Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Hirmudest foorumi kontekstis ja naabrite tegemistest :) (Vastuseid: 19 | Vaatamisi: 2351)
sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 14.06.07 18:18 Tsiteeri
Hirmudest foorumi kontekstis ja naabrite tegemistest :)

Nimelt otsustasin siia ka pajatada. Et juhtumisi eksisin ära sellisesse kohta nagu bemmi klubi foorum, olen seal muidugi varem ka käinud aga nüüd paar kolm päeva järjest olen leidnud et mul on miskipärast huvitav. Ma ei mäleta vist kunagi regasin isegi sinna kasutajaks, aga see selleks. Rääkida tahtsin lihtsalt sellest et jube huvitav tundus teema nimega "Lugejate autod" - võta või jäta aga nüüd paar päeva kolades seal sain erinevate (mulle huvipakkuvate) mudelite kohta väga head infot (ei tea mida AC klubi otsustajad härrased kardavad, sest kodanikuühiskonnas on krutiegevus teatavasti reguleeritud) ning kavatsen tõenäoliselt veel ennast natuke seal "lõbustada". Tähelepanelikul lugejal tekkis kindlasti nüüd mõte kuhu ma sihin. :)
Huvitav palju bemmi foorumist lugejate autosid pätsatakse või miskil muul moel seda "ülikonfidentsiaalset" infot kasutatakse - on keegi mõelnud, mul tekkis selline mõte kui rahumeeli sain kolada seal foorumis ilma et isegi sisse logima oleks pidanud. Tõenäoliselt on AC foorum midagi kaotanud või hoopis võitnud - ei tea paraku, aga mind kui korralikku kodanikku (IMHO) üllatas see fanatism mis sealt kandus, ja mitte üldsegi halvas mõttes. Parallele AC piiratud foorumiga ei oska kahjuks tõmmata, kuna see on väga "private" :). See selleks ürtiustele ma nagunii ei jõua et "mu nägu" tegijatele turvaliseks muutuks.
Aga AC klubi kiituseks ka hea sõna - mulle meeldib väga "Tänased postitused" mida bemmi foorumis ei leia. :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 14.06.07 19:03 Tsiteeri

Eeee....Sellest on siin minuarust lausa 2 teemat juba olnud. Viimati (mitte eriti ammu) otsustati,et jääb ikkagi privaatseks. Oma küsimusele ,et miks, sain siis sama vastuse "äkki varastatakse ära"! Sellega (probleemiga) peaksid vist pöörduma staff-i poole, kuna nemad vaatavad, kas võtta sind sinna "kampa" ili net!
Teine variant on otsida 2 sõbrakest ,kes sind soovitavad. Kuigi reaalselt nad sind nägema ei pea:D
Ja siis oli veel variant,et vaadatakse ,kuidas sa ennast foorumis üleval pead! See viimane vist väga 50:50, kuna kõigile sa ei saagi meeldida. Nii on kindlasti ka minuga,kuna olen siin aeg-ajalt natuke ka "sõna võtnud":D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 14.06.07 19:07 Tsiteeri

Siin on tegelikult sel teemal 3 lk lugemist. Auto varastamisest aktuaalsem on audiotehnika varastamine. Paha tunne on, kui kirjutad südamest oma tegemistest ja järgmisel hommikul on klaas sisse löödud ja juhtmeotsad ukse vahelt välja ripnemas.

Meil on "tänased postid", bemmiklubis on vastusena sellele "oma postitused" (egosearch), mis on väga mugav, kui iga päev foorumit ei külasta. Puhtalt XMB vs phpBB teema, mõlemal omad head ja vead.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6 PLUS 4.2, A4 TDI quattro, S8

postitati 14.06.07 19:18 Tsiteeri

Eks sellepärast on EBK autoteemad ka vähe 'lahjemad', et nad avalikud on.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 14.06.07 19:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sileem11
Nimelt otsustasin siia ka pajatada......Parallele AC piiratud foorumiga ei oska kahjuks tõmmata, kuna see on väga "private" :). See selleks ürtiustele ma nagunii ei jõua et "mu nägu" tegijatele turvaliseks muutuks.

