Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Follow me home (Audi B7) (Vastuseid: 18 | Vaatamisi: 2692)
AntiL
huviline

Registreerunud 30.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.14 05:39 Tsiteeri
Follow me home (Audi B7)

Maal käes olen korduvalt puudust tundnud follow me home/coming home tuledest.

Kas on võimalik elektroonilisel teel follow me home/coming home tulesid tekitada või aktiveerida? Või kontrollib seda funktsiooni mõni eraldi plokk, mis puudub ja mõte tuleks lihtsalt maha matta. Ühesõnaga mis on variandid?

Audi B7 ja tuledeks tavalised halogeenid

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 31.07.14 05:44 Tsiteeri

Valmidus peab olemas olema - fotoandur tuledes või osadel juhtudel ka vihmasensoriga samas korpuses. Kui valmidust ei ole ja see sisse lülitada, siis ei juhtu midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
AntiL
huviline

Registreerunud 30.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.14 05:47 Tsiteeri

Ei valmidust ei ole jah. Minu võhiku mõistus ütleb, et see ei tohiks iseensest olla midagi keerulist, kui natuke kusagil mingite releedega mängida. Mul ei ole vaja eritingimusi ja seadistusvõimalusi. Kui keegi suudaks kuhugi kaablite vahele midagi vahele joota, mis jätaks tuled umbes 10-15 sekundiks peale uste sulgemist põlema, oleks priima. Parandage, mui eksin.

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 31.07.14 06:49 Tsiteeri

Seda kontrollib keskelektriplokk ehk -aju. Neid eksisteerib erinevaid versioone (Lowline, Highline).
Sobiva aju olemasolu korral on funktsiooni aktiveerimiseks vaja uut tuledelülitit (kus on CH-LH on/off nupp), väikest juhmestikku ja arvutiga aktiveerimist.
Selle CH-LH on/off nupu saaks muidugi ka improviseerida.

B6 kohta oli siin juttu:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=48977

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.14 08:12 Tsiteeri

B7 pole enamasti see, kuhu DIY igasugu 12V releerajakaid riputada juba ainuüksi seetõttu, et pardal on akujuhtimise moodul. Muidugi saab sinna "midagi vahele joota" aga see vajab oluliselt rohkem läbimõeldud lahendust, kui juba ka generatsioon vanemal Audil vm ehk siis väga lihtsate ja odavate lahendustega on oht, et teed omale karuteene; näiteks talvel jäädki sinna maale oma auto kõrvale talvituma. ;)
Ebays oli SELLINE jubin, mida ilmselt otsides kuskilt ka leiad.

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 31.07.14 15:43 Tsiteeri

Originaalis on vajalik ka hämaraandur, mis asub vihmasensoriga peeglijala küljes. Ilmselt on võimalik asi ka ilma selleta käima saada, tuled süttivad siis ka keset päeva valgel ajal.
Vajalik lisanupp halogeentuledega autole: 8E1919094A

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
beasty
huviline

Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.14 17:46 Tsiteeri

Kui me räägime audi A4 B7 2004-2008a siis sellel ei ole mitte mingit akukontroll moodulit. Autol pole õrna aimugi mis aku seal peal on või kes kus kuna voolu tarbib.
Selleks ,et saada koju mineku tulesid on vaja teada kas on lowline või highline keskelektroonika moodul. Kuigi minu mäletamist mööda alates 2006a ei olnud enam vahet. Lisaks on kindlasti vaja valgussensorit mis võib olla ka koos vihmasensoriga. Mõlemad asuvad tahavaatepeegli küljes vastu esiklaasi. Seda sisse/välja lülitus nuppu annab emuleerida.

siLc
huviline

Registreerunud 05.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: 2011 VW Passat EcoFuel

postitati 31.07.14 20:08 Tsiteeri

Valgus- ja vihmasensor tulevad ju kahekesi käsikäes isetumeneva sisepeegliga. Kui ajada taga kokkuhoidu, siis paistab, et soovitud tegevus võib juba eos ära jääda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi

postitati 18.09.15 17:16 Tsiteeri

Kaevasin vana teema üles aga endal nüüd oleks infot juurde vaja. Tulede lüliti mul hirmsasti kulunud ja tellin uue, samas saaksin ka ilmselt okei hinnaga selle kojusaatmistulede nupukese. Aga küsimus, millele otsest vastust pole saanud on siis see, et kui vajalik see valgussensor on? Saab siis ilma selleta tööle või peab see ka olema? Homme saan vaadata, kas mul on õige koodiga moodul. Praegusel lülitil AUTO funktsiooni ei ole aga uue telliks sellega. Kui keegi teab täpsemalt võiks infot jagada, sest kui sensorit ka vaja, ei viitsi mässama hakata ja tellin ainult uue katte lülitile. Maal samas oleks väga mugav öösel ilma porilompi astumata tuppa saada.

