ivorturb12
huviline
Registreerunud 21.10.08
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.05.12 17:54
|
|
|
Ilma kelladeta sõitmine
Küsiks sellise küsimuse, et kui ma sõidan autoga nii, et kellad ei ole küljes, siis ega see midagi elektrisüsteemis lolliks ei aja vms? Vanad kellad
läbi ja küljest võetud, aga oleks vaja natuke sõita, kuid kellasi pole praegu üldse küljeski
Autoks A6 C4, V6
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
postitati 10.05.12 18:14
|
|
|
Üks asi, mis peaaegu alati lolliks läheb, on muidugi AIRBAG'i hoiatustuli. Pärast tuleb veakood arvutiga kustutada.
C4'l vist kellades midagi elutähtsat ei olnud.
|
|
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
postitati 10.05.12 22:24
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Üks asi, mis peaaegu alati lolliks läheb, on muidugi AIRBAG'i hoiatustuli. Pärast tuleb veakood arvutiga kustutada.
C4'l vist kellades midagi elutähtsat ei olnud. | Airbagi tuld küll huvitab kõige vähem kas ta vedeleb kellades või niisama tühjas
augus. Kui bagid kõik küljes siis ei ole sellel tulel küll häda midagi. Kas generaatori ergutus C4 peal käis veel läbi kellade või oli see muudmoodi
lahendatud, mul hetkel pole EL skeeme käepärast, et täpsemalt uurida, kuid mingil masinal see läbi kellade märgutule mäletamistmööda käis.
|
Et oleks raskem!
|
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
postitati 11.05.12 03:28
|
|
|
Kunagi andis süütelukk Akadeemia teel otsad. Tuli majade vahel kelldad eest võtta, et süüteluku põhjale ligi pääseks ja lapiku kruvikaga auto käima
saaks. Tookord ei viitsinud kellasid hakata tagasi keeramagi enne kui Forssist asi ostetud ja kodus vahetatud sai ja ei juhtunud ka midagi. Autoks
A100 C4
|
XZN M16
|
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.05.12 05:47
|
|
|
Geneka suhtes Sul võib olla õigus, aga airbagi teemal ei maksaks nii resoluutselt sõna võtta
Enamustel autodel kontrollib airbagi süsteem absoluutselt iga sõlme olemasolu ja korrasolekut.
Isegi kollast pass. airbag OFF tuld või ON/OFF lülitit. Millegi puudumisel on tagajärjeks peaaegu alati punase hoiatustule süttimine.
Võiks siis resümeerida niimoodi, et ükskõik kui näiliselt tühise veakoodi salvestumisest airbagi moodulisse annab märku kellades põlemajääv punane
tuluke.
|
|
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.05.12 07:10
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Geneka suhtes Sul võib olla õigus, aga airbagi teemal ei maksaks nii resoluutselt sõna võtta | Kui see tuli pole kelladega mitte kuidagi ühendatud, siis mis vahet airbagi ajule on kas tema
märgupirn vedeleb juhtmeotsas kuskil põrandal või plasthoidikus kellade sees?
C4 on veel selle ajastu auto kuhu airbagid poogiti tootmise ajal juurde, mitte ei olnud neid seal juba auto disainist alates, seetõttu on airbagi
juhtimine kelladest eraldatud ja pole sellel kobakal vähimatki huvi seal toimuva vastu.
|
Et oleks raskem!
|
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
postitati 11.05.12 07:33
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Kui see tuli pole kelladega mitte kuidagi ühendatud, siis mis vahet airbagi ajule on kas tema märgupirn vedeleb juhtmeotsas kuskil põrandal või
plasthoidikus kellade sees?
C4 on veel selle ajastu auto kuhu airbagid poogiti tootmise ajal juurde, mitte ei olnud neid seal juba auto disainist alates, seetõttu on airbagi
juhtimine kelladest eraldatud ja pole sellel kobakal vähimatki huvi seal toimuva vastu. |
Aga põlema ta jääb ka C4-l. Ilma kelladeta ei soovita süüdet sisse keerata, kui kaablit käepärast pole.
