Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: mõlkide eemaldamine (Vastuseid: 36 | Vaatamisi: 10477)
lehekas
huviline

Registreerunud 17.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: el camino

postitati 11.04.06 15:30 Tsiteeri
mõlkide eemaldamine

kui tunnete,et midagi teile siis 53433483

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.04.06 16:27 Tsiteeri

On töökojal mingi asukoht ka või tullakse kliendi juurde koju (kortermaja ette ka)?
Kui suur on umbkaudne hinnavahe tavapärase sirgekstagumise-pahteldamise-värvimisega?
Mis suhe sinul selle firmaga on? Tõstaks selle äkki Firmade Sooduspakkumised alla, kui klubile mingit soodustust pakkuda suudad. Vaba teema all me teenust pikalt reklaamida ei lase.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lehekas
huviline

Registreerunud 17.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.06 17:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
On töökojal mingi asukoht ka või tullakse kliendi juurde koju (kortermaja ette ka)?
Kui suur on umbkaudne hinnavahe tavapärase sirgekstagumise-pahteldamise-värvimisega?
Mis suhe sinul selle firmaga on? Tõstaks selle äkki Firmade Sooduspakkumised alla, kui klubile mingit soodustust pakkuda suudad.

Hind jäeb üldjuhul 900 kr DETAIL .aega võib kuluda 10min kuni 2h.
värvitöökodades tetaili hind 2000-3000kr .aega kulub 1-3 päeva.
hinnad jäevad kokkuleppele,aga mida rohkem mõlke seda sootsam;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 12.04.06 17:42 Tsiteeri

kas mingi kohalesõit ja km tasu ka on ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lehekas
huviline

Registreerunud 17.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.06 06:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puruvana
kas mingi kohalesõit ja km tasu ka on ?

ei ole,aga 1 mõlgi pärast ei hakka nii kaugele sõitma (saan aru ,et kuressaaret mõtled?). kui mone auto veel leiaksid siis tuleks.

kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 27.04.06 05:21 Tsiteeri

Sai eile selle ettevõtte teenust ja kvaliteeti proovitud.

Töö kiire ja korralik, kuigi suuremate mõlkide puhul soovitaksin siiski pöörduda pleki ja värvitöödega tegelevasse ettevõttesse.

Ehk siis: Kontrollitud by kiirekas :P

Lisaksin veel, et ei oma mingit seost teenust pakkuvate inimestega, ega saanud alet lubadusega neid reklaamida.

11,823@191,5km/h
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.06 08:20 Tsiteeri

Ühinen Kiireka arvustusega.
Meil käisid kodanikud demo korras ja võtsid kahel autol mõlgid välja: A6 2003 esitiival oli täpselt tiiva teravama murdekoha peal 3 cm pikkune mõlk ja A4 tagumisel uksel teise auto uksega löödud mõlk.
Minu, meie värvitööde meistri, Jaupi jt. skeptiliselt meelestatud näoilme muutus iga minutiga järjest pikemaks ja lõug kippus maadligi vajuma.
5+ töö.
Soovitan kõigile teistelegi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.06 10:45 Tsiteeri

Minu, meie värvitööde meistri, Jaupi jt. skeptiliselt meelestatud

SRY teemast välja minek, kuid antud repliik jäi mind närima.
Huvitav, miks kohtab igal pool töökodades skeptilisi töömehi? Minu meelest on see vale lähenemine, kuna pidevalt, kui tahad kellegilt midagi küsida, jääb mulje nagu keegi ei taha tegeleda või öeldakse et ah seda ja seda raske kõrvaldada et käige seal ja seal ära. No kindlasti on ka erandeid. Sry siis sellest teemast. Optimism peaks just lokkama rohkem!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.06 12:04 Tsiteeri

Meie umbusk töö tulemusse oli põhjustatud sellest, et siiani ei olnud keegi meie majas suutnud veatult sellisest kohast, nagu A6 -l, mõlki välja võtta - seega pidasime sellise mõlgi veatut väljavõtmist võimatuks.

stylewarz
huviline

Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 Q 16V

postitati 27.04.06 12:19 Tsiteeri

Tuli endal meelde, et seda asja korra telekas nähtud ja sai ka videos sellest üles leitud :) .

