Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Vendika harjad. (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 1391)
janar023
huviline

Registreerunud 16.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 turbo 110kw 96a manual..

postitati 05.02.11 19:23 Tsiteeri
Vendika harjad.

Küsimus kust saaks A4 salongi ventilaatorile uusi harjaseid.
Arvan et peaks läbi olema kunas ei taha enam ilusti töötada, harjad on küll kulunud aga midagi on nagu alles kah. Kui panen vendika põhja siis hakkab undama ja vahel nagu teeb häält nagu käiks vastu kuhugi, ja vahel ei hakka ültse tööle kuigi on põhja pandud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 05.02.11 20:18 Tsiteeri

Harjad ei pane undama ega ka mingeid muid kolinaid kobinaid tegema. Kulunud harjde puhul lihtsalt asi ei tööta või toimib katkendlikult.
Otsi asendusmootor. MOTT.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
joe80
huviline

Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1,8Tq, Volkswagen Passat 2,0 B3 Syncro

postitati 05.02.11 20:34 Tsiteeri

Uus vendikas maksis 2010a. jõulu ajal mõned kroonid alla 500. Hinna sees ei olnud ainult mootor vaid ka plastümbris ja labad.

q
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 05.02.11 23:00 Tsiteeri

100l olid igastahes puksid kuhu mootor kinnitus ja 1 kadus imekombel ära ja hakkas samamoodi undama ja häält tegema nagu käiks kuskile vastu, soojalt jäi vaikseks tavaliselt. Uus mootor ja puks ning kõik vaikne. Muidugi võib ka mootori enda laager kaheksas olla, ühel 100jal käis mootor käes nagu lehmajalg..siis aitab muidugi ainult vahetus.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
janar023
huviline

Registreerunud 16.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 06.02.11 07:23 Tsiteeri

Ühesõnaga võtsin ma ta lahti ja panin vanade harjaste vedrud mis olid, sealt võtsin vanad ära ja panin uued mis surusid rohkem harjaseid ja töötas ilusti ilma häälteta.
Aga nüüd jälle hakkas tegema vahel kui paned auto käima, siis ta ei tööta ja kui paned hoobi vastu armaturi siis hakkab tööle. Ja kust saaks osta uut mootorit kui on ikka mootoris äda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ASAD
huviline

Registreerunud 28.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.02.11 13:19 Tsiteeri

Mul oli sama teema, et kui panid paugu siis hakkas tööle jälle=))
Ostsin lihtsalt uued harjad ja nyyd kõik ok=) Enne uut aastat maksid harjad 70 EEKu

janar023
huviline

Registreerunud 16.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.11 06:48 Tsiteeri

Aga oskab keegi öelda kust ma Tartust saaksin osta uusi harjasi.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 07.02.11 06:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: janar023
Aga oskab keegi öelda kust ma Tartust saaksin osta uusi harjasi.

Autovaruosa poest:) võta kõne näiteks Forssi, Automaailma jne, küsi, kas on kohapeal olemas ja kui on, siis tood ära, ega meie keegi siin ei tea ju hetke laoseisu:P

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 07.02.11 06:57 Tsiteeri

Peaks olema igas hästivarustatud auto poes. Endale sain 110kr. tk. maksvad harjad pool aastat tagasi. Aga mõni aeg hiljem pidin ikkagi tõdema, et mootori lamellid ka kulunud.
Need odavamapoolsed kompleksed b-varuosa ventilaatori mootorid kipuvad ka lärmakamad olema, seepärast ostsin hiljem korraliku kasutatud a-varuosa.

Et kui Saaremaa kandis peaks kellegil huvi kunagi harjade vastu olema, siis minult saab:)

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janar023
huviline

Registreerunud 16.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.11 15:46 Tsiteeri

Kahjuks selgus et polegi harjaste süü nii väga, hoopis mootori lamellid kulunud.
KUi kellelgi on korraliku aga kasutatud ventikat müüa soodsalt tartu kandis, siis oleksin huvitatud.
Aga tänud eelneva abi eest.

joe80
huviline

Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.11 20:32 Tsiteeri

Üldjuhul need kasutatud on 10-15a. vanad ja juba töölepingut lõpetamas. Minu arvates on uuena kogu kupatuse(mootor, labad, mootori kate) eest u. 30 EUR-i suht soodne.

q
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 08.02.11 06:56 Tsiteeri

Ega harjasid lõputult vahetada ei saa. Samas vähemalt ühe korra annab seda küll teha. Kasutatud autot ostes pole aga teada, kas keegi seda juba varem teinud pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 08.02.11 07:19 Tsiteeri

Mul on kaks sellist harja mõõtmetega 7x7x20 (mm) üle, kunagi sai ventika jaoks soetatud.
Kokku 5 euro eest võin saata üle Eesti, postiga otse koju kätte !!!

PS. Usun, et pildid on teemaarendusele heaks täienduseks.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
janar023
huviline

Registreerunud 16.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.11 18:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: joe80
Üldjuhul need kasutatud on 10-15a. vanad ja juba töölepingut lõpetamas. Minu arvates on uuena kogu kupatuse(mootor, labad, mootori kate) eest u. 30 EUR-i suht soodne.

Kas sul endal on pakuda või kuskil müüakse neid, 30EUR-i eeast olen nõus ostma kogu kupatuse.

joe80
huviline

Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.11 18:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: janar023
Tsitaat:
Algselt postitas: joe80

Kas sul endal on pakuda või kuskil müüakse neid, 30EUR-i eeast olen nõus ostma kogu kupatuse.

Forss!

q
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.8% - SQL: 62.2%]