Esialgu oleks siis vaja: Auto funktsiooniga lüliti, lisanupuke sinna kõrvale kojusaatmistuledele ja valgussensor?
Eeldusel muidugi, et mul õige moodul küljes.
Auto on A4 b7 xenon tuledega.

Gunnark
klubiliige

Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.15 17:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaiks
Kaevasin vana teema üles aga endal nüüd oleks infot juurde vaja. Tulede lüliti mul hirmsasti kulunud ja tellin uue, samas saaksin ka ilmselt okei hinnaga selle kojusaatmistulede nupukese. Aga küsimus, millele otsest vastust pole saanud on siis see, et kui vajalik see valgussensor on? Saab siis ilma selleta tööle või peab see ka olema? Homme saan vaadata, kas mul on õige koodiga moodul. Praegusel lülitil AUTO funktsiooni ei ole aga uue telliks sellega. Kui keegi teab täpsemalt võiks infot jagada, sest kui sensorit ka vaja, ei viitsi mässama hakata ja tellin ainult uue katte lülitile. Maal samas oleks väga mugav öösel ilma porilompi astumata tuppa saada.

Esialgu oleks siis vaja: Auto funktsiooniga lüliti, lisanupuke sinna kõrvale kojusaatmistuledele ja valgussensor?
Eeldusel muidugi, et mul õige moodul küljes.
Auto on A4 b7 xenon tuledega.

Ilmselt on sul õige moodul 50/50, sensorit pole vaja.

jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.15 18:47 Tsiteeri

Ilma sensorita töötab see funktsioon iga ilmaga, päeval ja öösel, kui nupust on sisse lüliatatud?

Gunnark
klubiliige

Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.15 19:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Ilma sensorita töötab see funktsioon iga ilmaga, päeval ja öösel, kui nupust on sisse lüliatatud?

Jah.

Kert85
huviline

Registreerunud 30.12.14
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.15 05:51 Tsiteeri

Otsi netist, olen ka seda kunagi uurinud.

Müüakse järelpaigaldusena neid KITe.

Arvutiga loeb bodymoodili tootekoodi välja ja sealt juba, kas low- või highline mooduliga tegu.
Kui vihmasensor, siis kindlasti juba highline.

Netis olemas ka skeemid, et mis kuhu jookseb ja valgussensor imiteeritakse, et asi tõesti iga ilmaga töötaks.

jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.15 19:43 Tsiteeri

Mul mooduli koodi lõpus on L. Seega ei sobi ilmselt?

Gunnark
klubiliige

Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.09.15 06:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Mul mooduli koodi lõpus on L. Seega ei sobi ilmselt?

Tee siis selle järgi:

http://www.a4-freunde.com/wiki/pdf/einbauanleitung_ch_ohne_lichtsensor_b7.pdf

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.15 07:19 Tsiteeri

Mul on olemas keskelektri aju, et saada Coming Home Leaving Home tööle B6 peal. "Auto" funktsiooniga lüliti võib ka panna.
Juhul kui keegi peaks huvi tundma.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 27.09.15 16:19 Tsiteeri

Tänud rocketile lüliti, juhtmete ja skeemi eest, asi toimib.:cool:
Gunnarki postitatud juhend oli ka abiks.

jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.15 10:56 Tsiteeri

Paigaldatud lisaga tekkis paar küsimust. Kui aktiveerida arvutiga see tulede funktsioon, siis toimub mingi muudatus ka tavatulede lülitusega. Lähituledelt parktuledele ümber lülitades on 3-4 sekundiline viivitus. Kas see tuleneb sellest et mul pole valgussensorit paigaldatud, mis muidu on ette nähtud?
Cent. Elect. modulisse tekib ka veateade 02071 - Local Databus 57-00 - Electric Circuit Failure.
Sama põhjus?

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.15 12:56 Tsiteeri

Local Databus tähendab B7 puhul tõesti keskelektriploki ja vihma/valgusanduri andmeühenduse katkestust.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.7% - SQL: 78.3%]