Ise Sa ei julge panna telefoni, asukohta, autot ega muud infot enda kohta isegi mitte oma profiili. :o Miks peakski sinusugusel tegelasel piiratud juurdepääs olema. Üks eeldusi piiratud ligipääsu saamisel on minu mälu järgi just täidetud profiil. Tekibki küsimus miks sind varsti juba 4 aasta jooksul keegi soovitanud pole?

Ja muuseas "valitud nägusid" ei vali mitte staff vaid juba ligipääsu saanud inimesed. Pole nagu siiani ühtegi kasvõi minu poolt soovitatud tegelast tagasi lükatud.

Edu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.06.07 19:54 Tsiteeri

Kle mind ei huvitagi kellegi pedereerimine ja loomulikult kui ma ei taha siis ei anna oma privaatset infot välja - onju. Aga mind huvitab lugeda tehnilist infot jne mis autode kohta, muu on mulle täiega kama - lihtne onju jälle. Ja keda kotib asukoht ja telefon (mis mul ka pikka aega profiili all oli). Mind huvitab TEHNIKA. A no vahet las jääda ni kuis oli, vaba kõik teevad nii kuis tahavad. Võiks ju teha alternatiivse ja toerda/parema foorumi no aga ei viitsi, sest infot on võimalik ka mujalt saada kavõi inglise/saksa keelsena.
Aga kui on tsentson ka "võrdsemate" foorum las olla, las "nad " möllavad ja meid ei kotigi ausalt. Natuke emotsionaalne tuli aga ju siis oli vaja öelda :cool:, parem ikka kui molle segamini lüüa ja triipu tõmmata :P

Lisaks veel eelmisele härrasele et no ausalt ei viitsi lasteaia nimel pingutada et luba saada see nõme - ei ole või?

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.06.07 19:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Kle mind ei huvitagi kellegi pedereerimine ja loomulikult kui ma ei taha siis ei anna oma privaatset infot välja - onju. Aga mind huvitab lugeda tehnilist infot jne mis autode kohta, muu on mulle täiega kama - lihtne onju jälle.

lihtne jah, mis ime pärast peaks ma jagama sinuga oma auto infot, kui mul ei ole halli aimugi, kes sa oled?
Tsitaat:
Ja keda kotib asukoht ja telefon (mis mul ka pikka aega profiili all oli). Mind huvitab TEHNIKA.

selleks ei ole vaja autode teemasid, vaid tehnilist osa foorumist, jälle lihtne.
Tsitaat:
A no vahet las jääda ni kuis oli, vaba kõik teevad nii kuis tahavad. Võiks ju teha alternatiivse ja toerda/parema foorumi no aga ei viitsi, sest infot on võimalik ka mujalt saada kavõi inglise/saksa keelsena.

tehniline osa on kõigile vabalt lugeda
Tsitaat:
Aga kui on tsentson ka "võrdsemate" foorum las olla, las "nad " möllavad ja meid ei kotigi ausalt. Natuke emotsionaalne tuli aga ju siis ol vaja :cool:

sellise suhtumisega sa küll kaugele ei jõua

lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 14.06.07 19:59 Tsiteeri

Tsitaat:

Lisaks veel eelmisele härrasele et no ausalt ei viitsi lasteaia nimel pingutada et luba saada see nõme - ei ole või?

keda Sa siin lasteaiaks nimetad???

Võin saladuskatte all öelda, et sinusuguseid "kõvasid mehi" on siit ennegi ära bännitud

Autode tehnilise poole kohta on muuseas omaette teema

edit: krt Tarmo jõudis ette!

