eric123
huviline
Registreerunud 08.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0TDI Q 2005
|
postitati 23.07.11 19:29
|
|
|
A6 MMI viskas pildi tasku
Juhtus selline asi, et MMI loobus töötamast. Tegu on A6 2005 mudeliga ja MMI ands otsad sõidu ajal. Hetkel on olukord sellline, et sisse lülitades
tuleb ette nn Welkom screen ja siis läheb mustaks. Olen proovinud restarti teha (3 button restart), aga ei aita. Foorumitest olen asja vähe uurinud ja
kõik viitab telefoni moodulile (see viga käis juba varem disgnostikast läbi). Kui see asi tõesti nii on, siis küsitakse selle eest 1500 EUR. Siit
tuleb siis ka minu mure ja küsimus. Kas on mingeid alternatiive? Kas MMI võib töötada ka ilma telefoni moodulitta? Kõik soovitused on teretulnud
|
|
|
eric123
huviline
Registreerunud 08.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.07.11 20:19
|
|
|
Kuna ei ole tulnud ühtegi vastust, siis igaks petteks kirjutan lahti, et MMI on Multi Media Interface.
|
|
|
audi121
huviline
Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: a6 2004 3.0 tdi
|
postitati 23.07.11 20:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: eric123
Juhtus selline asi, et MMI loobus töötamast. Tegu on A6 2005 mudeliga ja MMI ands otsad sõidu ajal. Hetkel on olukord sellline, et sisse lülitades
tuleb ette nn Welkom screen ja siis läheb mustaks. Olen proovinud restarti teha (3 button restart), aga ei aita. Foorumitest olen asja vähe uurinud ja
kõik viitab telefoni moodulile (see viga käis juba varem disgnostikast läbi). Kui see asi tõesti nii on, siis küsitakse selle eest 1500 EUR. Siit
tuleb siis ka minu mure ja küsimus. Kas on mingeid alternatiive? Kas MMI võib töötada ka ilma telefoni moodulitta? Kõik soovitused on teretulnud |
Kuskilt on meelde jäänud et telefoni moodulit saab süsteemist välja lülitada, muidugi ei tea kui õige see on.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 24.07.11 07:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi121
tuleb siis ka minu mure ja küsimus. Kas on mingeid alternatiive? Kas MMI võib töötada ka ilma telefoni moodulitta? Kõik soovitused on teretulnud |
Kuskilt on meelde jäänud et telefoni moodulit saab süsteemist välja lülitada, muidugi ei tea kui õige see on. |
Saab vahelt välja võtta jah kui muidugi probleem selles on.
|
|
|
|
nakaman
huviline
Registreerunud 05.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.9Tdi AVB
|
postitati 26.07.11 17:49
|
|
|
C6 tüüpveaks on ka tagumise aknapesuvooliku purunemine just MMI aju juurest. Avandil asuvad taga pakiruumis vasakul pool.
|
|
|
|
mine....
huviline
Registreerunud 10.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.07.11 18:15
|
|
|
Igaks juhuks proovi kõiki nuppe niiöelda "klõbistada", endal juhtus (ja ka teistel juhtunud) selline asi, et üks nupp jäi sisse ja see põhjustas
samasuguse vea...
I hope that I will soon forget the Audi Quattro. Until I do, I shall continue to worship that b.tch goddess Success at the expense of friends, family,
honesty and decency - anything to be in a position to have one. -Four Wheeler Magazine 1982
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 26.07.11 19:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: nakaman
C6 tüüpveaks on ka tagumise aknapesuvooliku purunemine just MMI aju juurest. Avandil asuvad taga pakiruumis vasakul pool. |
Ma ei tea mis C6 imetüüpviga see on või mis seal üldse puruneb, kuid ka C5 Avandil on löönud mingil hetkel aknapesuvooliku liitekohast lahti just seal
vasakul pakiruumis.
Jääb mulje, et järjekordne idiootsus juba läbi aastate.
|
|
|
|
akselpidur
huviline
Registreerunud 13.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Allroad 3,0TDI 2007 (C6)
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 27.07.11 06:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Tsitaat: | Algselt postitas: nakaman
C6 tüüpveaks on ka tagumise aknapesuvooliku purunemine just MMI aju juurest. Avandil asuvad taga pakiruumis vasakul pool. |
Ma ei tea mis C6 imetüüpviga see on või mis seal üldse puruneb, kuid ka C5 Avandil on löönud mingil hetkel aknapesuvooliku liitekohast lahti just seal
vasakul pakiruumis.
Jääb mulje, et järjekordne idiootsus juba läbi aastate. |
Ja lisaks on veel ühenduskoht juhiistme juures, mis uputab ära telefoni aju. Nagu oleks meelega tehtud, et igav ei hakkaks.
|
|
|
|
eric123
huviline
Registreerunud 08.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.08.11 10:53
|
|
|
Tänud kõigile vastanutele. Viga oligi purunenud aknapesuvoolik ja sellest tulenev võimendi läbikärssamine. Käisin ka Helsingis asuvas Audi teeninduses
ja sealt väideti et Audi pidi siiani neid voolikuid garantii korras välja vahetama. Igal juhul tasub asja uurida.
|
|
|
nakaman
huviline
Registreerunud 05.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.9Tdi AVB
|
postitati 05.08.11 06:42
|
|
|
Tänud kõigile vastanutele. Viga oligi purunenud aknapesuvoolik ja sellest tulenev võimendi läbikärssamine. Käisin ka Helsingis asuvas Audi teeninduses
ja sealt väideti et Audi pidi siiani neid voolikuid garantii korras välja vahetama. Igal juhul tasub asja uurida. |
Vooliku võiks ise ka kinni maksta, pigem ei sooviks seda võimendit ise kinni maksta. Enda isal oli seal veel BOSE võim. Aga kellel vähegi viitsimist
võiks oma C5-C6 mudelitega käia remondis enne kui hilja! Aga ega nad audis enne ei iitsata ka. Siis kui lähed oma katkise võimuga, on kohe kõik targad
ja teavad, miks nii juhtus.
|
|
|
|