Muus osas pole vahet. Olen 2.8 100-ga ilma kelladeta sõitnud, kui need toas juppideks olid ja paari pirnikese järele vaja minna oli.
|
|
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.05.12 07:46
|
|
|
Zoig vist mõtles seda, et võtad airbagi hoiatustule juhtme koos pesa ja pirniga kelladest välja nii, et vooluring ei katke ...
|
|
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.05.12 08:25
|
|
|
Võta või kellad lihtsalt sellepärast korra maha, et asja kontrollida.. Kui
puhtalt EL skeemist juhenduda, siis pole airbagil ju mitteühtegi ühendust kelladega, ma ei näe küll mingit ühendust mis võiks selle tule põlema ajada.
Ka pirni vooluring on täiesti eraldiseisev kelladest.
Omateada olen ma ilma kelladeta süütet küll sisse-välja klõpsinud ja pole see tuli põlema jäänd.
|
Et oleks raskem!
|
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
postitati 11.05.12 15:13
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Võta või kellad lihtsalt sellepärast korra maha, et asja kontrollida.. Kui
puhtalt EL skeemist juhenduda, siis pole airbagil ju mitteühtegi ühendust kelladega, ma ei näe küll mingit ühendust mis võiks selle tule põlema ajada.
Ka pirni vooluring on täiesti eraldiseisev kelladest.
Omateada olen ma ilma kelladeta süütet küll sisse-välja klõpsinud ja pole see tuli põlema jäänd. |
Just, airbagiga ei juhtu midagi kui pesa koos pirniga eemaldada ainuke probleem võib tekkida geneka laadimisega, mis saab ergutuse läbi kelladeplokis
oleva laadimise märgutule.
|
|
|
|
|
|
john
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7
|
|
postitati 12.05.12 06:51
|
|
|
Kas ergutus juhe ei ole mitte uhendatud labi kellade ploki?
|
|
|
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad C5
|
|
postitati 12.05.12 07:47
|
|
|
On ikka aga mul on näiteks kõik autod laadima hakanud, millel ergutusahelas katkestus olnud. Lihtsalt pöörded korra üle 2000 lasta.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
postitati 12.05.12 08:03
|
|
|
Mu oma C4-d on ilma bag'ita olnud. Üritasin just oma fotoarhiivis üht A6 pikkadest kellade nahast vastu valgust tehtud pilti leida, aga ei suuda
meenutada, millal täpselt ja mis kaameraga ma selle teinud olen. Tean, et
eraldi juhtmetega lambikesed olid pikkade kellade lisasektsiooni lambireas. Samas need lambid, mis on põhiosas, saavad voolu läbi trükiplaadi ja
suurte pistikute. A6-d peaks juba kõik bag'idega olema, samas esineb ka lühikest kellaplokki. Selle taha minu arust ei jookse ju ühtki eraldi
lambijuhet?
|
|
|
|
|
|
ivorturb12
huviline
Registreerunud 21.10.08
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.05.12 10:02
|
|
|
Sõitsin mingi 15km ära ilma kelladeta, nii et soojendus puhus 4nda kiiruse peal, tuled põlesid ja makk ka mängis ning selle ajaga igaljuhul aru ei
saand, et aku oleks tühjem olnud
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.05.12 14:52
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tean, et eraldi juhtmetega lambikesed olid pikkade kellade lisasektsiooni lambireas. /.../ Selle taha minu arust ei jookse ju ühtki eraldi lambijuhet?
| Airbagi tuli on just seal lisasektsioonis ja mingit elektrilist ühendust ülejäänud kelladega pole. Lühikestel kelladel on see
lisasektsioon automaatkasti näidu kõrval püstiselt ja sellel puhul on ka airbagi tuli seal. Ehk nagu juba alguses sai öeldud, airbagi ajul on täiesti
suva kas ta pirn vedeleb kellades või kuskil põrandal.
|
Et oleks raskem!
|
|
|
|
|
ivorturb12
huviline
Registreerunud 21.10.08
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.05.12 15:28
|
|
|
Mul omal a6, aga peale panin nüüd audi 100 kellad. Ja nendel 100 kelladel pole üldse airbagi tuld, seega mul ei põle kuskil midagi Ainuke, et lisakellasi ei saand veel tööle, A6-l näiteks on ka lisakellades
üks laadimise kell, aga 100 kelladel hoopiski õlirõhk vms. Ja pistikutes miski erinev, hetkel ei tööta ka valgustus kolmel lisakellal.
|
|
|
|