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 14.06.07 22:04 Tsiteeri

Teate ma ütleks kah siin mõne hea sõna sekka.
Mingi pool aastat tagasi kustutasin kõik oma autode teemad klubiliikmete autode alt.
Põhjused:
Mingi väga veider kontingent tekkis minu autode ümber, st. autosid oli näpitud, linke kakutud, klaasidelt jääd maha kakutud et sisse näha, tammutud loomakarjaga ümber autode ja no kõike võimalikku katsutud nagu mingi haigus oleks. Seda võis olla kuskil 5-6 korda. Paraku polnud mind ennast mitte kunagi sel hetkel kohal.
Ei jäta mainimata, et autod seisid kinnisel territooriumil. Kolmel korral oli majarahvas ka välja tulnud, et mida f*cki aias toimub ümber autode. Öeldi ainult niipalju, et audiklubist. Endast ei jäetud mingit märki maha kuigi seda paluti, et ühendust saaks võtta. Mingist hetkest panin klaasi vahele oma telefoni numbri koos tekstiga, et helistagu kes iganes seal kakerdas.
Mul pole kahju, et keegi midagi vaadata tahab, aga selleks on mul siin klubis ka profiilis telefon olemas, et helistagu ja asi korras.
Rohkem ei kommenteeri, aga mingil hetkel ajasin autod garaazhi ja peale seda oli vaikus majas. Muud miskit, kui kole ebameeldiv kogemus ja sain õppetunni, et eksponeerida pole mitte midagi vaja :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 15.06.07 05:41 Tsiteeri

kps-sellega olen küll nõus ja päri! Teema algataja- ära ole nii jonnakas. Mingis mõttes saan aru ka sinust aga sulle on vist nüüd piisavalt seletatud,miks nii on. Ega mina kah ei tahaks ,et keegi autolt jääd maha kraabiks ja sisse kambaga piiluks. Oma auto ja tahan ise ajada!:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.07 07:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Tsitaat:
Kle mind ei huvitagi kellegi pedereerimine ja loomulikult kui ma ei taha siis ei anna oma privaatset infot välja - onju. Aga mind huvitab lugeda tehnilist infot jne mis autode kohta, muu on mulle täiega kama - lihtne onju jälle.

lihtne jah, mis ime pärast peaks ma jagama sinuga oma auto infot, kui mul ei ole halli aimugi, kes sa oled?

Ok, peace. Eilne jutt sai kerge õllese peaga kirjutatud, aga siiski miks sul vasja teada kes ma olen või vastupidi kuidas bemmi klubis keegi seda ei taipa küsida (loe: ei karda nii paaniliselt kui sina- mõtle sellele)?

jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 15.06.07 07:04 Tsiteeri

Tundub, et buumeri klubis võtekase asja "lõdva kummiga" :)

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.07 07:05 Tsiteeri

vata sileem, kui tuleb mingi võõras mu juurde ja hakkab auto kohta pärima, siis ma saadan ta puu taha.
samas tuttavale inimesele oma autot tutvustada ei ole mingi probleem.
miks ma võõrale ei tutvusta? noh, ma arvan, et see ei ole tema asi mis ma oma autoga teinud on, sest ma ei tunne teda ja ma ei tea, mis põhjusel ta auto kohta rohkemat infot uurib...
selles suhtes mingil määral olen ma nõus, et võibolla tõesti mõnel inimesel on puhtalt tehniliste lahenduste vastu huvi, samas satub igalepoole inimesi, kelle huvitundmine ei ole mitte kõige puhtama tagamõttega.
ja seni kuni ma ei tea inimest, seni ma ka ei räägi talle oma autost. lihtne. ja sama meelt on ka enamus audiklubi kasutajatest. tehniline baas kõigile lugemiseks on meil foorumis piisav, seega ei ole see mingi põhjus.

ahjaa, ja miks ei ole minu auto teemasid, vat just samal põhjusel mis kps tõi. mul seisab auto kinnisel teritooriumil linnas, kuhu inimesed kogemata ei satu. aga ühel heal päeval saadab keegi kodanik mulle pildi mu autost, et ma nägin ja tegin pilti. sealjuures tekkis mul kohe küsimus, et mis põhjusel ta üldse sellele territooriumile sattus ?

lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.07 08:15 Tsiteeri

krt ja mina arvasin et ainsana õllene olin :D
ok, rahu majas.

Pemmiklubis on edevamad poisid ka kindlasti :)

Teen ettepaneku see teema ära koristada kui ka teised sellega nõustuvad.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.07 08:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lukas
Teen ettepaneku see teema ära koristada kui ka teised sellega nõustuvad.

Mis tast ikka koristada, kuu aja pärast tuleb uus samasugune, siis hea viidata ju...

