõiki pistikuid ka veel pole.
ABSist on pirn puudu, kuna minu autol oli ABS rikkis ja tuli põles kogu aeg. Sellel vist käis tripmeetri nullisaamine raskelt, pidi hästi palju
vajutama.
Põhjus miks see valge pistik kuhugi ei sobi on sellepärast, et minicheckiga variantidel on see valge pistik väiksem kui autochekiga variantidel ja
originaalis olid ju sellel minicheck kellad peal.
|
|
|
|
soldout
huviline
Registreerunud 05.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.11 10:20
|
|
|
Minul vist sama mõtte, et vahetan vist selle plokki tavalise vastu, ma arvan et see suht suur töö see järgi panna, või piisab kompu kangi juhtmest ja
ma juba näen kompu ülesannet.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 12.05.11 11:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: soldout
Minul vist sama mõtte, et vahetan vist selle plokki tavalise vastu, ma arvan et see suht suur töö see järgi panna, või piisab kompu kangi juhtmest ja
ma juba näen kompu ülesannet. | Tavaliselt piisab ainult kangi ühendamisest(4 juhet) ja küttekulu juhtmest (kokku 5 juhet kelladeploki
pistikusse). Kuna sul on Minicheck siis see nõuab natuke rohkem nikerdamist, et minichekile tulevad signaalid autochekis tööle saada ning üleliigsed
vead ära kaotada. Kui elekter veidi keeruline tundub, siis on jah targem see töö kas teistele jätta või kompust/autochekist loobuda.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
soldout
huviline
Registreerunud 05.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.11 12:15
|
|
|
Ok, kust see küttuse kulu juhe peab vedama?
pilt pistikust mis oli spido plokkiga kaasas.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 12.05.11 12:30
|
|
|
| Kui mujalt ei leia, siis vea otse ajust.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
zack
|
postitati 12.05.11 14:05
|
|
|
|
Oh, see pistik on väga hea, sinna saadki ühendada kohe minichecki juhtmed külge.
Äkki saad vaadata järgi kuidas need pinid seal nummerdatud on ja mis numbri all mis värvi juhe.
|
|
|
soldout
huviline
Registreerunud 05.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.11 14:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: zack
|
Oh, see pistik on väga hea, sinna saadki ühendada kohe minichecki juhtmed külge.
Äkki saad vaadata järgi kuidas need pinid seal nummerdatud on ja mis numbri all mis värvi juhe. |
Proovin homseks ära vaadata
|
|
|
soldout
huviline
Registreerunud 05.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.11 14:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Taiv0
Ma tean nii palju öelda, et mingi poolteist kuud tagasi oli see kellaplokk minu vana auto küljes. See sai vahetatud nende kellade vastu, mis sinu
autol varem küljes olid.
Eelmine omanik pole vist seda kellaplokki süsteemi viitsinud lõpuni ehitada. Ega jah minicheckist autocheckiks saamine on ikka tükk tegemist ja veel eriti kui kõiki pistikuid ka veel pole.
ABSist on pirn puudu, kuna minu autol oli ABS rikkis ja tuli põles kogu aeg. Sellel vist käis tripmeetri nullisaamine raskelt, pidi hästi palju
vajutama.
Põhjus miks see valge pistik kuhugi ei sobi on sellepärast, et minicheckiga variantidel on see valge pistik väiksem kui autochekiga variantidel ja
originaalis olid ju sellel minicheck kellad peal.
|
Äkki on sul kompu kangi juhe?
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.11 14:33
|
|
|
Seda kangi juhet pole raske teha. Mul endal sama asi ees, kui natuke kannatad(mõned päevad) võin pärast infi jagada.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 12.05.11 15:50
|
|
|
Päris kena masin, värv on üsna huvitav ning need veljed on ka nagu i-le täpp. Edu ja jaksu kulgemisel! Aga nüüd veits ka kompu teemal:
Ega seal midagi rasket pole. Kokku on üldse 5 juhet, neist 4 lähevad kangi taha(roheline, sinine, pruun, hall). Kui need kangi taha õigete kontaktide
külge panna, toimib kang õieti. See üksik kollane juhe on siis kütuse signaal nagu siin juba oli varem mainitud. Näiteks B4-jal leidus selle kollase
juhtme teine pool armatuuri all suures mustas pistikus(valmidus oli olemas), seega võid seda ka sealt otsida, kuna need autod peaks el.süsteemi poole
pealt samad olema, aga kui seal pole, siis pead selle lihtsalt ajust vedama. Lisan siis ka ühe pildi isetehtud juhtmest, mis mul oli esialgu pärast
kompu paigaldust küljes ja jäi nüüd üle pärast originaal juhtme saamist. Ning see must pistik kust need juhtmed välja tulevad läheb siis spidoka taha
selle musta pistiku külge. Viimasel pildil on siis originaaljuhe, millele on isoleer ümber tõmmatud. Loodetavasti ei saanud tekst segane ja teised
saavad ka ikka aru
|
|
|
lkallas
|
|
Lehekülgi: 1 2 |