miilits
huviline
Registreerunud 12.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8
|
postitati 11.05.07 18:40
|
|
|
sound-in otsik
hmm, siukene küsimus, et kas keegi on siin teinud orginaal stereole otsiku audio-in juhtme jaoks. ühesõnaga üks female tüüpi otsik, kuhu saab läptopi
või muud muusikavahendid tavalise male-male juhtmega taha ühendada?
hästi keeruline jutt, aga lihtsamalt küsides siis: on keegi teinud, või teab, kuidas ühendada muid muusikakuulamisvahendeid orginaalstereoga?
---------------------------
til' audi do us appart.
|
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 11.05.07 21:44
|
|
|
Räägi kõigepealt lähemalt mis makk sul on. Ma eeldan, et concert vms. Igatahes on võimalik teha küll sellist asja. Nimelt saab aux in'i tekitada cd
boxi asemele. Kui sul box juba olemas siis seda kasutada enam ei saa. Muidu on olemas sellised jublakad mis emuleerivad cd boxi ning tekitavad audio
sisendi. Sinna saad siis ükskõik mida külge panna.
|
|
|
miilits
huviline
Registreerunud 12.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 12.05.07 07:43
|
|
|
Sobiv interfeiss on pakkuda 400 EEK eest, tuleb ainult sobivad pistikud ja lülitid külge panna.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.07 09:35
|
|
|
Hmm... pistk ja kaabel sinna leida pole just raske... aga mismoodi aktiveerida maki jaoks, et seal midagi taga on? niisama lihtsalt sisendi klemmidele
signaali lastes ei toimu midagi, makk peab läbi data otsa nägema boxi ja alles siis saab teda boxi peale lülitada. Ma täpselt selle maki kohta ei ole
uurinud kuid arvatavasti on sinna miskit tarkusekarpi vaja mis makile tekitab näiliku boxi ja alles siis saab sisendit kasutada.
|
|
|
|
miilits
huviline
Registreerunud 12.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.07 11:18
|
|
|
no loogiliselt võttes on ranz-i jutt väga loogiline. kui makk saab aru, et on ainult kaks võimalust: raadio ja cdbox siis kuidas saab garanteerida, et
3 võimalus töötab?
til' audi do us appart.
|
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 12.05.07 12:21
|
|
|
Näiteks selline asi peaks töötama küll.
See tekitab sellise signaali, et makk arvab, et box on taga ja ongi audio sisend olemas.
Aga ma võin eksida ka, vb täpselt see ei sobi sellele makile.
Tarvi võta ühedust, võin tellida sulle midagi kui tahad.
|
|
|
miilits
huviline
Registreerunud 12.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.07 12:40
|
|
|
see teoorias täitsa sobiks ja ei maksa ka midagi.
hmm. kuna pole oluline, cd boxi ja aux väljundit korraga kasutada, siis annaks isegi mingi nuppu orgunnida, et lülitab ümber kui vaja.
til' audi do us appart.
|
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 26.08.07 08:52
|
|
|
lisaseadmed
Kas keegi teab kust leida (ja kas töötab) see audio-in sigaretisüütaja augu kaudu!? Makk on (vist) concert ilma CD-võimaluseta. Kusagilt poole kõrvaga
kuulsin, et siuke julla on- kasutamiseks tuleb kerida siis mingi 88,9 mHz peale raadio ja side on olemas.
Abi teretulnud!
edit: ise küsin ise vastan (teiste poolt tehtud vastustega):
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=29867#pid246818
|
|
|
midiman
huviline
Registreerunud 19.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia 2007, Suzuki Samurai 1994
|
postitati 04.09.07 08:30
|
|
|
Mina soovitan natuke parema helikvaliteedi saavutamiseks käia välja rohkem raha ja osta helisisend mis paigaldatakse auto antenni ja raadio vahele.
Olen ise proovinud neid plastikukäkke mis sigaretisüütajatesse käivad, ega nad miskit erilist ei ole.
Ning kõige peale ei tohi tegelikult neid kasutadagi.
Noortehniku e-pood
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.07 08:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: midiman
Mina soovitan natuke parema helikvaliteedi saavutamiseks käia välja rohkem raha ja osta helisisend mis paigaldatakse auto antenni ja raadio vahele.
Olen ise proovinud neid plastikukäkke mis sigaretisüütajatesse käivad, ega nad miskit erilist ei ole.
Noortehniku e-pood |
Tohib ikka küll kasutada, isegi sideametisse sellekohta järelpärimise saatnud ma. Ainus asi mis piiratud on, on seadme võimsus. Ise olen siin testinud
siin nii üht kui teist, olen ka tavalisest sigaretisüütajas olevast jubinast täiesti korraliku heli kätte saanud.
Too noore tehniku FM modulaator on isegi suht kallis... minuteada peaks audiocitys alla 500.- maksev asi ka olemas olema.
