DzonnyQ
huviline
Registreerunud 02.05.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.8Q 2000
|
|
postitati 17.05.12 10:55
|
|
|
2000 A6 C5 xenonite aut. reguleerimine!
2000 aastate A6 C5 omanikud, kellel on xenon lähituled, kui te auto käivitate ja xenonid põlema lähevad, kas nad teevad selle aut. reguleerimise
kontrolli, et liiguvad üles-alla ja jäävad keskel pidama(nagu näiteks japsidel mazda6) või audidel see ei peagi nii olema? Mul ei tee seda, lihtsalt
on paigal. Samas ülevaatuselt läks just läbi(kuigi ülevaataja ei uurinud seda regulaatorit eriti) ja lähituled näitavad minu meelest liiga ette maha
ka aga hullu pole(samas audide lähituled ei pidavadki kiita olema), niiet ma ei teagi kas on see aut. regulaator pekkis või ei. Kompuga saaks kindlalt
kontrollida aga mõtlesin et uuriks maad enne!
Tänud!
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
postitati 17.05.12 11:00
|
|
|
Kui süsteem pekkis, siis lüüakse tuled maha. Pole mõtet enda lohutamiseks muid muinasjutte leiutada.
PS. Nivooandurid asuvad esi- ja tagasilla küljes. Mida ülevaatajal seal üldse visuaalselt uurida oleks- regulaatorit kui sellist ju kuskil näha pole?
|
|
|
|
|
|
juss86
huviline
Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: a6 c4 2.5TDI
|
|
postitati 17.05.12 11:17
|
|
|
Ja enda autol oli üks xenoni taseme andur läbi ja siis näitas ka veateate, ja siis ei regullinud ka. Aga vahest on autol juba mälus,õige kõrgus ja
siis ka ei regulli. Vähemalt minu a6 on nii.
|
|
|
|
DzonnyQ
huviline
Registreerunud 02.05.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.05.12 11:36
|
|
|
Ei leiutagi erilisi muinasjutte. Küsimus oli tegelt lihtne- kas automaatne reguleerija reguleerib C5-l tulede süttimisel xenon lähitulesid
üles-alla-keskele. Kui ei peagi regullima, siis asi korras ju. Ülevaataja kohus on kontrollida kas see automaatne regullimine töötab koos tulede
pesuga xenonitel. Ilma ju ülevaatuselt läbi ei saa. Kui see andur läbi kas siis ei peaks ka armatuuris mingi tuluke süttima?
|
|
|
|
Rainer
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2 x Audi S4 2.7Bit, Audi 80 B4 Quattro, VW Passat Alltrack
|
|
DzonnyQ
huviline
Registreerunud 02.05.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.05.12 12:20
|
|
|
See ongi imelik, mul ka nagu põristab aga tuled ei liigu. Kas siis see tulede reguleerimine on nii väike et silmaga ei näegi??
|
|
|
|
Rainer
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.05.12 12:27
|
|
|
Võta tulede tagant katted maha ja vaata kas sul mootorite otsad on reguleerimisvarraste munakate küljes ikka kinni. Mul oli üks ots lahti sealt ning
oli sama teema, häält teeb aga tuli ei liikunud. Kugi jah võrreldes näiteks mingi Mazda või BMW'ga siis minul liiguvad tuled ikka oluliselt vähem
automaatreguleeringul.
When turbos start spinning, the face starts smiling 
|
|
|
|
|
DzonnyQ
huviline
Registreerunud 02.05.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.05.12 12:29
|
|
|
Tnx Rainer, mõistlik jutt!
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
postitati 17.05.12 13:03
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Rainer
Anduri veakoodi näed ainult juhtmega Xenoni kontrollmoodulis, armatuuris mingit tuld põlema ei hakka.
Endal on esimene läbi ning kui pistik on küljes siis nö.automaatreguleeringut süüte sisse keeramisel ei tee, kuid kui lasen pistiku lahti siis
põristab küll. Õigest kõrgusest siiski nii rääkida ei saa kuna info saab minul sel juhul ainult tagumisest andurist. |
Süttib küll nivooandurite rikke korral, kollane hoiatus, laterna kuju ja kriipsud ees. Arvutiga saad tulede mootoreid üles-alla liigutada, et veenduda
nende korrasolekus. Korras süsteemil käivad tuled ikka korralikult maha ja siis õigesse asendisse tagasi.
|
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27,
VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
|
Rainer
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
DzonnyQ
huviline
Registreerunud 02.05.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.05.12 13:36
|
|
|
See kollane latern kriipsudega süttib ka ükskõik(v.a. piduritule) pirni läbi põlemisel. Kas sa mõtled, et tuled liiguvad korralikult üles alla siis,
kui juhtmega kontrollid või ka niisama tulede süttides. Arvamused lähevad täiesti pooleks- osad räägivad, et kontrolli mõttes c5l tuled ei liigu
alguses süttides osad jälle, et liiguvad. Ei saa ju nii erinevalt olla ühel automargil?
|
|
|
|
DzonnyQ
huviline
Registreerunud 02.05.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.05.12 14:13
|
|
|
jk.
klubiliige
Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on foorumis
Auto: 1990 Audi 80 B3 66kW
postitati 13.02.10 16:03
Tsitaat:
Algselt postitas: Samzik
Kõige lihtsam on vaadata selle järgi kas ta reguleerib neid mootorit käima pannes.