Kes soovib saab vaadata link

25 KW per ratas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.06 15:01 Tsiteeri

Tuli väja et polegi nii odav värk,,,, aga eks kõik siin on kalliks ära läinud. Kas teema autor võiks selgitada kas tehnoloogia on sama nagu selles nähtud videos:cool:. Mulle umbes telefoni teel pakuti 1000kr. Aga plekkiteenindused teeksid umbes 600 kr aga kui vaja värvida ja pahteldada siis 1800. U Need siis umbkaudsed hinnad. Võib olla saan enda väikse lohu ukse seest kätte ise. Videos nähtud nippidega...aga igaks juhukls võtta ikke polstri maha:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
lehekas
huviline

Registreerunud 17.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.06 17:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Tuli väja et polegi nii odav värk,,,, aga eks kõik siin on kalliks ära läinud. Kas teema autor võiks selgitada kas tehnoloogia on sama nagu selles nähtud videos:cool:. Mulle umbes telefoni teel pakuti 1000kr. Aga plekkiteenindused teeksid umbes 600 kr aga kui vaja värvida ja pahteldada siis 1800. U Need siis umbkaudsed hinnad. Võib olla saan enda väikse lohu ukse seest kätte ise. Videos nähtud nippidega...aga igaks juhukls võtta ikke polstri maha:D

tegemist on jah selle sama tehnoloogiaka,aga se ei käi niisama lihtsalt,et võtan mingi kaika ja hakkan aga vajutama!!! ma olen 99 % kindel ,et sa ei saa hakkama ja siis ära abi küsi mult enam!hind käis 10cm pikusele ja üsna teravale mõlgile!see oli suure puuga öeldud hind!

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.06 19:08 Tsiteeri

MA paneks näiteks ühel päeval pildi ülesse siis saaksid ära hinnata ja kõigil mingi ette kujutus. Samas kui lööksime käed ja teeksid korda siis sammuti paneks pildi, et teised saaksid võrrelda:) suht hea ja kasulik:D:cool: Aint vaja nüüd digikas otsida:)

tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 29.04.06 17:16 Tsiteeri

Tekkis huvipärast küsimus, et kas selle tehnoloogiaga mida siin kasutatakse on võimalik ka selliset "hooletust" parandada (sakslane on hooletult tungrauda alla pannud) või tuleb selle mure lahendamisega pöörduda ikka "tavalise" remondimehe juurde

Pildid vigastustest:

Pilt I
Pilt II
Pilt III
Pilt IV

Ette tänades

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 29.04.06 23:11 Tsiteeri

Tsitaat:

tegemist on jah selle sama tehnoloogiaka,aga se ei käi niisama lihtsalt,et võtan mingi kaika ja hakkan aga vajutama!!! ma olen 99 % kindel ,et sa ei saa hakkama ja siis ära abi küsi mult enam!hind käis 10cm pikusele ja üsna teravale mõlgile!see oli suure puuga öeldud hind!

Selline tekst küll ei kutsu :( kuigi oleks vaja enda autol ka paar svenssonite parkimisest tekitatud minimõlki eemaldada.
Tüüpiline eestlase suhtumine: kui minu teenus ei kõlba, siis käi persse!. Nõme.
See on ju tüüpiline, et mis usast tuleb, on reeglina pask. Kui te tahate müüa asja, mis tõesti on hea, siis müüge asja tolerantsemalt ja õppige eesti kirjakeel selgeks.
Sry OT.
Ilmselt mina Teie firmast enam allahindlust ei saa :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.04.06 07:16 Tsiteeri

Pole siis vaja kohe asja maha teha....esmalt peaks keegi asja ära proovima ja siis saame alles teada kuidas teenus oli. Mulle endale meeldib eestlase suhtumine....kui oleks idanaaber, et ütleb sulle ära põe teeme kuidagi moodi ära siis tõusevad mul küll juuksed sirgu. Kui keegi hakkab midagi mu auto juures leiutama:o. Seega parem saada pikalt kui hakkad jalgratast leiutama:) Aga minu arust sai neid mõlke vaid pleki seest kätte, seega vist ukse alt karbikust ei saa.