Jooge vähem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jass
huviline

Registreerunud 24.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 1,8TQ & A6 2,8 & BMW 525

postitati 15.06.07 08:48 Tsiteeri

Mõistlik kompromiss oleks ju see, kui teha veel teine teema, mis oleks avalik ja kuhu saaks oma autode kohta infot ja pilte panna need, kes oma autode ja helitehnika pärast ei karda.
Ma arvan, et on piisavalt klubilisi, kel on autod kindlustatud, seisavad turvalistes kohtades ja kes üldse ei kardaks kõigile oma autode kohta infot jagada.
Ja neile, kes ei taha avalikult oma autosid näidata, jääks alati alles piiratud ligipääsuga teema.

Las siis igaüks otsustab ise, kumba teemasse oma auto info paneb.

Siis lõppeks ükskord ära küsimused, et miks ikka osadel foorumikasutajatel puudub võimalus teistele oma autot tutvustada ja teiste autosid uurida.

Kui aga sellise kõigile avatud teema loomisega nõus ei oldaks, siis jääks tõesti asjale selline maik juurde, nagu poleks asi turvalisuses, vaid ikka tahetakse osasid kasutajaid teistest veidike võrdsemateks teha.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 15.06.07 09:07 Tsiteeri

Nu mis jutt nüüd see selline on, et pemmiklubis rohkem tehnilist infot liigub?:o:o Tehniliste teemade all suurem osa targutusi kodanikelt kes teemast midagi ei jaga ja rohkem miskit. Siinne foorum ikka kõvasti rohkem abi selles suhtes jagab.;)
Konkreetne näide on teemad vanose kohta- suurem osa postitustest on puhas targutamine ja lõpuks ei saagi asjast selget sotti. Paralleeli võiks siin tõmmata torseniga, selle tööpõhimõte on küll ilusti lahti seletatud.;) Lihtsalt näide elust enesest. :D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.07 09:17 Tsiteeri

Jass, see ei ole üldse uus idee. Kaalume juba mõnda aega plusse ja miinuseid. Fakt on see, et avalikus osas tuleb mõttetut läbu 10x rohkem. "Respect! Edu modimisel!" stiilis 0 bitti infot sisaldavaid mitte kellelegi vajalikke poste.

tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 15.06.07 10:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Jass, see ei ole üldse uus idee. Kaalume juba mõnda aega plusse ja miinuseid. Fakt on see, et avalikus osas tuleb mõttetut läbu 10x rohkem. "Respect! Edu modimisel!" stiilis 0 bitti infot sisaldavaid mitte kellelegi vajalikke poste.

Ise ka kuhugi avalikukku kohta autoteemat ei teeks aga samas nendele, kes seda soovivad võib ju see võimalus olla.
Ehk oleks võimalik lihtsalt teema algatajale teha mingisugune valiku võimalus (linnuke:privaatne/avalik) teema tegemisel. Ehk siis "Lugejate autode" all kuvataks siis kõiki autosid juhul kui on piiratud ligipääs, kui ei ole, kuvataks ainult avalikke teemasid? Praegused vanad teemad saaks inimene ise vaadata, kas muudab avalikuks või mitte. Ise XMB-st ei tea, kas ja kuidas seda lahendada.

Kaaku
klubiliige

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 15.06.07 10:32 Tsiteeri

See idee ei kaotaks ära "probleemi" "Miks mina kinniste teemade alla ei saa?". Kui oleksid mõlemad paralleelselt, siis põhimõtteliselt ei muutuks midagi.
Lisaks on foorumis üldiselt 3 sorti kodanikke - aktiivsed liikmed, ainult lugejad ja siis tuhandete kaupa n-ö 1-päeva- klubilisi, kes regavad ära, teevad ühe teema või kommenteerivad kuskil midagi ja ongi kõik.
Ehk siis sellel esimesel seltskonnal on nii ehk naa juba auto kinnise teema all väljas ja on vähetõenäoline, et sama asi ka vabalt kättesaadavasse rubriike toksitakse (kui nii üldse tohikski). Sellest võib järeldada, et sinna rubriiki koguneks siis nende 1-päeva-klubiliste autod ja/või lihtsalt mõttetut läbu nagu juba mainiti.
Ah ma ei viitsi rohkem kirjutada :D

Igatahes tervitatav on see, et klubiliikmete autod on piiratud ligipääsuga (kuhu on ka vist juba ligemale 600 ligipääsu jagatud. Polegi nii piiratud või mis?)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 43.0% - SQL: 57.0%]