Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Kui kaua peab ootama, et lunastada juurdepääs? (Vastuseid: 70 | Vaatamisi: 8138)
Tufka
huviline

Registreerunud 30.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A5

postitati 01.01.08 22:20
Kui kaua peab ootama, et lunastada juurdepääs?

No nii on siis lood, et ma tean et see on täiesti vale alafoorumi kuhu ma teema tegin, aga noh midagi paremat ma ka ei leidnud..

Kaua ma ootama pean et klubliste autosi nägema? 3 kuud oli vist kui õigesti mäletan..See on liiga karm ka eks? :/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.08 22:21

loed äkki selle kohta.
lihtsalt kolmest kuust ei piisa:D
nüüd sul vaja soovitajat.:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 01.01.08 22:21

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=7780

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.01.08 23:44

Tsitaat:
Algselt postitas: Tufka
No nii on siis lood, et ma tean et see on täiesti vale alafoorumi kuhu ma teema tegin, aga noh midagi paremat ma ka ei leidnud..

Kaua ma ootama pean et klubliste autosi nägema? 3 kuud oli vist kui õigesti mäletan..See on liiga karm ka eks? :/

..no ma juba aastaid klubis ja pole ültse küsinudki juurdepääsu klubiliste autodele (nii laisk et ei viitsi mingit soovitajat kuskilt manguda)..aga ega enda oma tiku ka siia üles panema :-D

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 01.01.08 23:49

Tsitaat:

Selles valguses, et meil on kaalumisel olnud värskelt reganutelt postitamisõigus üldse esimeseks kuuks ära võtta (üks põhjuseid), ei ole see 3 kuud vist üldse karm? Aga niikuinii on varsti väike reform ees, seega kannatust. Mitte, et siis ligipääsude saamine otseselt kergemaks muutuks...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tufka
huviline

Registreerunud 30.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.08 00:37

Sorry, jätan ehk ülbe mulje..Aga ma ei viitsi mingit jura vaadata :D, tahaks teiste autosi näha ja enda oma näidata..ja mis mõttega see värk üldse on? :S

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.08 00:57

Sellest loe näiteks siit. Või siit. Ja sealt hargneb veel paar teemat. Kui ei viitsi lugeda, siis ega ei pea ju. Keegi midagi kandikul ette tooma ei hakka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 02.01.08 01:27

Tsitaat:
Sorry, jätan ehk ülbe mulje..Aga ma ei viitsi mingit jura vaadata :D, tahaks teiste autosi näha ja enda oma näidata..ja mis mõttega see värk üldse on? :S

sellise vaatamise ja näitamise jaoks on carrating.org . Foorumi põhimõte on ikka midagi muud kui ``tseki mu masinat`` või ``ohh änksa püss sul (vaata minu oma ka)``

no offence

Tufka
huviline

Registreerunud 30.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.08 02:30

carrating pole mõnus :p, foorumist on palju mõnusam lugeda vms..Võiksite selle värgi siin natuke lihtsamaks teha :R

alar008
huviline

Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3.0 Q, Audi Q7 3.0 171kw

postitati 02.01.08 05:01

Tsitaat:

Võin sulle öelda niipalju,et olen siin pea 1,5 aastat liige ja paljud isegi kauem ja ei oma seda juurdepääsu ning ei virise selle üle.Mina ei tunne küll puudust sellest juurdepääsust.On siis on ja kui ei ole ,siis pole ka midagi hullu.
Kui tahad klubiliste autosid näha siis käi kokkutulekutel ja vaata nii,et halb hakkab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tufka
huviline

Registreerunud 30.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.08 05:18

Eino ma tahaks võrrelda enda autot teiste omadega jne. auto24 sealt on jama vaadata :p. Ma kardan et see seal pole vist nii aktiivne ka kui juba pooleteist aastat kasutaja olnud ja pole seda accssessi saanud :o..Aga noh, okey :D, Elab üle :d. Ja ärge vihastage..ma ei vingu ma lihtsalt uurin elu :D..

Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 02.01.08 09:22

Minul on aga silma jäänud selline asi, et näit. S2Forum'is on selline teema nagu "Projects". Reeglina leiab sealt siiski masinad, mis on tõesti mingid projektikad või siis sõidukeid, mis on ostetud kindla otstarbega tulevikus ümberehitada.
Tinglikult võib ka AC foorumis "Klubiliikmete autod" jagada kaheks. Ühed on need, kes iseloomustavad oma masina elukäiku, hooldustöid jne, kuid põhimõtteliselt mingeid tehnilisi või kosmeetilisi muutusi ei tehta. Ja samuti ei ole ka sellisesse teemasse võimalik mingeid arutavaid kommentaare saada.
Teised on masinad, mis on mingi hetk saanud või on siis kohe soetatud ideega teha sellest nö. projektiauto või siis asjalike ja huvitavate täiendustega igapäevaauto. Samuti ka mõned rariteedid, mis on soetatud või soetatakse eesmärgiga restaureerida. Selliste masinate juures jagub asjalikke kommentaare tihti lehekülgede kaupa ning nii mõnigi teine Audihuviline saab sealt asjalikke ideid.
Asi on nüüd selles, et need nö. esimesse rühma kuuluvad autod ei erine millegi poolest tänavapildis olevatest masinatest ning vaevalt sellelt midagi erilist on varastada või omanikule kahju tekitada. Sellised masinad võiks ju olla tegelt kõigile nähtavad.
Teine rühm on siis nö. need "projektiautod". Nende kallal tehtud lahendustest on niikuinii huvitatud sellised inimesed, kes isegi vahest autole käe külge panevad või on see tulevikus plaanis.
Selliste teemade olemasolu korral ei ole mõnel "autovõõral" inimesel tavalise originaalse Audi A8 pildi nägemiseks vaja surfata mingite "projektikatest" romude vahel, kus pildil on tihti mingi mootori jupp või ilma tuledeta auto esiosa, mis talle niikuinii midagi ei ütle. Ja samas ka vastupidi, kui tegemist on mõne tehnikahuvilisega.

Väga hästi saan aga aru, et selline rühmitamine on ääretult keeruline ning tekitab uusi probleeme.

:)

C20XE
huviline

Registreerunud 01.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 525TD

postitati 02.01.08 10:32

Tsitaat:
Algselt postitas: TeemoAsi on nüüd selles, et need nö. esimesse rühma kuuluvad autod ei erine millegi poolest tänavapildis olevatest masinatest ning vaevalt sellelt midagi erilist on varastada või omanikule kahju tekitada. Sellised masinad võiks ju olla tegelt kõigile nähtavad.

Ega vargad sellest eriti ei hooli, kui palju sa seal auto juures ära teinud oled. Varastatakse ka täiesti stock autosid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 02.01.08 21:56

Huvitav, kolm kuud ei ole ju sugugi nii lühike aeg, et selle jooksul ei suuda leida siit piisavalt huvitavaid inimesi, kellega lähemalt suhtlema hakata. Ka minule tuleb aegajalt selliseid lühisõnumeid, et palun hakka mu soovitajaks. Sorry, aga ma võtan sellega endale siiski vastutuse ja pean eelnevalt tundma inimest. Mõni mailivahetus või kokkutulekul vahetatud kaks lauset ei ole päris see, mille põhjal saab inimese peale juba kindel olla - mõne inimese puhul, kes koju külla kutsub ja kelle teod (projektid) räägivad enda eest, võibolla ikka saab ka:P.

Kuna teema alustaja on asukohaks märkinud Jõhvi, siis pole tal vist tõesti nii lihtne leida klubiseltskonda ja ka soovitajat. Piirangute eesmärk on ikkagi see, et piiratud juurdepääsuga foorumi inimesed tunneks teineteist ja suhtleks omavahel, st keegi on alati kellegi teise tuttav. See on ka igasuguse klubitegevuse põhimõte. Aga ilmu julgelt mõnele kokkutulekule, tutvusta ennast ja oma autot, nii oleme ju kõik alguses teinud. Imelik, kui Sinule peaks praegu erandi tegema ;)

See oli huvitav mõte, et uuel liitujal tuleks algul postitamiskeeld. Et nii range ei oleks, võiks olla postitamiskeeld kasvõi 24 tundigi. Ja müügifoorumis postitamise keeld miks mitte ka palju pikemalt, kasvõi aasta (ostukuulutusi võiks audihaigusesse nakatanule siiski lubada juba algusest peale:D)

Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 03.01.08 16:46

eks ta veidi raske on jah uutele liitujatele alguses, ja jätab sellise mulje nagu ei ac ei tahakski uusi liitujaid aga tegelikult on see ju kõik puhtalt LÄBU ära hoidmiseks :)
kuigi eks siin seda läbu eksisteerib siiski sitaks veel :)

liikmeid on meil kuipalju? 1200 + liiget? aga nendest aktiivseid on kuipalju? raske öelda... 50% on vist liiga palju pakutud

lihtsalt foorumi lugejad kellel endal midagi öelda ei ole võiks siiski lugeda foorumit ilma regamatta (muidu tundub liikmeid räigelt palju aga mis on tegelik pilt? :S)

müügi kohapealt oleks hea küll jah iseenesest et ei saa müügi teemat teha kui ei ole liige (jällegi tekib vähem liikmeid, noh selliseid liikmeid kellel AC-ga väga vähe seost on)

eks see foorumi haldamine üks karm teema on liiatigi veel siis kui see on su kõrvalhobi mitte põhitöö :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 03.01.08 16:48

oih vaatasin liikmete arvu see on ju lausa 12800 midagi :D
päris reaalne liikmete arv eks ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 03.01.08 16:57

