Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Quattrost esisillaks (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 2277)
rands005
huviline

Registreerunud 07.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4

postitati 16.04.05 15:43 Tsiteeri
Quattrost esisillaks

Mis juhtub kui võtta automaatkäigukastiga quattrol kardaan alt ära mis siis juhtub kas keegi teab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 16.04.05 16:03 Tsiteeri

Auto seisab kohapeal:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rands005
huviline

Registreerunud 07.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4

postitati 16.04.05 16:08 Tsiteeri

kas oled proovinud.Mul audi 100 s4 1992 2,2 turbo automaat.Mull lihtsalt tekkis huv et kui kardan alt võtta kas siis saab esi sillaga ka sõita

krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 16.04.05 16:22 Tsiteeri

Esimese põlvkonna Quattrol oleks võimalik keskdiffer lukku panna, ja nii saaks sõita. Uuematel torseniga keskdifritel lukustamise võimalust ei ole. See ka üks põhjuseid, miks tahaks kangesti oma 88a masinale vana tüüpi difri alla toppida...

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 16.04.05 17:19 Tsiteeri

Veel lugemist:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=883
Ja veel:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=9974

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 16.04.05 17:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rands005
kas oled proovinud.Mul audi 100 s4 1992 2,2 turbo automaat.Mull lihtsalt tekkis huv et kui kardan alt võtta kas siis saab esi sillaga ka sõita

Ma küllei tea miks seda vaja on aga kui Sa kangesti tahad, siis võta keskdiffer kastist välja ja plokeeri see ära (kasvõi keevita kinni) ning pane kasti tagasi. Gardaan alt ära ongi esiveoline valmis. Muidugi oleks targem mingi vigane keskdiffer otsida ja see peesse keerata - siis saad vähemalt algse variandi taastada ja nautida Quattrot.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Audi RS 2
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C5, Ford F-150 5.0

postitati 17.04.05 09:19 Tsiteeri

vabandage väga kuid mina isiklikult ei soovitaks kellelgi sellise lollusega tegeleda,esiteks pead sa lukustama käigu kasti tagumis e osa ning ning juhul kui see sul õnnestubki hakkab sul esisild eest ära sõitma tean seda omast kogemusest.aga eks iga üks ise teab millega tegeleb.Edu

ZZZ 705
huviline

Registreerunud 23.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI 80 1.8 S -91

postitati 18.04.05 07:40 Tsiteeri
Segan vahele

Aga kas siis vw golf syncrol võiks nii teha, et kardaan mõneks ajaks alt ära. Nimelt kardaanis mingi "sentreegiv junn" puruks ja uus pidi üle 20 000.- maksma.
Auto esindused küll ei osanud midagi öelda. Väitsid, et see võib midagi päris peese keerata.
Ah jaa veel see kas tal peaks tagurpidi kah olema 4 vedu, minu autol ei ole.
Ehk keegi teab?

Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 18.04.05 07:50 Tsiteeri

Huvitav, kas mõnele siukest mõtet pole pähe turgatand, et teex q oopis tagaveolise? vat mis hullud mõtted kõik ei või pähe karata esmaspäeva hommikul, see olex mu arust palju ägedam variant kui esiveolisex tegemine:P

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
westa
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8

postitati 18.04.05 09:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Reix
Huvitav, kas mõnele siukest mõtet pole pähe turgatand, et teex q oopis tagaveolise? vat mis hullud mõtted kõik ei või pähe karata esmaspäeva hommikul, see olex mu arust palju ägedam variant kui esiveolisex tegemine:P

Pärnu vahel sõitis eelmine suvi tagaveoline 200 ringi(vanem varjant):P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 18.04.05 09:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ZZZ 705
Aga kas siis vw golf syncrol võiks nii teha, et kardaan mõneks ajaks alt ära. Nimelt kardaanis mingi "sentreegiv junn" puruks ja uus pidi üle 20 000.- maksma.
Auto esindused küll ei osanud midagi öelda. Väitsid, et see võib midagi päris peese keerata.
Ehk keegi teab?

Syncro tagurpidi ei toimi ja Audi torsenist on ta omajagu erinev. Libavedu. :P
Kui raha ei ole, ostke esiveoline auto. Quattro pooleveoliseks tegemine on nagu talli parima sugutäku kohitsemine.

Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 18.04.05 12:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Kui raha ei ole, ostke esiveoline auto. Quattro pooleveoliseks tegemine on nagu talli parima sugutäku kohitsemine.

Black pani ikka täiega täkkesse:D:cool:;)

Satan will claim my soul.
alar Q
huviline

Registreerunud 16.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.04.05 13:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Ehk keegi teab?

Syncro, nagu Black ütles, 4 vedu tagurpidi käiguga ei tööta. Ja ehituselt töötab syncro järgmiselt: kui esisilla üks ratastest hakkab 1,5 korda kiiremini ringi käima, kui tagumise silla oma, rakendub läbi jäiga vahekasti 4 vedu. Seega syncrotel, kas aint esivedu,või veojõu jaotus 50/50. Ühesõnaga syncro on mõeldud aint auto läbivuse suurendamiseks, mitte ralli sõitmiseks.
Ning vastus sinu küsimusele - et kui kardaani alt ära võtad, saab sinu syncrost tavaline esiveoline.Tean,kuna endal oli kunagi selline, ning mul läks vahekasti ja kardaani vaheline kummimuhv katki, kuid auto liikus ilusti.
Alar

ZZZ 705
huviline

Registreerunud 23.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI 80 1.8 S -91

postitati 19.04.05 07:33 Tsiteeri

No jah. Seda ma arvasingi. Kuid hirmutasid just auto esindused kes väitsid, et siis võib veel midagi katki minna!

TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 19.04.05 07:53 Tsiteeri

Tsitaat:
No jah. Seda ma arvasingi. Kuid hirmutasid just auto esindused kes väitsid, et siis võib veel midagi katki minna!

Esinduse kohapealt mega irw:D, kui mu autol läks kardaani vahetuseks siis öeldi mulle Aasta Autost samamoodi, et ära põe, lase esiveolisena ringi, nii kaua kui nemad kardaani Eestisse tarnivad, aga võta näpust!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 38.7% - SQL: 61.3%]