anzer
huviline
Registreerunud 27.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.10.10 13:44
|
|
|
Arvamusi c5 A6 2.8q kohta
Tahaks teada ültse selle mudeli tugevamaid ja nõrgemaid külgi.
Ja. Kui kellegil on täpsemat infot või ültse öelda selle audi kohta siis palun öelge
[url=http:http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=776560]Audi
a6 2.8q 98a.[/url]
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
|
anzer
huviline
Registreerunud 27.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.10.10 15:33
|
|
|
See tuuning mind ei häiri. See on lihtsalt üks vähestest audi a6 c5 2.8 mis on quattroga ja manuaal ning sobib minu hinna vahemikku.
|
|
|
emmure
huviline
Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2.8 v6 quattro
|
postitati 26.10.10 16:58
|
|
|
Oman sama südamega isendit. Miskipärast arvan et hind täitsa tip top selle masina jaoks. Kütet võibolla jah võtab veidi palju ,kui linnas tihedalt
sõitmist. Kui ostma lähed siis soovitan ikka ostu eelse ülevaatuse ära teha ,ning vaadata ka kas põranda matt on kuiv(praegu suht vihmased ilmad ja
peaks kohe märgata olema). Kui ikka sillad ei kolise ja ülevaatusel selgub et korras siis kaabel taha väike kontroll ja kui kõik korras siis anna aga
tuld
Mina oma auto kohta ei saa midagi halvasti öelda. Võibolla ainult seda et esimesed poritiivad roostetavad. Peaks selle enne talve ära likvideerima.
Project-Massacre
|
|
|
|
KalevK
huviline
Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
postitati 26.10.10 16:59
|
|
|
sinise sisu eest tingiks ma rämedalt veel alla  
|
|
|
emmure
huviline
Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2.8 v6 quattro
|
|
anzer
huviline
Registreerunud 27.07.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.10.10 17:21
|
|
|
Käisin seda audit täna vaatamas. Olid mõningad lihtsad vead aga põhiliseks veaks osutus kõrin esimeses käigus.
Sisu oli küll muidu mugav
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 26.10.10 17:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: anzer
Käisin seda audit täna vaatamas. Olid mõningad lihtsad vead aga põhiliseks veaks osutus kõrin esimeses käigus.
Sisu oli küll muidu mugav |
Tüüpviga, ja lõppeb "tere-tulemast-järgmine-käigukast" (ca 10k +- paar k + vahetus). Välismaa foorumites igalpool kirjutavad et kõriseb ja jääbki
kõrisema, aga ma võin garanteerida et ega ikka ei jää küll (mina sain jagu). Põhjuseks siis peavõll+1. käigu hammakas, mul tegi peale jagu saamist
sõites ikka tõsiselt koledat häält kast 
|
|
|
|