Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Nõrgim Lyli (Vastuseid: 22 | Vaatamisi: 2555)
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 12.09.04 17:25 Tsiteeri
Nõrgim Lyli

:D:D:D Mulle tundub, et mängiaid mõnitatakse eriti jõhkralt. :D:D:D
Ei saa aru, miks seda tehakse...

Komenteerige ja avaldage arvamust :D
Toredad komentaarid -> http://www.sloleht.ee/index.aspx?v=c&d=02.07.04&id=159156

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 12.09.04 17:27 Tsiteeri

Tuuli Roosma ei sobi selle saatejuhiks absoluutselt...saadet ise ei vaadanud..nägin silmanurgast natuke..ja ei meeldinud !

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 12.09.04 17:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja john
:D:D:D Mulle tundub, et mängiaid mõnitatakse eriti jõhkralt. :D:D:D
Ei saa aru, miks seda tehakse...

See käib minu arust saate juurde. Iirimaal viibides vaatasin sama saadet Weakest Link, mõnitati samuti mängijaid...

Kokku rohkem, kui 1100 hobust
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rallymees
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 300 hobust :)

postitati 12.09.04 17:32 Tsiteeri

Kui kriitikat ja mõnitamist ei talu siis ei ole mõtet sinna ronida. Aga täna vaatasin seda saadet esimest korda ja alguses jäi küll karp lahti, et mida see saatejuht seal karjub ja mõnitab. Ühele mängijale ütles veel kuivik, see on küll avalik solvamine. Vahetagu saatejuhti, sest Tuuli sinna küll ei sobi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.04 17:44 Tsiteeri

sa kah siis see saade ära vaadataud...
inglaste ja sakslaste versioon on kuidagi vaadatavam.
roosma ikka jubedalt karjub vahepeal...ja no nii konkreetset mõnitamist teles ei ole minu silmad veel ennem näinud :o

Face
huviline

Registreerunud 09.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe

postitati 12.09.04 17:54 Tsiteeri

No kui ei ole enem sellist mõnitamist näinud, siis vaata Soome pealt sma asja. Saatejuht Kirsi paneb tihti mõne ikka nutma. Selline suhtumine on mängu eeskirjadesse sissekirjutatud. Tuulil asi muidugi nii hästi välja ei tule, aga kes parem oleks- Kirsti Timmer:D

Dont hate the player, hate the game
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 12.09.04 17:56 Tsiteeri

See oli päris haige kui ta kysi: "Kas sulle meeldivad emased või isased koerad" :D:D:D Nutan ja naeran korraga...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
greedy
huviline

Registreerunud 30.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4, coupe otsingul

postitati 12.09.04 19:07 Tsiteeri

Olen samat saadet jälginud inglise kanalilt no tõsiselt ründab sealne saatejuht , küsis vennalt kas oled pede või lihtsalt... ? Omaette klass sealne saade nauditav.Kuid meie nõrgimlüli , kahjuks ei tule see hästi välja ,hääl oleks nagu nõrk ja killud surevad eos juba ära eks aeg teeb oma töö.Loodame paremaid etteasteid.:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
inc13
huviline

Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.04 19:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja tonny

ja no nii konkreetset mõnitamist teles ei ole minu silmad veel ennem näinud :o

Reisile Sinuga ,koos Maire Aunaste-ga ei jäänud ka alla :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
truumu
huviline

Registreerunud 16.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: 525iT 2001.a E39

postitati 13.09.04 04:27 Tsiteeri

pidasin saate vaatamisega vastu 5min, siis viskas siibrisse...
haige aju vaimusünnitus....

5012869 Toomas
Truumu Diagnostika OÜ
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 13.09.04 05:13 Tsiteeri

Totaalne JAMA saade,rohkem kunagi ei vaata.

Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 13.09.04 05:36 Tsiteeri

Saate kontseptsioon on huvitav, aga Tuuli Roosma on absoluutselt sobimatu saatejuht. Ma ei saa aru kelle haige idee oli see Mamma Mia edvistaja ja pläkutaja SEDA viktoriini juhtima panna. Tema asemel peaks olema mingi keskealine karm mutt, mitte mingi värisevahäälne beibe, kelle killud justkui paberi pealt loetuna paistavad. Eesti on muidugi sellise saate jaoks IMO üldse liiga pisike koht, kõik tuttavad näevad kuidas mingi beibe sind mõnitab ja kõik mis sa talle vastu ütled lõigatakse naturaalselt välja montaa¸i käigus. Kokkuvõttes nõrk värk ja Nõrgim Lüli kogu selle asja juures on kahtlemata saatejuht Tuuli Roosma...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Sill
huviline

