Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Mida sellest arvata... :s (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1839)
Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 16.09.04 15:02 Tsiteeri
Mida sellest arvata... :s

Nimelt istusin täna rocca-al-mare prisma ees...ootasin kunas naine poes käib, samas minust paar autot edasi oli üks volvo 440 sinakas metallik 328 AHI, kus üks kutt istus ja kirjutas auto numbreid ja marke üles...oli ca 30 min kirjutamas ja sõitis üxi minema. Võibolla on mõttetu postitus aga isiklikult minu jaoks kahtlane, vaevalt see tema hobi on :s

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
apsi
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel ilma audita

postitati 16.09.04 15:10 Tsiteeri

See parkla on päris karm koht, soovitan kõigil tähelepanelik olla:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
530
huviline

Registreerunud 11.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 avant 92

postitati 16.09.04 18:22 Tsiteeri

ma ei saa aru, kuidas sa nägid seda mida see vend autos üles üldse kirjutas, et marke ja numbreid ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 17.09.04 04:37 Tsiteeri

arvasingi et keegi seda küsib...järeldan seda sellest et tal oli mingi ruuduline paber ja pliiats käes ning ta võttis oma pilguga kõik autod läbi...iga auto kohta kirjutas midagi

Mäks
huviline

Registreerunud 04.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1,9TDI

postitati 17.09.04 07:23 Tsiteeri

vend tegi vist turu-uuringut..:D

Competition
huviline

Registreerunud 12.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6, 250KW, 2001.a.

postitati 17.09.04 07:26 Tsiteeri

selliseid tegelasi võib kohata kõikjal suuremate ostukeskuste ees:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 17.09.04 07:34 Tsiteeri

Mina arvan ka, et ega eriti pole midagi arvata. Mingi statistika tegemisega tegemist ja muud ei miskit. Või oli lihtsalt mingi imelik tegelane. Vanasti jalutas näiteks üks pull tegelane ringi ja vaatas pidevalt peos olevasse tahavaatepeeglisse. Muide ise vahin ka vahel mõnda huvitavamat või ilusamat autot natuke põhjalikumat, ka seest. Viimasel korral uurisin näiteks mustamäe prisma parklas ühte minit. See ei tähenda üldse, et ma nüüd seda ära ajama hakkan või, et mini mulle erakordselt meeldiks, lihtsalt kratsisin kukalt ja püüdsin mõista mismoodi sellise auto moodi asja sisse inimesed ära mahuvad.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
greedy
huviline

Registreerunud 30.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4, coupe otsingul

postitati 17.09.04 07:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Big
Nimelt istusin täna rocca-al-mare prisma ees...ootasin kunas naine poes käib, samas minust paar autot edasi oli üks volvo 440 sinakas metallik 328 AHI, kus üks kutt istus ja kirjutas auto numbreid ja marke üles...oli ca 30 min kirjutamas ja sõitis üxi minema. Võibolla on mõttetu postitus aga isiklikult minu jaoks kahtlane, vaevalt see tema hobi on :s

olen samas parklas korduvalt istunud ja oodanud ning arvan ,et meie ühiskonna (suurim saast) liigub seal ringi.Istudes seal 10-30min. ja silmad lahti , olete kurva tõsielu tunnistajateks siis tekib tahtmine seda olukorda parandada, kuid selleks on vaja sama organiseeritult tegutseda ning sinna see asi jääb. :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 18.09.04 03:11 Tsiteeri

:D aastaid tagasi kui endal veel autot polnud unistasin ka kogu aeg ilusatest ja kiiretest autudest. Ühe korra oleks ise korralikult peksa saanud, kuna tegin parklas Ferrarist pilti... "Siis oli ikka jõle haruldus kyll"... turvad hyppasid kohe kaela ja kysisid milla siis autole järgi tullakse. ;)

VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V

postitati 18.09.04 07:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja john
:D aastaid tagasi kui endal veel autot polnud unistasin ka kogu aeg ilusatest ja kiiretest autudest. Ühe korra oleks ise korralikult peksa saanud, kuna tegin parklas Ferrarist pilti... "Siis oli ikka jõle haruldus kyll"... turvad hyppasid kohe kaela ja kysisid milla siis autole järgi tullakse. ;)

no need turvad olid küll eriti ülbed siis (või siis isik kes neile käsu andis)...krt ma teen vahel isegi S8-st pilti lihtsalt sellepärast, et meeldib.....ferraridest rääkimata.

aga see et parklas auto numbreid üles märkida on küll kahtlane teema (kui ta tegi ikka seda)

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 18.09.04 08:38 Tsiteeri

No võibolla tegi statistikat ja märkis üles automarke ja aastakäike. Võibolla märkis üles mis marki autodel on näiteks esiklaasid katki? Või millistel masinatel on all 17 tollised valuveljed. Kui oli suur uudishimu mida tehakse siis ei oleks ju pidanud häbenema järgi küsida. Vot nüüd jääbki siis hinges kripeldama, et mis siis ikkagi tehti. Niisama süüdistusi lahmida on lapsik.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 33.8% - SQL: 66.2%]