Nelikvedu
huviline
Registreerunud 11.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1,9 TDI
|
postitati 13.02.11 16:48
|
|
|
Mõlgi silumine
Kas keegi saaks aidata sellise juhtumiga - seda siis Tartu piires
Keegi oskas kenasti parkida ja tulemus selline
5566 4150
või u2u
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 13.02.11 17:02
|
|
|
Loe seda teemat SIIN
XZN M16
|
|
|
|
i.s.
huviline
Registreerunud 05.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Quattro 96a.
|
postitati 13.02.11 17:19
|
|
|
MÕLK
heh mul täpselt samasugune mõlk, kuid teisel pool....aga soovitatud teemal on viimane postitus 2008 veeb. niiet suht mõttetu.
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 13.02.11 17:24
|
|
|
Huvitav kuidas sellised mõlgid tekivad, omal samas kohas aga suts leebem.
Tuli, stange terved, aga täpselt seal vahel.
|
|
|
|
Crp
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi
|
postitati 13.02.11 17:35
|
|
|
Mul quattrol oli ka täpselt samas kohas , eelmise omaniku poolt tekitatud , stange oli samast kohast katki ja tulel ka sulamis koht sees . Omanik siis
käis stangega vastu garaasi seina nurka . Minul aitas selle asja vastu pahtel , klaasriie ja värv
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 13.02.11 17:38
|
|
|
Siin näiteks tiba lugemist - http://www.autofresh.ee/id/molkide-eemaldamine/ . Enam vähem olen aru saanud, et eemaldus käib teatud seadmetega mis meenutavad
iminapa põhimõtet kuid tehnoloogia on tiba teine. Sõbra autol tõmmati mõlk nagu nalja välja. Jama on siis kui selle koha peal kust tahetakse mõlki
välja võtta, on eelnevalt pahteldatud ja värvitud. Sellised mõlgid tekkivad enamasti teatud kõrgusel asetsevate piirete vastu tagurdades (teinekord ei
pruugi lume seest nähagi olla) Ma põrutasin kunagi ühe mehe hoovis tagurpidi betoonposti ... kiirus oli õnneks väike ja lõhkus ainult tagastange
plastliistu ära mille vahetasin hiljem välja. Post oli peenikene, väljas oli pime ja jäi surnud nurka ... külje ega tahavaate peeglist näha polnud,
oli pime ja oli ka kiire
XZN M16
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 13.02.11 18:59
|
|
|
Autofreshi kohta võin kiitvaid sõnu öelda - keegi pegoomees vajus otsa, tekkis pehme muljumisjälg...
Autofreshis läks tunnike ja kõik oli nagu muiste
|
|
|
|
lOOOOl
huviline
Registreerunud 18.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, SUV
|
postitati 13.02.11 19:31
|
|
|
Siin ei ole vist mõtet mõlgi väjatõmbamist teha, sest värvitöid peab nii kui nii tegema ja sellise mõlgi sirgeks "surumine" väsitab metalli ära ja
suurema tõenäosusega hakkab roostetama võrreldes tavaliste keredööde variandiga (pahtel).
|
|
|
zack
|
postitati 13.02.11 19:45
|
|
|
Samas ei tea midagi, Audi 80 plekk pidi üldse üks parimaid olema mõlkide jms paranduste koha pealt.
Ja roostetama ta vast ka ei hakka, endal kogemus...taga suur mõlk, löödi välja ning ilma värvimata ringi sõitnud 3 aastat ja pole isegi roostetäppi
peal, mõnel teisel masinal oleks tolle koha peal olnud juba auk.
|
|
|
Tiit
huviline
Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 avant tdi
|
postitati 13.02.11 22:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lOOOOl
Siin ei ole vist mõtet mõlgi väjatõmbamist teha, sest värvitöid peab nii kui nii tegema ja sellise mõlgi sirgeks "surumine" väsitab metalli ära ja
suurema tõenäosusega hakkab roostetama võrreldes tavaliste keredööde variandiga (pahtel). |
Et tõmbame türgi autokaupmeeste eeskujul mõlgile pahtli peale ja värvime aerosooliga ära? Kuidas see mõlgi eemaldamine metalli väsitab??? Roostetama
hakkab siis kui värvipind kahjustatud ja tsink ära reageerinud raua pinnalt, mitte metalli painutamise tagajärjel.
"Tavaline" keretöö eeldabki kõigepealt mõlgi eemaldamist ja seejärel alles pahtlit ja värvi.
Lennukiga
|
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 14.02.11 08:06
|
|
|
Mine käi Ringtee tn Automaalerist läbi ja saad kindlasti abi.
|
|
|
Nelikvedu
huviline
Registreerunud 11.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1,9 TDI
|
postitati 14.02.11 19:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: janar
Mine käi Ringtee tn Automaalerist läbi ja saad kindlasti abi. |
sa mõtled mis Tähe tn. lõpus on?
|
|
|
caseman
huviline
Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 2,6 96
|
postitati 14.02.11 19:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: airbag
Huvitav kuidas sellised mõlgid tekivad, omal samas kohas aga suts leebem.
Tuli, stange terved, aga täpselt seal vahel. |
Ma olen näinud kuidas need tekivad. Suve lõpus tagurdas üks 80 mul maja ees tööautole ette sisse, väitis et ei pannud mind tähele. Tema tuli nurgaga
täpselt mulle kapoti keskele. Täpselt selline tulemus oli. Mul nii kergelt ei läinud, sain uue kapoti ja bumperi. Aga noh, japside plekk õhuke ka, hea
et radikas terveks jäi.
-- Auto hakkab ikka 'A' tähega --
|
|
|
|