Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Audi a4 käigukast mure. (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 2646)
org22
huviline

Registreerunud 30.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 S-line 3.0 TDI 150kw

postitati 02.01.11 16:00 Tsiteeri
Audi a4 käigukast mure.

Tere täna tekkis mul selline mure,et täna sõites vaatasin,et mul vahetab teiselt - kolmandale käigu maru imelikult selline loll jõnks käib läbi.Ja siis proovisin tagurada ja ei läinud algul tagurpidi käik sisse.
Auto on mul Audi a4 2005 3,0 turbo diisel et siis quatro.Ja käigu kast automaat tiptronic.
Oiah igal juhul hirm suur ei tea mis viga ise elan paides ja tahaks minna Tallinna teeninduse kuna seal targemad inimesed kes jagavad paremini selliseid asju.Et jh kas julgeb üldse sõita Tln või mitte ?? Ja äkki oskade nõu anda miks ta nii teeb ??

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
margusja
huviline

Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: BMW e60 (523) '05

postitati 02.01.11 16:33 Tsiteeri

Ma usun, et sõita võid selle otsa ikka. Isegi kui avariireziimi läheb saad sõita.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
org22
huviline

Registreerunud 30.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.11 16:47 Tsiteeri

Aga milline see avarireziim välja näeb ?? Ma mõtlen et mis tuluke põlema läheb ? siis tean vaadata praegu igal juhul ei sära mul kuskil mingit hoiatust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 02.01.11 21:10 Tsiteeri

Avariireziimil hoitakse tavaliselt sees ainult ühte käiku ja täie ehk maksimaalse jõuga (see viimane ei pruugi muidugi kuskilt silma paista). Erinevatel kastidel on selleks kas kolmas, neljas või viies käik.

Kui käigukasti aju on mõistuse juures, siis avariireziimis hakkavad kelladevahelisel displeil kõik käigusümbolid korraga põlema. Kui ka kastiaju ise on juba kotis, siis keskmisel displeil ei sütti ühtegi segmenti.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
org22
huviline

Registreerunud 30.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 02.01.11 22:12 Tsiteeri

Olgu tänud vastamast.Aga kas sa ei oska öelda milles probleem võib olla.Kas käigukast on õhtul omadega või mingi väiksem viga.
Igal juhul uus aasta hakkas küll ilusti mul :D.

Mudjamix
klubiliige

Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: TT mk2 + Q7

postitati 03.01.11 09:50 Tsiteeri

No õunte pealt ei oska ilmselt keegi ennustada.Lase kaabel järgi panna ja ehk saad juba siis targemaks.Viga võib olla ka lihtsalt väheses õli koguses kastis.

Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.0% - SQL: 71.0%]