Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Ei saa paagist kütet kätte. (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 2261)
saar20
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.07.10 12:42 Tsiteeri
Ei saa paagist kütet kätte.

Tegu siis seat leon cuprega 2002a 1.9tdi neliveolisega. Ühesõnaga, panen paagi täis ning siis ümbes kolmveerandi peal auto sureb välja ja ei saa kütet kätte enam. Kui hoian starterit järgi umbes 30s siis saab uuesti jälle käima ning 50m-100m sõita ja jälle seisab. ja nii olen proovinud 3 korda ja sama lugu. Üks tuttav ütles, et seal peaks olema üks klapp mis jaotab paakide vahel kütust nagu A8 tel aga neil vist teistsugne paak. ETKA järgi pekas Cuprel ja TT samasugune paak olema. Vabandust et vales foorumis aga sama süsteem peaks olema ka Audi TT. Palun aidake kes oskab, mõistus otsas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 27.07.10 13:11 Tsiteeri

Sama paak võib olla hoopis A3'l, kuna esimest TT'd küll diislina ei pakutud.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
saar20
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.07.10 13:49 Tsiteeri

Jah aga seal pildil on samasugune paak kus jagatakse paak kaheks tänu kardaanile.

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 27.07.10 13:57 Tsiteeri

SARNASED võivad paljud asjad olla, nagu ise mainisid, siis ka A8 oma.
Jutt oli sellest, mis täpselt samad ehk identsed saavad/võivad olla.

Ja neliveolisel A3'l on ka kardaan.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
saar20
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.07.10 14:04 Tsiteeri

Jaa aga kas see paak on nagu kaheks jagatud? Mul selline probleem, et ühe osa tõmbab tühjaks ning teise osa jätab täis. kas kellegil on ennem sellist probleemi esinenud???

[img]http://www.reimps.planet.ee/Seat/Paak.JPG?2[/img]

Siin siis A3 paagi pilt, samasugune paistab ka Cupra oma. Kas keegi oskab seletada kuidas see töötab??

saar20
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.10 05:39 Tsiteeri

Ok, olen jõudnud nii kaugele, et paagis tundub kõik korras olema. Ise pakun nüüd et kütusepumba relee äkki põhjustab seda, et pump ei tööta. Hetkel siis töötab kõik nii, kui paak peaaegu silmini täis siis jõuab mootori pool pump tõmmata ja kui pool tühi siis enam ei jõua. Kellegil mingeid mõtteid??

emmure
huviline

Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.8 v6 quattro

postitati 02.08.10 10:09 Tsiteeri

Mul endal sama jama. Seier alla esimese valge kriipsu ei lange. Kuna asi hakkas jebima peale küttepumba vahetust, siis nagu kurjad keeled räägivad on kuskilt mingi voolik ühendusest lahti. Kuhu ligi ei pääse, ja vea saab parandad paagi väljavahetusega. Mingi aeg lihtsalt ei jookse kütet ühest paagist teise:mad:

Project-Massacre
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
saar20
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.10 08:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: emmure
Mul endal sama jama. Seier alla esimese valge kriipsu ei lange. Kuna asi hakkas jebima peale küttepumba vahetust, siis nagu kurjad keeled räägivad on kuskilt mingi voolik ühendusest lahti. Kuhu ligi ei pääse, ja vea saab parandad paagi väljavahetusega. Mingi aeg lihtsalt ei jookse kütet ühest paagist teise:mad:

Kas sul pump töötab paagis üldse? Mind hirmutati ka sama jutuga aga tuleb välja et pump ei tööta, süüte sisse keerad siis survet ei teki.

emmure
huviline

Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.8 v6 quattro

postitati 03.08.10 11:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: saar20
Tsitaat:

Kas sul pump töötab paagis üldse? Mind hirmutati ka sama jutuga aga tuleb välja et pump ei tööta, süüte sisse keerad siis survet ei teki.

Kui ma autoga sõita saan siis järelikult pump töötab, vähemalt nii kaua kuni ta kütet kätte saab. Kui õieti aru olen saanud, siis pump ei peagi ega saagi lüüa kui küte sellest läbi ei jookse. Kunagi kuskilt jäi meelde. Võin ka eksida, eks targemad parandavad. Vool pidi tagant ära kaduma, või midagi taolist.

Project-Massacre
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 03.08.10 11:44 Tsiteeri

Tsitaat:

Paaki pole põhimõtteliselt muudel juhtumitel vaja vahetada kui ta läbi ei lase. Otsi siitsamast A8 ja S8 paagi ja pumba teemasid. Päris korralikult läbi nämmutatud asi.

saar20
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.08.10 16:02 Tsiteeri

Nii siis, pump töötab aga ainult siis kui panna 12v otse järgi pumbale. Otsin pumba releed aga ei leia. Kui keerata süüdet siis pumba kuskil paagi juures käib 2 klõpsu aga pump tööle ei hakka. Kas keegi oskab aidata???

rebane22
huviline

Registreerunud 21.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: 2x c4 A6 avant quattro tdi

postitati 09.08.10 20:22 Tsiteeri

Kui helistad mulle ,leian äkki lahenduse sinu probleemile!:cool:

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.2% - SQL: 73.8%]