rands005
huviline
Registreerunud 07.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4
|
postitati 16.04.05 15:43
|
|
|
Quattrost esisillaks
Mis juhtub kui võtta automaatkäigukastiga quattrol kardaan alt ära mis siis juhtub kas keegi teab?
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
postitati 16.04.05 16:03
|
|
|
Auto seisab kohapeal
|
|
|
rands005
huviline
Registreerunud 07.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4
|
postitati 16.04.05 16:08
|
|
|
kas oled proovinud.Mul audi 100 s4 1992 2,2 turbo automaat.Mull lihtsalt tekkis huv et kui kardan alt võtta kas siis saab esi sillaga ka sõita
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 16.04.05 16:22
|
|
|
Esimese põlvkonna Quattrol oleks võimalik keskdiffer lukku panna, ja nii saaks sõita. Uuematel torseniga keskdifritel lukustamise võimalust ei ole.
See ka üks põhjuseid, miks tahaks kangesti oma 88a masinale vana tüüpi difri alla toppida...
Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 16.04.05 17:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rands005
kas oled proovinud.Mul audi 100 s4 1992 2,2 turbo automaat.Mull lihtsalt tekkis huv et kui kardan alt võtta kas siis saab esi sillaga ka sõita
|
Ma küllei tea miks seda vaja on aga kui Sa kangesti tahad, siis võta keskdiffer kastist välja ja plokeeri see ära (kasvõi keevita kinni) ning pane
kasti tagasi. Gardaan alt ära ongi esiveoline valmis. Muidugi oleks targem mingi vigane keskdiffer otsida ja see peesse keerata - siis saad vähemalt
algse variandi taastada ja nautida Quattrot.
|
|
|
Audi RS 2
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C5, Ford F-150 5.0
|
postitati 17.04.05 09:19
|
|
|
vabandage väga kuid mina isiklikult ei soovitaks kellelgi sellise lollusega tegeleda,esiteks pead sa lukustama käigu kasti tagumis e osa ning ning
juhul kui see sul õnnestubki hakkab sul esisild eest ära sõitma tean seda omast kogemusest.aga eks iga üks ise teab millega tegeleb.Edu
|
|
|
ZZZ 705
huviline
Registreerunud 23.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI 80 1.8 S -91
|
postitati 18.04.05 07:40
|
|
|
Segan vahele
Aga kas siis vw golf syncrol võiks nii teha, et kardaan mõneks ajaks alt ära. Nimelt kardaanis mingi "sentreegiv junn" puruks ja uus pidi üle 20
000.- maksma.
Auto esindused küll ei osanud midagi öelda. Väitsid, et see võib midagi päris peese keerata.
Ah jaa veel see kas tal peaks tagurpidi kah olema 4 vedu, minu autol ei ole.
Ehk keegi teab?
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
postitati 18.04.05 07:50
|
|
|
Huvitav, kas mõnele siukest mõtet pole pähe turgatand, et teex q oopis tagaveolise? vat mis hullud mõtted kõik ei või pähe karata esmaspäeva hommikul,
see olex mu arust palju ägedam variant kui esiveolisex tegemine
|
|
|
|
westa
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8
|
postitati 18.04.05 09:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Reix
Huvitav, kas mõnele siukest mõtet pole pähe turgatand, et teex q oopis tagaveolise? vat mis hullud mõtted kõik ei või pähe karata esmaspäeva hommikul,
see olex mu arust palju ägedam variant kui esiveolisex tegemine
|
Pärnu vahel sõitis eelmine suvi tagaveoline 200 ringi(vanem varjant)
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 18.04.05 09:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ZZZ 705
Aga kas siis vw golf syncrol võiks nii teha, et kardaan mõneks ajaks alt ära. Nimelt kardaanis mingi "sentreegiv junn" puruks ja uus pidi üle 20
000.- maksma.
Auto esindused küll ei osanud midagi öelda. Väitsid, et see võib midagi päris peese keerata.
Ehk keegi teab? |
Syncro tagurpidi ei toimi ja Audi torsenist on ta omajagu erinev. Libavedu.
Kui raha ei ole, ostke esiveoline auto. Quattro pooleveoliseks tegemine on nagu talli parima sugutäku kohitsemine.
|
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
|
alar Q
huviline
Registreerunud 16.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.04.05 13:20
|
|
|
000.- maksma.
Ehk keegi teab? |
Syncro, nagu Black ütles, 4 vedu tagurpidi käiguga ei tööta. Ja ehituselt töötab syncro järgmiselt: kui esisilla üks ratastest hakkab 1,5 korda
kiiremini ringi käima, kui tagumise silla oma, rakendub läbi jäiga vahekasti 4 vedu. Seega syncrotel, kas aint esivedu,või veojõu jaotus 50/50.
Ühesõnaga syncro on mõeldud aint auto läbivuse suurendamiseks, mitte ralli sõitmiseks.
Ning vastus sinu küsimusele - et kui kardaani alt ära võtad, saab sinu syncrost tavaline esiveoline.Tean,kuna endal oli kunagi selline, ning mul läks
vahekasti ja kardaani vaheline kummimuhv katki, kuid auto liikus ilusti.
Alar
|
|
|
|
ZZZ 705
huviline
Registreerunud 23.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI 80 1.8 S -91
|
postitati 19.04.05 07:33
|
|
|
No jah. Seda ma arvasingi. Kuid hirmutasid just auto esindused kes väitsid, et siis võib veel midagi katki minna!
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 19.04.05 07:53
|
|
|
No jah. Seda ma arvasingi. Kuid hirmutasid just auto esindused kes väitsid, et siis võib veel midagi katki minna! |
Esinduse kohapealt mega irw, kui mu autol läks kardaani vahetuseks siis
öeldi mulle Aasta Autost samamoodi, et ära põe, lase esiveolisena ringi, nii kaua kui nemad kardaani Eestisse tarnivad, aga võta näpust!
|
|
|