Deprecated: Implicit conversion from float 125872.00000000001 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - sound-in otsik
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: sound-in otsik (Vastuseid: 19 | Vaatamisi: 2185)
miilits
huviline

Registreerunud 12.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8

postitati 11.05.07 18:40 Tsiteeri
sound-in otsik

hmm, siukene küsimus, et kas keegi on siin teinud orginaal stereole otsiku audio-in juhtme jaoks. ühesõnaga üks female tüüpi otsik, kuhu saab läptopi või muud muusikavahendid tavalise male-male juhtmega taha ühendada?

hästi keeruline jutt, aga lihtsamalt küsides siis: on keegi teinud, või teab, kuidas ühendada muid muusikakuulamisvahendeid orginaalstereoga?

---------------------------
til' audi do us appart.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 11.05.07 21:44 Tsiteeri

Räägi kõigepealt lähemalt mis makk sul on. Ma eeldan, et concert vms. Igatahes on võimalik teha küll sellist asja. Nimelt saab aux in'i tekitada cd boxi asemele. Kui sul box juba olemas siis seda kasutada enam ei saa. Muidu on olemas sellised jublakad mis emuleerivad cd boxi ning tekitavad audio sisendi. Sinna saad siis ükskõik mida külge panna.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
miilits
huviline

Registreerunud 12.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.07 05:10 Tsiteeri

http://www.erta.ru/base/audi/delta.shtml

makiks siis siukene elajas.

til' audi do us appart.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 12.05.07 07:43 Tsiteeri

Sobiv interfeiss on pakkuda 400 EEK eest, tuleb ainult sobivad pistikud ja lülitid külge panna.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.07 09:35 Tsiteeri

Hmm... pistk ja kaabel sinna leida pole just raske... aga mismoodi aktiveerida maki jaoks, et seal midagi taga on? niisama lihtsalt sisendi klemmidele signaali lastes ei toimu midagi, makk peab läbi data otsa nägema boxi ja alles siis saab teda boxi peale lülitada. Ma täpselt selle maki kohta ei ole uurinud kuid arvatavasti on sinna miskit tarkusekarpi vaja mis makile tekitab näiliku boxi ja alles siis saab sisendit kasutada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
miilits
huviline

Registreerunud 12.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.07 11:18 Tsiteeri

no loogiliselt võttes on ranz-i jutt väga loogiline. kui makk saab aru, et on ainult kaks võimalust: raadio ja cdbox siis kuidas saab garanteerida, et 3 võimalus töötab? :)

til' audi do us appart.
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 12.05.07 12:21 Tsiteeri

Näiteks selline asi peaks töötama küll.

See tekitab sellise signaali, et makk arvab, et box on taga ja ongi audio sisend olemas.
Aga ma võin eksida ka, vb täpselt see ei sobi sellele makile.

Tarvi võta ühedust, võin tellida sulle midagi kui tahad.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
miilits
huviline

Registreerunud 12.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.07 12:40 Tsiteeri

see teoorias täitsa sobiks ja ei maksa ka midagi.

hmm. kuna pole oluline, cd boxi ja aux väljundit korraga kasutada, siis annaks isegi mingi nuppu orgunnida, et lülitab ümber kui vaja.

til' audi do us appart.
Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 26.08.07 08:52 Tsiteeri
lisaseadmed

Kas keegi teab kust leida (ja kas töötab) see audio-in sigaretisüütaja augu kaudu!? Makk on (vist) concert ilma CD-võimaluseta. Kusagilt poole kõrvaga kuulsin, et siuke julla on- kasutamiseks tuleb kerida siis mingi 88,9 mHz peale raadio ja side on olemas.

Abi teretulnud!

edit: ise küsin ise vastan (teiste poolt tehtud vastustega):
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=29867#pid246818

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
midiman
huviline

Registreerunud 19.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia 2007, Suzuki Samurai 1994

postitati 04.09.07 08:30 Tsiteeri

Mina soovitan natuke parema helikvaliteedi saavutamiseks käia välja rohkem raha ja osta helisisend mis paigaldatakse auto antenni ja raadio vahele.

Olen ise proovinud neid plastikukäkke mis sigaretisüütajatesse käivad, ega nad miskit erilist ei ole.

Ning kõige peale ei tohi tegelikult neid kasutadagi.

Noortehniku e-pood

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 08:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: midiman
Mina soovitan natuke parema helikvaliteedi saavutamiseks käia välja rohkem raha ja osta helisisend mis paigaldatakse auto antenni ja raadio vahele.

Olen ise proovinud neid plastikukäkke mis sigaretisüütajatesse käivad, ega nad miskit erilist ei ole.

