astronaut
Bännitud
Registreerunud 31.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
imeb palju
jama järgmine et masin võtab palju kütet. lamda vahetsin ära ja läks tiba paremaks aga jama ikka. uurisin veidi pritse kohta, mis on mehaaniline , ja
sellel võtab aju ka moto tempi aga ei tea millise anduriga. mingi anduri kala iga tahes on sest suvel kuuma mootoriga ei hakanud vent tööle ja nüüd
külmaga hakkab kohe külmast peast taha. kus juure check engeni lamp ka selle jama peale ei reageeri kuigi peaks kui aju vigaseid impullse saab.
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
|
jamaselline,ettegelikult.peakspanemanormaalsepealkirja.
headvanaaastalõppukamuidu.
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
|
ole hea kirjuta ka, mis mootor, mis aasta autoga on tegu, kw-d
Nii on lihtsam.
|
|
|
|
astronaut
Bännitud
Registreerunud 31.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kiireaudi
jamaselline,ettegelikult.peakspanemanormaalsepealkirja.
headvanaaastalõppukamuidu. |
head vanaasta lõppu sulle ka kui midagi asjalikku kirjutada pole ära kirjuta.lihtne soovitus uueks aastaks!
|
|
|
astronaut
Bännitud
Registreerunud 31.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
mootori tähis SD 83kw 88a.
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
|
Tahtsin ka tiba norida
TÕLGE!
Jama järgmine, et masin võtab palju kütet. Lamda vahetsin ära ja läks tiba paremaks, aga jama ikka. Uurisin veidi pritse kohta, mis on mehaaniline ,
ja sellel võtab aju arvesse ka moto tempi, aga ei tea millise anduriga. Mingi anduri kala igatahes on, sest suvel kuuma mootoriga ei hakanud vent
tööle ja nüüd külmaga hakkab kohe külmast peast taha.
Kusjuures check engine lamp ka selle jama peale ei reageeri kuigi peaks kui aju vigaseid impulsse saab.
Mis auto sul on?
Audi 80 vist.
Palju see kulu sul sajale üldse on siis, kui ta sinu jaoks suur on. Vaata üle filtrid. Vendiga oli mul ka mingi jama kunagi, ei seganud see.
Kuidas peale tallad. Külm ilm ja lühikesed otsad on bensukulu suurimad sõbrad.
|
|
|
astronaut
Bännitud
Registreerunud 31.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
ei ole külmast ilmast kui ma midagi räägin sis ma ikka tean ka midagi. võtab rohkem kui muidu, ei hakka sulle siin numbreid ja arvutusi tooma sa ei
lähe nendega naguinii kuskile ja küünlad on mustad mis tähendab rikast kütte segu, mis oma korda tähendab et miski annab valet arvestust ja aju annab
palju peale.ei ole asi minu tallamises mitte. kas siin foorumis tegutsevad aint mingid ajukääbikud,minge ilkuge delfis. olen siin ka normimaid tegiaid
kohanud niiet kui midagi pole ütelda siis suu kinni.
|
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
|
Kas Sa arvad, et kui tuled siia mingi lapselalina ja pudikeelega lahmima, siis kõik väga kipuvad Sind viisakalt abistama? SINUL on mure ja SINA vajad
abi. Keegi pole kohustatud Sulle nõu andma.
Viimasel ajal kipub selliseid tüüpe jälle siia foorumisse sattuma, kellel viisakusreeglid, elementaarne kirjakeel ja suhtumine sügavalt soovida
jätavad...
Sellised teemad võiks hoiatamata kustutada, mitte nämmutada, õpetada ja soovitada jne.
Kui abi küsida ei oska, siis istu üksi oma mure otsas!
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
|
Tsitaat: | kas siin foorumis tegutsevad aint mingid ajukääbikud,minge ilkuge delfis. olen siin ka normimaid tegiaid
kohanud niiet kui midagi pole ütelda siis suu kinni. |
Kus on siis moded sellise suhtumisega tuleks koheselt foorumist välja visata(äärmisesl juhul teema ära kustutada).
Täna juba teine teema kus värskelt reganu saadab foorumi reeglid sõna otseses mõttes puu taha.
Kui liialt imeb siis hoia oma vorstipood kinni et keegi londi ligi ei saaks. Aga kes sull siis üldse imeb Jüri või Mari?
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: astronaut
kas siin foorumis tegutsevad aint mingid ajukääbikud,minge ilkuge delfis. olen siin ka normimaid tegiaid kohanud niiet kui midagi pole ütelda siis suu
kinni. |
a mine sina ka delfisse... closed!
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Pühade ajaks koristasime selle rahva silme alt ära. Teen uuesti selle avalikuks ja panen siia lõppu ka avalikkuse silme eest varjul olnud osa:
Pealkiri:
Kellelt: astronaut
Kellele: pampkuri
Kaust: Inbox
Saadetud: 31.12.07 18:02
Postitus: kuule laku sitta sina mees ei mögise iga ühe kallal. mine niku oma ema. lontrus
Pealkiri:
Kellele: pampkuri
Saadetud: 31.12.07 18:05
Postitus: sinu ema imeb nagu vieetnami hoor.
Pealkiri:
Kellele: tarmo
Saadetud: 31.12.07 17:59
Postitus: haige loll oled, paned ennast maksma omast arust vä.
Kellele: tarmo
Saadetud: 31.12.07 18:08
Postitus: sina <b>[roppus]</b> võid seal pännida aga mina võin su <b>[roppus]</b> kapakohilast või kus iganes urkas elad ka
ülesse otsida. ära tõuse kui pole midagi võita!
Et keegi ei arvaks, et Hr. astronaudile ehk liiga tehti...
|
|
|
|