Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Probleem aknatõstukite ja salongi valgustusega ! (Vastuseid: 18 | Vaatamisi: 1855)
Lauri01
huviline

Registreerunud 23.09.15
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 3.0tdi 180kw

postitati 25.04.16 18:57 Tsiteeri
Probleem aknatõstukite ja salongi valgustusega !

Tere, probleem siis järgmine, et täna jätsin auto seisma, kui hiljem tagasi läksin ja selle käivitasin siis auto näitas, et kõik uksed lahti(kuigi olid kinni), aknatõstukid ei toiminud, salongi valgustus ei toiminud ning uksi ei saanud autost seest nupust lukku panna :/ Autoks A6 2002 1.9tdi, võibolla kellelgi on olnud selline probleem või lihtsalt jagab seda teemat ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 25.04.16 19:08 Tsiteeri

Komfort moodul pani saba või selle voolustus.
Asub juhi jalgade all ja ilmselt supleb.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Lauri01
huviline

Registreerunud 23.09.15
Kasutaja on eemal

postitati 25.04.16 19:21 Tsiteeri

Vaatan üle homme, palju selline asi maksta võib ?

Stollu
huviline

Registreerunud 29.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4

postitati 25.04.16 20:52 Tsiteeri

tee tagaluuk korra lahti ja pane kinni tagasi ja käivita ja siis ava ükshaaval uksi ja vaata mis uksega tuled lähevad tööle ja mis uksega mitte , mul suht sarnane viga ja tagaluuk teeb päeva paremaks kui korra avada , pole anomaaliale veel jälile saanud , moodulid kuivad , pult ei tohiks sul ka töödata , keera võtmest kinni ja katseta nii ja naa , mingi hetk hakkab tööle

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Lauri01
huviline

Registreerunud 23.09.15
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.16 04:21 Tsiteeri

Proovin järgi selle, aga pult mul töötab nii nupust kui ka võtmest keerates .

Lauri01
huviline

Registreerunud 23.09.15
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.16 05:01 Tsiteeri

Katsetasin siis ära selle, et teen pagassi lahti jne.. Aga ei aidanud, kardan, et tegu siiski mingi mooduli või ajuga mis regullib neid, sest pagassi valgus toimib ja kui täna panin auto käima siis peegli soojendus oli automaatselt peal kuigi nuppugi ei vajutanud, ning mul selline süsteem et kui liikuma hakkan lähevad uksed ise lukku, nüüd kui vähe kiirust alandan või seisma jään siis üritab koguaeg neid uuesti lukku panna kuigi need on lukus juba... :/

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 26.04.16 06:20 Tsiteeri

Mis siin targutada, võta juhiukse lävepaku liist lahti ja kergita põrandavaiba serva.
Seal paistab must karp, milles asub nimetatud comfort moodul. Otsima pead eelkõige veekahjustusi.

Mooduleid on palju erinevaid sõltuvalt aastaarvust ja varustusest, esimene kättejuhtuv ei pruugi sobida, kui selle viga peaks olema.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Lauri01
huviline

Registreerunud 23.09.15
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.16 07:42 Tsiteeri

Eks peab võtma jah, hetkel halb ilm ja garaazi pole, ennem ei saa võtta kui ilm paremaks läheb, või kui juhuslikult kellelgi pole Pärnus garaazi kus saaks üle vaadata ?

Stollu
huviline

Registreerunud 29.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.16 07:53 Tsiteeri

võid korra ka akuklemmi maha võtta ja siis vaadata kas hakkavad asjad tööle või mitte , ma tegin endal akuvahetuse ja panin õigete andmetega aku peale siis hakkasid ka asjad tööle aga mingi ajapärast jälle pidin tagaluugiga mängima

Lauri01
huviline

Registreerunud 23.09.15
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.16 08:10 Tsiteeri

Proovin ka selle ära, mul sai talvel uus aku oatetud 72'ne vist,huvitav kuidas see vesi sinna üleüldse sattuda sai kui peakski mooduli viga olema, ilm oli ilus ja ei sadanud ning katsusin jalgade alt oli kuiv

Stollu
huviline

Registreerunud 29.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.16 09:39 Tsiteeri

ma ei usu et see moodul on , seal peab mingi teine kala olema , mingis vooluahelas , et ei jõua moodulini mingi hetk , kuskil tarbib midagi või kaob akus vool , lase endal üle mõõta näiteks laadimine ja vool akus ja kas seistes ei jookse kuhugi tühja kuna mul vanal paisteläinud akul starteri jaoks voolu oli aga el lisad ei töödanud ükski.mul muide on ka genekas välja vahetatud kuna oli laager täiesti kinni , ime et see rihm seda ringi ajas , genekas oli pealt metallipuruga koos juba. ja mul V6 oli pandud 75ah aku vahetasin ametliku andmete järgi 80ah vastu välja

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 26.04.16 09:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Stollu
ma ei usu et see moodul on , seal peab mingi teine kala olema.