Üks probleem millele ma kinnitust pole selle adaptriga saanud on see kas suudab ta hakkama saada ka fantoomtoitse süsteemidega? laseb ta voolu läbi
või mitte?
|
|
|
|
midiman
huviline
Registreerunud 19.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.07 08:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Tsitaat: | Algselt postitas: midiman
Noortehniku e-pood |
Tohib ikka küll kasutada, isegi sideametisse sellekohta järelpärimise saatnud ma. Ainus asi mis piiratud on, on seadme võimsus. Ise olen siin testinud
siin nii üht kui teist, olen ka tavalisest sigaretisüütajas olevast jubinast täiesti korraliku heli kätte saanud.
Too noore tehniku FM modulaator on isegi suht kallis... minuteada peaks audiocitys alla 500.- maksev asi ka olemas olema.
Üks probleem millele ma kinnitust pole selle adaptriga saanud on see kas suudab ta hakkama saada ka fantoomtoitse süsteemidega? laseb ta voolu läbi
või mitte? |
Mismõttes lasb voolu läbi või mitte?
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.07 09:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: midimanMismõttes lasb voolu läbi või mitte? |
Fantoom toide on selline asi, et makist lastakse vool otse antennikaablisse, et toita antenni enda juures olevat võimendit (vanematel süsteemidel
jooksis vool mööda eraldi kaablit) ja kui nüüd see modulaator sinna vahele panna siis kas see vool ka ikka edasi omale kohale jõuab?
|
|
|
|
midiman
huviline
Registreerunud 19.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.07 09:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Fantoom toide on selline asi, et makist lastakse vool otse antennikaablisse, et toita antenni enda juures olevat võimendit (vanematel süsteemidel
jooksis vool mööda eraldi kaablit) ja kui nüüd see modulaator sinna vahele panna siis kas see vool ka ikka edasi omale kohale jõuab?
|
Kuna antennikaabel omab 2'te soont ehk siis üks soon ja sukk, siis peaks see edasi liikuma kindlasti, kui uuel süsteemil kolmandat soont ei ole.
Ainuke asi on see kas see seadeldis soovib enda seest läbi lasta voolu.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.07 10:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: midimanKuna antennikaabel omab 2'te soont ehk siis üks soon ja sukk, siis peaks see edasi liikuma
kindlasti, kui uuel süsteemil kolmandat soont ei ole. Ainuke asi on see kas see seadeldis soovib enda seest läbi lasta voolu. |
Mismõttes siis soovib? põhimõtteliselt sedasama ma ju ütlesingi, et kindel ma pole, et antennivõim selle seade lisamisel enam tööle hakkab... ei ole
ühegi modulaatori sisse kiiganud ju.
|
|
|
|
Aiku
klubiliige
Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.
|
postitati 07.09.07 12:49
|
|
|
Sai siis ka täna Tevalost see MP3 FM saatja autosse, USB pesaga ostetud.Mis käib sigareti süütjasse koos mälupulgaga. Vähemalt minu audi gamma
makiga ei tee see küll piiksugi. Sai siis proovitud teise autoga mille korralik uus raadio peal ja ka ei midagi.
Vahetati rõõmuga ringi ,aga ikkagi ei midagi.
Küsimus sellina ,et äkki vana gamma makiga ei peagi ta funkama
Aivar
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Forester XT
|
postitati 07.09.07 13:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Aiku
Sai siis ka täna Tevalost see MP3 FM saatja autosse, USB pesaga ostetud.Mis käib sigareti süütjasse koos mälupulgaga. Vähemalt minu audi gamma
makiga ei tee see küll piiksugi. Sai siis proovitud teise autoga mille korralik uus raadio peal ja ka ei midagi.
Vahetati rõõmuga ringi ,aga ikkagi ei midagi.
Küsimus sellina ,et äkki vana gamma makiga ei peagi ta funkama
Aivar |
Ipodile mõeldud saatajad toimisid küll ilusti, aga vanematel kehva leviga raadiotel võib just selle levi vastuvõtuga probleeme olla. Panid sa ikka
õige laineala ka ?
Testisin neid ka oma uuel autol kuid üldiselt on alati kvaliteedi kadu ja kui head tulemust tahad, siis oleks Audio in ainus õige lahendus.
Varem viitsisid automaki parandajad ka neid külge tinutada, aga nüüd on kõik nii mugavaks läinud, et enam ei taha
|
|
|
Aiku
klubiliige
Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.09.07 13:14
|
|
|
No see laineala seal ilusti kirjas 88,1 88,5 ja 88,9 MHz Aga ainult mingi regulaarset kolksu kostis. Mälupulk pole ka vigane ,sest arvutis
praegu mängib teine
|
|
|
Aiku
klubiliige
Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.09.07 20:20
|
|
|
Ise vastan. Muideks töötab see asjake siiski päris kenasti. Mul oli lihtsalt mälupulk vigane.
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
postitati 16.09.07 16:57
|
|
|
Tere!
Makiks Beta CC: http://www.erta.ru/base/audi/betacc_auto.shtml
Sellele oleks vaja line-in tekitada. Igasugused vuffel-vidinad ei sobi, a la kassetiadapter või raadiolainetel töötav seadeldis. Raadiot läheb vaja,
aga kas kassetisüsteemi taha ei saa seda kuidagi joota? Kassetikuulamisvõimaluse võin südamerahuga ohverdada uuemale tehnologiale . Tänud!
|
|
|