Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: EL. akna ühe nupuvajutusega aken alla/ülesse probleem (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1450)
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.11 09:39
EL. akna ühe nupuvajutusega aken alla/ülesse probleem

Nimelt siis mure selline, et masinal iseenesest olemas selline funktsioon, et kui vajutada akna nuppu ühe korra, jookseb aken täiesti alla/ülesse, too aga töötab ideaalselt kõrvalistuja aknal, kuid juhi oma jookseb ainult ülesse, alla saamiseks tuleb ise nuppu all hoida. Kuidas sellisele probleemile läheneda? mida kontrollida/muuta? miskit olen kuulnud miskitsorti õpetamise kohta, kuid mismoodi see käima peaks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 18.01.11 09:42

Minu autol teeb alati sama asja, et AUTO funktsioon ei tööta, kui aku maas on käinud- hakkab siis tööle, kui manuaalselt (nuppu peal hoides) liigutada korra üles ja korra alla.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
zack
huviline

Registreerunud 30.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 '87 2.3 quattro, Audi A7 3.0TFSI '11

postitati 18.01.11 09:46

Hmm, minu coupel töötab juhipoolne klaas ilusti, ühe klõpsuga üles/alla. Aga kundepoolne mitte...kas peaks too klaas ka samamoodi käima?
Aa ühe klõpsuga töötab vaid siis kui süüde sees, muidu peab ikka peal hoidma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.11 12:01

Tsitaat:
Algselt postitas: zack
Hmm, minu coupel töötab juhipoolne klaas ilusti, ühe klõpsuga üles/alla. Aga kundepoolne mitte...kas peaks too klaas ka samamoodi käima?
Aa ühe klõpsuga töötab vaid siis kui süüde sees, muidu peab ikka peal hoidma.

Coupega meenub mulle see, et mul Sil tuleb alla automaatselt, ülesse peab aga nuppu peal hoidma :P kõrvalistuja oma samuti käib ainult ise nuppu hoides.

Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2xAllroad

postitati 18.01.11 14:08

Mu kahel Coupel on nii olnud, et juhipoolne läheb alla koguaeg automaatselt aga ülesse ainult töötava mootoriga. Kundepoolset peab ise hoidma koguaeg.

Praegusel S4'l sõidab juhiaken ainult alla automaatselt, tahaks teha nii et käiks nagu S6'l. (C4 keredest jutt) Üks tuttav oli releed ära vahetanud aga pole kasu olnud. Võibolla on keegi tegelenud ja oskab midagi rääkida?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.11 14:32

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiil
Mu kahel Coupel on nii olnud, et juhipoolne läheb alla koguaeg automaatselt aga ülesse ainult töötava mootoriga. Kundepoolset peab ise hoidma koguaeg.

S-l mul muidugi see teema, et ise pandud el. aknad ja mäletamist mööda jäi paar kaablit vabaks, et kui sealt miskit kuskile ühendada, hakkaks ka ülesse too mul käima... see siiski selleks, hetkel otsin lahendust aga teema alguses mainitud asjale. Proovin selle korra alla ja ülesse asja ära, ehk mõikab.

freelander
huviline

Registreerunud 06.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 facelift 3.0bitdi

postitati 18.01.11 15:28

mul a6 c4 sõidab aken alla ja üles ilusti. Nii juhi kui kõrvalistuja oma. Küll aga on probleem seal, et vahest juhi aknet nö ühe nupuvajutusega üles ei saa, mingi maa enne lõppu laseb tagasi lahti ja nii mitu korda järiest. Vahest päris nõme, kui aken all ja paned auto alarmi alla ( laseb automaatselt akna üles ) aga tihti enne lopu jookseb aken alla tagasi ja jääbki lahti.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2xAllroad

postitati 18.01.11 16:07

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
hetkel otsin lahendust aga teema alguses mainitud asjale. Proovin selle korra alla ja ülesse asja ära, ehk mõikab.

Mis auto on üldse?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 18.01.11 16:09

Toyotadel on nõnda, et vahepeal unustab aken oma koha ära. Et seda parandada tuleb lasta aken täiesti üles ja hoida nuppu vähemalt 3 sekundit peale seda veel hoida all.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 18.01.11 16:50

Tsitaat:
Praegusel S4'l sõidab juhiaken ainult alla automaatselt, tahaks teha nii et käiks nagu S6'l. (C4 keredest jutt) Üks tuttav oli releed ära vahetanud aga pole kasu olnud. Võibolla on keegi tegelenud ja oskab midagi rääkida?
Minu S6 peal käib ka juhiaken ainult nupust alla, kuid ülesse saamiseks peab nuppu all hoidma.
Minuteada see automaatne ülesse-alla sõitmine oli ainult C3, D11 ja 90ndate alguse C4 mudelitel. Ära korjati see sellepärast, et puudus asendi andur ning kogu liigutamine toimis lihtsalt aegreleega. Alla sõites pole eriti hullu, aga kui ülesse minekul miskit vahele jätab(no näiteks kael), siis ei jäta aken end takistuse ilmnemisel seisma vaid surub kuni aeg täis saab.

See fuktsioon muutus mingil aastal, ning tuli alles tagasi C5/B5 keredel. Kuid relee vahetamisega pidavat saama seda funktsiooni ka nendele C4/B4 keredele lisada kus vaid automaatne allalaskmise funktsioon olemas on

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.11 17:07

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
hetkel otsin lahendust aga teema alguses mainitud asjale. Proovin selle korra alla ja ülesse asja ära, ehk mõikab.

Mis auto on üldse?

VW passat, 99a :D kõigi eelduste kohaselt on siiski see akende süsteem tal sama mis audilgi.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 18.01.11 17:16

Sry, aga vw-klubi.ee. Ei hakka erandeid tegema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.1% - SQL: 71.9%]