Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Tagaklaasi soojenduse klemm klaasi küljest lahti? (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1296)
olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant

postitati 23.11.10 21:36 Tsiteeri
Tagaklaasi soojenduse klemm klaasi küljest lahti?

Niisiis, mure on järgmine? Kuidas saada tagaklaasi soojenduse klemm klaasi külge tagasi? Olen üritanud seda kolm korda liimida aga ikka on küljest ära kukkunud? Soov oleks ikka tööle saada seda?

Mina tänab.
Olari

Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!

www.alunaut.ee kõik alumiiniumi tööd (tegemist siis merealumiiniumiga)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe 2.6 V6 110kw 1995

postitati 23.11.10 21:46 Tsiteeri

Kas see klemm pole mitte tinutatud sinna külge? Suvel Coupel sättisin neid juhtmeid, minul oli tinaga kinni.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 23.11.10 21:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olbert
Niisiis, mure on järgmine? Kuidas saada tagaklaasi soojenduse klemm klaasi külge tagasi? Olen üritanud seda kolm korda liimida aga ikka on küljest ära kukkunud? Soov oleks ikka tööle saada seda?

Mina tänab.
Olari

Kui sa tavalise liimiga paned ei hakka soojendus tööle ka ju. Ma pole kindel kas keemiline metall juhib elekrit(se nätsu taoline mida mudima peab näppude vahel) Originaalis on ta sinna joodetud vist? Kolviga klaasi kallale ei julgeks minna. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant

postitati 24.11.10 17:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: automees6

Kui sa tavalise liimiga paned ei hakka soojendus tööle ka ju. Ma pole kindel kas keemiline metall juhib elekrit(se nätsu taoline mida mudima peab näppude vahel) Originaalis on ta sinna joodetud vist? Kolviga klaasi kallale ei julgeks minna. ;)

Keemilinemetall ei juhi elektrit, see on paki peal kirjas kohe. Aga kunagi müüdi mingit asja (pruunikas vedel värk, millel ka hea elektri juhtivus), mis tuli superatakiga segada ja siis tagasi liimida? Kunagi tegin nii ja hakkas ka toimima aga enam ei leia sellist vahendit.

Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!

www.alunaut.ee kõik alumiiniumi tööd (tegemist siis merealumiiniumiga)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 25.11.10 07:40 Tsiteeri

Kunagi kui iga välismaa asi oli kullahinnaga ja mitte mingil juhul ära visata ei tohtinud sai ühe taskukalkulaatori plaati parandatud liimi ja grafiidi segauga (grafiiti allikas oli harilik pliiats). Igatahes tööle tahasi ta hakkas. Tähendab - tekkis taas vajalik vooluring. Ehk on abiks

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
230Ott
huviline

Registreerunud 14.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: Espace 4; Scenic II

postitati 25.11.10 11:38 Tsiteeri

VW Passatil sai tagaklaasi soojenduse klemm tagasi joodetud. Töötas pärast seda veel 9 aastat, nii kaua kui masin meie peres oli. Kui võimalik soovitaks võimalikult madala sulamistemperatuuriga tina.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 23.6% - SQL: 76.4%]