Alusta siit, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=62785

Ja siis küsimus, mitut masinat oled ise reaalselt teinud/remontinud?
99% tõenäosusega on viga moodulis, mitte selles teises kalas.
Ning seda moodulit kontrollida on kordades lihtsam, kui kohe mingeid kalasid masinast otsida.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Stollu
huviline

Registreerunud 29.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.16 09:51 Tsiteeri

Selge. Elame-Näeme ;)

Lauri01
huviline

Registreerunud 23.09.15
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.16 10:00 Tsiteeri

Ise olen lugenud kah selle mooduli kohta, suht samad probleemid on ka teistel tulnud kui moodul jamab või on läbi, palju umbkaudu see moodul maksab või on ka seda taastada võimalik ?

tfu
huviline

Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 2.5TDI 2003, VW Vento 1.8 1994

postitati 26.04.16 10:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lauri01
Katsetasin siis ära selle, et teen pagassi lahti jne.. Aga ei aidanud, kardan, et tegu siiski mingi mooduli või ajuga mis regullib neid, sest pagassi valgus toimib ja kui täna panin auto käima siis peegli soojendus oli automaatselt peal kuigi nuppugi ei vajutanud, ning mul selline süsteem et kui liikuma hakkan lähevad uksed ise lukku, nüüd kui vähe kiirust alandan või seisma jään siis üritab koguaeg neid uuesti lukku panna kuigi need on lukus juba... :/

Minu b6`l ka see peal, et kui kiirus üle 20 või oli 30 km/h siis paneb uksed lukku. Hetkel samamoodi, et igakord kui kiiruse alla lased paneb jälle uksed lukku, aga mul jätab kõrvalistuja ukse lukust lahti ja puldist kui eraldi lukustada jääb ka lahti.
Samuti lõpetasid töö kõik aknatõstukid sügisel. Nüüd kevadel kui ilmad pikalt kuivad olid, hakkasid aknad tööle. Valgustused töötavad ja display peal kuvab ukse avamisi õieti.

Kas siin võib olla 2 viga siis, et moodul niiskust saanud ja ukse sees ka midagi peetis?
Kas b6`l on see moodul kõrvalistuja vaiba all?

Kasutan kohe veel sama teemat. Nende akende ja ukse jamaga koos kadus ära ka signaal. Relee klõpsib ja kui selle üle mõõtsin, siis näitas, et on korras. Kust selle viga edasi otsida?

Kas kapoti all juhi pool mustas karbis on auto aju või on seal ka releesid või mingeid mooduleid?

Lauri01
huviline

Registreerunud 23.09.15
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.16 10:46 Tsiteeri

Ise lähen käin täna diagnostis ära kui on mooduli viga siis üritan fööniga kuidagi kuivatada äkki aitab :)

tfu
huviline

Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.16 19:54 Tsiteeri

Kas jõudsid diagnostis käia ja said midagi targemaks?

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 27.04.16 12:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lauri01
Tere, probleem siis järgmine, et täna jätsin auto seisma, kui hiljem tagasi läksin ja selle käivitasin siis auto näitas, et kõik uksed lahti(kuigi olid kinni), aknatõstukid ei toiminud, salongi valgustus ei toiminud ning uksi ei saanud autost seest nupust lukku panna :/ Autoks A6 2002 1.9tdi, võibolla kellelgi on olnud selline probleem või lihtsalt jagab seda teemat ?

Uppunud moodul on jah tavaline nähtus, kuid mitte alati. Kunagi maadlesin oma c5 audiga samuti enam vähem sama veaga, täpselt ei mäleta. Kontrolli, kas kaitse 14 on terve. Mul peksis seda läbi, üks tuntud firma Tartus otsis viga pool päeva, ei leidnud. Vea leidsin ise lõpuks juhiistme alt, kus terav metalläär oli juhtme rüüsi läbi närinud ja lühist tekitas.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
tfu
huviline

Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.16 15:31 Tsiteeri

Mina sain oma aknad korda. Kõik muu funkas välja arvatud el aknad. Tuli välja et comfort plokis oli üks relee ära kärsanud ja toidet jäi väheks. Elektrik vahetas relee ära ja asi korras.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 42.3% - SQL: 57.7%]