Olen ka suht uus liige. Olen varem ka audisid omanud ja miskipärast ei jäänud AC kuidagi mu teele ette, kuni registreerimiseni.
Niipalju, kui on siin inimesi on erinevaid arvamusi (mis kujunebki läbuks), aga ma olen ikka siin palju targemaks saanud ja tänud selle eest :)
Aga, et panna keeld, kas ei ole suht karm. Teil kui staffidel on alati õigus panna läbustajale mingi keeld või bänn.
Ei ole nagu mõtet karistada korralikke inimesi ;)

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.08 18:26

Tsitaat:
Algselt postitas: Driver
oih vaatasin liikmete arvu see on ju lausa 12800 midagi :D
päris reaalne liikmete arv eks ;)

Kusjuures täiesti üllatav, kui suur osa neist regulaarselt sisse logib.

prestigio
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.08 18:39

olen ka olnud siin juba üle 3 kuu kasutaja aga mu tutvusringkonnas ei kasuta keegi seda foorumit. seega puuduvad ka mul kõik väljavaated klui liikmeks saada .

püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 03.01.08 19:06

Tsitaat:
Algselt postitas: prestigio
olen ka olnud siin juba üle 3 kuu kasutaja aga mu tutvusringkonnas ei kasuta keegi seda foorumit. seega puuduvad ka mul kõik väljavaated klui liikmeks saada .

Ei arvaks kohe ju nii.
Kui lähed kuskile ntx jalkavõistkonda, siis esimesed korrad on jah imelik. Kui sa ise ikka suhelda julged, siis võetakse sind ju varsti omaks...:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 03.01.08 19:18

Tsitaat:
Algselt postitas: prestigio

See tutvusringkonna puudumine ei olegi naljaasi. Isegi liitusin suht hilja selle foorumiga arvestades seda, mis ajast Audit oman ja kui palju nende kõhu all käinud. Kuna, aga sõbrad olid kõik muud kui audifännid, nii ka sellest foorumist midagi ei teadnud. Näit. 2002 aastal ostsin typ 81 sedaan Quattro, mille 2003 sõbraga turbokaks tegime. Superisend jäärajal, ilmselt oleks üsna põnev isend olnud siia foorumisse, kuid AC-st ei olnud mul sel ajal halli haisugi.:o
See masin ei jõudnud ka hiljem siia klubisse.

genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 03.01.08 19:45

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:

Selles valguses, et meil on kaalumisel olnud värskelt reganutelt postitamisõigus üldse esimeseks kuuks ära võtta (üks põhjuseid), ei ole see 3 kuud vist üldse karm? Aga niikuinii on varsti väike reform ees, seega kannatust. Mitte, et siis ligipääsude saamine otseselt kergemaks muutuks...
Veidi OT, aga:
Selle siin lingis mainitud teemaga seondub (ilmselt vist) veel midagi, mida "kõrvaltvaatajal" lugedes ei ole võimalik aimata - ainult selle (kontekstist ilmselt väljarebitud juhtumi) pärast hakata hädalisele "jalaga andma" pole küll erilise kultuuritaseme musternäidis - isegi mitte moderaatorite poolelt.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.08 20:03

Tsitaat:
Algselt postitas: generaator M
Selle siin lingis mainitud teemaga seondub (ilmselt vist) veel midagi, mida "kõrvaltvaatajal" lugedes ei ole võimalik aimata - ainult selle (kontekstist ilmselt väljarebitud juhtumi) pärast hakata hädalisele "jalaga andma" pole küll erilise kultuuritaseme musternäidis - isegi mitte moderaatorite poolelt.

Jah, vaata nüüd uuesti seda teemat.

Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 04.01.08 01:08

Ok kuna siin aruteluks läks siis paotan kah pisut suud.

Äkki moded võiks võtta mingi aja (insert time here) ja kui liige pole selle aja jooksul sisse loginud ka kustutada antud kasutaja konto? Äkki see annab pisut reaalsema pildi tegelikult aktiivsetest liikmetest. Nii saaks ka 1 kuulutuse kontod mingi aja pärast kustutatud.

lihtsalt my 2cents

Satan will claim my soul.
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 04.01.08 06:39

Tsitaat:
Algselt postitas: Dust Rocket
Ok kuna siin aruteluks läks siis paotan kah pisut suud.

Äkki moded võiks võtta mingi aja (insert time here) ja kui liige pole selle aja jooksul sisse loginud ka kustutada antud kasutaja konto? Äkki see annab pisut reaalsema pildi tegelikult aktiivsetest liikmetest. Nii saaks ka 1 kuulutuse kontod mingi aja pärast kustutatud.

lihtsalt my 2cents

TQHQ on iga aasta minumäletamist mööda mite aktiivsete kasutajade kustutamine, peep peaks sellest rohkem teadma.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 42.7% - SQL: 57.3%]