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Pann

postitati 13.09.04 05:39 Tsiteeri

Mul oli saatega selline juhus see nädalavahetus, et hilistasid mulle reede õhtul kuskil 9 paiku: tule saatesse! Homme hommikul! Kell 7! Hommikul! ma alguses nagu ei teadnud mida teha..., siis ütlesin et tulen!!! OK, siis naine hakkas karjuma ja möllama et ei lähe kuhugi. Hakkasin siis ise ka uurima et mis saatega tegu ja siis jõudis endalegi lõpuks kohale et ei taha minna. OK, helistan tagasi antud numbrile, kuid keegi ei võta vastu. Viisakas nagu ma olen saatsin SMS, et sorry, mõtlesin ümber. Ja siis laupäev läks mölluks, sõnumid, helistamised värgid, et miks sa ei tuld jne. Lõpuks ütlesin neile ka et teil on nii inimvaenulik saade et ime et üldse keegi tahab teile sinna tulla, selle peale pandi toru ära...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Sill
huviline

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Pann

postitati 13.09.04 05:41 Tsiteeri

Nõrgim Lüli kogu selle asja juures on kahtlemata saatejuht Tuuli Roosma...

Ise mõtlesin ka et kui oleks saatesse läinud siis oleks kirjutanud sinna tahvlile: TUULI
:D

nokkar
huviline

Registreerunud 19.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0TDI 2007

cool.gif postitati 13.09.04 07:38 Tsiteeri

Saade - see kõik tundus nii ebareaalsena!

Tuuli on liiga õrnahingeline selliseks rolliks, see ei tule tal loomulikult välja - nii krambis oma juhtpuldi küljes :D; ta peaks tagasiastuma!

Sobivad kandidaadid oleksid Peeter Oja või siis Mart Juur, kes vähemalt suudavad käigupealt mõne "pirni panna" :D
Karmi inimeste mõnitamisega - sellega peaks nad ka hakkama saama.

TipTop
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 13.09.04 09:12 Tsiteeri

Juhtusin ka teleka taha sel momendil ja mis sealt tuli polnud mitte vaadatav. Varsti pole selles saates lihtsalt mängijaid. Huvitav kas nad heategevuslikku saadet ei taha korraldada, kus näiteks on mängijateks meie ministrid, see oleks kindlasti huvitav.:D

TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.04 15:39 Tsiteeri

IMO sobiks sinna Maire Aunaste nagu rusikas silmaauku.

kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 13.09.04 16:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja TT
IMO sobiks sinna Maire Aunaste nagu rusikas silmaauku.

Kuuldavasti seda sarja talle ka pakuti, kuid...Aunastel on omad come-back plaanid.

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 13.09.04 16:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja nokkar
Sobivad kandidaadid oleksid Peeter Oja või siis Mart Juur, kes vähemalt suudavad käigupealt mõne "pirni panna" :D

Mnjahh, aga saate autorite poolt on ette kirjutatud reegel, et saatejuht PEAB olema naisterahvas...:P

Aga jah..heategevuslku saate idee ministritega on tõesti päris hea :D:D:D

Panna ikka Savipäts, Parts ja teised ringi ja antagu siis täiega tuld, kuid ilmselt peaks siis igaks juhuks ka märulipolitsei sinna valmis kutsuma....:P

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 13.09.04 21:35 Tsiteeri

Memme kommenteerimisoskus on küll alla igasugu arvestust... 10 min vaatasin ja keerasin rahus teisele kanalile :P

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mds
huviline

Registreerunud 21.08.04
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.04 21:41 Tsiteeri

üle minuti ma seda Tuuli möla ei suutnud kuulata. :P
samas BBC pealt vaatan originaali hea meelega

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Mäks
huviline

Registreerunud 04.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1,9TDI

postitati 13.09.04 22:04 Tsiteeri

sodi on sees saade..
Tuuli oli nagu mingi kramp seal..
Ja üldse ei istu mulle sellist tüüpi mõnitamine..

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.04 07:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja truumu
pidasin saate vaatamisega vastu 5min, siis viskas siibrisse...
haige aju vaimusünnitus....

Täpselt sama ka siin, esimest saadet ise ei näinud kui kuulsin selle kohta kõiksugu asju, tekkis ka omal huvi seda vaadata... kuid sellist ila ei ole mina veel näinud... enam ei vaata ka.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 35.8% - SQL: 64.2%]