lehekas
huviline

Registreerunud 17.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.04.06 15:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tanel358
Tekkis huvipärast küsimus, et kas selle tehnoloogiaga mida siin kasutatakse on võimalik ka selliset "hooletust" parandada (sakslane on hooletult tungrauda alla pannud) või tuleb selle mure lahendamisega pöörduda ikka "tavalise" remondimehe juurde

Pildid vigastustest:

Pilt I
Pilt II
Pilt III
Pilt IV

Ette tänades

kuna küljekarbid üsna jäigad ja ligipääes tagant poolt olematu on ideaalseks raske saada,kuid parandatav.piltidelt tundub üsna tervad jutid olevat ,et soovitaks parem tavalisse värvitöökotta minna.

lehekas
huviline

Registreerunud 17.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.04.06 16:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: turbo
Tsitaat:

Selline tekst küll ei kutsu :( kuigi oleks vaja enda autol ka paar svenssonite parkimisest tekitatud minimõlki eemaldada.
Tüüpiline eestlase suhtumine: kui minu teenus ei kõlba, siis käi persse!. Nõme.
See on ju tüüpiline, et mis usast tuleb, on reeglina pask. Kui te tahate müüa asja, mis tõesti on hea, siis müüge asja tolerantsemalt ja õppige eesti kirjakeel selgeks.
Sry OT.
Ilmselt mina Teie firmast enam allahindlust ei saa :D

mul on lihtsalt kogemusi,et üritatakse järgi teha,aga rikutakse mõlk ära ja seda suht raske või võimatu parandada ning neid üritusi me ei puutu!
ei näe põhjust,miks ei võiks allahindlust teha:)
mõlke saab kätte põhimõtteliselt igalt poolt ja ka alumiinjumi detailidelt

tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 03.05.06 10:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lehekas
Tsitaat:
Algselt postitas: tanel358

Pildid vigastustest:

Pilt I
Pilt II
Pilt III
Pilt IV

Ette tänades

kuna küljekarbid üsna jäigad ja ligipääes tagant poolt olematu on ideaalseks raske saada,kuid parandatav.piltidelt tundub üsna tervad jutid olevat ,et soovitaks parem tavalisse värvitöökotta minna.

Arvasin ise ka seda, et sellist vigastust saab parandada ainult külastades tavalist värvitöökoda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
igor525
huviline

Registreerunud 10.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.06 12:26 Tsiteeri

kas katuselt ka saab?

sest värvida üle küll pole mqtet- kohe näha et värvitud. kuid lendas rekkast talvel kivi nüüd väike mõlk peal.

palju umbkaudne hind vüiks olla? mqlk ise on umbes 5*5 sm ja 1 sm sügav. umbes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lehekas
huviline

Registreerunud 17.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.06 14:56 Tsiteeri

saab katuselt. mõlki nähes,kasvu pildilt,otsustaks hinna ja mõlgi tehtavust .5*5 ja 1cm sügavust,siukse info kohta ei saa otsutada lihtsalt.

Sniper
huviline

Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.06 16:24 Tsiteeri

Sai eile saatest "rooli võim" seda mõlgi eemaldamist kaetud. Rimm andis sellise kolaka mersu kapoti pihta, et oli ikka antud. Pärast siluti ja kangutati seda kohta ning kohta ei olnud enam võimalik leida.Müstiline:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
lehekas
huviline

Registreerunud 17.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.06 17:18 Tsiteeri

Mõneks ajaks siinmail jälle,et kui on mõlke millest lahti tahate saada siis võtke ühendust.

lehekas
huviline

Registreerunud 17.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.06 17:37 Tsiteeri

jätkuvalt ,kui on häirivaid mõlke,võite ühendus võtta;)

www.molk.ee mõlgid välja värvimatta 53 433 483
Chuulo
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.08 15:21 Tsiteeri

Nädalavahetusel löödi jalaga uksele mõlk.
http://img524.imageshack.us/img524/1023/dsc0025yj5.th.jpg
Palju maksab ~ sellise mõlgi välja võtmine, ja kas saab seda üldse teha? Sest seal üleval täpselt kahekordne plekk.
Lingi all on kah veel väikesed muljumis jäljed, mida pildil pole kahjuks näha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 42.0% - SQL: 58.0%]