Registreerunud 28.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 avant
postitati 29.05.11 18:39
Kilomeetrite lugeja junksib
Selline lugu, et sõidan, siis vahest töötab jupp aega ja siis vahest ei
tööta. Täiesti oma suva järgi loeb kilomeetreid. Milles võib olla põhjus? Kiirust ja pöördeid näitab. Kas viga võib olla anduris või kusagil
armatuuris kellades sellel vist elektrooniline: audi 80 b4. või kus need andurid üldse asuvad. Aitääh!
priit467
huviline
Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6 1999 1,8T
postitati 29.05.11 19:57
Tere v6 probleem tavaliselt on anduri ajam, mis lendab tükkideks. Minu meelest oli plastikust rõngas millel on plekist lkõpsakad küljes. Ilmselt on
sul see lahti, siis hakkabgi spidokas jamama, hüppab ja ei toimi. Vaata see anduri poolne teema üle.
Kui meenutada siis on olnud spidokal ka külmaka vigu kuigi alustaksin ikka auto altpoolt. Edu
Kui on diagnostikat teha vaja siis saan aidata,teen seda Kuressaare Revalis
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
postitati 29.05.11 20:40
Kellade plokis on lihtsalt need kilomeetrite rullid lahti või hammakad kulunud. Kerimidega ära lõhutud näiteks. Võta lahti siis näed mis viga on.
max113
huviline
Registreerunud 28.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 avant
postitati 30.05.11 17:23
Tsitaat:
ma vaatasin seda kellade plokki võtsin kõik laiali ja kõik oli nagu uus võib olla on see juba vahetatud eelmise omaniku poolt
aga viga on kusagil mujal huvitav kus saab viga veel olla?
Ma vaatasin seda kelladeplokki, võtsin kõik laiali ja kõik oli nagu uus. Võibolla on see juba vahetatud eelmise omaniku poolt, aga viga on kusagil
mujal. Huvitav, kus saab viga veel olla?
*** Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
wilba
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5
postitati 30.05.11 17:51
Mul on sama probleem, töötab nullist kuni 100km, siis jääb seisma. Jätan auto seisma mingi 5 minutit ja peale seda hakkab jälle edasi lugema. Väga
kahtlane asi. Aga kuna Tallinnas õues ei viitsi jaurata, siis tegelen kunagi, kui maale satun.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.9% - SQL: 76.1%]