DjTann17
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 30.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.08.10 23:15
|
|
|
Audi A4 2.4 spidokaplokk
Tsitaat: | selline küsimus,et kus kohast saab audile hea hinnaga tervet spidoka plokki??auto kiirust ei näita..kütuse näidik ka jebib oma
suvajärgi..oleks hea kui saaks selle kiirelt ära vahetada..
Audi A4 Avant 2.4 QUATTRO 1998 |
Selline küsimus, et kuskohast saab Audile hea hinnaga tervet spidokaplokki? Auto kiirust ei näita. Kütusenäidik ka jebib oma suva järgi. Oleks hea,
kui saaks selle kiirelt ära vahetada.
Audi A4 Avant 2.4 QUATTRO 1998.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
postitati 31.08.10 05:07
|
|
|
Romulast, aga enne otsi endale üks pädev mees, kes selle su autoga kokku progeb, et auto ka käima läheks. Mis firma toodangsee mittetöötav
kelladeplokk on?
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|
DjTann17
Registreerunud 30.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.10 17:58
|
|
|
audi spidomeeter
Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima
foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse tühistamine!"
|
|
|
marks2484
huviline
Registreerunud 02.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.10 17:59
|
|
|
Mul ka selline probleem on aga mul ei tööta ka püsikiiruse hoidja ja täheldanud ka et kui gaasi sujuvalt lahti ei lase teeb jõnksu kohe ennem nii ei
teinud. Mind aga huvitaks kus seda remontida saaks`? Tartus mul pakuti et võib minna 800-1500 kr aga nad ei osanud ka täpselt öelda et äkki mõni joode
lahti vmt. On kellelgi veel sellist jama olnud ja huvitaks mis siis seda põhjustas?
|
|
|
DjTann17
Registreerunud 30.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.09.10 11:20
|
|
|
ahjaaa...püsikiiruse hoidja mul töötab..aga mõte oligi,et kui vahetaks skeemid millegi teise vastu ära??kas see võiks töötada?sai proovitud ka mingit
inglise oma kus olid millid,aga jh..korra läheb käima ja siis suren kohe välja..ei jää püsima..uus "kellade" plokk maksab 6000-10500.- see oli audi
esinduses..diagnostika mitte midagi ei näita,et oleks midagi puud või katki..aru ma ei saa mis teema sellega on
Märkus moderaatorilt: "Kuna kasutaja ei ole vaatamata varasematele märkustele asunud järgima foorumi reeglite 3.
punkti, on kasutaja postitusõigus tühistatud!"
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
postitati 02.09.10 16:30
|
|
|
Minu esimeses postituses oli sinu jaoks kõik vajalik info juba olemas. Oleks sa seda hoolikalt lugenud, siis saaksid aru. Nüüd kahjuks sa enam vastata
siin ei saa.
Probleem selles ongi, et romula kelladega sa oma autot käima ei saa (kuigi keegi siin foorumis väitis, et suudab seda tööle progeda). Kui su
kelladeplokk on toodetud Jaegeri või Marelli poolt, siis ehk annab olemasoleva korda teha. Kui VDO toodetud, siis veidi keerulisem.
Ei usu, et esinduses maksab kellade plokk 6000-10500.-. Viimati kui pärisin, siis oli hind 18000.- Aga mine tea, ehk on hinnad oluliselt langenud.
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|
marks2484
huviline
Registreerunud 02.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.09.10 19:03
|
|
|
tere
ma sain oma murest jagu. Asi oli suht lihtne käigukasti peal oli kiirus andur, mis oli märjaks saanud sai teine puhastatud ja nüüd töötab ilusti
loodan et kellelgi abi sellest
|
|
|