Noortehniku e-pood

Tohib ikka küll kasutada, isegi sideametisse sellekohta järelpärimise saatnud ma. Ainus asi mis piiratud on, on seadme võimsus. Ise olen siin testinud siin nii üht kui teist, olen ka tavalisest sigaretisüütajas olevast jubinast täiesti korraliku heli kätte saanud.
Too noore tehniku FM modulaator on isegi suht kallis... minuteada peaks audiocitys alla 500.- maksev asi ka olemas olema.
Üks probleem millele ma kinnitust pole selle adaptriga saanud on see kas suudab ta hakkama saada ka fantoomtoitse süsteemidega? laseb ta voolu läbi või mitte?

midiman
huviline

Registreerunud 19.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 08:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Tsitaat:
Algselt postitas: midiman

Noortehniku e-pood

Tohib ikka küll kasutada, isegi sideametisse sellekohta järelpärimise saatnud ma. Ainus asi mis piiratud on, on seadme võimsus. Ise olen siin testinud siin nii üht kui teist, olen ka tavalisest sigaretisüütajas olevast jubinast täiesti korraliku heli kätte saanud.
Too noore tehniku FM modulaator on isegi suht kallis... minuteada peaks audiocitys alla 500.- maksev asi ka olemas olema.
Üks probleem millele ma kinnitust pole selle adaptriga saanud on see kas suudab ta hakkama saada ka fantoomtoitse süsteemidega? laseb ta voolu läbi või mitte?

Mismõttes lasb voolu läbi või mitte?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 09:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: midimanMismõttes lasb voolu läbi või mitte?

Fantoom toide on selline asi, et makist lastakse vool otse antennikaablisse, et toita antenni enda juures olevat võimendit (vanematel süsteemidel jooksis vool mööda eraldi kaablit) ja kui nüüd see modulaator sinna vahele panna siis kas see vool ka ikka edasi omale kohale jõuab?

midiman
huviline

Registreerunud 19.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 09:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz

Fantoom toide on selline asi, et makist lastakse vool otse antennikaablisse, et toita antenni enda juures olevat võimendit (vanematel süsteemidel jooksis vool mööda eraldi kaablit) ja kui nüüd see modulaator sinna vahele panna siis kas see vool ka ikka edasi omale kohale jõuab?

Kuna antennikaabel omab 2'te soont ehk siis üks soon ja sukk, siis peaks see edasi liikuma kindlasti, kui uuel süsteemil kolmandat soont ei ole. Ainuke asi on see kas see seadeldis soovib enda seest läbi lasta voolu.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.07 10:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: midimanKuna antennikaabel omab 2'te soont ehk siis üks soon ja sukk, siis peaks see edasi liikuma kindlasti, kui uuel süsteemil kolmandat soont ei ole. Ainuke asi on see kas see seadeldis soovib enda seest läbi lasta voolu.

Mismõttes siis soovib? põhimõtteliselt sedasama ma ju ütlesingi, et kindel ma pole, et antennivõim selle seade lisamisel enam tööle hakkab... ei ole ühegi modulaatori sisse kiiganud ju.

Aiku
klubiliige

Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.

postitati 07.09.07 12:49 Tsiteeri

Sai siis ka täna Tevalost see MP3 FM saatja autosse, USB pesaga ostetud.Mis käib sigareti süütjasse koos mälupulgaga. Vähemalt minu audi gamma makiga ei tee see küll piiksugi. Sai siis proovitud teise autoga mille korralik uus raadio peal ja ka ei midagi.
Vahetati rõõmuga ringi ,aga ikkagi ei midagi.
Küsimus sellina ,et äkki vana gamma makiga ei peagi ta funkama
Aivar

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 07.09.07 13:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Aiku
Sai siis ka täna Tevalost see MP3 FM saatja autosse, USB pesaga ostetud.Mis käib sigareti süütjasse koos mälupulgaga. Vähemalt minu audi gamma makiga ei tee see küll piiksugi. Sai siis proovitud teise autoga mille korralik uus raadio peal ja ka ei midagi.
Vahetati rõõmuga ringi ,aga ikkagi ei midagi.
Küsimus sellina ,et äkki vana gamma makiga ei peagi ta funkama
Aivar

Ipodile mõeldud saatajad toimisid küll ilusti, aga vanematel kehva leviga raadiotel võib just selle levi vastuvõtuga probleeme olla. Panid sa ikka õige laineala ka ?
Testisin neid ka oma uuel autol kuid üldiselt on alati kvaliteedi kadu ja kui head tulemust tahad, siis oleks Audio in ainus õige lahendus.
Varem viitsisid automaki parandajad ka neid külge tinutada, aga nüüd on kõik nii mugavaks läinud, et enam ei taha :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Aiku
klubiliige

Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.07 13:14 Tsiteeri

No see laineala seal ilusti kirjas 88,1 88,5 ja 88,9 MHz Aga ainult mingi regulaarset kolksu kostis. Mälupulk pole ka vigane ,sest arvutis praegu mängib teine

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Aiku
klubiliige

Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.07 20:20 Tsiteeri

Ise vastan. Muideks töötab see asjake siiski päris kenasti. Mul oli lihtsalt mälupulk vigane.

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 16.09.07 16:57 Tsiteeri

Tere!

Makiks Beta CC: http://www.erta.ru/base/audi/betacc_auto.shtml
Sellele oleks vaja line-in tekitada. Igasugused vuffel-vidinad ei sobi, a la kassetiadapter või raadiolainetel töötav seadeldis. Raadiot läheb vaja, aga kas kassetisüsteemi taha ei saa seda kuidagi joota? Kassetikuulamisvõimaluse võin südamerahuga ohverdada uuemale tehnologiale ;). Tänud!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 46.7% - SQL: 53.3%]