Minu teada C5 käivitamisel eraldi lihtsalt demonstratsiooniks tulesid ei reguleeri. Mulle tundus, et kõige lihtsam andurite tööd jälgida nii, kui
parkida tuledega seina poole ja istuda taha istmele ning vaadata, kas tuled liiguvad alla paari sekundi pärast.
Leidsin sellise postituse Siit Foorumist 
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
postitati 17.05.12 15:20
|
|
|
1. Liiguvad alla ja üles norm. asendisse, kui auto käivitad ja tuled peale keerad. Kui süttivad automaatselt, siis ikkagi liiguvad. Jutt on siis C5
orig. xenonite kohta.
2. Mingit pirni seal kellades pole, viga kuvatakse displayl ja muude asjadega pole sel märgutulel mingit pistmist.
3. Kui peetis on mootorid(kinni) või kinnitused, ei kuvata viga displayl, kuna juhtmoodul ei saa veast aru.
|
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27,
VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
|
Mudjamix
huviline
Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: TT mk2 + Q7
|
|
postitati 17.05.12 15:23
|
|
|
No mina pimedas käivitan seina vastu või kuskil poe klaasidel on ilusti näha kuidas tuled tõusevad.Teeb seda ikka iga käivitusel.
|
Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
|
|
|
|
|
TSimo
huviline
Registreerunud 04.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,5 TDI Q 132kW
|
|
postitati 17.05.12 15:34
|
|
|
Mul enda c5 l kah automaatse regullimisega midagist pekkis, armatuuril kollane tuluke põles ja tegi piiksu alati kui käima panin ja käigu sisse
(automaat kast). käis närvidele ja võtsin kaitsme välja ja lasin ÜV punktis tuled ära regullida. enam ei põle tulukest ega ei piiksu. vaata
igaksjuhuks kas sul on kaitse seal sees, kui sa seda juba teinud ei ole. võibolla on eelmine omanik ka sedaviisi seda vea teadet kõrvaldanud. endal
praegult ei tule meelde mis numbriga see kaitse oli, aga kasutaja Jann peaks seda teadma. Edu !! 
|
|
|
|
DzonnyQ
huviline
Registreerunud 02.05.12
Kasutaja on eemal
|
|
TSimo
huviline
Registreerunud 04.01.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.05.12 15:46
|
|
|
ei see tuluke peab süttima keskdispleis ülemises osas, minu omal piiksus ka veel.
|
|
|
|
TSimo
huviline
Registreerunud 04.01.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.05.12 15:48
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: TSimo
ei see tuluke peab süttima keskdispleis ülemises osas, minu omal piiksus ka veel. |
ja näeb ta teistmoodi välja ka kui antud lingil
|
|
|
|
DzonnyQ
huviline
Registreerunud 02.05.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.05.12 15:51
|
|
|
Keskmises displays jh üleval seal kus tavaliselt raadio või cd info jookseb. seal hakkab see ristiga pirn põlema kui pirn läbi kuskil. just oli
ükspäev tagatule pirn läks õhtale....piiksus ja see tuli läks põlema.
|
|
|
|
TSimo
huviline
Registreerunud 04.01.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.05.12 15:56
|
|
|
ei see tuluke peab süttima keskdispleis ülemises osas, minu omal piiksus ka veel. |
ja näeb ta teistmoodi välja ka kui antud lingil |
Siit leidsin http://net.jasonpearce.com/chronicle/audiwarnings.html Dynamic headlight range control faulty 
|
|
|
|
DzonnyQ
huviline
Registreerunud 02.05.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.05.12 16:20
|
|
|
| Tsitaat: | jajajaah väga imelik jh. Kui panen käima lööb
kirja OK. tulesid üles-alla ei regulli. mulle tundub, et tuled näitavad liiga maha aga ei tea võrrelda, pole ühtegi audit omanud enne. äkki tõesti
siis on mootorid või kinnirused peetis nagu jann pakkus. peab vist ikka juhtme taga sebima kuskilt ja vaatama mis COM näitab
tänud arutajatele.
PS kaitse nr 10 ilus ja terve. |
Jajajaah väga imelik jah. Kui panen käima, lööb kirja OK. Tulesid
üles-alla ei regulli. Mulle tundub, et tuled näitavad liiga maha, aga ei tea võrrelda, pole ühtegi Audit omanud enne. Äkki tõesti siis on mootorid või
kinnitused peetis, nagu jann pakkus. Peab vist ikka juhtme taga sebima kuskilt ja vaatama mis COM näitab.
Tänud arutajatele.
PS. Kaitse nr 10 ilus ja terve.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|
|
ziimukaz
huviline
Registreerunud 07.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: C6 3.0 Q
|
|
postitati 21.05.14 19:32
|
|
|
Kasutan vana teemat seoses sama asjaga.
Täna sai tagasilla xenonite andur vahetatud, kuid pistikult murdus üks juhe kolmest ära. Kas see pistik käib kuidagi lahti, et juhtme ots uuesti
ühendada või tuleb uus leida?
EDIT: üks lahendus on tellida würthist uus klemmiots juhtmele

|
|
|
|