Lehekülgi: 1 2 3 4 |
jaanus25
huviline
Registreerunud 25.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.17 06:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaanus25
Umbes kuu tagasi sai SPORTLIKUST HUVIST soetatud TT 8N 165kw. Ja ei sa öelda et tegu tankiga, võibolla lihtsalt harjumatta. Salong küll pisike aga
välja näeb enamvähem normaalselt. Jäikus pole ka nii jube et hambad välja põruks! Ja perega sõites saab ka hakkama, laps lausa kaifib taga istumist
Minu arvates täitsa chill putukas ja minek toob naeratus ikka koguaeg
näole | Mis unustasin mainida et käisin vaatamas ka S3
1.8T 154 kw ja sellega oli kehvem sõita kui TTga. Jõu vahe oli ka märgatav.
|
|
|
madisson
huviline
Registreerunud 30.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1.8T 2002
|
postitati 05.09.19 20:25
|
|
|
Käisin ka ühte TT-d vaatamas proovisõitu tegemas. Selle autoga ongi jah nii, et kas meeldib või ei meeldi üldse. Pereautot otsima ei läinud, see on
olemas, pigem sellist "ainult minu oma" autot. Auto oli 4 veoline 132kw ja aastast 1999. Seest, väljast terve ja ilma defektideta. Mootor puhas ja
kuiv, nelivedu toimis kruusal proovides. Aga mis häiris, oli käiguvahetus. Müüja sõnul kõik korras, aga mulle nii ei tundunud. Sidur võttis
harjumatult põhjast, lahutades juba suht all asendis. Ajal, mil sidur oli alla vajutatud ja toimus käiguvahetus, kostis samal ajal salongi veider
heli. ei oskagi kirjeldada. Omanik väitis selle turbo heliks, mis surve käiguvahetuse ajal maha laseb. No ma pole eriline asjatundja, aga kitsas
kõrvaltänavas madalamate käikudega liikudes oli see heli kenasti kosta. Turbomootoriga autodega pikalt liigeldud ja sellist heli kuulsin esmakordselt.
Viitab see pigem käigukasti ja siduri vigadele? Muus osas tundus auto korras.
|
|
|
Raie
huviline
Registreerunud 15.05.19
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B8.5 2.0TDI Q
|
|
stihl
huviline
Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II
|
postitati 06.09.19 10:01
|
|
|
Seda näed ju isegi, et esiotsa laks, küljelaks, Läti numbrid, registreerimiseelse ülevaatuse läbinud, nõuetele mittevastav sõiduk ja hooldusraamat
"kadunud".(loe: spido tagasi keritud)
Mis ta`st üldse vaadata? Projektauto, mitte korralik hobikas.
.
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad TDI manuaal
|
postitati 06.09.19 10:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stihl
Mis ta`st üldse vaadata? |
Jäärajale näiteks
|
|
|
Raie
huviline
Registreerunud 15.05.19
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B8.5 2.0TDI Q
|
postitati 06.09.19 10:27
|
|
|
Vin näitab ka oksionit. Arvasin, et miskit on, miks muidu hind selline. Praegult vaatama hakates jooksevad jooned ka jumala mööda.
|
|
|
teisip2ev
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.09.19 12:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: madisson
Käisin ka ühte TT-d vaatamas proovisõitu tegemas. Selle autoga ongi jah nii, et kas meeldib või ei meeldi üldse. Pereautot otsima ei läinud, see on
olemas, pigem sellist "ainult minu oma" autot. Auto oli 4 veoline 132kw ja aastast 1999. Seest, väljast terve ja ilma defektideta. Mootor puhas ja
kuiv, nelivedu toimis kruusal proovides. Aga mis häiris, oli käiguvahetus. Müüja sõnul kõik korras, aga mulle nii ei tundunud. Sidur võttis
harjumatult põhjast, lahutades juba suht all asendis. Ajal, mil sidur oli alla vajutatud ja toimus käiguvahetus, kostis samal ajal salongi veider
heli. ei oskagi kirjeldada. Omanik väitis selle turbo heliks, mis surve käiguvahetuse ajal maha laseb. No ma pole eriline asjatundja, aga kitsas
kõrvaltänavas madalamate käikudega liikudes oli see heli kenasti kosta. Turbomootoriga autodega pikalt liigeldud ja sellist heli kuulsin esmakordselt.
Viitab see pigem käigukasti ja siduri vigadele? Muus osas tundus auto korras. |
Kui see on Viljandis müügis olev auto siis siduris/kastis vigu olla ei tohiks.
|
|
|
Kikkike
huviline
Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |