Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Esiklaasisoojendus (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 3152)
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 13.02.11 08:02 Tsiteeri
Esiklaasisoojendus

Kui paljudel teist on audi, millel on esiklaasisoojendus?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi121
huviline

Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: a6 2004 3.0 tdi

postitati 13.02.11 08:50 Tsiteeri

Oleksin ise ka sellest huvitatud, kas ka mõnel c6-el on esiklaasisoojendus olemas? Kui on siis mis moodi ta toimetab, fordil on ju terve klaas niite täis kas audil on samamoodi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audipoiss
huviline

Registreerunud 25.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi a4 b8

postitati 13.02.11 10:21 Tsiteeri

Nii palju kui mina olen 5 aasta jooksul neid klaase vahetanud, olen kohanud ainult ühel 2000 aasta a8 esiklaasisoendust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
audi121
huviline

Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.11 11:22 Tsiteeri

Huvitav miks on paljudel audi müügikuulutustel märgitud ,et on esiklaasisoojendus kuigi tegelikult ei ole.

lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe 2.6 V6 110kw 1995

postitati 13.02.11 11:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi121
Huvitav miks on paljudel audi müügikuulutustel märgitud ,et on esiklaasisoojendus kuigi tegelikult ei ole.

Sest paljud arvavad, et see ongi esiklaasi soojendus kui puhur armatuurist klaasile puhub :D

audi121
huviline

Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.11 11:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lkallas
Tsitaat:
Algselt postitas: audi121

Sest paljud arvavad, et see ongi esiklaasi soojendus kui puhur armatuurist klaasile puhub :D

Siis on küll tegu idiootidega, kui autot müüma hakkan siis panen lisatesse kindlasti kirja ,et uksed käivad.:D

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 13.02.11 11:59 Tsiteeri

Tegelikult on olemas vist osadel mudelitel soojendussüsteemis lisaks jahutusesüsteemist käitamisele ka elektriline küttekeha, mis lülitub tööle ainult esiklaasile puhudes- ehk selline pisike elektriradikas ja vot see ongi (nähtamatu) esiklaasi soojendus.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 13.02.11 12:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Tegelikult on olemas vist osadel mudelitel soojendussüsteemis lisaks jahutusesüsteemist käitamisele ka elektriline küttekeha, mis lülitub tööle ainult esiklaasile puhudes- ehk selline pisike elektriradikas ja vot see ongi (nähtamatu) esiklaasi soojendus.

Olen kuulnud nagu, et see enamjaolt c4 diislite pärusmaa?

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 13.02.11 12:10 Tsiteeri

D3-l olen küll näinud puht elektriga klaasisoojendust. Klaasi alt tuli 2 jämedat vask riba välja ja pistik oli küljes. Seega peaks ikka traatidega süsteem olema.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi121
huviline

Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.11 12:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk

See elektriline küttekeha lülitub ka siis taha kui kliima on automaadi peal ja tänu sellele läheb auto tõesti kiiremini soojaks.

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 13.02.11 19:06 Tsiteeri

1) Esiklaasi soojendus = sooja õhu väljalase otse esiklaasile
2) Vihmasensor = Kojamehe kangi küljes oleva nupu nimi millega saab intervalli muuta.
3) Tosool = Jahutusvedelik.

Sellised terminid jooksevad pidevalt läbi autokuulutustest :D

Eelnevas postituses räägitavat radikat olen ise peos hoidnud ja selle toimet autos ka tundnud, seega see on suht asjalik asi. Enda masinale pole viitsinud aretada kuna lammutamist palju ja kuna 100-ga enam eriti palju ei sõida siis las olla ... teistest masinatest ei tea kahjuks sõna sekka öelda ... C4 Elektri radikat olen ainult näinud :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
zack
huviline

Registreerunud 30.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 '87 2.3 quattro, Audi A7 3.0TFSI '11

postitati 13.02.11 19:27 Tsiteeri

Jah, ise olen ka mõelnud sellele...paraku pole veel kohanud Audit, millel oleks siis esiklaasi soojendus.
Pere masinal Sharannil on küll esiklaasi soojendus peal (selleks ka eraldi nupud), kui lähedalt vaadata, siis klaas tihedalt peenikest traati täis.
Ning ütleks, et minu meelest on see väga hea lisa, ruttu saab klaasi puhtaks...ei pea kraapima klaasi mingite asjadega jne, mida ise üritan ikka vältida. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sospert
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: q7

postitati 13.02.11 20:24 Tsiteeri

On olemas see soendus. Juba viis aastat toimetab. Sisse lülitamine käib sellest nupust, mis kõik õhu klaasi peale suunab. Kui väljas piisavalt külm ja seda nuppu lülitad, siis automaatika soenduse sisse lülitab ja sellest annab märku nupu tuli, mis hakkab pika intervalliga vilkuma. Ka salongi vendi kiirus lükatakse kohe poole peale. Vastavalt temperatuurile see soendus sees püsib. Kui automaatika ta välja lülitab, siis hakkab ka mehe moodi puhuma. On selline tunne, et kuskil süsteemis on ka miski pisike elektri radikas, mis just siis rakendub, kui klaasile külma ilmaga ja külma mootoriga puhuma panna, sest sooja hakkab ikka suht ruttu diisli kohta tulema. Kui klaasile õhku ei suuna, siis nii ruttu aukudes sooja ei tule.
Kui klaas ca 2 minutiga soe, siis ainult korra kojamehi ja kraapimisest pole juttugi. Kõik see lugu siis 2001 aasta A8 kohta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.0% - SQL: 72.0%]