Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Süsteemid ei lülitu välja kui süüde välja keerata? 100 c4 2.5 tdi (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 1511)
A.k
huviline

Registreerunud 14.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: audi100tdi avant. Seat Leon Lada 111

postitati 14.02.11 11:46 Tsiteeri
Süsteemid ei lülitu välja kui süüde välja keerata? 100 c4 2.5 tdi

:( Tervitus. Kus võiks asuda audi 100 orginaalalarmi kaitse või midagi.Viga on selles et teepeal põrutas alarmi tööle ja sai ära rebitud see must ruupor kapoti alt.Ja nüüd ei ole enam alarmis voolu sees.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S3 1,8T 8L

postitati 14.02.11 17:35 Tsiteeri

ON SEE IKKA AUDI JA DIISEL ,VÕI miskit bmv-w.... Mis mootor ,aasta ja mis Audiga tegu?Vaata süüteluku põhi üle!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A.k
huviline

Registreerunud 14.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.11 20:09 Tsiteeri

Mul on audi 100 2,5turbodiisel 94aasta oma .Luku põhja vahetasin möödunud aasta lõpus ära.Aga ma võin seda kontrollida.Tänan vastuse eest.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A.k
huviline

Registreerunud 14.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 16.02.11 08:28 Tsiteeri

Tahaks kuulda, mis võib veel olla - lukupõhja viga ei ole. Kas mingi relee ei või olla, et ta voolu sisse jätab kui süüte välja keeran? Ma olen siin keskonnas alles uus ei oska veel orienteeruda.:)

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postitused eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

Kalle-
huviline

Registreerunud 05.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Allroad 2.5 TDI BMW 520i Nissan Sunny

postitati 16.02.11 12:33 Tsiteeri

Võib küll relee viga olla

Aitan diagnostikaga. VCDS 805 ja VCDS 106.
A.k
huviline

Registreerunud 14.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 16.02.11 12:52 Tsiteeri

Kus see relee võiks asuda.Ma vaataks algul ise kui ma teaks kus viga on.

Kalle-
huviline

Registreerunud 05.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Allroad 2.5 TDI BMW 520i Nissan Sunny

postitati 16.02.11 20:54 Tsiteeri

Täpselt ei tea aga arvatavasti pedaalide kohal katte all, või siis kapoti all. Jaole saab ilmselt katse- eksituse meetodil, ehk siis releesid ükshaaval välja ja tagasi pistes.Samas ei välista ka muid vigu.
Meenub, et kunagi otsisin viga sama sümtomiga Audil, ning asi oli ilmselt süüteluku ja põhja ühenduses, ehk siis lukk ei pööranud põhja. Pead ei julge anda, kuna omanik tegeles edasi ise.

Aitan diagnostikaga. VCDS 805 ja VCDS 106.
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 16.02.11 21:24 Tsiteeri

Pedaalide kohal on riiul, see maha, seal on releed. Kui seal kõik korras siis võid veel täiendavalt kõrvalistujapoolse A-piilari allpool jalgade juurest seinalt katte maha võtta(lävepaku kate kah, kuna ilma selleta see piilari oma ei tule) ja seal kah mõned releed. Kapoti all on juhipool kah mõned vist.

S8 http://images.spritmonitor.de/1565415_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.png Die Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
A.k
huviline

Registreerunud 14.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.11 15:08 Tsiteeri

Tänud.Proovin järele.Pregu võtan akujuhet maha et ei kurnaks akut.Tagasi pannes mingi relee klõpsib jah seal all.Eks tuleb järgi vaadata.

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 17.02.11 15:14 Tsiteeri

Viga võib olla nn X-relees. See on relee, mis toidab toiteallikaid mis alles toimivad siis kui süüde sees.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A.k
huviline

Registreerunud 14.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.11 10:48 Tsiteeri

Tere .Uus mure suunatuledega.Näitan vaskule vilgub ka paremale ja vastupidi.Auto on ikka audi 100 diisel.

Auclimees
huviline

Registreerunud 17.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: 80 B4 2.0 85 kW

postitati 19.03.11 14:06 Tsiteeri

Ei hakanud uut teemat selleks tegema, kuna mul sarnane probleem.

Nimelt, kui mootor seisma jätta ja võti süütelukust välja tõmmata, siis süttib laevalgus nii nagu peab. Juhiukse käepideme küljes olevad peeglinupud kustuvad ära, aga 2 tagumise akna tuld jäävad põlema ja vilguvad katkendlikult vaheldumisi. Mingi aja möödudes kustuvad needki, kuid enne laevalguse kustumist. See kustub kõige viimasena.

Millest võib selline probleem olla? Vahepeal sõiduajal olen tähele pannud, et ustenuppude valgustus vilgutab nii kuidas heaks arvab. Mõnikord ei põle ükski tuli, mõnikord põleb 3 4-st jne.

Audi 80 B4 2.0 85 kW
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
A.k
huviline

Registreerunud 14.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.11 16:01 Tsiteeri

Ei oska öelda mul need ukse üleval tuled ei põle. need võivad ka lihtsalt niiskusest olla.Audi on üldse imelik küll piniseb suunarelee ja ei tea mis veel võib juhtuda.Ei muidu on hea auto.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.4% - SQL: 74.6%]